Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

John Cena i jego cała postać jako face jest o wiele bardziej wkur***a niż RVD.

Z tym wyjątkiem, że John Cena nie tauntuje co drugą akcję "You cant see me". Cena jest wkurzający z innego powodu i nie należy go tutaj mieszać.

• Reputacja:   284
  • Urządzenie:  Windows

-Raven- napisał/a:

4. Rob i jego taunty, którymi potrafi wkurwiać jak mało kto. Wali je niczym z automatu, w każdym możliwym momencie, co zwalnia jego walki i irytuje, bo są niczym "przerwa na reklamę" podczas oglądania filmu.

5. RVD i jego push. Wystarczy sobie przypomnieć na jakiego Terminatora zrobili Roba, gdy zdobywał w TNA Złoto, aby z automatu poczuć do niego niechęć. Ogólnie faceta promują nieadekwatnie do obecnej formy i umiejętności.

4. Po prostu przestań na to zwracać uwagę, ja na to nie patrzę i przez to nie dostaję kurwicy przy jego oglądaniu.

He, he - to tak jakbyś napisał, żeby nie wkurzać się ciągłymi reklamami, podczas oglądania filmów na Polsacie, tylko... nie zwracać na nie uwagi :D

Ktoś wspomniał, że RVD ma 40 lat. Spoko ale na taki argument odpowiadam Fallen Angel.

Żeby nie przywoływać tu wciąż genialnego Kurta, który ma 43 wiosny na karku a takiego RVD wciąga nosem pod każdym (ring, majk, wygląd, szybkość, promowanie innych) wrestlingowym względem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

4. Po prostu przestań na to zwracać uwagę, ja na to nie patrzę i przez to nie dostaję kurwicy przy jego oglądaniu. John Cena i jego cała postać jako face jest o wiele bardziej wkur***a niż RVD. Wiele osób na przykład Sheamus bardziej irytuje.

Ja Robowi markowałem na początku jego przygody z TNA, ale z czasem robił się coraz nudniejszy, spadał poziom jego walk, jego mic-skille nigdy nie były zachwycające, no i przede wszystkim niestety RvD się troszeczkę spasł. Te taunty również strasznie wk*******, bo robi je cały czas. Teraz po paru latach u Dixie Van Dam jest bardzo irytujący i nie hejtuję tutaj bez powodu.

Btw. porównywanie go do Ceny i rudego nie ma żadnego sensu :?

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Żeby nie przywoływać tu wciąż genialnego Kurta, który ma 43 wiosny na karku a takiego RVD wciąga nosem pod każdym (ring, majk, wygląd, szybkość, promowanie innych) wrestlingowym względem.

Jasne - Kurt to absolutny wzór wrestlera w tym wieku, tylko że on nawet przebija w tych cechach połowę rosteru więc on jest tak jakby po za obiegiem dyskusji.

Też druga sprawa ciągle piszecie iż RVD nie promuje, zabiera push...itd. No może i on ma duże Ego (kto nie ma w tym biznesie?) ale przecież to nie jest tak, że on przychodzi do biura Pricharda, Hogana czy innego Bischoffa i sobie układa pojedynki i rezultaty - to nie jest jakaś jego wina, że (według waszych spostrzeżeń ) TNA ma wyjebane na to co prezentuje on obecnie i go tak pushuje ponad...przecież on nie będzie protestował, że mu sie to nie podoba - owszem, są w tym biznesie goście pokroju Robin Hooda którzy sami proszą o przegrane byle by wypromować kogoś innego...ale bądżmy poważnie każdy wrestler myśli tylko o sobie. Z resztą na przestrzeni ostatnich miesięcy to chyba RVD jobbuje innym jak na niego dość sporo (czy po prostu mi pamięć szwankuje? ) ? :wink:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Z resztą na przestrzeni ostatnich miesięcy to chyba RVD jobbuje innym jak na niego dość sporo (czy po prostu mi pamięć szwankuje? ) ?

Chyba jednak nie, patrząc na tabelę BFGS to właśnie stawiałbym go jako Upper Midcardera. RVD dostaje zdecydowanie za duży push, co rzeczywiście nie jest jego winą, ale TNA powinno to już dosyć dawno zauważyć.

Spójrz jeszcze raz na tabelę, i zobacz kogo wyprzedza w niej Rob

1. James Storm (73)

2. Samoa Joe (68)

3. Rob Van Dam (55)

4. Bully Ray (55)

5. AJ Styles (50)

6. Jeff Hardy (49)

7. Kurt Angle (48)

8. Mr. Anderson (47)

9. Christopher Daniels (33)

10. Magnus (28)

11. Robbie E (12)

12. "The Pope" D'Angelo Dinero (7)

Sygna by Filipoo666

No ale Upper - Midcarder to jak sama nazwa wskazuje osoba która coś przegrywa - jakby rzeczywiście nikomu nie popuszczał i nie dawał nikogo promować to powinien być w pierwszej 2 przynajmniej. Czyli tylko potwierdziłeś to co napisałem. ;-)

2. A który face nie jest popowany w IW ? Chyba tylko "future of buisnes"

Ale aż tak?

Icon nie użyłem nigdzie sarkazmu/ironii przynajmniej tak planowałem, więc nie rozumiem.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Widzę, że ciebie nie da się przekonać, ale chyba sam widzisz i musisz przyznać, że RvD nie zasłużył na swoje miejsce w tabeli. Zwłaszcza smuci mnie takie szmacenie Danielsa, który moim zdaniem zasługuje na miejsce w pierwszej piątce.

No ale Upper - Midcarder to jak sama nazwa wskazuje osoba która coś przegrywa - jakby rzeczywiście nikomu nie popuszczał i nie dawał nikogo promować to powinien być w pierwszej 2 przynajmniej.

Gdyby on był w pierwszej dwójce to chyba bym przestał oglądać TNA, za takiego Main Eventera :twisted:

Sygna by Filipoo666

Jasne - to nie jest tak, że się nie zgadzam - bo rzeczywiście sam bym wskazał 5 wrestlerów z IW którzy powinni zająć jego miejsce i dostać szanse w walce o pas : ), tylko przez tą tabele BfG series chce ukazać, że Rob w kwestii nie promowania innych jakoś się rozwija co też pisałem w jednym z postów.

5. RVD i jego push. Wystarczy sobie przypomnieć na jakiego Terminatora zrobili Roba, gdy zdobywał w TNA Złoto, aby z automatu poczuć do niego niechęć. Ogólnie faceta promują nieadekwatnie do obecnej formy i umiejętności.

Piękne czasy, gdy w dwa dni z rzędu Rob stoczył 4 walki i zdobył w ostatniej pas..... :D Tego chyba nawet nie osiągnął wspomniany przez was John Cena :D

RVD coś przegrywa ? Jego czyste porażki można policzyć na palcach jednej ręki. I to od samego przyjścia do TNA. Oczywiście nie jest to jego wina, że bookerzy tak go rozpisują, ale ktoś powinien się porządnie zastanowić nad tym co robi. W ringu to już nie ten sam RVD co w ECW, o mic skillach nie będę nawet mówił, bo to promo świetnie ukazuje jego mic skille.

http://www.youtube.com/watch?v=-ufpdT7cRFs&feature=plcp

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Piękne czasy, gdy w dwa dni z rzędu Rob stoczył 4 walki i zdobył w ostatniej pas..... :D Tego chyba nawet nie osiągnął wspomniany przez was John Cena :D

A pamięta ktoś jak w 2010 (chyba wtedy, gdy został mistrzem) nazywali Roba "Mr. TNA"? Myślałem, że taki przydomek daje się komuś, kto w federacji zjadł zęby i zbudował to miejsce, a nie osobie, która zadebiutował kilka tygodni/miesięcy wcześniej :lol: .

17284474305040b4340db5a.jpg

Icon nie użyłem nigdzie sarkazmu/ironii przynajmniej tak planowałem, więc nie rozumiem.

Nazywanie mnie wyrafinowanym odbiorcą raczej jakoś tak średnio pasowało mi jako wyrazy szacunku, ale nie o tym jest temat :)

Wracając do RvD to kogo on wypromował w TNA ?

Nikogo :)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

impact miał naprawdę mocną kartę, ale zamiast cieszyć oko pojedynkami, człowiek tylko coraz bardziej się denerwował. Zaczęło się dobrze, bo Storm pokonał RVD pieczętując udział w półfinałach, ale miłe złego początki. Rob mimo porażki też tam pewnie zawita, zupełnie nie wiem po co. Potem miałem nadzieję że AJ jednak pokona cudem Joe, czym wskoczy wyżej, ale stało się inaczej. Największe rozczarowanie to jednak walka Kurta z Hardym. Podoba mi się konsekwencja z jaką Angle jest przedstawiany jako wojownik którego bardzo ciężko pokonać i żaden finisher przeciwnika mu niestraszny. I oby tak było na przyszłość. Walka jednak zdominowana przez ulubieńca małych chłopców i piszczących dziewczynek i tak oto na dzień dzisiejszy trudno mi sobie wyobrazić naprawdę konkretną walkę Ariesa na BFG. Bully przy całej sympatii to nie zawodnik na taką walkę, RVD ma najlepsze czasy za sobą i nie jest to star power ala Sting, Storm to gość mający do wyrównania rachunki z Bobbym i Asami, Hardy jaki jest, każdy widzi. Natomiast najlepszy z nich wszystkich Joe nadal szuka tożsamości po wielokrotnych eksperymentach przeprowadzanych na jego postaci przez fedkę w ostatnich latach. Jedyna nadzieja to tak jak ktoś wyżej pisał - jakaś dyskwalifikacja i wskakuje Kurt albo AJ...

Z Asami wszystko fajnie się ogląda, ciekaw jestem tylko w jaką stronę to ostatecznie pójdzie i co z tymi zamaskowanymi będzie w przyszłości. Już teraz jest ich tyle, że można z nich tworzyć drugi roster.

Egoista, alkoholik, fan wrestlingu lat 90-tych :)

7062611814df90a2160f60.jpg

Nowy wpis Raya na temat statusu w TNA:

Believe none of what you hear and only half of what you see. Things are about to get interesting.

• Reputacja:   1

Hardy jaki jest, każdy widzi.

Najwyraźniej nie każdy, bo akurat ja jestem za tym, by to właśnie Hardy zawalczył z Ariesem na BFG o pas. Jeffro najlepsze lata ma już za sobą, ale wciąż jest w stanie sklecić dobry pojedynek. Eks-ćpun w ostatnich miesiącach przeszedł zadziwiającą przemianę i nie możesz temu zaprzeczyć.

Samoa Joe i Bully Ray to osoby, które niedawno przegrały z Austinem i ja osobiście nie kupię żadnego z nich jako pretendenta do złota. RVD z kolei nie jest już tak popularną marką, co kiedyś - raczej nie sprzeda PPV.

A Hardy? Jeszcze nie miał okazji walczyć z AA, a z racji, że jest on cholernie silnym nazwiskiem, prawdopodobnie zainteresuje hamburgerożerców. Oczywiście w Main Evencie ma zostać podłożony aktualnemu mistrzowi, co z miejsca wywinduje AA na jeszcze wyższy poziom. Nie chcę oglądać JH ze złotem, bo mistrz - by być wiarygodnym - musi nie tylko umieć walczyć, ale i gadać.

Sam osobiście wolałbym AJ Stylesa, ale z racji, że prawdopodobnie nie ma on szans na walkę o złoto, stawiam właśnie na Hardasa. Oczywiście to tylko moje zdanie - od razu zaznaczam, że mam o tym biznesie dość blade pojęcie i być może ktoś uświadomi mi, dlaczego Hardy to takie złe rozwiązanie.

20476497824e875b5b28a92.jpg

Hardy nie ma ring skilla i mic skilla na poziomie extra, ale świetnie odgrywa swój gimmick, a fani to kupują. Możecie się kłócić, ale to zdecydowanie największe po Hoganie i Stingu nazwisko w TNA. Tu nawet nie chodzi o klasę, bo wiadomo Angle i RvD są od niego lepsi, ale Jeffrey niedawno był mistrzem w WWE, a przeciętny hamburgerożerca nie wie, że Angle był tam kiedyś tam mistrzem, dlatego non-stop musi przypominać o tym swoim medalu. Poza tym walka Hardy-Aries może stać naprawdę na dobrym poziomie, jeśli Double A będzie w końcu kimś w TNA kto potrafi sprzedać Twist of Fate, bo przyjmowanie Storma jest po prostu fatalne.