Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   297
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Dla przypomnienia nikt nie musi przegonić Storma w klasyfikacji BFGS aby wygrać title match na Bound For Glory. Wystarczy być drugim i w decydującym starciu pokonać Jamesa i Storm może mieć i 50 punktów przewagi a jeśli przegra ostatnią walkę to przegra cały turniej.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   0

Bardzo dobry segment Ariesa z Hoganem na sam początek. Podobało mi, jak A Double zachwalał pas X Division, podkreślając, że to nie jest byle świecidełko, a bardzo ważna rzecz dla wrestlera TNA. Świetnie wymyślili z tą opcją C, tylko żeby za rok nie zmienili zdania i bez słowa wyjaśnienia wyrzucili ten pomysł do kosza. Po takim otwarciu gali mogę się tylko cieszyć. Aries zostanie pozbawiony pasa dla "małpek" bez konieczności podkładania go innemu zawodnikowi. Można się spodziewać, że przegra na DX kantem, ale dzięki temu jest szansa na program między nimi do BFG. Bobby musi mieć zajęcie przed finałową bitwą ze Stormem, a ze wszystkimi Main Eventerami już walczył.

BFG Series - Fajnie, że dali mikrofon do ręki tylu zawodnikom. Walki były krótkie, ale spowodowane było to tym, że chcieli dać szansę całej 12-stce i dobrze, bo rok temu przydział walk był nierówny. Zdarzało się tak, że kilku zawodników walczyło częściej, inni rzadziej. Wyniki w większości były do przewidzenia. Najbardziej rozwalił mnie Kurt. Z uśmiechem na ustach przyjął wyzwanie Robbiego i pojechał go bez mydła w jakąś minutę :smile: Cieszy mnie powrót Dinero do akcji i to jako face! Hardasa z RVD zostawili sobie jako wisienkę na torcie i była to dobra decyzja. Zjadliwy był ten ME, a mr. Taunt pozytywnie mnie zaskoczył. 450 Splash? Tego w jego wykonaniu jeszcze nie widziałem. Świetnie sprzedał finałową akcję z takim zawiśnięciem na głowie. Wyglądało to niszczycielsko.

Gut Check w tym tygodniu sobie odpuściłem, bo nie oglądam kobiecego wrestlingu. Ogólnie sporo jak na Impact przewijałem, bo tych wszystkich segmentów z Knockouts wyszło sporo.

Storyline Dixie i Stylesa obrał fatalną drogę. Wydawało się, że gorzej być nie może i już wolałem nawet tą historię z romansem. Koszmarną aktorkę wybrali do odegrania tej roli. Próbowała nawijać i płakać jednocześnie, co wyszło jej fatalnie. Nic nie zrozumiałem, kim ona jest i dlaczego Styles z Dixie jej pomagają.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

TNA się rozkręca naprawdę dobrze. Ktoś kto czyta komentarze innych może mi powiedzieć kiedy był taki okres, że odcinki Impaktu były najlepsze?
BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Bardzo ciekawy segment Ariesa z Hulkiem Hoganem. Trzeba przyznać, że pomysł Ariesa jest naprawde ciekawy. Wakując pas nic nie straci, a dzięki temu będzie miał szanse powalczyć o pas WHC. Znając życie to na Destination X wygra Bobby Roode po jakimś kancie, ale dzięki temu możemy dostać dłuższy feud tych panów. Przecież Aries nie jest w BfG Series, Roode również, więc idealnie można nimi zająć czas do samego BfG, a fani napewno zyskają na tym. Podobało mi się to wejście Roode'a, koleś jest naprawde dobry jako mistrz.

Dobry segment KO w biurze z Brooke Hogan, ale jednak było to słabsze niż w wykonaniu mężczyzn. Dobrze, że TNA robi takie segmenty, w których mamy taką naturalność i swobodę, bo jakby nie patrzeć to najbardziej przekonuje ludzi i zachęca do dalszego oglądania. Wybór jak najbardziej trafny, ale po minie Mickie spodziewam się jej heel turnu.

Taeler Hendrix. Nigdy nie lubiłem jak ktoś w takich chwilach mówi o swoich chorobach lub wspomina zmarłego dziadka, który byłby z niego dumny ( pozdro Alex Silva :D ). Ale ona ma w sobie coś takiego przez co można by ją zatrudnić. Ucieszyłem się, że będzie walczyć z Tarą, bo jest to dobra zawodniczka i dużo łatwiej jest się dobrze pokazać z nią niż kimś słabym. Sama walka wyszła dość średnio. Z drugiej jednak strony są przecież Angelina Love, Sarita i Rosita, które nie są wykorzystywane, a powinny być, więc jak zatrudnią panią Hendrix to dalej nie doczekam się tamtych trzech zawodniczek. Najlepszym wyjściem byłoby chyba, aby nie zatrudniać jej teraz, a wysłać do OVW i jak zrobi postępy to dać ją do TNA.

Ostatni segment niestety wyszedł fatalnie. Ani Dixie ani ta panna nie pokazały nic ciekawego przy mikrofonie. Szczególnie ta druga pokazała się z fatalnej strony, cały czas musiałem się przyglądać, czy ona płacze czy się śmieje. Aktorsko to było niestety słabo. Jedyne co mi się w tym podobało to wejście Danielsa i to jak AJ rozłożył Kazariana i Danielsa. Jest również inny pozytyw, dzięki temu AJ wyjdzie z godnością i jako face z tej całej sytuacji. Bo jakoś wizja, że AJ miałby być heelem troszke mnie przerażała.

Tak krótko o walkach, których było mnóstwo ( aż 8 ), więc musiały być krótkie i prawdopodobnie takie będziemy dostawać ciągle.

BFG Series Match: Mr. Anderson vs. Daniels

Średnia walka, Anderson wygrywa w dość szybki sposób.

BFG Series Match: Kurt Angle vs Robbie E

Wygrana Kurta raczej nikogo nie zdziwiła, a tym bardziej, że jego rywalem był ktoś kto ma wielkie szanse, aby BfG Series zakończyć z 0 pkt. Dobrze, że Angle wygrał przez submission.

BFG Series Match: Magnus vs AJ Styles

Taką walkę chciałbym zobaczyć, ale dłuższą najlepiej na jakimś PPV. Tutaj dostali zdecydowanie za mało czasu i w dodatku ta interwencja Danielsa, która przeszkodziła AJowi w walce.

BFG Series Match: Samoa Joe vs James Storm

Druga walka, która mogła by się odbyć na PPV. Samoa Joe powinien wrócić do takiego terminatorzenia jak za dawnych lat, bo pomimo, że od tego okresu przytył to w ringu nadal prezentuje się dobrze. Po walce spodziewałem się ataku Joe na Storma i jego heel turn, ale się pomyliłem.

BFG Series Match: Bully Ray vs The Pope

The Pope wygrywa ! Mam nadzieje, że to zwiastuje jakiś push dla tego pana, bo jest naprawde dobrym materiałem na ME. Co prawda wygrał dzięki Abyssowi, ale jakoś trzeba sobie radzić.

Knockouts Title match: Miss Tessmacher vs Micke James

Chyba najdłuższa walka :D Walka raczej zalicza się do tych średnich.

BFG Series Match: Jeff Hardy vs RVD

RVD znowu przegrywa... Nie wiem co się dzieje, ale niech ten moment trwa :D Jak na ME to było za mało.

TNA się rozkręca naprawdę dobrze. Ktoś kto czyta komentarze innych może mi powiedzieć kiedy był taki okres, że odcinki Impaktu były najlepsze?

Z TNA jest jak z winem, im starsze tym lepsze :D

Ale jeżeli chodzi o taki okres teraźniejszy to chyba po zwolnieniu Russo. Myślę, że tak od LockDown zaczęło być ciekawie.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Nie mam ochoty na szczególne rozbijanie gali i ich oceniania. Uogólniając Impact był dobry do momentu ostatniego segmentu. Aktorka tak piszczała, że myślałem nad restartowaniem komputera (ściął się). Zabrakło mi ataku zamaskowanych, myślałem, że zaatakują Dixie i AJ'a i jeden z nich coś powie :???:
"I hope PAC won't join WWE...Because if he does , all this moves will be replaced with stupid awkward boring WWE-style shitty moves..."

4976848584f68ae1612595.png

• Reputacja:   297

Taeler Hendrix. Nigdy nie lubiłem jak ktoś w takich chwilach mówi o swoich chorobach lub wspomina zmarłego dziadka, który byłby z niego dumny ( pozdro Alex Silva :D ). Ale ona ma w sobie coś takiego przez co można by ją zatrudnić. Ucieszyłem się, że będzie walczyć z Tarą, bo jest to dobra zawodniczka i dużo łatwiej jest się dobrze pokazać z nią niż kimś słabym. Sama walka wyszła dość średnio. Z drugiej jednak strony są przecież Angelina Love, Sarita i Rosita, które nie są wykorzystywane, a powinny być, więc jak zatrudnią panią Hendrix to dalej nie doczekam się tamtych trzech zawodniczek. Najlepszym wyjściem byłoby chyba, aby nie zatrudniać jej teraz, a wysłać do OVW i jak zrobi postępy to dać ją do TNA.

Nie wiem czy wiesz, ale ona obecnie walczy w OVW gdzie nie dawno straciła pas mistrzyni po ponad 200 dniach panowania, więc ewentualnie mogą ją z powrotem odesłać aby jeszcze się podszkoliła.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Nie wiem czy wiesz, ale ona obecnie walczy w OVW gdzie nie dawno straciła pas mistrzyni po ponad 200 dniach panowania, więc ewentualnie mogą ją z powrotem odesłać aby jeszcze się podszkoliła.

Oo :D Tak coś mi się obiło o uszy, ale zapomniałem o tym jak pisałem posta :D Dzięki za sprostowanie :)

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Reputacja:   1

Może ja czegoś nie zrozumiałem, więc proszę o pomoc. Chodzi mi oczywiście o końcowy segment - ok, rozwiązanie tak durne że aż ciężko w to wszystko uwierzyć, aczkolwiek fakty są takie - płacząca uzależniona dziewczyna tłumaczy wizytę w hotelu AJ i Dixie, tłumaczy ich telefon, ale czy w jakikolwiek sposób tłumaczy ich zdjęcia na których się całowali? Chyba nie. Poprawcie mnie jeśli się mylę. ;)

Do tego mam nadzieję że Aries zdobędzie pas WHC na DX, chociaż to mało prawdopodobny scenariusz. Widac że TNA chce doprowadzic do kolejnego starcia Bobby'ego ze Stormem. Imo jednak trochę bezsensowne jest promowanie zawodnika pokroju AA przez tak długi czas, ciągłe stawianie go półkę wyżej od konkurencji, a gdy w końcu miałby szansę na główny pas odbiłby się od ściany... Co ma stać się z Ariesem w razie porażki? BfG Series obstawione, powrót do dywizji X byłby naprawdę czymś degradującym, dłuższy program z Bobikiem i ciągłe porażki też średnio wpływają na promocję Austina...

Swoją drogą rozumiem że łamiemy limity dotycząc X-Div wkręcając do walki o pas Joe który chyba nie wyrobił normy 220funtów, ale gdzie Devon który zgodnie z obietnicą miał bronic pasa co tydzień? :roll:

• Urządzenie:  Windows

-Opcja C to coś pięknego. Możliwość dla genialnych cruiserów na zdobycie złota, do tego podniesienie rangi pasa. Oby tylko nie było tak, że jakiś ME zdobędzie X-belta na szybko przed DX żeby zdobyć shota. Ale nie ma się czym przejmować, bo do tego jeszcze rok. Sam segment - świetny!

-Walki: Anderson szybko pokonuje Danielsa. Kurt mnie rozwalił jak z tym uśmieszkiem poszedł zmiażdżyć Robbiego. Fajnie że Magnus nie będzie miał czystego konta a AJowi taka przegrana nie odbiera wiele. Joe nie miał szans ze Stormem, ale jego ring attire - miła niespodzianka! Bully nie mógł normalnie przegrać, a Pope powinien szybować w górę tabeli. A ME nie zawiodło mimo długości, RVD zaskakuje, choć nadal mam wrażenie, ze nie potrafi porządnie sprzedać TOF.

-KO: segmenty wyszły gorzej, niż miesiąc temu, ale nadal czuć tę naturalność, jest realistycznie i takie coś aż chce się oglądać. Walka z Mickie nie była za ciekawa, ale zapowiada się chyba heel turn Jamesówny.

Ta laska z Gut Check - tragiczna w ringu nie była, do tego mnie się podoba i z chęcią bym ją nadal oglądał :P

-TV Championship: napisałbym coś więcej, ale Devona... nie było. Nie wiem, czy miał bronić pasa co IW czy po prostu co tydzień - jak to drugie, to chyba jest uzasadnienie, bo -jak się nie mylę- pokonał Robbiego E na Xplosion.

-Ostatni segment... Za nic bym się nie spodziewał takiego rozwiązania. Chodziło chyba o to, że oni się spotykali, by pomóc dziewczynie uzależnionej od dragów? To rozwiązanie wydaje mi się totalnie z dupy wzięte. Ale... nie mogę powiedzieć, że jest pozbawione sensu. Wymyślcie lepsze rozwiązanie, które utrzyma AJa jako face'a. Mimo szoku i kiepskiej aktorki jestem w stanie to kupić. Do tego wściekły AJ po segmencie był OK. Za tydzień odbębnią walkę o pasy TT, więc na DX może jakiś 3-Way AJ/Kaz/Daniels?

Największy błąd w tym story to, moim zdaniem, ujawnienie tego sekretu tak wcześnie - to można było pociągnąć dłużej.

Kolesi w maskach nie było, ale IW dobre - jak zwykle ostatnio, co cieszy.

I takie luźne spostrzeżenie, poza tą tygodniówką. Żeby mieć trochę ciekawszy titantron[do czego nie są potrzebne akcje z walk, jak w WWE] w TNA, trzeba się nazywać "Mickie" James "Storm". Albo być wieśniakiem, na jedno wychodzi :twisted: Taka drobnostka, ale gryzie mnie po oczach.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

ale czy w jakikolwiek sposób tłumaczy ich zdjęcia na których się całowali?

Tam bodajże nie było pocałunku usta w usta tylko w policzek, a jak wiemy to może być równie dobrze na przywitanie lub pożegnanie.

Ja bym polecał iMPACT! spod ręki Scotta D`Amore`a w okolicach 2005/2006 roku, chociaż tamte czasy to przede wszystkim bardzo dobre PPV.

Co do show to przedostatni bardziej mnie wciągnął, tutaj skupiono się bardziej nad rozkręcaniem BfG Series, co trochę czasem wprowadzało zamieszania przy wyborze przeciwników, tak tyci z dupy, bo co niby największego DUPKA na świecie ma obchodzić kto dyma czyjąś żonę, ale że było to wplecione w Series to dało się to łyknać.

Taeler - wyróżnia się, ładna, nie jakoś przesadnie, ale ma coś w sobie, trochę za szczupła jak na mój gust, ale to tylko mój gust. W ringu nie porwała jakoś, ale dla niej to było zapewne "pierwsze pójście na żywo w karierze." Tara starała się jej pomagać co było widać. A jej historia jak najbardziej mnie ruszyła. Może nie każdy zdaje sobie sprawę co to znaczy być w wieku 21 lat postawionym prawie przed wyrokiem śmierci.

Końcówka strasznie z dupy. Ale bałem się, że będzie jeszcze gorzej.

Dobrze, że Hogan wspomniał, że nie zamierzają robić darmowej reklamy napastnikom Stinga, dzięki temu ta historia może w każdej chwili wrócić bez większego ciśnienia.

Martwi mnie tylko, że znowu zapominają o podbudowywaniu kolejnego PPV. Jak na razie mamy tylko jedną walkę pewną. Całe szczęście, że jest to Main Event, bo głównie dla nich się kupuje PPV.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   806
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Mam mieszane uczucia co do tego impacta. Pierwszy segment bardzo dobry, ale od Ariesa czy Roode'a trzeba tego wymagać. Main event ppv powinien wypaść świetnie i myślę, że w tym wypadku się nie zawiedziemy. Roode trzyma sporo czasu złoto i powoli zastanawiam się czy już na najbliższym ppv go nie straci. TNA chce inwestować w Austina, ale mam nadzieję, że ich feud pociągną dalej, bo jest w tym olbrzymi potencjał. Aries jako champ tak, ale jeszcze nie teraz. Kolejna dobra rzecz według mnie to brak Stinga i zamaskowanych napastników. Dobre rozwiązanie, bo TNA nas potrzyma trochę w niepewności i to na pewno można zaliczyć na plus. Taki storyline trzeba spokojnie rozpocząć, bo jest warty uwagi. Niestety, story AJ'a i Dixie to jakiś żart. Dostaliśmy tak fatalny segment, że nie mogłem praktycznie na to patrzeć. Tego nie dało się oglądać. Gra tej kobiety też nie powalała, a samo rozwiązanie mocno naciągane. Słabiutko to wyszło. No i na koniec najważniejsza rzecz, ale według mnie też problem. BFG Series zapowiadało się fantastycznie, dobre zasady i ciekawe walki, jednak nie chciałbym oglądać tego w takie postaci. Jest taki potencjał znakomitych walk, a TNA załatwia to w kilka minut. Rozumiem, że jest określony czas, jednak to nie jest dla mnie dobre rozwiązanie. Każdy z pojedynków trwał ok. 3 minut, a najdłuższa na tym impakcie była walka Knockouts. Nie tak to sobie wyobrażałem. TNA powinno jakoś rozłożyć te pojedynki, bo na dłuższą metę nie da się oglądać tylu walk na tygodniówce, ponieważ nie ma na nie zwyczajnie czasu. Oprócz tego zostają przecież segmenty i inne proma, a więc brakuje tych minut. Mam nadzieję, że jakoś to inaczej TNA poprowadzi, bo gdy np. spotkają się AJ z Kurtem czy Kurt z Joe to zobaczymy dobry, ok 20 minutowy match. Impact całkiem niezły, ale liczę, że będzie mniej tych pojedynków, a wzrośnie ich jakość.

Ej CzaQ, widać po mnie???:D

sr.jpg.c870ab4188908c3d6d06c5f5101bfd2b.jpg

BFG Series zapowiadało się fantastycznie, dobre zasady i ciekawe walki, jednak nie chciałbym oglądać tego w takie postaci. Jest taki potencjał znakomitych walk, a TNA załatwia to w kilka minut. Rozumiem, że jest określony czas, jednak to nie jest dla mnie dobre rozwiązanie. Każdy z pojedynków trwał ok. 3 minut, a najdłuższa na tym impakcie była walka Knockouts. Nie tak to sobie wyobrażałem. TNA powinno jakoś rozłożyć te pojedynki, bo na dłuższą metę nie da się oglądać tylu walk na tygodniówce, ponieważ nie ma na nie zwyczajnie czasu. Oprócz tego zostają przecież segmenty i inne proma, a więc brakuje tych minut. Mam nadzieję, że jakoś to inaczej TNA poprowadzi, bo gdy np. spotkają się AJ z Kurtem czy Kurt z Joe to zobaczymy dobry, ok 20 minutowy match. Impact całkiem niezły, ale liczę, że będzie mniej tych pojedynków, a wzrośnie ich jakość.

W zeszłym roku BFG Series gościło również na PPV poprzedzających galę - Hardcore Justice oraz No Surredner. Myślę, że w tym roku będzie podobnie i cały turniej wypadnie dużo lepiej. Skład jest dużo lepszy od zeszłorocznego (jedynym nieporozumieniem w zestawieniu jest Robbie E), wielu zawodników z najwyższej półki nie jest zaangażowanych w żadne feudy - Anderson, Magnus, Joe, Hardy, RVD, Pope, Storm. Tacy zawodnicy muszą mieć swoje miejsce na PPV i pewnie już od Destination X zobaczymy walki w BFG Series.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Reputacja:   24

Zupełnie nie rozumiem tego ogólnego poruszenia fatalną grą aktorską kobiety w finalnym segmencie. Fatalna? Na prawdę? Bo nie rozumiem co gada równocześnie płacząc? To chyba normalne, że jak ktoś próbuje mówić płacząc to nie da się go prawie zrozumieć - więc jak dla mnie było to całkiem dobre i realistyczne.

Co innego, że samo rozwiązanie tego story (choć czuje, że to jeszcze nie koniec) jest raczej durne, zupełnie bym się nie spodziewał, że kilkumiesięczne love story sprowadzą do takiej błahej sprawy jak spotykanie się by komuś pomóc.

BfG Series - fajnie to połączyli z OFN. Fajnie było zobaczyć większą ilość krótkich walk i to w dodatku w takich konfiguracjach jakich jeszcze nie mieliśmy okazji oglądać. Zawsze wychodziłem z założenia, że na tygodniówkach walki powinny być krótkie ale za to więcej - wiec mi się to podobało. Cieszą zwycięstwa Pope'a i Magnusa czyli jednych z moich ulubionych wrestlerów w TNA obecnie. Jak zobaczyłem, że Magnus będzie walczył z AJ'em to martwiło mnie że przegra, a tu miła niespodzianka. Wolałbym jednak by wmieszali go w końcu w jakiś sensowny storyline bo chyba nie miał jeszcze żadnego odkąd się pojawił w TNA (solowo, nie jako British Invasion)

Nowa panna z Gut Check jak najbardziej na plus. Odkąd nie ma Taylor Wilde, to brakuje mi takiej face'owej kolorowej babki (no dobra, jest Tessmacher ale jej nie kupuje nadal) a panna Taeler mi się bardzo spodobała - ma potencjał, dobry look. Liczę na jej zatrudnienie także dlatego, że dywizja pań już od dawna potrzebuje nowego mięska - kiedyś częściej pojawiały się wrestlerki nieznane w mainstreamie i to mi bardzo odpowiadało. Obecna dywizja Knockouts jest monotonna bo ciągle te same zawodniczki się przewijają.

Brooke Hogan chyba jest miłym zaskoczeniem dla wszystkich którzy psioczyli na jej zatrudnienie - mi bardzo odpowiada, jest dobra w tym co robi, wolę ją niż Karen Jarrett.

A tak z innej beczki - gdzie podział się Crimson? Niepokonany przegrał jedną walkę na PPV i zniknął? Ten gość jest zbyt dobrym materiałem na gwiazdę by go nie używać.

Jak to zakończył się storyline AJ/Dixie? Ja odniosłem wrażenie, że to dopiero punkt zwrotny. Zbyt dużo pytań pozostało, a przecież ostatnio TNA nie serwuje nam takich wątków bez odpowiedzi. Ok, AJ i Dixie pomogli uzależnionej babce. Dlaczego Dixie nie powiedziała o tym Serg'owi, który przywalił AJ'owi? Kobieta wyglądała jakby była w ciąży. Kto jest ojcem? AJ, Daniels a może Kaz? :wink: Na początku myślałem, że to żona Danielsa, ale po tym co powiedziała napewno tak nie jest. A może Dixie i AJ wynajęli ją żeby odegrała scenkę? Tyle pytań :smile: Przypominam, że dwa lata temu Stinger również podobnie jak obecnie Daniels chodził po ringu jako heel, żeby na końcu okazało się, że miał racje i zgodnie z tym co ciągle powtarzał Hogan zdradził TNA. Nie zdziwi mnie jeśli teraz to Daniels jest w podobnej sytuacji a AJ i Dixie jednak mają romans o czym Daniels z Kazem trąbią już od dłuższego czasu...

Możemy już mieć pewność, że filmiki z Joey Ryanem to storyline. Właśnie zaczął wymieniać uwagi z Alexem Silvą na twitterze.

Joey Ryan and Alex Silva had an argument on Twitter Friday night. Ryan started by saying that “nobody wants to see” Silva, who earned a contract in April with TNA.

Silva that he is the “first and only” Gut Check winner.

Ryan has been playing a heel with an anti-”Wrestling Matters” campaign ever since he was denied a contract. He said to Silva: “You have nothing to add anywhere. You bring absolutely nothing to the table at all.”

Strzał w dychę ze strony TNA. Jeśli Silva faktycznie miał nie dostać kontraktu, to może panowie powalczą o niego na Destination X. Zobaczymy jak to się potoczy, ale już mogę powiedzieć, że TNA fajne story przygotowało. Jak widać po przykładzie Rydera, zawodnik jest w stanie zrobić wokół siebie szum zamieszczaniem filmów w internecie. Ryan zawita do Dixielandu i już na starcie może śmiało rywalizować o pas X Division.