Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Impact! obejrzany.. Cholera, nie wiem jak wam, ale bosko się to ogląda :shock: Program wciąga mnie bardziej niż "Skazany na śmierć". Można wręcz powiedzieć, że produkt Dixie Carter przybiera postać cholernie wciągającego serialu.. Jest konkretnie. Segmenty wieją realistyką, wywiady rozpierdalają żywcem te z WWE, które są tak sztuczne, że rzygać momentami się chce.. Powoli ogarniają ten harmider, który tam panował.. wszystko zaczyna mieć ręce i nogi, i tego szukam 8) TNA staje się powoli programem, którego jako fan wrestlingu oczekiwałem od kilku ładnych lat.. Oby to brnęło w tym kierunku i nic się nie zmieniało..

Podobało mi się ogólnie wszystko, wszystko już w sumie zostało powiedziane dokładnie tak jak myślę.. Dodam jedynie, że nie podobało mi się wciskanie walki Kurt'a na tygodniówkę.. Miałem nadzieję, że niszczenie kolejnych rywali będzie miało miejsce na kolejnych PPV i po pokonaniu wszystkim z drabinki po ok. roku Kurt dostanie pas, który należałby mu się wtedy cholernie mocno.. A tak to eh :roll:

Jak patrzę sobie na Chelsea to wręcz mam ochotę spucować się do koleżanki z wioski gdzie mieszka moja babka.. Panienka jest wręcz identyczna, cholera.. Co ja się będę przed wami pierdolił, Chelsea <333 :D

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188417

• Urządzenie:  Windows

Coś jest w tym co piszecie. Nie wiem na ile sie tam Sting wpasowuje, ale z Samoa Joe to faktycznie nie jest zbieg okolicznosci. Naturalnie wypada miec na uwadze fakt chaosu jaki panuje w TNA i to, ze fani pamietaja sytuacje z Joe nie znaczy, ze zarzad ją ogarnia. JESLI jednak okaze sie, ze macie racje i dojdzie do kolejnego podzialu rosteru... to chyba zaczne krzyczec i walic glowa w sciane. Ile razy mozna robic cos takiego? ECW vs Frontline bedzie teraz? Dajcie spokoj. To na pierwsza mysl jest spoko. Fajnie zobaczyc cos takiego. Jasne. Fajnie, ze np. cos bedzie sie dzialo z Joe (zakladajac, ze tak to rozwiaze federacja) ... ale czy przypadkiem w natloku jakiejs wielkiej stajni on sie nie zgubi? Owszem zgubi sie, bo obecnie nijak sie ma do tego storyline'u. Przywrocmy jeszcze SEX i inne tego typu grupy...... Ja nie wiem kiedy TNA ustabilizuje sie w moich oczach na tyle, zebym sie ich nie czepial. Mam nadzieje, ze ta stajnia bedzie sie skladac z Originalsow + Abyss (to przezyje) ... Kazde rozszerzenie... Hell No !
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188419

hahahaha też na początku się bałem, że Abyssowi podpowiedziały to wszystko osoby stojące za porwaniem Joe :P no ale na szczęscie wybrano rozsądniejszy wariant. Chociaż nie oszukujmy się stajnia złożona z byłych zawodników ECW miałaby przejąc federacje?? Sandman mógłby co najwyżej przejąć stoisko z piwem. Żaden z originalsów poza RVD długo by nie pociągnął tego towarzystwa.

Także może i Ci porywacze Joe to i mogliby być ISIDABOWICZE bo Joe i Abyss mogli to trochę pociągnąć.

Ogólnie ciekawy jestem jak to się rozwinie i jak wpasują w to RVD.

zaczyna mi się zdawać że Nigel komuś mocno podpadł, albo komuś nie zrobił loda w sytuacji kiedy powinien, bo ostatni raz wygrał chyba w RoH...

Przedostatnie wydanie było moim zdaniem trochę lepsze, ale to z powodu butów Rica latających po hali i prom obydwóch panów :)

p.s.

w WCW mieliśmy sytuacje że lądowali tam emeryci z WWF, a w TNA ląduje emeryci ECW :)

Jedyna szansa dla tego pomyslu to przede wszystkim Heyman, potem Abyss i Joe, chociaż widziałbym ich jako osobne postacie z dala od tego zgiełku. Mamy RVD, Team 3D, Rhino, Dreamera, Ravena, Richardsa, Cactusa zawsze moga dojsc Sandman i Spike, kto tam jeszcze żyje... Mustafa i Jack ;P Balls i Tammy :P

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188434

co do iMPACTU, az sie zdziwiłem, ze terminator RVD nie wymiótł Abyssa z ringu :) za to duzy +

reszta programu spoko, dobrze sie ogladalo i dobre zbalansowanie gadania i walk, ostatnio probowalem ogladac SD, ale nie zdzierzylem 20 minut gadania, a tu 10 min wstepu i juz mamy jakas akcje. pojedynek BM vs Ink Inc tez bardzo dobry to kolejny + no i ME z SB w wykonaniu Andersona, jak to zobaczylem z kolegą to się chyba z 5 minut śmialiśmy.

na minus zasadniczo nic nie oceniam, obecny produkt dosc mnie zadawala, ale zawsze moze byc lepiej.

"RVD, Team 3D, Rhino, Dreamera, Ravena, Richardsa, Cactusa " to jest wg. mnie optymalna ilosc czlonkow, zeby nie bylo jak kiedys z nWo ze brakowalo miejsca na ringu dla czlonkow.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188438

Dobra nikt nie wspomina o Knockouts a jako że ja jestem największym wielbicielem tejże dywizji to napiszę :)

Mamy widoczny rozpad TBP. Najpierw Lacey von Erich pokonano (po o dziwo dobrej walce) przez Angelinę Love, a teraz Madison wysyła(?) na Angelinę Velvet Sky (Jaka ona piękna :P ). Angelina przegrywa z obiema przez DQ jednak jest to mentalna wygrana. Szykuje się chyba zmiana właścicielki pasa na najbliższym PPV i coś czuje że niestety może nastąpić odgrzewany kotlecik w postaci odwrócenia się Velvet od Rayne i dołączenia do Love.

Poza tym zastój jeżeli chodzi o pozostałe kobitki w federacji a to niedobrze...

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188453

A czy oni mószą i czy w ogole mogą sie nazywać ECW:> może jest troche inny pomysł na tych ludzi kto wie...
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188456

wg mnie nie maja prawa do takiej nazwy.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188457

To chyba oczywiste, że będzie identyczna sytuacja co z nWo=The Band. Tu nie chodzi o samą nazwę, ponieważ można by ich nazwać cukierkowe potwory z marsa, a ludzie nadal będą wiedzieć, że chodzi o ECW.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188466

ECW raczej mogą, ale chyba nie będzie można używać nazwy pełnej czyli "Extreme Championship Wrestling". Co do samego pomysłu ze stajnią, to niech ją zrobią, ale niech nikogo nie sprowadzają więcej, oprócz Heymana, to co tam mają w zupełności im powinno wystarczyć.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188468

Impact jak zwykle dobry. Bardzo ciesze się, że Dreamer nie przyszedł sam na tą widownie i że wkrótce zobaczymy pełny skład. Walki były na dobrym poziomie, szkoda mi jedynie Wolfe'a bo jest to jeden z najlepszych zawodników TNA a ciągle dostaje lanie. Segment z Hoganem i Abyssem był dobry, wreszcie mamy hell turn Abyssa. Co do TBP to mam nadzieje, że Sky pójdzie do Love i będziemy mieli walkę o pas TT, a główny pas kobiet może zgarnąć Tara, albo Kong ( o ile wrócą )
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188493

nie ("mószą") MUSZĄ się nazywać ECW, ale juz Team Extreme czemu nie.

[ Komentarz dodany przez: SixKiller: 2010-06-26, 16:19 ]

Pozwalam sobie na dopisek, żeby nie mnożyć postów: DOG, plis, popracuj nad ortografią, bo to się skończy warnem. Tu "mószą", na poprzedniej stronie "puki", a prawdopodobnie jest tego więcej. Mamy w regulaminie zapis o ortografii, pojawił się on również, gdy regulamin został zaostrzony, więc proszę - dostosuj się do niego.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188508

ja bym ich tak po ziomalsku nazwał: Old HardCore Squad ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188550

Ja jestem fanem hardcoru. Dlatego cieszę się że Tommy z całą bandą zdemolują TNA. Sam Impact podobał mi się ale poprzedni był lepszy.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188611

• Reputacja:   1

Jeśli w TNA usłuszę Metallicę z Czarnego Albumu, to padnę :twisted:

Sandamn obecnie do czegoś się nadaję? Bo ten pan chyba już się skończył.

Ogólnie sytuacja jest rozwojowa i wszystko zmierza w dobrym kierunku. Ekipa ECW przejmuje kontrole, pewnie pod przewodnictwem Paula. Heel turn Abyssa strzał w dziesiątkę, mam nadzieję, że AJ odbije w drugą stronę. Co do historii Stinga, byłem przekonany, że chodzi mu o Hogana i Erica, ale teraz już nie jestem tego pewien. Stawiam też na powrót LAX, w końcu fani tego chcą.

IMPACT nieco gorszy od poprzedniego, ze względu na brak genialnego segmentu na poziomie tego z latającymi butami ;). Ogólnie TNA>>>WWE.

PS. Rating bez zmian - 1.0.

https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188643

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Pomysł zmajstrowania składu ECW budzi w mnie pozytywne odczucia, ale też i wielkie obawy. Po pierwsze, nawiązywanie do legendy Extreme Championship Wrestling wymaga wprowadzenia kilku poprawek w samej prezentacji Impactu, gdyż nieodzowne wydaje się wprowadzenie większej ilości hardcore wrestlingu (motyw z Abyssem rzucającym ludźmi przez stoły zapowiada takie działania, ale z chaosem panującym w miejscowej "radzie mędrców" stoi to wszystko pod znakiem zapytania) oraz pewnej agresywności w prowadzeniu tej stajni, by nie wyszli tak kiepsko, jak po uruchomieniu "extreme" brandu w WWE, przy okazji pojawień się na RAW, gdzie zbierali przysłowiowy wpierdol, od kogo popadnie. Sama prezencja dwóch z trzech wrestlerów obecnych na ostatnim Impactcie nie napawa mnie optymizmem. Dreamer w marynarce? Stevie wyglądający bardziej jak Steven Richards? Wiem, że ludzie się zmieniają, ale obydwaj mogli jużby samym strojem nasunąć skojarzenie, że wrócą stare dni, pełne brawlingu po bingo hall i najblizszych okolicach. I ostatnia kwestia - skład. Mówi się o Heymanie i kilku innych wrestlerach spoza burty rosterowej TNA. Co do Heymana, to jestem jak najbardziej na tak, gdyż jego charyzma i skille przy mikrofonie nie przemijają, chyba... Zaś domniemanie, czy ten, albo tamten zawita w impact zone wydaje się bezcelowe. TNA nie stać na szastanie pięniędzmi na dodatkowe kontrakty. Więc pewnie skończy się na sporadycznych występach. Czyich? Sandman zdaje się skreślony, bo jest już chyba na definitywnej emeryturze (pozatym, jakby mieli dać mu jego theme z 2003 roku, to może lepiej, by nie wracał do TNA...). Sabu? To całkiem możliwe, zwłaszcza patrząc na fakt przyjaźni z RVD. Spike? Balls? Raczej mało prawdopodobne, ale kto wie? Mam jednakowoż nadzieje, że wspomniany wcześniej Heyman przy ewentualnym zawitaniu w federacji dostanie jakieś pole do popisu w bookingu i porządnie poprowadzi cały angle związany z frakcją extremy. Ewentualnie, Vince Russo, Bischoff, czy kto tam jeszcze jest za to odpowiedzialny, może przejrzeć jakieś materiały filmowe związane z ECW i odgrzewać pojedyńcze pomysły (jak na przykład rzucanie Spikem w publikę), by starsi fani, chociaż przez chwilę, odczuli przyjemne uczucię nostalgii.
https://forum.wrestling.pl/topic/19846-tna-wrestling-dyskusje-spoilery-wra%C5%BCenia/page/24/#findComment-188649