Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Wkurzony Ric Flair z poczatku (segment w ringu i w biurze Bischoffa), to Nature Boy, ktorego mozna ogladac w nieskonczonosc.

* - Chodzily plotki, ze TNA ma zamiar wiecej czasu poswiecic na X-Division i mielismy juz maly przedsmak. Pierwszy z trzech Triple Threat Matchy byl jasnym punktem Impacta (Swoja droga, przydalby sie jakis nowy wrestler w dywizji X, bo Robbie E nie byl zbyt widowiskowym wzmocnieniem)

* - Zwiazane jest to z walka wymieniona wyzej, ale zasluzylo na oddzielne wyroznienie. Krotkie wypowiedzi przed starciem. Mi zawsze takie cos podchodzilo, chocby nie wiem jak slabi byli za mikrofonem (patrz: Max Buck)

* - Jesli wraca ktorys z Twoich ulubionych wrestlerow, to ciezko narzekac. Pojawienie sie Steinera swiadczy o tym, ze TNA znowu bedzie stawiac na "emerytow", ale N!KO narzekac na ten powrot nie bedzie. Wrecz sie BARDZO ciesze. Jedyne, co mnie lekko dziwi, to obecnosc w jednej federacji Steinera i Flaira (poszlo juz jakies "You Son of a Bitch" w kierunku Boga wrestlingu). Panowie sie delikatnie mowiac ... nie lubia

Minusy:

* - Szarpanina Velvet i Winter byla tak komiczna, ze az nie chcialo sie z niej smiac... (Szczegolnie, jak Niemka wychowana w Anglii, atakowala) Plus tego jest taki, ze mimo braku tytulu, najladniejsza z Knockouts dostaje sporo czasu. Od mini feudu z Sarita, przechodzi na Winter (a tutaj tez pewnie zainwestuja sporo czasu antenowego)

Inne:

* - Powrot Kurta do czynnego wrestlingu byl pewny, ale mogli cos ciekawszego wymyslec.

* - Crimson ostatnio zyskuje w moich oczach. Wpasowal sie w TNA, a Dixieland w niego inwestuje (spora rola jak na debiutanta)... W jego krotkiej wypowiedzi na zapleczu, powiedzial, ze dostal propozycje nie do odrzucenia. To maly smaczek, ktory mozna powiazac z MEMafia

* - Mr. Anderson mala wpadke zaliczyl. Powiedzial: "Za tydzien, po naszej walce o pas, wciaz bede mistrzem". Za tydzien, to bedzie jeszcze PRZED ich walka na Against All Odds, wiec moze Kenowi sie tapingi pokrecily

* - Pisalem, ze Pope prawdopodobnie przejdzie turn w tym starciu z Joe i ostatnie odwazne segmenty, potwierdzaja ta wersje wydarzen. Tydzien temu prezentacja wideo, a teraz teksty pokroju "jestem lepszy od was". Mozna powiedziec, ze niesmialo kroczy, w kierunku ciemnej strony mocy. Jako "ten zly", jego proma beda jeszcze lepsze, wiec wypada sie cieszyc.

-------------------

* - Jesli moj post ma duzo "gwiazdek" (lub jest obszerny), to ja jestem z tygodniowki zadowolony, bo po prostu mialem o czym pisac. Impact najlepszy w tym tygodniu

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jakoś nie bardzo chce mi się rozpisywać a więc w kilku zdaniach. iMPACT wypadł na prawdę przyzwoicie, najbardziej w pamięci zapadła mi walka Młodego "Pięknisia" z GeMe, Guns'a i Red'a, szkoda, że już teraz zobaczyliśmy taką walkę tzn. tak szybko bo na prawdę było na co popatrzeć. Eirc Young w szatni Immortal :? o co tam chodziło tzn. po co go tam wcisneli to ja nie wiem, Jeffro nawet za majkiem nie zassyał lecz Anderson przyszedł powiedział krótko i na temat gasząc Jeff'a i sobie poszedł. No i punkt kulminacyjny czyli pojawienie się Big Poppa Pump, szczerze to nie jestem jakoś przekonany do tego by powracał do TNA jak dla mnie jest to kiepski pomysł jak z EV 2.0 (czy jak tam się oni nazywają/ali) A no i dalej nie mogę się przestać śmiać gdy widzę wkurzonego Flair'a :twisted: . Nie wiem jak wy ale ja go lepiej rozumiem nabuzowanego jak krzyczy niż jak jest spokojny i sepleni . Podsumowując iMPACT dobry lecz mogło być lepiej, Karen Angle dalej pojawia się na iMPACT'ach co też jest nawet plusem taka Vickie Guerrero tylko w wersji TNA .

Flair jak dostanie mikrofon to jest nie do zatrzymania.Tutaj to pokazał przepięknym speechem.Można go w takiej roli oglądać co tydzień i to się nie znudzi.Długa walka kobiet którą obejrzałem i cieszę się, że nie przewinąłem bo było na czym oko zawiesić.Później ta cała komedia z Winter (dobrze napisałem ?) była nie potrzebna i zabrała czas na Impakcie.Super walka Dywizji X, ale jedno mnie strasznie wkurza. (patrz zdjęcie poniżej)

http://i54.tinypic.com/2qk0wo0.jpg

On gra heela czy bawi się w kolesia który próbuje być zabawny strzelając tak "groźne" miny.

Sama walka super i już powoli widzimy jak ta dywizja wraca.Mam nadzieję, że za tydzień też zobaczymy jakąś porządną walkę.Speech Andersona i Hardego średnio mi się podobał.Nie był zły, ale do mnie nie przemówił.Speech Dinero też jakiś ciekawy nie był, ale może być.Czekam, jak przejdzie heel turn w 100% po to, żeby za 3 miesiące znów przejść face turn.Anderson vs Hardy do wywalenia.Ostatnia walka mi się podobała no i powrót Szkota Sztajnera.Czekałem, aż zacznie wyklinać i co 2 sekundy będzie cenzura :D :D .

Cała gala była bardzo ciekawa i jestem ciekaw jaki rating wyciągnie.Obstawiam, że więcej niż 1.15 nie będzie miało.

Karen Angle dalej pojawia się na iMPACT'ach co też jest nawet plusem taka Vickie Guerrero tylko w wersji TNA .

Weź ........... =.="

Nie nazywaj szamba perfumerią.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Mr. Anderson mala wpadke zaliczyl. Powiedzial: "Za tydzien, po naszej walce o pas, wciaz bede mistrzem". Za tydzien, to bedzie jeszcze PRZED ich walka na Against All Odds, wiec moze Kenowi sie tapingi pokrecily

Mistrzowi się nic nie pokręciło, rewanż odbędzie się nie na AAO tylko na przyszłym iMPACT!, 3 lutego, czyli Ken nie popełnił żadnego błędu mówiąc "za tydzień".

7614081404f146f966c931.jpg

iMPACT! był fajny, nareszcie pojawiło się coś ciekawego w X-Division, a Red nawet coś powiedział co mnie trochę zdziwiło :P

Steiner jak dla mnie może być, zobaczymy jak to się wszystko potoczy za tydzień, kiedy grupa Crimsona zostanie oficjalnie ujawniona.

Czy mi się wydawało, czy Matt Hardy zrobił na Andersonie Attitude Adjustment?

Witam wszystkich :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Czy tylko mi się wydaje, czy publiczność jest tak drętwa jak jak Nogi Matta Hardego ? . Ostatnio na impaktach widzimy jakieś "wycieczki" szkolne.Może TNA zaprasza szkoły/treningi oferując im bilet za pół ceny?. Przy walce Dywizji X nic się nie działo, publika w ogóle nie reagowała, ale jak przyszła walka Anderson vs Hardy to publiczność po jakiś chejowych akcjach srała w majty...

Crimson mowiacy "offer i cant refuse" + Steiner w gajerku + Angle = Main Event Mafia jako face'owa stajnia ;) Ciekawe kto ze starej ekipy bedzie ;) Nash, Booker poza TNA, ze Stingiem nic nie wiadomo. Podejrzewam, ze w nowej MEM bedzie RVD, moze Morgan, moze nawet Anderson + Eric Young ze starym pasem :D
I always tell the truth... Even when I lie...

Rating 1.3 (1.9 million viewers)

Trzeci największy rating w historii TNA po iMPACT'ach z 4 stycznia ubiegłego roku i tym po Bound for Glory (chociaż tutaj pewności nie mam).

Scott Steiner = Ratings? :wink:

• Urządzenie:  Android

Zapewne, szczególnie, że pojawił się na 2 ostatnie minut Impact'u :P

11210267854ec833ae4df82.jpg

Scott Steiner = Ratings?

Raczej bym obstawiał to, że fani TNA dowiadują się o powrocie MEM i to ich może ciekawić, albo po prostu ludzie chcieli zobaczyć Steiner.Impakt był nagrywany chyba 3 tygodnie temu więc wiadomość o tym mogła obejść całe USA (lekko przesadziłem, z tą "całą" )

http://www.wrestleview.com/viewnews.php?id=1296275456

Czyli ME osiągnął gorszy wynik niż pierwsze 30 min, wiec jakoś Steiner = ratings nie za bardzo pasuje, choć jak widać ME podniósł trochę rating, więc możliwe, że segmenty z MEM będą osiągać pod 1.4 gdy ten story rozkręci się już na dobre

7614081404f146f966c931.jpg

Impact fajny... Steiner wrócił, piszecie coś że poprawi rating czy coś, ale on praktycznie nic nie zrobił tylko na ostatnie dwie minuty gali wbił i ring oczyścił. Jakoś nie przepadam za Buckami czy jak im tam, a więc wkur**ł mnie rezultat walki o pretendenta do X-Division. Fajniej by było jakby wygrał Amazing Red (ma fajnego finishera, podobny do Canadian Destroyer), jakby wygrał Sabin to by było zaje**ście ale to chyba nie możliwe. Hardy i AA na Andersonie ?

• Urządzenie:  Android

Ludzie, coście sie tak przyczepili AA Hardy'ego na Andersonie? Przecież to jest zwykły chwyt wrestling'owy, tak samo jak wielu wrestler'ów robi Sitting Powerbomba i nie każdy to jest Batista Bomb :P Ciekawi mnie ostateczny skład MEM po powrocie, bo po tym Impact Morgan wydaje się być kandydatem do dołączenia do grupy :)

11210267854ec833ae4df82.jpg

Ratingi:

1.41

1.42

1.29

1.23

1.23

1.15

1.19

1.33

Impact był świetny. Wszystkie walki trzymały poziom i dużo się działo. Najbardziej cieszy mnie to, że Dywizja X znowu pokazuje się jak za dawnych lat. Cieszy bardzo też powrót Steinera, MEM returns :)

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals