Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Strzał w dychę ze strony TNA. Jeśli Silva faktycznie miał nie dostać kontraktu,

No właśnie Silva miał nie otrzymać, a Ryan miał zgarnąć. Jednak w pierwszym GutChecku był Ric Flair, który wyłamał się poza scenariusz i zamiast zagłosować przeciwko, zagłosował finalnie za Silvą bo spodobało mu się jego promo. Oficjele nie mogli dać kontraktu obu zawodnikom z rzędu i postanowili odwrócić sytuację z Ryanem.

Co innego, że samo rozwiązanie tego story (choć czuje, że to jeszcze nie koniec) jest raczej durne, zupełnie bym się nie spodziewał, że kilkumiesięczne love story sprowadzą do takiej błahej sprawy jak spotykanie się by komuś pomóc.

Z tego co kiedyś mówił Daniels to jest to środek storylinu. Napewno tak to się nie zakończy. Sądząc po reakcji Danielsa może jeszcze wyjść na to, że on wtopił z tą panną, a wcześniej dawał jej narkotyki itp :D

Jeśli chodzi o Joey'a Ryana to byłem pewny, że to musi być storyline, który zakończy się jego walką z Alexem Silvą o kontrakt. Według mnie o Ryanie możemy już mówić "przyszły mistrzu X Division".

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Sądząc po reakcji Danielsa może jeszcze wyjść na to, że on wtopił z tą panną, a wcześniej dawał jej narkotyki itp

to zabrzmiało jakby to pisał Russo...

Też mam wrażenie, że to nie koniec, ale mam nadzieje iż kontynuacja jest o wiele bardziej sensowna

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

to zabrzmiało jakby to pisał Russo...

Też mam wrażenie, że to nie koniec, ale mam nadzieje iż kontynuacja jest o wiele bardziej sensowna

To tylko taki przykład. TNA przyzwyczaiło nas, że może się stać wszystko, więc dałem taki głupi przykład, choć wcale nie nierealny :D Idąc jeszcze tropem Russo mogłoby to się skończyć trójkątem :D Można też zrobić inaczej ( tak jak w przykładzie Stinga ), że niby AJ i Carter wynajeli tą aktorke, aby zmylić fanów, a oni naprawde mają romans, a tym drugim Stingiem, który na końcu będzie miał racje będzie Daniels.

No bez przesady, że gra aktorska tamtej babki była fatalna. Nie była zajebista, ale do dupy też nie była. Może to ma tak być, że wszedła nowa postać do storylinu i dalej nie wiadomo o co chodzi. Trochę robią to jak serial, ale do końca to nie zjebali tego segmentu.

Jeżeli będą kontynuować storyline bez większych wpadek to będzie ok.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Witam czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć (nie miałem czasu obejrzeć Impactu - obowiązki, przeczytałem tylko tu w temacie co było)

O co chodzi z planem C Austina Ariesa ?

Plan C Ariesa? Wakuje X-Division Championship i walczy o TNA WHC, jak zaproponował Hogan, ale do tego gwarantuje następnym mistrzom dywizji X, że raz na rok przed Destination X będą mogli wymieniać swój pas na shota na najważniejszy pas federacji. Taka ,,lepsza przyszłość" dla latających.

6774900356019a1789f59a.jpg

Myślę, że w tym roku będzie podobnie i cały turniej wypadnie dużo lepiej. Skład jest dużo lepszy od zeszłorocznego (jedynym nieporozumieniem w zestawieniu jest Robbie E),

A ja uważam że RobbieE jest przydatny ze względu:

a) może każdemu służyć za mięso armatnie

b) jak wiemy za porażkę przez DQ mamy - 10 pkt więc RobbieE dzięki swemu "pomocnikowi" może doprowadzić do takiej porażki jakiegoś face'a przez w/w sposób np. w pojedynku z Stormem gdy ten będzie miał zbyt dużą przewagę, nikt nie będzie się spodziewał jego porażki, atu taki zonk.

Zresztą wydaje mi się że w tym roku na pewno polecą jakieś minus pkt ( bo w minionym orku chyba ani razu nie było takiej sytuacji ).

Zupełnie nie rozumiem tego ogólnego poruszenia fatalną grą aktorską kobiety w finalnym segmencie. Fatalna? Na prawdę? Bo nie rozumiem co gada równocześnie płacząc? To chyba normalne, że jak ktoś próbuje mówić płacząc to nie da się go prawie zrozumieć - więc jak dla mnie było to całkiem dobre i realistyczne.

Też jestem takiego samego zdania.

Szkoda tylko, że Originalsi są zaangażowani w story dla bab. ( co zresztą TNA praktykuje już od dłuższego czasy tj. jakiś stroy z telenoweli - np. Kurt vs Jeff&Karen - jak sobie przypom przypomnę to błoto na suknie Karen to mam banana na twarzy. )

Co do samego IW naprawdę mi się podobało ze względu na OFN nieco inne "ułożenie" IW niż normalnie i powiało trochę świeżością.

Austin jest genialny to trzeba stwierdzić ( I know my name :D ) za rok widzę go jako WHC .

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Myślę, że w tym roku będzie podobnie i cały turniej wypadnie dużo lepiej. Skład jest dużo lepszy od zeszłorocznego (jedynym nieporozumieniem w zestawieniu jest Robbie E),

A ja uważam że RobbieE jest przydatny ze względu:

a) może każdemu służyć za mięso armatnie

b) jak wiemy za porażkę przez DQ mamy - 10 pkt więc RobbieE dzięki swemu "pomocnikowi" może doprowadzić do takiej porażki jakiegoś face'a przez w/w sposób np. w pojedynku z Stormem gdy ten będzie miał zbyt dużą przewagę, nikt nie będzie się spodziewał jego porażki, atu taki zonk.

Zresztą wydaje mi się że w tym roku na pewno polecą jakieś minus pkt ( bo w minionym orku chyba ani razu nie było takiej sytuacji ).

Jak zrobią tak jak mówisz to Robbie E będzie OK. W sumie może dobrze, że nie ma Gunnera, niech trochę potrenuję, a będzie miał potencjał i wróci z czymś nowym. Dobrze, że jednych zabierają i wrzucają innych - mamy powiew świeżej energii a nie w kółko to samo.

W tamtym roku przecież Samoa Joe zbierał punkty na minusie i doprowadzał do kontuzji killku zawodników. Crimson przez niego nie wygrał BFG Series i w sumie dobrze.

Już teraz są żarty, że Samoa Joe ma -25 punktów po 2 przegranych walkach - takie nawiązanie do zeszłego roku.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Była taka sytuacja. Jerry Lynn bodaj dwukrotnie doprowadził do dyskwalifikacji RVD, co skończyło się ich walką na BFG.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Chyba ciekawa informacja odnośnie tej "inwazji" i ataku na Stinga. O ile dobrze zrozumiałem, ten atak na Stinga był zrobiony tylko po to, żeby jakoś wykluczyć go z TV. TNA jeszcze nie wie czy będzie kontynouwało ten storyline czy też nie. Podobno wykluczenie z TV miało być spowodowane tym, żeby ludzie się nie pytali czemu nie ma Stinga w BfG Series.

Naprawde szkoda, bo byłą szansa na naprawde dobry storyline, ale kto wie może bliżej BfG będą to kontynuować.

Pomimo, że byłem bardzo ciekawy co będzie nam zaproponowane przy segmencie z atakiem na Stinga, czytając newsa o tym, iż był to na razie pomysł jak wykluczyć Stinga z Tv, poczułem wręcz ulgę. Dlaczego?

Mamy obecnie trzy miesiące do BfG. Do tego mamy turniej o przeciwnika dla mistrza, a do tego zanosi się, że program Roode`a i Ariesa nie skończy się na jednym PPV. Dodajmy program z udziełem Dixie, Aj`a, Kaza i Danielsa. Będzie teraz tez konieczność wyłonienia zapewne nowego mistrza X-Dywizji.

Plus mamy GutCheck i OFN które również zajmują trochę czasu.

No więc gdzie by tu jeszcze dodatkowo wcisnąć kolejny wielki storyline?

W dodatku ten cały stroyline może być wznowiony w każdym momencie, ale najlepszym momentem będzie przecież ponowne pojawienie się Stinga, a to będzie dopiero wprowadzenie go do HoF.

Na razie invasion angle jest w mniej prawdopodobny niż atak zlecony przez zazdrosnego Jarretta, ale i to nie wyklucza ewentualnej inwazji jako, że JJ świetnie się wkomponował w AAA.

Edytowane przez Ceglak
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Pomimo, że byłem bardzo ciekawy co będzie nam zaproponowane przy segmencie z atakiem na Stinga, czytając newsa o tym, iż był to na razie pomysł jak wykluczyć Stinga z Tv, poczułem wręcz ulgę.

W dodatku ten cały stroyline może być wznowiony w każdym momencie, ale najlepszym momentem będzie przecież ponowne pojawienie się Stinga, a to będzie dopiero wprowadzenie go do HoF.

Mam praktycznie takie same odczucia.

Dodatkowo można stwierdzić, że TNA ( już od pewnego czasu zresztą ) zaczyna myśleć długofalowo ( choć zdarzają się mniejsze lub większe wpadki ). Oby tylko DIxie nie wpadła na pomysł zwolnienia HeadBookera.

btw. może napiszemy jakąś petycje do Jędrusia Bułęcki aby zgłosił się do GCh :-)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

http://www.impactwrestling.com/news/item/3603-EXPOSED-The-Facts-Behind-The-AJ-Styles-Dixie-Carter-Phone-Tapes

Orginał rozmowy AJa z Dixie...

Chcieli zrobić przyjęcie urodzinowe .... więc co do cholery robi tam narkomanka... piecze ciasto? Pewnie jej nie wyszło, brała prochy, a Dixie i AJ ją ukrywali...

http://www.youtube.com/watch?v=-XDfuc8WXYc&list=HL1340905936&feature=mh_lolz

kolejny filmik z Joey Ryanem, warto obejrzeć

• Urządzenie:  Windows

Oto starcie z ostatniego Xplosion - Williams vs Bischoff.

Jak nie chce wam się oglądać, a chcecie znać zwycięzcę - zajrzyjcie na oceny dla tego filmu, wynik będzie jasny :twisted:

Swoją drogą... zwycięzca dostał durny finisher, którym może bez większego problemu zrobić komuś krzywdę. Lądowanie prosto na głowie.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg