Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 185
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Już oficjalnie:

Cytat

AMC Networks is the new home of TNA Wrestling! AMC & TNA Wrestling have signed a multi-year deal to bring iMPACT! to AMC, beginning January 15 with a live episode, and then every Thursday from 9–11 p.m. ET. The program will also be available on AMC Networks’ streamer AMC+.

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   642
  • Urządzenie:  Linux

Gdyby nie to, że dali się przejąć WWE to bym się cieszył, a tak idą na nową stacje tylko i wyłącznie dzięki W.

AEW | STARDOM | TJPWNJPW MARIGOLD | ROH |

oiUmPA7b_o.gif

• Reputacja:   1 356

To akurat ciekawe, że trafili w ten sam dzień co Final Battle

image.thumb.png.b5da13a6a68d41789ad1b92bc11143c2.png

...

• 1 miesiąc temu...

AJ pojawi się w TNA:

aj-styles-returns-to-tna-for-the-impact-

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   717

Mówi że w TNA mają się pojawiać co raz większe nazwiska z WWE, już AJ zaklepany, za pewnie nie długo Chris Jericho, kto wie może doczekamy się jakiegoś Ortona czy innego Rollinsa? :D 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   642
  • Urządzenie:  Linux

Number 2 promotion 😂🤣 A jeszcze bilety za darmo rozdawali 🤣😂

G-wb9n3bQAIrli7?format=jpg&name=large

Screenshot-20260116-091411-1.png

Edytowane przez Mr_Hardy
  • Haha 3

AEW | STARDOM | TJPWNJPW MARIGOLD | ROH |

oiUmPA7b_o.gif

1 godzinę temu, Mr_Hardy napisał(a):

Number 2 promotion 😂🤣 A jeszcze bilety za darmo rozdawali 🤣😂

Tę głupotę o numerze 2 pomijam, bo to śmiech na sali, ale na tej gali nie miał być Styles? Czy coś mylę?

...

• Reputacja:   137

1 godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Tę głupotę o numerze 2 pomijam, bo to śmiech na sali, ale na tej gali nie miał być Styles? Czy coś mylę?

Był. O ile się nie mylę to otworzył galę i dał jakieś promo, które w sumie nic nie wniosło do niczego.

Edytowane przez Nialler
  • Lubię to 1

• Reputacja:   414
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Na zapleczu jeszcze miał że 2 segmenty. Ogólnie bez szału.

• Lubię to 2

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Bot AI

• Reputacja:   11
  • Styl:  Klasyczny

TNA THURSDAY NIGHT IMPACT #1121

ŚREDNIA OCENA WYDARZENIA
1.63
(61 głosów)

TNA Thursday Night iMPACT #1121

Szczegóły Wydarzenia

KARTA WALK

Six Man Tag Team Match
Elijah & The Hardys ( Jeff Hardy & Matt Hardy ) besiegen Order 4 ( Jason Hotch , John Skyler & Mustafa Ali ) (w/ Special Agent 0 & Tasha Steelz ) (8:18)
Ocena: 5.00 (24 głosów)

Pokaż recenzje fanów
WrestlingUnderground[6.00] "To było solidne otwarcie i gdyby walka o tytuł między Leonem Slaterem a Myronem Reedem była na karcie, byłoby to solidnym występem wrestlingu."
Rassle Fan[2.00] "Hardyowie są już tak daleko poza datą ważności, że dziwię się, iż nie wyrosła na nich penicylina. Weszli w fazę swojej kariery, w której Ric Flair wrestlingował w 2011 roku. To nie jest ładny widok i sprawy stają się coraz gorsze. To właśnie dzieje się, gdy ego dyktuje, co wybierasz do zrobienia."
Jon Hetrick[5.00] "Dobrze, mecz. Szybki start do meczu z Order 4 próbującym zdobyć wczesną przewagę. Hardys wprowadzają swój tradycyjny atak. Mecz mógłby trwać trochę dłużej. Przerwa reklamowa również przeszkodziła w meczu. The Rightous atakujący Hardys po meczu było dobre. Ogólnie **1/2"
TNA Knockouts World Tag Team Title Match
The Elegance Brand ( Heather By Elegance & M By Elegance ) (w/ Ash By Elegance , Mr. Elegance , Perez Hilton & The Personal Concierge ) besiegen The IInspiration ( Cassie Lee & Jessie McKay ) (c) (8:44) - Nowe mistrzynie !!!
Ocena: 2.65 (25 głosów)

Pokaż recenzje fanów
jjcharg77[4.00] "Rzeczywisty wrestling, jak myślałem, był dość przeciętny. Żadnych konkretnych skarg. Iconics zrobiły swoją robotę, a marka Elegance wygląda na to, że nabiera tempa z M jako breakoutem. Nie lubię dodawania niefightowych rzeczy do ocen meczów, ALE cholera jasna, co TNA sobie myślało, sprowadzając Pereza Hiltona. Zły rodzaj heatu. Marka Elegance przetrwa, ale TNA, proszę, zachowujcie się, jakby to nigdy się nie stało, i nie sprowadzajcie go więcej. Ten promo był ogłupiający i obniża ocenę tego meczu. Ta sprawa z Mr. Elegance w ogóle nie została wspomagana przez Pereza i zraniła Mr. Elegance. Reszta z nich będzie w porządku. Mr. Elegance jest w głębokiej wodzie w wyniku tego, że został wprowadzony z Hiltonem tam. Ta interferencja mi nie przeszkadzała. Hilton nie był częścią, więc mogę go po prostu zignorować i spróbować pozwolić Mr. E na mnie wyrosnąć lol"
Rassle Fan[0.00] "Czterech ludzi, którzy nie potrafią walczyć, nie radzą sobie z przebieganiem po linach i ledwo bumpują, dało koszmarny mecz. To był oczekiwany rezultat dla takiego połączenia. Umieszczenie tego w odcinku, który miał być wielką okazją, było ogromnym błędem."
Milquetoast[2.00] "Części, w których walczyli, były co najwyżej w porządku, ale kiedy masz wszystkich tych nerdów poza ringiem i dostajesz prawie ciągłe ingerencje od nich, to po prostu zabija walkę. Nie pomogło to, że mieliśmy długie wprowadzenie z Perez Hilton na Mr. Elegance, który jest dosłownie nikim, co ustawiło punkt startowy dla walki na super niskim poziomie. To było po prostu złe, dlaczego to było na karcie? 2/10"
TNA World Title Match
Mike Santana besiegt Frankie Kazarian (c) (16:51) - Nowy mistrz !!!
Ocena: 5.65 (25 głosów) 🏆 Match of the Night 🏆

Pokaż recenzje fanów
Jon Hetrick[8.00] "Świetny mecz. Kazarian i Santana obaj wyglądali dobrze i przechodzili do przodu i do tyłu, trafiając w duże ruchy. Ref bump pod koniec tylko nieznacznie przedłużył mecz. Wygrana Santany była właściwym wyborem. Ten mecz uratował show przed byciem całkowicie okropnym. Ogólnie ****"
Rassle Fan[2.00] "Zdecydowanie jestem zbyt surowy wobec jakości tego meczu. Nie owijajmy w bawełnę, jednak nadal nie był zbyt dobry. Naprawdę nie czerpałem z niego wiele przyjemności, ponieważ w ogóle nie powinien był dojść do skutku. Na minimum nie powinien był się wydarzyć w ten sposób. Cała ta sprawa miała miejsce po to, by Kazarian mógł wreszcie powiedzieć, że wygrał tytuł mistrza świata. Mam nadzieję, że jest zadowolony, że cała ta sprawa była do niczego."
jjcharg77[6.00] "doskonały, bezpieczny mecz i nie musiał być niczym więcej. ze wszystkimi problemami z wizami, które miały TNA w rozsypce, ten musiał być bezpieczny. jeden błąd i myślę, że dodałby presji na całe TNA, choć mieli chemię, która dała kilka zabawnych momentów. Kazarian wyglądał świetnie tutaj. nie jestem pewien, dlaczego materiał po meczu nie został włączony podczas show, ale ogłosili oficjalny Texas Death Match pomiędzy Santaną a Kazarianem z Nicem Nemeth jako oficjalnym sędzią na sobotę. myślę, że ci dwaj mogą przebić ten występ. uwaga z boku: wyciszyłem swój telewizor. nie obchodzi mnie to, nie pozwolę, by Bully Ray terroryzował moje uszy."
OGÓLNE RECENZJE WYDARZENIA
Wrestling fan lifer — [8.00] "Nie wiem, dlaczego to wydarzenie jest tak znienawidzone. Ostatni komentarz, który wysłałem, nie miał być nienawistny. Ale po prostu myślę, że ludzie są zbyt surowi. Wydarzenie miało dobrą liczbę wątków i publika dobrze się bawiła. Dajcie firmie szansę. Nie nienawidziłem tego wydarzenia, czy mogło być lepsze? Tak. Ale nigdy nie było naprawdę nudne."
TylerMthembuThe1 — [0.00] "Ten program jeszcze bardziej utwierdził Deliriousa w moim przekonaniu jako jednego z najgorszych bookerów w historii wrestlingu. Teraz, dla sprawiedliwości, TNA faktycznie cierpiało z powodu problemów z wizami i walka, która z perspektywy czasu uczyniłaby ten show lepszym, została wycofana z powodu tego, że WWE chciało jednego z zawodników na swoją europejską trasę, jednak to jest wasz debiut na nowej sieci i jako taki, chcecie ruszyć z kopyta i zostawić dobre pierwsze wrażenie, a zamiast tego dostaliśmy horrendalny zły show, który może nawet graniczyć z terytorium WrestleCrap. Tylko 35 czy coś tam minut faktycznego wrestlingu na dwugodzinnym show (nawet nie faktycznie dobrego wrestlingu poza MOŻE Santana i Kazem), za duuuuużo gadania, angle'y, które są DOA, i teraz najwyraźniej dodali stipulation do jednej ze swoich nadchodzących walk na pape PO show, kiedy mogli powiedzieć coś o tym na show. LolTNA istnieje z jakiegoś powodu i szczerze mówiąc, to przez takie gówno jak to."
NovaRC99 — [6.00] "Poważnie myślałem, że to był dobry show. Mecze są w porządku. Wygrana Santany była właściwym wyborem. AJ Styles otwierający show był świetny. Debiut byłej Sonyi Deville i Cory Jade był dobry. Po prostu mogło być lepiej. Trochę mniej segmentów, może trochę bardziej zacieśnić pacing, żadnego więcej gówna z influencerami i wszystko będzie w porządku. Rozumiem, dlaczego ludzie nienawidzili ten show, ale osobiście mi się podobał. Mam nadzieję, że TNA utrzyma impet na Genesis i dalej."
Rossg17 — [3.00] "Były tu oczywiste problemy z 3 walkami na 2-godzinnym show, AJ Styles otwierający show było miło zobaczyć, inny problem to brak Leon Slatera, Dani Luna z powodu problemów z wizą, mogło być lepiej, bo było poważnie rozczarowujące. Elijah, Jeff Hardy & Matt Hardy vs Jason Hotch, John Skyler & Mustafa Ali: Średnia otwierająca walka, w której nic godnego zapamiętania się nie wydarzyło, zaangażowanie Tasha Steelz nie było potrzebne, ale wygrana Elijah i The Hardys była dobra do zobaczenia [**]. Heather By Elegance & M By Elegance vs Cassie Lee & Jessie McKay: Okropna walka, niestety nic nie mogło uratować tej, te spoty z ingerencją nie powinny się zdarzyć i rozumiem zmianę tytułu z powodu odejścia Lee i McKay z TNA, ale każdy inny team mógł wygrać tytuły [DUD]. Mike Santana vs Frankie Kazarian: Santana odzyskujący tytuł był właściwym wyborem, walka była solidna, w obie strony, obaj dali solidny występ tutaj, by zakończyć odcinek TNA Impact [****]."

Te 1.60 na cagematch powoduje, że aż mnie kusi by to była moja pierwsza gala obejrzana w tym roku - podobno niezła Cinema się tam odwalała:D

• Lubię to 1

...

• Administratorzy

• Reputacja:   962
  • Styl:  Klasyczny

Zasłali łóżko tym debiutem na AMC i byłoby mi nawet szkoda, gdyby nie fakt, że to WWE TNA, a nie stare, poczciwe TNA wrestling. 

Ciekawe co Bully Ray i reszta hien ma do powiedzenia na ten temat. Raczej nie będą ich pociskać jak to lubią robić w przypadku AEW, ale chętnie miło bym się zaskoczył. :P

Szkoda, że potencjał AJ Stylesa jest tak marnotrawiony. Przez piwnicową produkcję jego themu prawie w ogóle nie słychać. Brak jego ikonicznego pyro. No i ten stage, przypominający imbe na dożynkach... :/

• Lubię to 4

1 minutę temu, IIL napisał(a):

Zasłali łóżko tym debiutem na AMC i byłoby mi nawet szkoda, gdyby nie fakt, że to WWE TNA, a nie stare, poczciwe TNA wrestling. 

Dlatego ja to już traktuję jako takie NXT 3.0. TNA już nigdy nie wróci do stanu wcześniejszego podobnie jak ROH czy AAA, które dały się wchłonąć. Pytanie tylko teraz co lepsze - pójście na łatwiznę i poddanie się silniejszemu w tym biznesie czy trwanie w niszy jak NWA itp. Pewnie każdy z nas ma na to trochę inny pogląd.

• Lubię to 2

...

Obejrzałem, trochę poprzewijałem i jakbym miał podsumować to co zobaczyłem jednym zdaniem to był po prostu przerost formy nad treścią. Jak na debiut w nowej stacji to faktycznie wyszło może nie fatalnie, ale bardzo słabo. Ciężko nawet tu za coś chwalić, bo był niezły bajzel, a do tego ostatni impact oglądałem jeszcze w pandemii, więc nie za bardzo wiedziałem co się dzieje...

Inna sprawa, że jak już wygląda to wszystko jak druga liga (nie oszukujmy się) to nadrabiasz to w innych sprawach...Nie było na tej tygodniówce ani dobrych segmentów ani dobrych walk. Dużo chaosu, jakiś przerywników, które kupy się nie trzymały. Pamiętamy wszyscy bodajże 4 stycznia 2010, kiedy TNA wchodziło w nową erę - tam było to czuć, natomiast tutaj czułem się jakbym oglądał NWA. No i ten AJ...Już pal licho, że nawet nie walczył, ale on też nie miał tam żadnej ciekawej roli - po prostu pojawił się i tyle. Jeśli TNA miało kogoś przekonać do siebie to tym miernym spektaklem spowodowali odwrotny efekt. 2/10:doublefingers:

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

...