Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak Nash w ringu z powrotem to totalna porażka. I jestem bardzo ciekawy kto okaże się tymi "They" :D

19384684484c3629eed1c1a.jpg

Zacznijmy od rzeczy pewnych. Jest to oczywiście więcej hardcoru w programach TNA. Rzadko zdarza się na jednej gali Street Fight, I Quit oraz Ladder Match'e, plus oczywiście rzeźnickie popisy Abyss'a przy pomocy Jenice.

Nareszcie ruszyło się z Kevin'em Nash'em. Dostanie coś większego. Może mieć to związek z ECW, ponieważ po zejściu z ringu mówił, że Jarrett się przekona co się stanie o godz. 22.00, która kończy iMPACT!, a w tym tygodniu pokryła się z nawalanką.

Teraz kim są They ? Wychodzi na to, że nie ECW. Z kolei Fortune zupełnie tu nie pasuje. Hogan, Bischoff i reaktywacja jakiejś namiastki nWo ? To byłoby najlepsze, ale oni już są w organizacji. Abyss za każdym razem podkreśla, że kiedy Oni się pojawią, to przejmą TNA. Wynika z tego, że Ich jeszcze nie ma w organizacji. Sting też coś wspominał o Nich, ale jest zawieszony, więc najwcześniej Oni mogą pojawić się na Hard Justice. I tu może się rozwiązać zagadka Jarrett'a z Twitter'a.

Na razie można tylko czekać i cieszyć się, że będzie więcej Kevin'a Nash'a w TV.

Człowiek przede wszystkim.

They to na pewno nie Hogan. Przecież w słynnym promo gdzie Abyss prawie udławił pierścieniem Hulka, monster powiedział "gdy ONI przybędą to Ty, Bischoff, Dixie a nawet nieśmiertelny Hulk Hogan nie dacie rady nic zrobić".

Wniosek ?

TNA zostało wykupione przez wujka Vinca :lol: Wbija na jednym z iMPACT! całą rodziną ("THEY"= to cała rodzinka) i mówi, że kupił tą norę a do Dixie i reszty ma 2 słowa "Wypierd.lać stąd" : :lol:

Ja powiem tylko, że w sumie nic już z tego nie kapuje ale nie mogę się doczekać kolejnych Impactów :)
I'm the best in the world at what I do.

17380756574ba4bc495e7d8.jpg

"Hogan, Bischoff i reaktywacja jakiejś namiastki nWo ? "

to najwieksze gówno jakie może spotkać TNA.

mam nadzieje ze to nie beda zadni "mlodzi gniewni" bo wiadomo z czym to sie skojazy

moze moze ...... cm punk znow tna .. to nie realna jak na chwile obecna,,, musze odlozyc tego jointa.............

they............. jak na chwile obecna to tylko nowy inwestor.......... bo taki storyline mial byc rok temu ................ ale Sting i Abyss i sie tak cofnać 3 lata wstecz to wiemy co to mzoe oznaczac..... a jkaby z nimi byl Sabu na przeciwko ECW O to wiecie jakich meczy mozna by sie spodziewac..........

btw MCMG+BM+GM do ME bo inaczej bedzie zbyt monotonnie.

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

A ja wam powiem, ze juz nawet nie odwaze sie typowac kim sa tajemniczy "they" :P

Moje poprzednie przypuszczenia okazaly sie totalnym niewypalem, bo TNA konkretnie zamieszalo i obecnie nie pozostaje nic innego jak czekac na rozwoj sytuacji.

Z jednej strony dobrze, ze zaskakuja i nie sa przewidywalni, ale oby tez nie przekombinowali.

Tak czy inaczej jest ciekawie.

• Urządzenie:  Windows

Ja powiem tylko, że w sumie nic już z tego nie kapuje ale nie mogę się doczekać kolejnych Impactów

Taka teraz jest wlasnie polityka TNA. Kreca i kreca, ze sie nie wie o co chodzi, ale przez to jest multum spekulacji i chocby nie wiem ile bysmy narzekali to to jest wlasnie cel federacji. Narzekamy, ale ciekawi nas jak to rozwiaza i kolejne Impacty nadal nie beda przynosic oczekiwanych odpowiedzi tylko powieksza liczbe pytan.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Bardzo prawdo podobne według mnie to to że zobaczymy Scotta Halla , Seana Waltmana i staruchów z NWO :) :D No nic wystarczy czekac i śledzic rozwój sytuacji :)

Bardzo prawdo podobne według mnie to to że zobaczymy Scotta Halla , Seana Waltmana i staruchów z NWO :) :D No nic wystarczy czekac i śledzic rozwój sytuacji :)

Scotta Halla na pewno nie zobaczymy w najblizszym czasie ze wzgledu na jego niedawne problemy ze zdrowiem.

Jestem miło zaskoczony Impact'em. Cała ta inwazja bardzo mnie wciągnęła i nie mogę się doczekać dalszego rozwoju wydarzeń. Ten Impact moim zdaniem był jednym z ciekawszych od dłuższego czasu. Oby takich więcej. Uwielbiam kiedy kończy się program w takim momencie, że z niecierpliwością czekasz na następny Impact. Wątpię abyśmy mieli okazję ponownie ujrzeć "staruchów" z NWO. Ale i nie wykluczam takiej opcji. Jedno jest pewne z impactu na impact jest coraz bardziej ciekawie. Czekam jeszcze na większą ilość hardcoru i jazdaaa..... :lol:

10771641474c446763479cb.jpg

No tak fakt :) ale chodziło mi o nWo całą ekipe z dawnych lat, fajnie gdyby byli tylko mentorami i mieli by własnych pupili tak jak ma Flair ;) Swoją drogą nie było by źle :D chyba... bo znając TNA mogą zrobci coś bardzo dobrze ale również mogą totalnie zepsuc dobry pomysł , i to nie jest tak że Russo za wszystko odpowiada przecież jhego projekty muszą pszejsc przez cale TNA i albo sie przyjmie albo nie i dalej do roboty a TNA przyjmie każde gówno ;)

Nie nawet nie chciałbym ich ujrzeć jako mentorów. NWO to już przeszłość i niech tak zostanie. Są dobre wspomnienia i nie chcę ich popsuć tym, że zobaczę ich jako dziadków w akcji. To by wszystko popsuło. A jako mentorzy to tylko będą zajmowali czas antenowy młodym gwiazdą TNA. :)

10771641474c446763479cb.jpg

Hymm.. no fakt :) , ale mamy przynajmniej gwarancje że za tydzień będzie gorąco i bedzie mega widowicho :D

• Urządzenie:  Windows

Nie będę robił revivewu całego iMPACT! bo po prostu mi się nie chce wypisywać każdego szczegółu po kolei. Powiem tylko, że podoba mi się nowa wersja Abyssa i jestem totalnie "confused" jeśli chodzi o "they". W tej chwili zupełnie nie mam pojęcia kim mogą "ONI" być.

Cały ten brawl na koniec iMPACT! był strasznie nielogiczny: ECDuby lali wszystkich jak leci, a na przeciwko nim jednocześnie stanęli razem (m.in.) Dinero z Morganem (choć Matt pół godziny wcześniej chciał "zabić" Papieża). Gdzie tu jakiś sens. Poza ty skoro Foley był na zapleczu (przecież pojawił się skądś na tej rampie) to czemu Abyss o tym nie widział, choć (przynajmniej) od początku iMPACT! przebywał na terenie Universal Srudios, albo Jarret nie pisnął o tym ani słowa (przecież się kumpluje z Mickiem).

Jakby ktoś nie wi(e)dział, to podczas samego brawlu oficjalnie do ekipy ECW dołączyli Al Snow, Devon oraz Simon Diamond (Patt Kenney), Okada zadebiutował na iMPACT!, a po stronie szatni TNA walczył D'Lo Brown. Natomiast po zejściu gali z anteny:

Jerrett kłócił się z Dreamerem na rampie, reszta okładała w ringu Morgana, nagle wbiegł Devon, zepchnął Tommy'ego z podestu (powodując u niego jakiś uraz - możliwe, że prawdziwy), potem pogonił Devona, ale został wywalony z ringu przez starych ziomków, którzy wznowili maltretowanie Blueprinta, na końcu Dixie kazała się im uspokoić. (Oczywiście jeśli wierząc redaktorom PWT, którzy pisali raport z całego tapingu - na którym zapewne byli -, łącznie z przyszłotygodniowym Explosion - którego oglądanie sobie trochę popsułem - i wspomnianymi wyżej wydarzeniami po zejściu iMPACT!a z anteny.)

Jednak mogli poskąpić backstage'owego segmentu z TBP, Rica zapowiadającego, że powie coś co zmieni TNA (Tak BTW... Ile razy to słyszeliśmy?) oraz troszkę przyśpieszyć wejście ECW, a w zamian za to pokazać już wszystko do końca.

P.S.

A.... Was także denerwuje Borash ze swoim "D'Angelo Deniro", bo jak lubię JB, tak irytuje mnie to, jak zapowiada Pope'a.

@down: Tak, ale przekręca jego nazwisko... Zamiast "D' Angelo Dinero" JB wymawia "D'Angelo Deniro", a przecież The Pope to nie Robert :P

Edytowane przez Simson

SImson nie czemu ma denerwowac .. mówi jak zawsze.. ALe najlepiej zapowiada wejście Abyssa i AJ :D