Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To znaczy, że Hulk Hogan jest liderem Aces & Eights :!: Teraz rozumiem dlaczego zafarbował brodę na czarno :shock:

I temu wspomniano parę razy w ostatnich miesiącach "Immortal" Hulk Hogan, zły Hogan się zbliża :!:

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

To znaczy, że Hulk Hogan jest liderem Aces & Eights :!: Teraz rozumiem dlaczego zafarbował brodę na czarno :shock:

I temu wspomniano parę razy w ostatnich miesiącach "Immortal" Hulk Hogan, zły Hogan się zbliża :!:

Śmiech śmiechem ale ta federacja jest do wszystkiego zdolna :P . Jednak wątpię by nawet bookerzy TNA byli w stanie zrobić coś tak głupiego :)

Dobry artykuł. Jednak nie wiem jak wy ale ja jestem prawie w 100% pewny że w tej ekipie będzie Joey Ryan obecnie idealnie pasuje do takiej stajni.

Edytowane przez Yao
#SmartFanZone

Coraz bardziej nudzi to Aces & Eights. Chyba zbyt wczesnie zaczeli ten program, bo do BfG juz zdazylem sie nimi znudzic. Co zrobili tym razem? Zniszczyli laptop! BYDLAKI!

zdawało mi się czy przypadkiem nie porwali Parka i nie zdzielili go młotkiem?

Z głupszych rzeczy - Hogan do bólu powtarzający PARKS, mnie to bolało.

Z ciekawszych rzeczy - chłopak Tary, z Hollywood, wielka gwiazda. Joey? JoMo? To mnie ciekawi.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

zdawało mi się czy przypadkiem nie porwali Parka i nie zdzielili go młotkiem?

Naturalnie, bylem troche zgryzliwy. To jest spowodowane tym, ze porwanie Parka i zdzielenie go mlotkiem, nie jest jakims wielkim wydarzeniem dla mnie - szczegolnie, ze "uspienie go" wygladalo troche komicznie, ze wzgledu na nikle umiejetnosci aktorskie.

Wiedzialem, ze - predzej czy pozniej - przyjdzie ten moment, kiedy zaczne byc tym storylinem zmeczony. Jesli nie beda w stanie mnie wciagnac na maksa czyms dobrym - genialne promo albo kreatyne rozwiazanie - to pewnie bede sobie psioczyl, az do momentu odkrycia tych kart.

50608915156a3743c1fa34.jpg

"uspienie go" wygladalo troche komicznie, ze wzgledu na nikle umiejetnosci aktorskie.

Mówimy o tej samej osobie? O Parku i słabej grze aktorskiej? O gościu, który ma obecnie chyba najlepszą mimikę twarzy i jak to powiedział nawet mój ulubieniec Alvarez, potrafi się zarumieć na zawołanie?(sytuacja z Brooke) O gościu o którym już chyba nikt nie pamięta, że kiedyś nazywał się Abyss? Obecnie można o nim mówić jako o najlepszym aktorze wśród wrestlerów. Obiektywnie.

Co do Asów i Ósemek, rzeczywiście, czegoś tam brakuje, trochę storyline się zawiesił, ale zobaczymy co dalej.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

Mówimy o tej samej osobie? O Parku i słabej grze aktorskiej? O gościu, który ma obecnie chyba najlepszą mimikę twarzy i jak to powiedział nawet mój ulubieniec Alvarez, potrafi się zarumieć na zawołanie?(sytuacja z Brooke) O gościu o którym już chyba nikt nie pamięta, że kiedyś nazywał się Abyss? Obecnie można o nim mówić jako o najlepszym aktorze wśród wrestlerów. Obiektywnie.

Szczerze, nie smiem sie bawic w wyszukiwanie znosnych aktorow wsrod wrestlerow. Park moze odgrywac nowa postac bardzo dobrze, ale to nie znaczy, ze mozna go rozgrzeszyc za ten motyw z mlotkiem. Moze sie czepiam, ale mnie nie przekonal. Jesli ktos chce mi sprzedac dramatyczna scene, a ja sie smieje, to cos jest na rzeczy - i wole sobie wmawiac, ze to nie jest jakis moj wewnetrzny defekt :wink:

Co do Asów i Ósemek, rzeczywiście, czegoś tam brakuje, trochę storyline się zawiesił, ale zobaczymy co dalej.

Miejmy nadzieje, ze Bound for Glory rzuci troche swiatla na nich i wreszcie poznamy, co sie pod maskami kryje. Balbym sie, gdyby taka zamaskowana zgraja sie miala utrzymac do jakiegos LockDown.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android

Pewnie gdyby wiedzieli, że Impact zostanie live do końca roku (czego nie wiedzieli jeszcze w maju) to całe story z Asami i Ósemkami rozpoczęliby miesiąc lub dwa później.

Jesli ktos chce mi sprzedac dramatyczna scene, a ja sie smieje, to cos jest na rzeczy - i wole sobie wmawiac, ze to nie jest jakis moj wewnetrzny defekt

cała sytuacja była może nie śmieszna, ale trochę wymuszona, jednakże nie była to wina Parka. No bo jak sprzedać uderzenie młotkiem, światełko się wyłącza i tyle, przecież nie mógł wpaść w jakieś drgawki, albo w stylu westernów umierać 10 minut na ekranie :)

• Reputacja:   295

Pas TV pozostaje w TNA.

"This week on Impact, it's the return of "Championship Thursday" and the TNA Television Title will be defended! 4 competitors will vie for the right to compete for the TV Title. Who will Hulk Hogan select?"

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Pas TV pozostaje w TNA.

"This week on Impact, it's the return of "Championship Thursday" and the TNA Television Title will be defended! 4 competitors will vie for the right to compete for the TV Title. Who will Hulk Hogan select?"

Jakby co to na IMPACT`cie było pokazane "Championship Thursday" i pas TV. Mam nadzieję , że te cztery osoby to będą Joe, Magnus , Anderson i jakimś cudem Ryan , ale pewnie dadzą RVD`iego.

Ja obstawiam tam Magnusa , Samoa Joe , Młodego Biszofa niestety i Robbiego E. Chcialbym aby pas dostał Magnus bo ostatnio zaczyna mi sie podobać jego postać.

Na waszym miejscu bym się nie nastawiał na coś fajnego. Pewnie pas zgarnie dawno nie widziany Garett Bischoff i TV title dalej będzie nic nie znaczącym świecidełkiem. W końcu to "the future of this business" według Hogana. :roll:
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Na waszym miejscu bym się nie nastawiał na coś fajnego. Pewnie pas zgarnie dawno nie widziany Garett Bischoff i TV title dalej będzie nic nie znaczącym świecidełkiem. W końcu to "the future of this business" według Hogana. :roll:

Garett powinien siedzieć w rozwojówce. Crimson byłby ciekawym posiadaczem pasa, szkoda, że nie rozwalili TT Crimson&Morgan, bo razem byli ciekawi, ale osobno już nie tak jak razem.

Generalnie tych słabszych zawodników się promuje przy tych lepszych lub bardziej popularniejszych i ten układ mi się podobał. Zamiast Garetta w rozwojówce jest Crimson, chociaż jak wróci to będzie się działo.

Skoro Devon nie przedłużył kontraktu to na Hardcore Justice powinien wygrać Kazarian i on byłby świetną postacią na ten pas.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Hogan ma wybrać dwóch zawodników z czwórki - Joe, Garett, Magnus i Anderson.

This month, one of the four men is guaranteed to be the new TV Champion! The challengers selected to compete in this “Championship Thursday” are Samoa Joe, Garett Bischoff, Magnus, and Mr. Anderson. Hulk will hear these men’s arguments why they should be the one to get the title shot and then Hogan will make the hard decision of which two will face off.