Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ile osób pamiętało o walizce? :D Ciekawe zakończenie runu Wilków, ale... nie za wcześnie?

Kenny King albo się obija z MVP i Lashleyem, albo męczy Melendeza. To jest ten cały King of the Night?

Joe zwakował X-Div Title. Kto zostanie kolejnym mistrzem? Poza Samoańczykiem jako tako promowana była tylko jedna osoba z dywizji, dziwnym trafem jest też zapowiedziana do 4-waya o pas za tydzień :D

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Ktoś pamiętał o walizce Storma? Wydawało mi się, że TNA niekoniecznie miało plan jak zrealizować kontakt i po cichu wycofali jego walizkę podobnie jak pas tv. Szkoda, że po genialnej serii z Hardasami i Dudleyami run Wilków kończy się w taki sposób i nie będzie rematchu z tymi pierwszymi, ale rozegrali to całkiem fajnie. Lekkie zdziwko miałem, kiedy Storm wrócił zza kulis z neseserkiem i zdecydował się na szybki cash in. I to z Abyssem w roli tag team partnera. Bodaj czwarty turn Monstera w tym roku. Nie mają co z nim zrobić, nie lubię go oglądać, ale po ostatnich swoich wyczynach wydaje się pasować do stajni Storma.

Joe ma kontuzję i musi zwakować pas. Rodzi się szansa przed Low Ki'm. Z zapowiedzianego 4-Waya tylko on jest obecnie wiarygodnym kandydatem do zgarnięcia tytułu.

Lashley przed rematchem poskładał sobie Ariesa. A Double jest TNA potrzebny tylko wtedy, gdy ktoś musi skorzystać z "opcji c". Smutne...

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Urządzenie:  Windows

Mocne zaskoczenie z walizką. Cud, że TNA pamiętało. U nas pewnie każdy jeden zapomniał. Szkoda, że wciągnęli w to Abyssa. Manik przeszedł zmianę, Sanada przeszedł zmianę, potwór został ten sam - bullshit, nie chce. Wolałbym, żeby po prostu powierzyli jeden z pasów któremuś z oryginalnych członkow. Ba, już wolalbym Bollywooda.

W Tyrusa nawet nie mają zamiaru inwestować. Propozycja dla Dixie i spółki - nie dawajcie mu walczyć. Gość ma głównie wizerunek i powinien się skupić na byciu ochroniarzem - jak walczy to traci.

Wszyscy się cieszyliśmy, jak Joe zdobywał tytuł. Niestety, tym razem nie z winy TNA, nie udało się z tym nic zrobić, nie udało się nic wycisnąć. Trzymam kciuki za Manika w walce o złoto. Niech stajnia nabierze złotego koloru.

Kiedy Aries odchodzi z TNA? Kiedy się kontrakt kończy? Wypadłem z obiegu, a wolę wiedzieć, czy przypadkiem go właśnie nie odprawili :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Segment Revolution i James Storm & Abyss vs The Wolves

Revolution otwiera Impact? Chyba idą w górę w hierarchii ale to dobrze bo na tym zyskują też pasy Tag Team jako że są częścią poważnego feudu. Spoilery czytałem więc wiedziałem o walizce Storma ale gdybym nie wiedział... to bym się wkurwił. Bo mam wrażenie że TNA po prostu sobie przypomniało "Hej! Storm ma walizkę Feast or Fired!" i tak oto zdecydowali ją wykorzystać na mocnych Wilkach rok po zdobyciu kontraktu. Dobrze że przynajmniej obili Wolvesów jakoś dobrze, pod tym kątem dało się to kupić. Co do Abyssa, pasuje do Storma jak pięść do oka, pomijając już fakt że znów go turnują. To pewnie było jego pojawienie się wstępne a metamorfoza dopiero nadejdzie.

Ale ogółem to Revolution jako całość po raz pierwszy mi się spodobali. Dosyć dawno nie słyszałem aby któryś heel w TNA zebrał aż taki czysty heat poza Nowym Jorkiem. Chujowy booking ale dobre wykonanie.

MVP'iego ni ma więc stajnia murzynów była dziś solo. Kenny King zajął się feudem tak mało znaczącym że pewien dla mnie jest jego zlot do jobberki. Jobbnie żołnierzykowi bez nogi a potem papa King of the Night. Ja już nawet nie wiem czy TNA chce promować Melendeza bo część mówioną to praktycznie załatwił za niego Anderson a z wizerunku samego żołnierza to korzystają tak rzadko że nawet nie ma co mówić o wypromowanym wrestlerze. Z resztą, Anderson też na tym cierpi. Męczę się słuchając Kena! To jest coś niewiarygodnego! Bardzo bym chciał aby na którymś z kolejnych Impactów exKennedy zaatakował Melendeza.

PS: Amerykanie to hipokryci. Nie lubią słodkopierdzącego Jasia ale jak tylko całują po dupach amerykańskich żołnierzy to wszystko jest cacy. Serio, nic nie mam do tych amerykańskich żołnierzy ale jako osoba obiektywna zaczynam rzygać tym całym szacunkiem.

Ja wiem że trzeba BP odsunąć od tytułu Knockoutek ale żeby od razu kazać się Velvetce z Crazy Stevem lizać? -,- Bro-Mans ściągają je w dół, taka jest moja opinia.

Aha, czyli Manik nie rekrutował nowego członka do Revolution na prośbę Storma tylko szukał Mahabaliemu przyjaciela? ..................ja pierdole. Dobrze przynajmniej że James ich za to śmiesznie zgnoił. Po raz kolejny, chujowy booking, dobre wykonanie.

Nie dawajcie Bramowi mówić... to brzmi naprawdę źle. Nie dawajcie mi powodów bym przestał go lubić.

Jedyny segment z mistrzem X'ów za czasu jego panowania jest segmentem w którym oddaje tytuł ^^. Great! X Dywizja, taka mocna. Plus przynajmniej za 4 way w przyszłym tygodniu. Pewnie potrwa 5 minut ale będziemy mieli mistrza który nie jest out of shape. Manik albo Low Ki ale wolałbym tego pierwszego.

Gunner vs Samuel Shaw

Brittany ostatnio wygląda naprawdę smoking :D.

Co do samego pojedynku... chyba odkryliśmy powołanie Shawa! Brak move setu? Niech napierdala się pokrywkami. Pewnie nie będzie drugim Bramem ale wystarczył No DQ Match i już oglądało się go lepiej. Inna sprawa że został pogrzebany przez Gunnera ale to już mi wisi, to Gunner gnał w stronę Main Eventów a Shaw ze swoim poziomem aktorskim i tak gówno osiągnie.

Lashley vs Austin Aries

Czyżby Ariesa czekała końcówka Bad Influence ;)? No cóż, z takim traktowaniem to umowy na pewno nie przedłuży no ale przynajmniej przesiedzi do końca kontraktu nie to co inny wrestler z bardzo podobnym charakterkiem ;).

TNA przypomniało sobie o walizce Storma ( pewnie większość była zdziwiona jak zobaczyli Storma z tą walizką :D ) i postanowili to wykorzystać. Wilki te tytuły musiały stracić, bo nie wiadomo czy przedłużą kontrakt, więc nowa stajnia Storma, która cały czas się rozkręca to idealni kandydaci. Wątpie, żeby ktoś już teraz kupił Magnusa i Brama w roli mistrzów zwłaszcza, że nic z Wilkami ich nie łączyło. Szkoda tylko, że Storm te pasy zdobył z Abyssem, a nie np z Sanadą, Manikowi można by dać pas Xów i cała stajnia zadowolona.

Szkoda patrzeć na to co się dzieje z Kenny Kingiem.

Elimination Match wypadł średnio. Beautiful People dużo tracą na przyjaźni z Bro Mans, ale trzymają ich razem, aby kobitki nie kręciły się koło pasa KO.

Tyrus powinien ograniczać się tylko do roli ochroniarza. W ringu koleś po prostu się nie sprawdza, a i oglądanie go nie należy do przyjemnych rzeczy.

Samoa Joe dał bardzo fajne promo. Uwielbiam go słuchać, więc tym bardziej żałuję, że tak żadko dostaje mikrofon do ręki. Ze wszystkich kandydatów najlepszym wyborem wydaje się być Low Ki i to w nim upatruje zwycięzcę. Po powrocie Joe znów dostaniemy kilka dobrych walk tej dwójki.

No DQ match jest stworzony dla Shawa. Dzięki temu można go oglądać w ringu, a mając kogoś takiego jak Gunner w walce można dość sporo pokazać. Może nie było to tak dobre jak walki Gunner vs Storm z początku roku, ale oglądało się to z przyjemnością. Czekam na ich finałową walkę pełną hardcoru, a następnie niech Gunner pnie się w górę.

Lashley vs Aries - walka godna Main Eventu. Wydaje mi się, że to było pożegnanie Ariesa z TNA, ale kto wie może podpisze nowy kontrakt jak TNA znajdzie nową stację TV. Lashley natomiast jest świetnie bookowany. Wreszcie ktoś kto po stracie pasa nadal rozpierdala. Teraz czekać tylko na to aż poskłada MVP, ale co później? Może feud z Gunnerem?

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Bronić tytułów przeciwko najlepszym w bardzo ciężkich walkach a zostać pokonanym przez Storma i jego przydupasów. Załamuje mnie takie coś, szczególnie że partnerem Storma został Abyss, który jest praktycznie człowiekiem Windowsem- ciągle przychodzą do niego nowe aktualizacje. Do tego ta śmieszna walizka o której nikt już nie pamięta. A zmiana partnera po rozpoczęciu walki- kolejne przegięcie na wysokim poziomie. Jednym słowem obrobili Wilki z pasów i bardzo osłabili ich pozycję, na którą tyle pracowali.

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   294
  • Urządzenie:  Android

A zmiana partnera po rozpoczęciu walki- kolejne przegięcie na wysokim poziomie.

Małe sprostowanie. Jeśli mnie pamięć nie myli to walka zaczęła się bez podania partnera Storma coś w stylu walki w WCW kiedy to Hogan przeszedł heel turn i został partnerem The Outsiders. Czyli wszedł już w trakcie walki.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Po ostatnich podchodzach jakie Storm robił w stosunku do Richardsa spodziewałem się, że jego grupa może pójść po pasy TT ale przyznam szczerze, że zapomniałem o istnieniu walizki. Dodatkowo byłem przekonany, że Storm w dalszym ciągu będzie zajmował się menadżerką a walizkę "odda" Sanadzie i Manikowi. Co by nie mówić im te pasy bardziej by pomogły. Abyss jako partner Storma? Dla mnie to kolejny żart rujnujący obraz kozackich mistrzów nie bojących się walczyć z żadnym przeciwnikiem. Turnują go co jakiś czas, pojawia się dla niego program by kończyć go po dwóch,/trzech tygodniach. Czy naprawdę nie było lepszej opcji?

Kenny King = King of the Night. Śmiać się chce widząc co z nim zrobili. Były szumne zapowiedzi powrotu jego nowej odsłony, wepchnęli go natomiast do grupy w której jest nikim. "Feud" z Melendezem to dla mnie jakiś chory żart. Powracają do tego po kilku tygodniach przerwy. Dla mnie to ostateczny rozpad panującej grupy. King przegra, Melendez zostanie bohaterem a publiczność będzie zadowolona.

Joe był dla mnie jedyną osobą mogącą podnieść pas z głębokiego dołu. Szkoda, że kontuzja musiała przyjść właśnie teraz, oddając pas w zasadzie bez walki. Serce podpowiada Low Ki, rozum mówi Manik. To z Manikiem pas będzie miał większe szanse aby coś znaczyć. Swoją drogą, widząc ogłoszony skład przyszłotygodniowej walki zdałem sobie sprawę, e dywizja X jak słaba była, tak jest nadal.

Aries nadal jest w federacji? On to taka druga walizka. O istnieniu obu nie miałem pojęcia. Byłem przekonany, że Austina już w federacji nie zobaczymy. Czy ta walka to było jego pożegnanie? Mam nadzieję, że nie. W federacji potrzebne są takie osoby. Jeżeli chodzi o Lashley'a, to cieszy, że nie wypadł z obiegu. Dalej bookują go na destroyera. Zniszczył Younga, Spuda, potem wysłał jasną wiadomość Roode'owi. Nie miałbym nic przeciwko temu aby dłużej ze sobą feudowali.

• Reputacja:   1

Coś tu mocno śmierdzi, czemu Joe oddał pas przez kontuzje ? Przecież te tapingi były nagrywane jeszcze przed Bound For Glory, a na samym BFG wrestler ten bronił tytułu i był w dobrej formie. Więc dlaczego oddał on pas przez kontuzje a dwa tygodnie później był w dobrej dyspozycji ? Bardziej tutaj widzę odejście tego wrestlera z federacji, wie ktoś kiedy miał wygasnąć jego kontrakt ?

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Coś tu mocno śmierdzi, czemu Joe oddał pas przez kontuzje ? Przecież te tapingi były nagrywane jeszcze przed Bound For Glory, a na samym BFG wrestler ten bronił tytułu i był w dobrej formie. Więc dlaczego oddał on pas przez kontuzje a dwa tygodnie później był w dobrej dyspozycji ? Bardziej tutaj widzę odejście tego wrestlera z federacji, wie ktoś kiedy miał wygasnąć jego kontrakt ?

Właśnie przez to, że nagrywali dużo odcinków to nie wiedzieli jak poważny uraz ma Joe dlatego zwakował tytuł a na BFG nawet dołożono na ostatnią chwile 3 uczestnika żeby odciążyć nie będącego w pełni sił Joe.

Jeffrey Nero, to bez sensu, to były ich ostatnie tapingi w tym roku. To na tych tapingach nie mogli mu dać kogoś trzeciego do walki aby go odciążyć ? Trzeba się nad tym zastanowić, kilka miesięcy temu pisało że temu wrestlerowi w tym roku kończy się kontrakt. Do tego federacja nie przedłużała umów bo nie była pewna czy będzie ich stać na Samoanczyka bez braku telewizji.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Trzeba zacząć od tego, że w TNA rzadko dzieje się coś z sensem. No właśnie na tapingach nie mogli tego zrobić bo nie chcieli pogarszać kontuzji a BFG odbywało się 2 tyg. po nagraniach i okazało sie że Joe może walczyć a kontrakt też może mu się kończyć.

Jeffrey Nero, karta na BFG była podana kilka tygodni przed galą i Joe był tam od samego początku

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

No właśnie kilka tyg przed kiedy to Joe nie miał żadnego urazu, dlatego dodali trzeciego po tapingach na koniec września.

http://tvbythenumbers.zap2it.com/wp-content/uploads/2012/09/Destination-America-logo-2012.jpg

To już oficjalna wiadomość TNA ma nowy dom a jest nim Destination America. Od stycznia 2015 roku Impact Wrestling będzie emitowany na kanale o zasięgu około 59 mln. Kanał ma mniejszy zasięg niż Spike czy inne kanały, które były wcześniej podawane jako możliwy nowy dom dla Impact Wrestling.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 140 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 023 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Pośród rodzinnych obiadków, pisanek i żurku udało się znaleźć czas na obejrzenie WrestleManii... Gunther vs Jey Uso - przygaszona mina Gunthera zdradzała wszystko, co zdarzy się na koniec tej walki. Tyle tam było złej krwi, Gunther ruszył na Jimmy' ego, a mina Jeya podczas cały czas trwania walki wyrażała coś w stylu "no dobra, szkopie, pohulaj sobie jeszcze chwilę, zanim przejmę pas". Bardzo przeciętna walka z ubogim repertuarem. Jey ma swój Yeet WrestleMania Moment. Teraz tylko cierpliwie czekać, aż ktoś zrzuci z niego pas. Aż się prosi, aby znienawidzony Logan Paul skasował MITB na ulubieńcu tłumu.  War Raiders vs New Day - tygodniówkowy program, tygodniówkowa walka. I to górowało nad TLC o pasy TT Smackdown... Jade Cargill vs Naomi - po minie Naomi też już było widać, że jobbnie. No i tak się stało. Ta walka miała być pokazem siły Jade. I okej, power może i ma, ale nad ustawieniem, wyczuciem tempa musi popracować. LA Knight vs Jacob Fatu - niezłe starcie silnego, dynamicznego Fatu ze sprytnym, kontrującym mistrzem US. Fajna kontra finiszera w locie, całość nie była zła, ale zachwycać się też nie było czym. Gdzie się podziali Solo Sikoa i Tama Tonga? El Grande Americano vs Rey Fenix - obaj panowie dużo potrafią, pokazali to w ringu, ale ta cała otoczka konfliktu Gable' a ze światem luchadorów odrzuca mnie od walk Kurta Angle z Temu. Tiffany Straton vs Charlotte Flair - wynik mnie zaskoczył, ale i ucieszył. Flair swoje już osiągnęła, w kolejce zwanej NXT czeka kilka mocnych zawodniczek, a Tiffany potrzebowała tak mocnego zwycięstwa. W samą walkę, tak jak w ich program, wkręcić się nie potrafiłem. Zęby może nie bolały (pozdro Tiffy ), ale oczarowany nie byłem. Seth Rollins vs Roman Reigns vs CM Punk - tę walkę było przede wszystkim słychać. Pyskówki między zawodnikami i Heymanem, fani uruchamiający się z chantami... Czy było co oglądać? Tak, choć całość dość wolno się rozkręcała, ale potem widowisko dowiozło. Być może najlepsza walka WM41. Io Sky vs Bianca Belair vs Rhea Ripley - najlepsza walka drugiego dnia. Bianca dołączy do konfliktu byłych przyjaciółek? Drew McIntyre vs Damian Priest - końcowy spot na plus, ale na dystansie całej walki brakowało trochę hardcore' u. Bron Breakker vs Penta vs Dom Mysterio vs Finn Balor - było krótko, ale treściwie. Konfrontacja stylów, siła Breakkera, ekwilibrystyka Penty i Balora oraz spryt Mysterio, który ku uciesze fanów zdobył tytuł. IC Title przez najbliższe tygodnie będzie chyba wewnętrzną sprawą Judgment Day. Randy Orton vs Joe Hendry - szkoda Ortona, bo gdyby Owens był zdrowy to pewnie on i Kanadyjczyk poszliby w jakiś gimmick no holds barred zamiast McIntyre' a i Priesta. Tam była historia, tutaj trzeba było pokazać Randy' ego i ucieszyć publikę dając RKO. Joe Hendry nadał się do tego idealnie. Jest za krótko na pokonanie Vipera na WM, ale jego obecność była nieco bardziej ożywcza dla publiki niż walka Sheamus / Andrade / Miza czy Hayesa. Logan Paul vs AJ Styles - walka miała niemal zerowy klimat, liczyłem więc, że ci nieźli w ringu goście dadzą trochę rozrywki. Nic z tych rzeczy. Było nudno, wolno i jednostronnie. Paul wydaje się być wymarzonym Panem MITB do skrojenia jakiegoś face' a z pasa (Uso). Czyżby ta szybka porażka Stylesa była zwiastunem jego ostatnich miesięcy w WWE? Liv Morgan / Raquel Rodriguez vs Lyra Valkyria / Becky Lynch - nie było źle, dla Bayley jej brak na WM to prawdziwy strzał w twarz, no chyba, że ze zdrowiem jest coś nie tak. Walka niezła, choć schematyczna. Lyra zbierała razy, wracająca Becky zgarnęła zwycięstwo.  Cody Rhodes vs John Cena - przed laty czekałem na heel turn Ceny, m.in. po to, aby zobaczyć jak będzie demolować przeciwników, kantować, zabierać marzenia itd.  No i ciekawiło mnie, co Jaś będzie pokazywać w ringu zamiast notorycznego przyjmowania razów. No i się przekonałem   Heelowe proma Ceny po linii najmniejszego oporu, w ringu podobnie. Ja wiem, że 50-tka coraz bliżej, ale na te ostatnie miesiące kariery warto byłoby się sprężyć. Sama walka nudna, z niezgrabnie poprowadzoną interwencją Travisa Scotta. Wygrana Ceny wielu fanów w Las Vegas ucieszyła, więc chyba czas na krótką przerwę Rhodesa, aby lud się za nim stęsknił.  Za nami WM41 spod znaku zmian mistrzów (jedynie mistrzynie kobiet zachowały tytuły) i totalnie przeciętnej gali pod względem poziomu. TOP 3: Rollins vs Punk vs Reigns / Io Sky vs Belair vs Ripley / IC Title Fatal 4 Way Flop 3: Logan Paul vs AJ Styles / Cody Rhodes vs John Cena / War Raiders vs New Day  
    • Tomos
      Iyo vs Stephanie: Coś wspaniałego. Po walce jeszcze nasionka pod kilka kolejnych konfliktów w dywizji kobiet i mamy samograja na kilka najbliższych miesięcy. Nochal, nie popsuj tego. - Orton vs Cena przewidywalne, ale i tak się trochę jaram. - Frakcja Rollinsa? Tak, poproszę więcej (byle tylko nie skończyło się jak z Death Riders ). Cudownie, że dołączył Breakker, bo rakietę na plecach już ma - teraz tylko dobrze ją nakierować. - Guntherowi dalej psycha siedzi i ogląda się to bardzo dobrze, jestem bardzo ciekawy, jaki mają pomysł na Austriaka bez pasa. - Cały segment z celebracją Jeya z bardzo nerwową atmosferą, już miałem nadzieję że w końcu Sami będzie jakkolwiek strawny z racji heelturnu, no ale musimy chwilę poczekać. Myślę że nie za długo. - Bardzo dobrze, że Liv i Raquel znowu z pasami, ale całe Raw zepsute, bo Becky. Czekam nadal aż w końcu w ringu zrobi cokolwiek interesującego.
    • RomanRZYMEK
      Hogan Flair jobbnela czysto młodej? Niestety to chyba jedyny pozytyw ich walki - walki która miała wypromować Tiffy na nową wielką gwiazdę dywizji. Czy cały program i walka to zrobiły? Meh… Tak jak cały run Tiffy na razie jakiś nijaki. Może po WM’ce dostaniemy reset (NXT jest opakowane w ciekawe postacie), ale pewnie skończy się na rewanżu z Hoganem (no bo co ta może robić oprócz walk o pasy i rozwodów) i zrzuceniu pasa przez Tiffy na rzecz Charlotte na Backlash.    Yeet Man dostał swój moment. Do przewidzenia. Run Gunthera? Zydek nie dostał pola do popisu i to  Priest był ostatnim ciekawym głównym mistrzem WWE. Oglądało się go z przyjemnością, bo był tam element zaskoczenia i niewiadoma. Co z Yeetem? Pewnie dostanie jakiś „mocnych” rywali żeby go chronić. Żadnych Rollinsow czy Punków, tylko idziemy najłatwiejsza linia oporu, tak by chronić nowego mistrza i obecnych Main Eventerow. Bleh… po runie cofnie się do roli jaką miał - Upper MidCarder.    Rollo kradnie Heymana? Fajny Main Event. Punk dostał swój ZASŁUŻONY Main Event (na przestrzeni roku dawał stały bardzo wysoki poziom), Reigns został przypięty (to mu tylko pomoże dalej być over z publiką, bo w końcu nie bronią go na siłę), a Seth został zasłużonym zwycięzcą. Myślałem że przy tym programie będzie tylko takim psem na doczepkę, ale dowiózł swoimi promami i słusznie można go nazwać 2 raz z rzędu MVP WM’ki.    Zakebisty 3Way Babek - szkoda że nie poszli w zwycięstwo Blair. Sky jest zajebista w ringu, ale właśnie - będzie kolejnym nudnym mistrzem. Blair mogła by mieć fajny run z dużą ilością zawodniczek z którymi na historię - Cargo, Naomi, solo pojedynek z Ripley. Zostawili Azjatkę i będę musiał słuchać jej kaleczącego Angielskiego - a nie stóp. Zawsze mogę to przecież przewijać!    Dom i jego WM Moment - zajebiscie że nie obsrali się i postawili na Doma. Gość haruje od dobrych 2 lat, cały czas jest w topie najlepiej sprzedających się postaci w rosterze (zawsze ma jedne z najgłośniejszych reakcji publiki - pozdro bigo halls Star) i najprościej mówiąc zasłużył na swój wielki moment. Jego run napewno będzie ciekawszy niż pozostałych mistrzów (Zyan i szczekający Dog) i będę mu dalej kibicować aby w końcu doczłapał się do głównego pasa.    No i wisienka na torcie - walka Ceny była dobra? Nie! Oglądając jak Cody odkopuje po piątym AA dostałem wymiotów, ale w końcu udało się odliczyć Blondasa do 3 i zamarkowałem. Można psioczyć na program i samą walkę, ale reakcja publiki - to jak żyli cała walką - Main Event Wrestlemania Feeling. We wrestlingu szukam emocji - Main Event mi je dał. Cena z rekordem (zasłużył!), Cody jest naprawdę nowym Ceną (buczenie na blondasa piękne), jakby się nie starał i zapierdalal cały rok, to przy najważniejszej gali w roku zostaje nagrodzony buczeniem.    Ps. To co blondas będzie dalej buczany i tak jak w AEW odmówi Heel Turnu i ucieknie/wróci z powrotem do Khana? 
    • Kaczy316
      Raw po WM, jakoś się nie napalam, może skoro się nie napalam to wyjdzie świetnie? We Will See, może Cena wywali pas do kosza xD.   Raw zaczyna John Cena, ciekawe co powie, pewnie, że zrobił to co mówił, zniszczył nam wrestling ez. Fajny zabieg z tym dyrygowaniem typem i daniem mu karteczki co ma mówić. Ale to promo jest dobre, podoba mi się motyw Ceny z datami, fajnie by było jakby z każdym pojawieniem się była ta liczba na titantronie i za każdym razem malała, odliczanie do odejścia z tytułem, na razie świetne promo, lecimy dalej. Ale to co mówi jest prawdziwe i ładnie pocisnął fanów jak wspomniał o Rhodesie, który zrobił wszystko dla fanów, a teraz oni raz go buczą raz cheerują oj ten run pod względem story może być złotem. The Last Real Champion gimmick może być wybitny i na koniec pojawienie się Pontona i RKO! Czyli jednak Backlash, St. Louis Randy vs Cena nostalgia oj tak, a Cena jeszcze idealnie przed RKO "Shit" Dobre to było, mega dobry segmencik.   Liv i Raquel vs Lyra i Becky o tytuły WWE Women's Tag Team, po tym co widziałem na WM to nie wiem czy jestem wielkim fanem, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Około 12 minutowa świetna walka, ta walka powinna być na WM, bo na WM dostaliśmy tygodniówkowy poziom pod hot taga durnego, a tutaj normalna pełnoprawna fajna walka i jeszcze Liv z Raquel odzyskują tytuły no i gitarka o to chodzi, czyli wiemy, że na WM to było tylko pod moment, mi się walka podobała i decyzja tym bardziej. Oj coś się wydarzy, Liv i Raquel już uciekły, a w ringu Lyra i Becky, kto turnie? BECKY! Dobra fajne odświeżenie będzie, Becky jako heel gigachad! To będzie dobre TV!   Nowi mistrzowie World Tag Team wbijają na ring! Zobaczmy co nam powiedzą. W sumie powiedzieli, że są nowymi mistrzami, że są najlepsi i że pokonali War Raiders, ale wszystko przerywa Alpha Academy! No i w sumie chcą shota i ostatecznie The New Day zgadzają się na walkę ale zanim się ona rozpoczyna to wbija Rusev! I to z nowym theme songiem. Rusev przegania The New Day i ostatecznie atakuję Alpha Academy, niezbyt ogarnąłem o co tutaj chodzi, Rusev ma na celowniku pasy World Tag Team? Ale jest sam, nie wiem dziwnie to dla mnie wyglądało trochę.   JD na backu, nawet Balor pogratulował Domowi. Survivor Series będzie w San Diego, klatka w logu zapowiada, że znowu dostaniemy War Games, szkoda, cały czas brakuję mi 5 on 5 Elimination Matchy.   Iyo wbija na ring! Publika ją uwielbia to dostała chanty "You Deserve It" Iyo nie powiedziała nic czego wcześniej nie mówiła, ale wszystko przerywa Stephanie Vaquer!!! Ulala! Będzie się działo! Panie chcą walki ze sobą i ogólnie jest git, ale Adam wyszedł, żeby oficjalnie to potwierdził i dostaniemy to teraz! Oj będzie ciekawie! Prawie równe o ile nie równe 14 minut świetnego starcia pomiędzy mistrzyniami, naprawdę to trzeba obejrzeć i publika sama skandowała "This Is Awesome" "Fight Forever" Kurde Panie dały czadu, a wszystko zakończyło się przez DQ na korzyść Iyo, bo Roxanne wbiła i zaatakowała ją, ciekawe, ciekawe czy to oznacza debiut Steph jak i powrót Roxanne do MR? Ciekawi mnie to, chociaż nie wiem, bo przecież Perez ma jutro walkę ze Stephanie, więc która wygra to chyba zostaję w NXT, a przegrana leci do MR, a jeszcze Giulia wbija i atakuję Steph!  Ulala mamy alliance Giulia i Roxanne atakują Vaquer i Sky, ale wbija Rhea! Ale Ripley ma rozwalone oko ostatecznie Perez rozwalona, a Giulia po face to face z Ripley wychodzi z ringu, Ripley oddaje tytuł Sky, ale chyba powiedziała, że jeszcze to odzyska, tak mi się wydaję, że coś w tym stylu.   No i cyk Jey Uso wbija na ring jako World Heavyweight Champion! Zobaczymy czy mnie przekona, na razie było spoko wideo promo przed jego wejściem, ale zobaczymy czy przekona nas jako World Champion, ciekawe, że spotkał się z chantami "You Deserve It" a na WM fani byli znudzeni jego walką i ogólnie byli cicho xD, ale to Raw after mania tu jest inny klimat kompletnie. No w sumie typowo face'owe promo, nic ciekawego nie powiedział, ale pojawia się SAMI ZAYN!!! Oj tak, powrót na Raw after mania!!!! Oj tak Sami przytula Jeya i jest dumny ze swojego przyjaciela! Sami standardowo świetny na micu i potrafi porwać i nakręcić publikę oraz mnie! No i w sumie Sami podsumował to wszystko, jesteśmy na Raw after mania i jesteśmy tutaj po to by celebrować! W sumie prawda! Ale to jeszcze nie koniec, wbija brat! JIMMY USO! Dobra powiem tak lepiej tego nie mogli zrobić, bardzo fajny i idealny pomysł na segment i celebrację Jeya, z bratem i Samim u boku! Jedna z najlepszych celebracji na Raw po WM jakie widziałem!   Gunther jest przy stole komentatorskim i ma jakiś problem, o co chodzi? Kurde o co chodzi, Gunther ma jakiś problem do komentatorów xD. I udusił Pata, dobra booking się trochę naprawił jego postaci, chociaż zobaczymy jak będzie z innymi wrestlerami, a nie komentatorami xD. Dziwne to było typowa wyżycie się na kimś kto nie ma jak się obronić, ale chociaż fajnie, że wracamy do starego Gunthera, znaczy mam taką nadzieję.   Dominik vs Pentagon o tytuł Interkontynentalny! Oj waleczka może oddać, ciekawe czy dojdzie do zmiany mistrza, boję się, że może dojść xD. Bardzo dobry, ale strasznie jednostronny 8 minutowy pojedynek, JD powrócił, no tak, bo go chyba nie było, nawet nie zwróciłem na to uwagi, myślałem, że po prostu sobie siedzi na backu xD, ale McDonagh powrócił, pomógł wygrać Dominikowi, ale dziwnie to wyglądało, w sensie Pentagon cały pojedynek jest w ofensywie, nagle 619, Frog Splash i koniec, w sensie cieszę się z obrony Doma, ale dziwnie rozpisane dla mnie, niemniej jednak brawa za pierwszą obronę Dominika!   I lecimy creme de la creme, SETH ROLLINS WBIJA NA RING JAKO NOWY PAUL HEYMAN GUY! Ulala Seth dostaje chanty "Thank You Seth"? Ciekawe, ale niezbyt ogarniam za co, za uratowanie WM? Czy co? O kurde, a Heyman dostaję "Fuck You Heyman" grubo, ciekawe czy to przez WM czy przez ten wywiad u Pata. Chciał powiedzieć czyste fakty, ale przerywa to CM Punk! I od razu mamy brawl! Punk chciał położyć też swoje łapy na Paulu, ale Seth go obronił i Curb Stomp! Heyman przedstawia Rollinsa jako nową twarz federacji i mówi, że to początek drogi do WM 42, kurde czuję się jak w 2014 przy namaszczeniu Setha na przyszłość federacji przez Huntera, naprawdę, a wszystko przerywa jeszcze ROMAN REIGNS! A JEDNAK SIĘ POJAWIł! O kurde Spear dla Setha, Superman Punch dla Heymana CO JEST KURDE! PRÓBA SPEARA NA HEYMANIE, ALE TO ROMAN DOSTAJE SPEARA OD.....BRONA BREAKKERA!!!! Seth chciał go zaatakować, ale po wymianie spojrzeń to Breakker jeszcze zarąbał Speara dla Punka, kurde WHAT THE HELL!!!!! BRON WELCOME TO THE MAIN EVENT OF WWE!!!!! Na koniec Spear w barykady dla Romualda i po Curb Stompie na Romanie i Punku w ringu, Podoba mi się to co właśnie zobaczyłem oj podoba, tak samo jak podoba mi się to wokół kogo będzie się ten rok kręcił, Seth Rollins, Bron Breakker, Roman Reigns i CM Punk, ale to będzie czyste złoto, WELCOME ON ROAD TO WM 42!!!!!   Plusy: Segment początkowy WWE Women's Tag Team Championship Match i odzyskanie pasów przez Liv oraz Raquel Heel turn Becky Lynch Świetna walka Stephanie i Iyo, a także późniejsza sekwencja z Roxanne, Giulią i Ripley! Jedna z najlepszych celebracji na Raw po WM! Powrót do starego Gunthera(?) Intercontinental Championship Match i pierwsza udana obrona Dominika! IDEALNE ŚWIETNE NIESAMOWITE ZAKOŃCZENIE SHOW!   Neutral: Segment The New Day i Alpha Academy oraz dziwny powrót Ruseva   Podsumowanie: Dawno nie widziałem tak dobrego Raw after mania bez kitu, dużo rzeczy tutaj było niesamowitych, fajnych i zrobionych praktycznie idealnie, segment początkowy, heel turn Becky, walka Stephanie z Iyo, a potem ta sekwencja z resztą kobiet, świetna celebracja Jeya, bardzo dobre walki o pasy WWE Women's Tag Team oraz o tytuł Interkontynentalny i na sam koniec dosłownie Creme De La Creme Seth Rollins i nowy Paul Heyman Guy Bron Breakker, stojący nad rozwalonym Romanem i Punkiem, ŚWIETNE SHOW POLECAM OBEJRZEĆ!!! TRYPLAK TY MOTHERFUCKERZE!!!!
    • Mr_Hardy
      Bardzo fajne są te vlogo Mike'a. BTE już nie ma, ale i tak już dawno temu mi się znudziło a filmiki MB są fajnym zastępstwem.  
  • Dodaj nową pozycję...