Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules 2010 [Dyskusja, Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jericho nie zrobi czegoś nie spodziewanego (ktoś mu coś poda z zewn. ?)

Jego rookie pojawiający się na PPV i rzucający mu np kastet? Dobre, ale nie w WWE.

W kwestii walki Kanadyjczyków w klatce to najlepszą koncówka byłby spear rozwalający klatkę. Lecz to nie te czasy na taki booking, a Edge to nie goldberg czy Rhino, by coś takiego możnaby było kupić. A tak? Obstawiam jakąś ucieczkę Y2J'a, fartowną oczywiście.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

4

• xero

4

• E_9

4

• Menez

4

Top użytkownicy w tym temacie

RR, czy ja wiem czy to nie jest możliwe w WWE. Akurat ten scenariusz wydaje mi się bardzo prawdopodobny. Przytocze walke z EC gdzie chyba nikt się nie spodziewał wejścia HBK z pod klatki ;)

19355529494bc0e6f3e8556.gif

RR, czy ja wiem czy to nie jest możliwe w WWE. Akurat ten scenariusz wydaje mi się bardzo prawdopodobny. Przytocze walke z EC gdzie chyba nikt się nie spodziewał wejścia HBK z pod klatki ;)

Nikt nie spodziewał się wyjścia spod klatki ale dużo osób w tym i ja przewidywało,że w jakiś sposób HKB'a zainterweniuje :) Co do ingerencji z zewnątrz w walce Edga z Y2J to niby kto miałby pomóc byłemu mistrzowi WHC? Jakoś nie zauważyłem,żeby miał jakichś przyjaciół wśród zawodników,mogących mu coś podrzucić,lub się wtrącić. Jedyną taką osobą jest jego rookie,ale to mało prawdopodobne,aczkolwiek nie wykluczone,gdyż WWE lubi zaskakiwać :)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Jakoś nie zauważyłem,żeby miał jakichś przyjaciół wśród zawodników,mogących mu coś podrzucić,lub się wtrącić.

A mi się wydaje, że jeśli ktoś mu coś podrzuci to będzie to jakiś jobber lub midcarder, żeby go wypromować podlizywaniem się Y2J-owi

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Jakoś nie zauważyłem,żeby miał jakichś przyjaciół wśród zawodników,mogących mu coś podrzucić,lub się wtrącić.

A mi się wydaje, że jeśli ktoś mu coś podrzuci to będzie to jakiś jobber lub midcarder, żeby go wypromować podlizywaniem się Y2J-owi

Chyba zapomnieliście o jego rookie, mi się wydaje, że on pomoże Y2J'owi a ten znajdzie jakiś sposób by ten z NXT przeszedł na SD i był jego pomocnikiem (coś jak Gallows u boku Punk'a) wg. mnie byłoby to dobre rozwiązanie i coś ciekawego by z tego wyszło

EDIT

@down

A no tak, zwracam honor :)

Edytowane przez TakeR

Chyba zapomnieliście o jego rookie, mi się wydaje, że on pomoże Y2J'owi a ten znajdzie jakiś sposób by ten z NXT przeszedł na SD i był jego pomocnikiem (coś jak Gallows u boku Punk'a) wg. mnie byłoby to dobre rozwiązanie i coś ciekawego by z tego wyszło

A nie prawda bo nie zapomniałem :) Doczytaj moją wypowiedź kilka postów wyżej.

No dobra miccarder,jobber hmm jedyne co mi na mysl przychodzi(jeżeli w ogule takie zdarzenie będzie miało miejsce) to Carlito,co tłumaczyłoby jego pojedynek z Evanem i użalanie się,ale wg mnie to nie przejdzie. Malutkie szanse.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Nową walką dodaną do karty Extreme Rules jest: (uwaga, spoiler z tapingu SD!)

Michelle McCool vs Beth Phoenix o Women's Title

Oraz, i tutaj już bez spoileru, Shad vs JTG Strap Match. Niestety, albo i stety dla mnie pewne jest to, że wygra Gaspard... Szkoda, ale tylko dlatego, że zwycięzca jest znany już tak naprawdę jeszcze przed rozpoczęciem walki.

Nową walką dodaną do karty Extreme Rules jest: (uwaga, spoiler z tapingu SD!)

Oraz, i tutaj już bez spoileru, Shad vs JTG Strap Match. Niestety, albo i stety dla mnie pewne jest to, że wygra Gaspard... Szkoda, ale tylko dlatego, że zwycięzca jest znany już tak naprawdę jeszcze przed rozpoczęciem walki.

No ja bym nie był taki pewien JTG ciągle dostawał wciry na SD! i zresztą to początek ich feudu

W walce Reya z Punkiem moim zdaniem wygra Punk i ich feud się zakończy

Jericho przegra z Edgem chociaż w kościach czuję, że dojdzie do niespodzianki

Randy przegra ze Swagerrem oby

Cena wygra z Batistą

Trypel jobnie Sheamusowi, żeby go wypromować i morze w końcu Celtycki wojownik wejdzie do Main eventu

• Urządzenie:  Windows

Typer na gale Extreme Rules 2010 został otwarty. Typujemy do niedzieli, do 24:00

14412508044c725aa0e19e.gif

LAST MAN STANDING MATCH - WWE CHAMPIONSHIP

John Cena © vs Batista - Ot taki normalny pojedynek, ktory najpewniej bedzie daniem glownym gali. Nadal trzymam sie tego, ze Cena wygra choc ostatnio przynajmniej czesc filmowych planow Batisty sie zmienila wiec nie mozna go wykluczac. Prawdopodobnie czeka nas jakas innowacyjna koncowka, ktora sprawi, ze ktorys z nich straci kontakt z rzeczywistoscia na 10sek

Rey Mysterio vs CM Punk

Jeśli Punk przegra, traci włosy - No wlasnie.. Jesli Punk przegra. A co jesli wygra? Sprawa dolaczenia Mysterio do SES ucichla, wiec chyba mozna smialo stawiac na Punka. Glownie ze wzgledu na fakt, ze nasz maly latynos dzielnie sobie radzi w starciach z CM... chcialo by sie powiedziec, ze podejrzanie dobrze. Moze Joey Mercury pojawi sie i dolaczyc do SES pomagajac wygrac swojemu nowego mentorowi.. z tym, ze czy Mercury jest az tak rozpoznawalny by powrocic po dlugim okresie na PPV? Szkoda by bylo gdyby WWE znowu zdecydowalo sie dac wygrac Reyowi... Grunt, zeby dali pojedynek toczony w szybkim tempie

EXTREME RULES MATCH - WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Jack Swagger © vs Randy Orton - aaaa... wiec to Extreme Rules Match jest.. milo wiedziec. W tym wypadku moje niecne domniemania, ze Orton wygra ale nie zdobedzie pasa (Countout lub DQ) ida w odstawke... Glupota byloby odebrac pas Swaggerowi.. ale przeciez WWE juz nas do glupoty przyzwyczailo. Znowu Swagger triumfujacy nad Ortonem.. na chwile obecna nie widzi mi sie to. Walka praktycznie z niczego i jakos w ogole na nia nie czekam

STREET FIGHT

Triple H vs Sheamus - Zakladam zwyciestwo HHH i pozniejsze przejscia Sheamusa w drafcie na SmackDown. Tyle do powiedzenia na temat tej walki. Nie podobalo mi sie na WrestleManii i prawdopodobnie nie spodoba mi sie tutaj. Dobrze, ze koniec tego programu

STEEL CAGE MATCH

Edge vs Chris Jericho - W temacie o ostatnim SD pisalem chwile jak zaskoczony jestem, ze tak dobzi wrestlerzy i swietni mowcy potrafili mnie wynudzic swoim programem. Mozna tutaj upatrywac najlepsza walke na gali choc moga zawiesc jak na WM. Edge wygra konczac feud, a Y2J przejdzie na RAW gdzie i tka przebywa sporo czasu

STRAP MATCH

Shad Gaspard vs JTG - Od kiedy to Cryme Tyme jest tak dobrym teamem by po rozpadzie dostac walke na PPV? Wkoncu CT nawet nigdy pasow nie zdobylo... a kiedys bylo po jednym komplecie na brand i po ich debiucie i paru miesiacach wiekszosc.. lacznie ze mna.. czekala na zgarniecie tytulow przez dwoch afro-amerykaninow. Potem jednak bylo zwolnienie... powrot... i dalej niemoznosc do wypromowania ich solidnie. Rozpad nie jest dobra wiadomoscia dla JTG, gdyz WWE dalo wyraznie do zrozumienia, ze stawia na wiekszego Shada, ktory zdominuje ta walke... Szkoda, ze tak obszerny roster WWE i tak duzy czasowo time-slot na przestrzeni calego tygodnia nie pozwala im zapelnic dobrze PPV szescioma walkami.......................

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Szkoda że JTG zostanie najprawdopodobniej zajobbowany Shadowi. To mniejszy z czarnego duetu był tym zdecydowanie bardziej utalentowanym. Shad ma zbyt sympatyczną mordę żeby grać monster heela. Przynajmniej w moim odczuciu. Pozostaje czekać na powrót Ezekiela, który przynajmniej ma ten czynnik prezencji po swojej stronie.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Rey Mysterio vs CM Punk

Hmm, ta walka ma jakąś stypulację? Rey za dużo dokopywał dla Punka żeby ten musiał znów przegrać, walka będzie dynamiczna jak na tych zawodników przystało napewno nas nie zawiodą. Co do wyniku to napewno wygra CM Punk.

(STREET FIGHT)

HHH vs Sheamus - Zwycięstwo HHH (chociaż Hunter powinien się podłożyć Sheamus'owi jak chce z niego zrobić przyszłość federacji) i przejście, któregoś z nich na SD zakładam, że Sheamus'a.

(STEEL CAGE MATCH)

Edge vs Chris Jericho - Walka powinna być bardzo dobrze poukładana, jak tego nie zmarnują to będzie ich pojedynek starciem gali. Edge wygra kończąc trochę nudny ostatnimi czasy feud.

(LAST MAN STANDING MATCH) - WWE CHAMPIONSHIP

Cena © vs Batista - Zakładam zwycięstwo Batisty.. dlaczego ?

Po 1. Batista nie ma w tej chwili żadnej roli w żadnym filmie a to że były wiadomości o jego urlopie to moim zdaniem fake. Po 2. Batista ostatnio dostaje na tygodniówkach od Ceny. Po 3. Przecież HHH zgarnął główną role Batisty tego (Kiling Karma co nagrywa WWE) i zwycięstwo Batisty by się przerodziło w feud HHH-Batista między innymi za tą role przecież HHH musi sobie nabić troche zwycięstw WWE. Tak jak wcześniej mówiłem Batista raczej to wygra. Chociaż wolałbym już z dwojga złego Cene widzieć jako tego zwycięzce. Też Cena prawie na każdym PPV walczył o jakiś title mogli by go odsunąć chociaż na pół roku

od walk o title. A Batisty run zakończyć na następnym PPV :D

(EXTREME RULES MATCH) - WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Swagger © vs Orton - Głupotą było by zwycięstwo Ortona, Swagger wygra lecz Orton na drafcie przejdzie na SD i pewnie zdobędzie pas na następnym PPV ale tą walkę wygra Swagger :twisted: :twisted:

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Nie wiem czynie jest na to już za puźno ale mam nadzieje że zostanie dołożona walka Matt Hardy vs Drew McIntyre w Extreme i pas IC... W końcu ciągle skaczą sobie do gardeł itp. a pas IC mógłby w końcu zmienić właściciela albo chociaż aby była o niego walka, nie wiem czemu ten pas ostatnio stracił na wartości tak jak US i nikt o nie nie walczy :smile:
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

W miare krotko o Extreme Rules...

HHH w openerze PPV.... aaaalbo i nie :grin: W zamian nachodza nas ShowMiz, ktorych nie ma w karcie gali. Miz moglby sobie darowac ten plaszczyk bo nie pasuje do niego kompletnie ... myslalem, ze zdal sobie juz z tego sprawe na WrestleManii... Ich przeciwnikami byly 3 teamy, ktore mistrzowie zawdzieczaja Mizowi. Segment wyszedl fajnie dzieki Mizowi jednak ten Tag Team Gauntlet nie byl o pasy co mocno obnizylo wartosc. Na poczatku Morrison i Truth, ktorzy przegrywaja prze DQ? Faceowie przegrywaja przez DQ. Wszystko ok tylko kogo to interesuja? Nie bylismy na to kompletnie przygotowani co przywodzi na mysl December 2 Dismember, a pamietamy jaka katastrofa sie to skonczylo. Henry/MVP czyli kolejny pseudo team... choc w momencie zapowiedzi juz i tak bylo wiadomo, ze trzecim teamem bedzie Hart Dynasty, ktore wygra sobie mozliwosc walki o pasy na RAW.... WHO CARES?! Pierwszy minusik dla gali ER, ale jedziemy dalej

CM Punk vs Mysterio - Walka podobala mi sie mniej od tej na WrestleManii.. tu dostali troche wiecej czasu i juz nie bylo tak szybko. Rey prezentowal sie lepiej od Punka i ladny Moonsault mu wyszedl. Tak jak wspominalem wczesniej pojawil sie (prawdopodobnie...margines bledu sobie zostawiam) Joey Mercury ktorego przedstawia na SmackDownie. Dobrze dla WWE bo Mercury to dobry zawodnik wiec nie powinni stracic na jego powrocie. Nie ma moze wygladu i potencjalu na wielka gwiazde, ale jako wzmocnienie SES wpasuje sie bardzo dobrze. Czyzby teraz Rey musial postawic na szale swoja maske chcac sie pozbyc wlosow Punka? Feud powinien zostac kontynuowany... Szkoda, ze jesli Rey postawi na szale maske na nastepnym PPV bedziemy ogladac lysego Punka... Wracajac do starcia ...to, ze podobala mi sie mniej od WM nie znaczy, ze nie podobala mi sie wcale po troche emocji bylo. Jak na WWE to zdecydowanie na plus

Shad vs JTG - Stypulacja ich strasznie ograniczala i z ich poziomem nie sposob zrobic dobrej walki w ten sposob. Takie cos jak Strap Match musi byc podparte dobrym storylinem .. a to cos nie mialo racji bytu na WWE PPV. Wkoncu nie po to robili laczone PPV (nie tak dawno RAW i SD mialy swoje z tylko niektorymi laczonymi)... zeby teraz wrzucac takie cos. Do tego jeszcze JTG wygrywa? Bardzo dziwne...

Swagger vs Orton - ku mojemu zdziwieniu Jack wygrywa z Randym bez zadnych dziwnych sytuacji. Walka miala powazny problem.. nie zostala wystarczajaco wypromowana. Mnie kompletnie nie obchodzila mimo, ze na szali stal pas... Poza tym jak na Extreme Rules to chyba pierwsze slowo zostalo gdzies zgubione. Cale to PPV nie ma racji bytu w federacji, w ktorej krew jest zabroniona...

Sheamus vs HHH - Po poczatku gali juz mozna bylo w ciemno stawiac, ze HHH wyjdzie na ring, ale Sheamus wygra. Bez historii walka. Tylko odnotowac mozna to, ze TrzyH odpusci sobie na jakis czas zmagania ringowe.. wyleczy kontuzje.. nakreci film.. i wroci. Swoja droga z checia bym zapytal osobe, ktora zabookowala ta farse z poczatku gali... Czy przypadkiem Street Fight nie znaczy, ze mozna walczyc poza ringiem? Czy przypadkiem nie bylo nigdy tak, ze przy wejsciu wrestlera A .. wrestler B przerywal jego entrance atakujac go? ... To czemu tutaj nie moglo sie to zaczac choc HHH byl wywolany na opener? .... Szopka

Beth vs Michelle - Who Cares... mimo, ze Extreme Rules to fakt, ze McCool ma w narozniku Layle i Vickie nie znaczyl nic.

Y2J vs Edge - pisalem juz o tym jak ten feud mnie zawodzi.. walka nie wyszla zle... ale co z tego skoro wynik byl z gory przesadzony i tylko czekalem na zwyciestwo Adama...

Cena vs Batista - znowu chyba nie beda na nich wieszac przyslowiowych psow (na WM spisali sie lepiej) choc koncowka moze sie wielu nie spodobac. Teoretycznie jest to cos innowacyjnego, ale teraz Last Man Standing Matche traca na wartosci bo przy okazji kazdego kolejnego wiekszosc powinna dazyc do takiej akcji jaka wykonal John...

Sorry, ale to nie bylo PPV. Gdyby te walki odbyly sie na normalnych tygodniowkach to nikt by sie prawdopodobnie nie zdziwil... Kandydat do najgorszego PPV 2010... a na chwile obecna faworyt. Mozna lekka wine zrzucic na... wulkan, ktory uniemozliwil zrobienia RAW budujacego napiecie przed gala... Ocena 2 mogloby sie okazac troche zawyzona i ja dam poprostu 1/5 ........ poltora by bylo najbardziej adekwatne, ale nie bawie sie w "polowki" ... Przykro mi, ze musialem to ogladac, a muszac za to placic bylbym poprostu zly

50608915156a3743c1fa34.jpg