Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

* - Dixie juz dawno temu pokazywala jak slaba jest aktorka. Nie wiem czemu poniosla sie na kolejne wystepy. Kogokolwiek przekonala ta farsa pokazana przed jej promem ? W TNA nikt nie odwazy sie jej tego powiedziec, ale gadka byla porownywalnie sztuczna.

* - Brooke zmienila theme song i znow jest pretendentka do pasa KO. Upatrywalem w niej mistrzynie poprzednim razem, ale najwyrazniej zloto przechwyci z opoznieniem.

* - Podejrzanie duzo Ryana ostatnimi czasy. Nagral filmik na YT, a na dodatek mial segment wyemitowany na Impactcie. Umowmy sie, ze gdyby faktycznie obrazal czlonkow rosteru, a federacja nie bylaby nim zainteresowana, to takiego czegos bysmy nie zobaczyli podczas tygodniowki.

* - Odcinek byl bardzo przecietny. A jesli wziac pod uwage fakt nadchodzacego Slammy, to byl po prostu slaby. Przynajmniej humory mogly sie nam poprawic, gdy Hoganowi padl glos. Sam sie troche zagotowal ta sytuacja.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Początkowe 8 minut gali źle zagrane przez Dixy, nie potrafiła zagrać tego w dobry sposób więc zagrała tandetnie, rzuciał się z łapami na Danielsa...tak nieporadnie to wyglądało, aż szkoda było to oglądąć...a później jej mąż i dziwny punch wymierzony Stylesowi.

Beznadziejny segment otwierający show. Dixie fatalnie zagrała i tylko potwierdziła, że nie nadaje się do występów w tv. Mężuś też się nie popisał. Zamiast rzucić się na faceta, który puka jego żonę, wyszedł prezentując poker face, strzelił mu komicznego puncha i tak samo udał się za kulisy. Niech to love story się skończy jak najszybciej.

Ray jak zwykle wypadł świetnie przy podpisywaniu kontraktu. Dobry ruch z wcześniejszym nagraniem Abyssa i puszczeniem video z taśmy. Tępi Amerykanie pomyślą, że Ziutek faktycznie jest bratem Monstera. Głupie to jak nie wiem, ale aż zżera mnie ciekawość, jak sytuacja rozstrzygnie się na Slammiversary.

Joey Ryan... Facet odrzucony przez komisję dostaje więcej segmentów od przyjętego Alexa Silvy. Nie wygląda mi to na przypadek, ale wręcz na umyślne działanie i jeszcze o Ryanie usłyszymy.

Męczy mnie już oglądanie tego cyrku z pasem tv. Bez przerwy jest to samo - ci sami zawodnicy, ten samem przebieg walk i ich poziom. A wiecie co jest najgorsze? To jeszcze nie koniec, bo Madison Rayne pojawiła się na horyzoncie. Zapewne dołączy do Robbiego E, Son of the Bi...schoff przejmie pas, znajdzie sobie kobitkę do pomocy (niech zgadnę, młodą paszteciarę o nazwisku Hogan :roll: ) i dopiero się zacznie "A nightmare on Impact Zone".

ME zbyt przewidywalny. Źli chłopcy aż za mocno dominowali i wraz z pojawieniem się Stylesa, sytuacja musiała się zmienić. Roode za bardzo został upokorzony na tygodniówkach i odbije sobie wszystkie niepowodzenia zwycięstwem na Slammiversary.

No i właściwie to tyle z bardziej istotnych rzeczy. Słaby był ten odcinek, a najbardziej irytowała mnie ilość powtórek (segment otwierający show i wydarzenia po nim przypominali dwukrotnie).

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Reputacja:   806

Pierwszy segment był bardzo słaby. Dixie jest marną aktorką i powinna trzymać się daleko od segmentów tego typu. Nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia. Do tego ten jej mąż i cała farsa na czele z AJ'em. Tylko pogratulować temu kto wpadł na taki genialny storyline.

Crimson dalej jest niepokonany, jednak czy ktoś jeszcze interesuje się tym jego streakiem. Chłopak nie ma żadnego poważnego feudu, a na Slammy zawalczy pewnie z kimś pokroju Erica Younga.

Hogan strasznie mnie denerwował na tym impakcie, było go wszędzie pełno. Na szczęście segment uratował Roode. Cieszy to, że Sting był górą w tym tygodniu, bo to zwiększa szanse Bobby'ego na zachowanie mistrzostwa.

Brooke Hogan...wiemy tylko tyle, że potrafi już dziękować. Jeśli to ma podnieść ratingi to ja dziękuje. :D

Bully Ray to jak dla mnie postać numer 1 w tym tygodniu w TNA. Jak zwykle nie zawiódł w swoim segmencie i świetnie odegrał swoją rolę. Szczególnie zapadła mi w pamięci jego mimika, gdy Abyss powiedział, że pojawi się na ppv. :twisted: Ray powinien być zdecydowanie wyżej w karcie.

Joey Ryan i jego story się rozkręca. Na pewno dostaniemy jakąś kontynuację, bo gdyby było inaczej to TNA dało by sobie spokój z tymi filmikami.

Męczy mnie już oglądanie tego cyrku z pasem tv. Bez przerwy jest to samo - ci sami zawodnicy, ten samem przebieg walk i ich poziom.

Marcel ma absolutną rację. Mam takie same odczucia. Już tydzień temu chciałem, aby to Hardy wygrał, żeby w końcu coś się zmieniło. Ile można patrzeć na Devona i Robbiego E, strasznie mnie męczy ich feud, który chyba nikogo nie interesuje. Dopisać do tego można tą komiczną końcówkę walki. Czy naprawdę przez tyle sekund ani Devon ani Robbie nie potrafili się wybić ? Nie mogli tego przerwać ? Szkoda gadać.

Cóż za niespodzianka, kolejne pojawienie się HH. Gość rozkręca niemiłosiernie te show. :twisted: 3way na ppv jakoś mnie nie rusza, może dlatego, że jest tam RVD, który już dawno powinien zapomnieć o pasie WHC. Jest tylu dobrych zawodników, jednak mi się cały czas wydaje, że ciągle te same osoby kręcą się wokół najważniejszego pasa. Czemu nie sprawdzić np. Ariesa czy też Raya, którzy muszą się bić w mało ważnych feudach.

Main event to pełna dominacja heelowego teamu do czasu pojawienia się AJ'a. Sting górą w tym pojedynku, oby tylko na ppv było odwrotnie.

Cały impact zbliżony poziomem do RAW z tego tygodnia, czyli niestety nie za dobrze. Rzuciłem teraz okiem na kartę ppv na stronie TNA i lekko się zaskoczyłem.

Kid Kash vs. Hernandez jest w karcie :D Nie wiem, może to jakaś pomyłka albo coś, bo nie wyobrażam sobie ich matchu. Czy oni jeszcze są w rosterze :lol:

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

• Reputacja:   3

* Ale ta Dixie jest chujowa na majku i do tego jej aktorskie skillsy są niewiele lepsze od tych amatorów z polsatowskich Dlaczego Ja?/Trudne Sprawy/Pamiętniki z Wakacji. Z kolei jej mąż sprzedaje takie punche, że Big Show pewnie już wpadł w kompleksy.

* Czyżby Mickie miała przejść heel turn z powodu zazdrości o występenie Velvet w jakimś teledysku? Spójrz na jej mimikę w czasie segmentu z divami.

* Po co dwa razy na jednej gali dają segment, w którym Hogan się pojawia na ringu i ktoś mu przerywa? Dziwi mnie również, że tak szlachetny face jak Hogan nazywa takiego fejsa jak Aj "son of a bitch" zupełnie bez powodu.

* "Podpisz ten kontrakt! Nie czytaj go nawet, tylko podpisz!" Bully Ray mistrz! :twisted:

• Urządzenie:  Android

Kid Kash vs. Hernandez jest w karcie :D Nie wiem, może to jakaś pomyłka albo coś, bo nie wyobrażam sobie ich matchu. Czy oni jeszcze są w rosterze :lol:

Kid Kash cały czas jest aktywnym zawodnikiem, ostatnio coś pisali że zrobił sobie przerwę by trenować do walki MMA, natomiast Hernandez nie robi chyba nic od zwolnienia "Anarchii", co?

Impact można zaliczyć raczej do tych średnich.

Dixie Carter... Nie mam nic do niej, ale ona powinna raczej siedzieć na trybunach lub gdzieś na zapleczu, bo z mikrofonem niestety nie radzi sobie tak znakomicie. Słabo to wyglądało, było takie sztuczne. Wiedziałem, że wkońcu wpadną na pomysł, aby rodzinę pokazać w TV, więc pewnie za tydzień zobaczymy żonę AJa?

Gdy zobaczyłem kto ma być przeciwnikiem Crimsona od razu wiedziałem, że jest to zły pomysł na walkę i napewno Samoa Joe zainterweniuje w walce, aby ich walka na PPV nie była z całkowitej dupy wzięta. Podobało mi się za to jak po walce Crimson mówił, że jest niepokonany itp. Tak powinien robić od samego początku, aby ludzie cały czas wiedzieli, że ten streak jest coś wart dla TNA.

Segment z KO był tak słodki, że aż mnie zamdliło :D Ich późniejsza walka również taka średniawa.

Bobby Roode jako mistrz z tygodnia na tydzień coraz bardziej się rozkręca z mikrofonem. Fajnie to wychodziło jak miał w dupie Hogana. Tak powinni go kreować cały czas. Jest mistrzem - jest najważniejszy w federacji. Szkoda jedynie, że w drugim segmencie z udziałem Hulkstera padał mu już głos, bo troche dziwnie brzmiał.

Podpisywanie kontraktu wyszło świetnie. W sumie tego mogliśmy się spodziewać, bo był tam Bully Rey, który ostatnio jest główną postacią TNA, dla którego warto to oglądać. Wiedziałem, że wkońcu muszą zrobić tak, żeby ludzie uwierzyli, że Joseph to brat Abyssa przez co właśnie widzieliśmy to video Abyssa podczas tego segmentu. Musze przyznać, że wyszło im to naprawde dobrze, a miny Bully'ego to potwierdzają.

TV match - ile razy można to oglądać. Ta walka była prawie taka sama jak ostatnia. Już bardziej mnie interesowało w kim zakochała się Madison Rayne.

ME wypadł nawet dobrze. Głównie miało to podgrzać atmosfere przed PPV i raczej się udało. Skoro drugi raz z rzędu Stinger pokonuje czysto Bobby Roode'a, to jestem pewny, że na PPV przegra prawdopodobnie po jakimś kancie, albo interwencji Jamesa Storma.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

-Sam fakt pojawienia się męża Dixie na plus, ale wykonanie całego segmentu kiepściutkie. Cóż, jak się ma taką "aktorkę"...

-Crimson oczywiście wygrywa i zapowiada Open Challenge. Może jakiś powrót? Btw. mówił, że walka odbędzie się w Dallas, a ja widzę, że PPV jest w Arlington. Czy to botch ze strony Crimsona, czy to jedno i to samo miejsce? Nie znam się, więc wolę dopytać.

A co do Ariesa i Joego... Feud znikąd, słabo rozegrany. Ale faktem jest, że:

1. Walka powinna nam to wynagrodzić.

2. I tak kupuję to bardziej, niż Garett w TT Matchu.

-Za dużo Hogana, który wniósł jedynie jedną lipną walkę. Jedyny plus może wynikać z tego, jaka gala będzie następna. Jeśli Destination X - to title match na IW pewnie będzie po to, by przez miesiąc mieć spokój z Roodem i znowu zrobić święto Iksów.

-Myślałem, że wygra Mickie, a tu niespodzianka. Don't Mess With Tess, lol.

-Jeśli rzeczywiście na PPV zobaczę jednocześnie Abyssa i Josepha, to będę pozytywnie zaskoczony. Ale stawiam na wersję, że podczas walki prawnik wyrwie se zęby, rozczochra włosy i mamy "powrót" Abyssa. Segment w porządku, Ray jak zwykle fajnie gada.

-Na D-X chcę walki Silvy z Ryanem o kontrakt. Ma ktoś lepszy pomysł?

-Devona i spółkę przewijam, mam już dość tych 4 nudnych gości.

-ME słaby, przewidywalne wejście Stylesa, mistrz znów odklepuje dziadkowi... God, why?

A karta na PPV nie powala.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

A dla mnie cały odcinek się podobał. Może dlatego, że jeszcze wszystkiego w pro wrestlingu nie widziałem i jestem trochę sezonowy, ale swoich idolów mam niezależnie od tego czy są fejsami czy heelami.

Wiadomo, że Dixie zajebista przy mikrofonie nie jest, ale kontrowersja z jej udziałem jest trochę wiarygodna i ta kamera w siedzibie realizacji TV - fajny motyw. Impakt wchodzi na żywo i jaja się zaczęły dziać, dla mnie jest coraz ciekawiej i oprócz walki TV cały czas było jakieś napięcie.

Nie oglądam WWE, ale czytając opinie ludzi domyślam się, że jest nudno jak w tamtym roku przed MITB. Nie porównujcie nudy do Impaktu, bo nudno nie było. Dostaliśmy 80 minut pełnej akcji.

Crimson prezentuje się coraz lepiej przy mikrofonie i w ringu. Wiadomo, że zajebistym wrestlerem nie jest, ale nawet jak dostaje baty od tak szybkiego przeciwnika jak A-Double to walka z jego udziałem wypada dobrze. Za późno się wzięli za feud Samoa Joe vs Austin Aries tak jak większość walk z karty Slammiversary. Powinni zmienić kolejność gali z Destination X, aby dla Slammy było 8 tygodni.

Mr. Anderson vs Jeff Hardy vs RVD - lipna walka? Dostajemy najwyższą półkę, chociaż wrestlerzy nie byli dobrze promowani do tej pory, ale będziemy mieli co oglądać z udziałem Rooda tóż po PPV.

Val wpadła na Impact Wrestling Post Show, bo powiedziała, że zwycięzca Three-Wayu zmierzy się z Bobbym Roodem na impakcie, a nie z kimkolwiek kto wygra.

Hogana może rzeczywiście za dużo, ale kogo innego mieli dać? Rica Flaira? A no tak, jego już nie ma.

Heel turn Mickie zbliżał się w lutym 2012 podczas walki z Velvet, ale teraz jest to bardziej prawdopodobne. Fajnie zagrała językiem ciała podczas segmentu z Brooke.

Jak na 10-lecie federacji, gala została słabo wypromowana, jest mi przykro za TNA.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Jedna osoba napisała, że segment z Dixie, po ostatnim iMPACT! i ten czwartkowy ssały i reszta bije w ten sam dzwon... A tymczasem ciekawy jestem czego się spodziewaliście? Bo jesli chodzi o mnie to Dixie była naturalna i prawdziwa. Wszystko co robiła bylo jak najbardziej w porządku. Segment w ringu już trochę słabiej, ale poza tym ok. Ktoś pisze, że nieporadnie odpychała Danielsa... A CZEGO SIĘ MOŻNA SPODZIEWAĆ OD PONAD 40-LETNIEJ KOBIETY? Lewych prostych i lariatów? HAHAHAHAHAHHAHA

No i "puch" jej męża - to nie wrestler, uderzył tak jakby umiał każdy zwykły człowiek z ulicy, z całej pizdy przed siebie na raczej nie spodziewającego się tego Stylesa. Więc było ok.

Crimson! - szykuj się synku na Alpha Male Monty Browna :) mam taką cichą nadzieję, że jego "period" na końcu zdania da nam chociaż na jedna noc powrót Monty Browna.

Crimson na mikrofonie bardzo ładnie. W ringu Aries go pociągnął.

Joseph Park - kolejny dobry występ. Bully Ray - trzyma poziom.

Roode ustawiający Hogana - piękne, trochę potem Sting to zepsuł, wystarczyło że skopał Bobka w main evencie :(

Tygodniówka jako ostatni show przed Slammiversary przeciętna, nawet słaba. Ale jako taki ot tygodniowy twór wyciągnięty dla z przypadku spośród wielu, bardzo ciekawa i wciągająca.

p.s.

Christian jako pierwszy hall of famer? - gimme a fuckin break! Jest Lynn, Jarrett, a oni dadzą pracownika WWE jako pierwszego... mogliby z tym poczekać jako trzeciego, piątego, czy dziesiątego, ale pierwszego? FUCK! Stupid, stupid, stupid!

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Ceglak ale to Christian sprzeda PPV a nie Jarrett czy Lynn którzy w każdej chwili mogą pojawić się na tapingach i nikogo to nie będzie ekscytować. Po za tym czy tyle było by dyskusji o Hall of Fame TNA gdyby ktoś inny niż CC dostał tego zaszczytu?...Nie sądzę.

Najważniejsze są pieniądze a nie zasługi. :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jedna osoba napisała, że segment z Dixie, po ostatnim iMPACT! i ten czwartkowy ssały i reszta bije w ten sam dzwon...

Co prawda to prawda. Poczekajcie poniedziałkowego RAW wtedy będzie można podziwiać samego mistrza overactingu Vinnie McMahona.

Christian jako pierwszy hall of famer? - gimme a fuckin break! Jest Lynn, Jarrett, a oni dadzą pracownika WWE jako pierwszego...

A kto powiedział ze Christian będzie pierwszym Hall of Famerem? Jak dla mnie to będzie ktoś zupełnie inny a Christian po prostu go wprowadzi lub pojawi się na gali w zupełnie innym celu. Opcji jest wiele, najbardziej prawdopodobny jest Jarret może z ojcem Jerrym jako założyciele federacji. A jest jeszcze Lynn, AJ, Storm jako ci, którzy są od początku, Sting za całokształt, Shamrock jako pierwszy mistrz a może jednak właśnie Christian w końcu TNA niczego jeszcze nie potwierdziło. Moim cichym faworytem jest Raven chociaż ta opcja jest akurat mało prawdopodobna :wink:

Ceglak ale to Christian sprzeda PPV

PH93, Chrystek SPRZEDAŁBY może PPV gdyby ludzie o tym wiedzieli od dwóch, może trzech tygodni wcześniej i to pewnie nie za dużo tycg sprzedaży by było. 500 więcej? Tymczasem informuje nas o tym Dixie przez Twittera, gdyby nie newsy, pewnie nawet byśmy o tym nie wiedzieli.

Opcji jest wiele, najbardziej prawdopodobny jest Jarret może z ojcem Jerrym

To jest niestety jedna z najmniej wiarygodnych, bo Jerry Jarrett jest mocno pogniewany z synem i na TNA. Życzył im nawet żeby zdechli jakiś czas temu ;)

Za to Raven już byłby ok. Ja bym widział teżw przyszłości miejsce dla Elixa Skippera, jako wielokrotnego mistrza Tag i autora najlepszej akcji w TNA(powinni to puszczać raz na miesiąc z komentarzem Westa!)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Nie oglądam TNA, ale strzelam, że pierwszym TNA Hall of Fame'rem będzie Hogan :P Co do Charyzmatycznego Kapitana to raczej stawiałbym na to, że będzie on wprowadzającym, a niżeli wprowadzanym. Po prostu dziwnie wyglądałby fakt, że w jednej federacji wprowadzają go do Hali Sław, a w drugiej targa midcardowy belt i regularnie walczy. :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Christian a raczej Christian Cage swego czasu był przyszłą legendą, jeżeli nie fakt, że wrócił do WWE, i takie wprowadzenie może być odwdzięczeniem za "pożyczenie" Flaira.

15748232154f441789616de.jpg