Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Rules 2010 [Dyskusja, Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Jaki miałby cel Vince przerzucić wrestlera, który zgarnia największy pop na galach do drugiej ligi? Orton niebieskiemu rosterowi jest kompletnie niepotrzebny

To samo było mówione w przypadku HHH gdy ten przechodził na Smacka w 2008 r.

Chyba pamiętasz drogi xero, że w zeszłorocznym Drafcie niebieski roster stracił sporo gwiazd na rzecz RAW...

Orton mógłby tam wnieść sporo świeżości a przy okazji trochę by zasilił grono face'owych Main Eventerów których na Smacku jest mało (tylko Edge, Rey i Taker)....

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

4

• xero

4

• E_9

4

• Menez

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Jak można porównywać sytuacje HHH który zawsze miał bogaty fanbase do Ortona, gdy ten dopiero co przeszedł turn, dostaje najlepsze reakcje od publiki w swojej karierze i jego nowa persona daje możliwość do wielu ciekawych nowych feudów na RAW? Poza tym w czerwonym rosterze jest tylko z tych dobrych Cena i Triple H wiec i tak wygląda to gorzej niż na Smackdown. I daruj sobie na przyszłość głupawe miłe słówka.

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

KoFiK napisał/a:

Walka o WHC. Na Pewno cieszy to, że Swagger z kim by się nie spotkał w ringu (Orton, Edge,Y2J) to będzie mieć przed sobą lepszego od siebie wrestlera

Odważne słowa, nie powiem... Może i co do Y2J, jest w tym trochę prawdy, jednak Edge w obecnej formie czy Orton na pewno nie są lepsi ringowo od Jacka... Nie oszukujmy się, Swagger to obecnie czołówka WWE jeśli chodzi o ring skille...

Dokładnie. Przy tej kaszanie, którą ostatnio w ringu odwala Orton, to Jack wciąga go nosem w ringowym fachu.

Jeżeli dojdzie do Tripe Threat Matchu to obawiam się, że Swagger może wyjśc z tej potyczki zwycięsko. Chlopaki sie nim zajmą, wywalą gdzieś za ring, a po parunastu minutach wzajemnego oklepu ten jakimś glupim przypadkiem wrypie się na pina, tak, że Jerycho, albo Edge nie zdąży go z tego pina wybic.

I oby tak było. Uważam za bezsens dać pas Swaggerowi i odebrać mu go na najbliższym PPV. Skoro Vince pojechał po bandzie i dał tytuł niewypromowanemu low carderowi, to niech go teraz ostro pushuje i zrobi z niego main eventera jak należy (przydałby się czysty pin na którymś z osłabionych wzajemną walką rywali).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak można porównywać sytuacje HHH który zawsze miał bogaty fanbase do Ortona, gdy ten dopiero co przeszedł turn, dostaje najlepsze reakcje od publiki w swojej karierze i jego nowa persona daje możliwość do wielu ciekawych nowych feudów na RAW? Poza tym w czerwonym rosterze jest tylko z tych dobrych Cena i Triple H wiec i tak wygląda to gorzej niż na Smackdown. I daruj sobie na przyszłość głupawe miłe słówka.

Podpisuję się pod tym co napisał xero. Ni eiwm po cholerę przerzucać Randy'ego, świeżo po face turnie na Smacka. Jeśli tak by się stało na RAW (wśród godnych do walki o pas WWE), zostali by Cena, Triple no i od biedy Sheamus. A jak dobrze wiemy Cena i Triple już od dawna kręcą się kolo pasów. Na smacku nie jest lepiej, no ale jest Y2J, Edge, Punk i Mysterio, więc nie ma potrzeby przerzucać tam jeszcze Randy'ego, ponieważ (wbrew pozorom) byłoby tam dużo Main Eventerów, a koło SummerSlam, może powróci Taker. Problem leży w tym, że WWE nie wykreował żadnego godnego main eventera (no może prócz Punka), w przeciagu 3-4 lat. No i Vince za cholerę nie chce powierzyć pasa Christianowi. :roll: :

Edit:

Poza tym, wreszcie możemy ujrzeć cały potencjał Randy'iego i jego czyste wygrane. A nie jak za czasów heela-piz**

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

I oby tak było.

Napisałem, że obawiam się, bo ten schemat walki mi się już przejadł. Ileż to razy można oglądać pojedynek zabookowany w ten sposób. Co do samego roztrzygnięcia- może i wolałbym, żeby wygrał Y2J, albo Edge, ale najbardziej logicznym jest, jak powiedziałeś- aby Swagger potrzymał chwile ten pas.

15192108424405e31546cee.jpg

Jasne, a ja dzisiaj po raz pierwszy korzystam z internetu i nie wiem co to znaczy. I jedyne świadectwo jakie wystawiłem to takie, że nie masz już żadnego argumentu na podtrzymanie swojej tezy więc musiałeś zacząć czepiać się części ad persona.

aby Swagger potrzymał chwile ten pas.

Jestem niemalże pewny, że Jack obroni pas na tym PPV i straci dopiero na następnym (Over the Limit?). Swoją drogą Vince mógłby wykorzystać tą sytuacje i dać przez jakiś czas powalczyć nowym osobą o tytuł (np feud Swagger - Morisson albo jakieś pojedynki Z Ronem) a wyjadaczy odsunąć od pojedynków o najwyższą stawkę przez jakiś czas.

Nie, to akurat Ty się ośmieszasz, bo toczysz pianę, jakby co najmniej Ciebie obrażono, a nic takiego nie miało miejsce. Więcej luzu i mniej zapatrzenia w własne ego, moja cicha propozycja.

Po SmackDown

Zobaczymy walkę Rey vs CM Punk z zapisem, że w przypadku wygranej Reya, Punk traci włosy. Ciekaw jestem jak zostanie to potoczone, ale mam nadzieję, że w przypadku swej porażki, CM straci również brodę i dywan na klacie :)

ER może mieć jakiś związek z Draftem... Na ten przykład jeżeli Jack obroni pas na Raw Będzie 2 Championów... Jasiu mógł by zostać przetransportowany do SmackDown....

Możliwe, że będzie mała zamiana na parę lat ... Pas WWE znajdzie się na niebieskiej Gali a WHC na czerwonej....

Co do walk to : John wygra z Batistą a Batista pójdzie na Emeryturkę :D

A co do Walki o WHC To będzie Edge vs Y2J vs Swagger wygra Jack !!!

Możliwe, że będzie mała zamiana na parę lat ... Pas WWE znajdzie się na niebieskiej Gali a WHC na czerwonej....

Nie wiem ile interesujesz się wrestlingiem,ale taka sytuacja była w 2008 roku(?)

Co do samej gali :

O walce o pas WWE jestem pewien na 99,9 % ,że walkę wygra Cena,bo jak ktoś napisał w jednym z newsów Dave bierze przerwę z wrestlingiem,a co do walki o WHC najbardziej prawdobodobnym rozwiązaniem jest walka Jack vs Edge vs Y2J i wygrana Jacka,dalszy feud Y2J vs Edge i feud Jacka o pas,tylko tutaj pozostaje pytanie z kim ale o tym dowiemy się może po drafcie...

Mam nadzieje,że chociaż na ER zobaczymy troszeczkę chociaż krwi,ale to chyba tylko marzenia :( Zostało jeszcze 18 dni (nie jestem pewien) do gali,więc może WWE nas jakoś zaskoczy

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

co ja moge powiedzieć, to co juyż było napisae, czyli Jaś i Jack. i wydaje mi sie ze zostanie Jack przezucony na SD.

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

WWE Championship :

Last Man Standing Match - Cena vs Batista - tutaj większośc osób mówi że wygra Cena bo Batista na emeryture,ale ja myśle,że Dave może zgarnąc pas i zacząć feuda z Ortonem.. chcociaz mało prawdopodobne.

World Heavyweight Championship

Tu Myśle że moga zrobić Jack Swagger vs Orton lub Triple Threat z kanadyjczykami lub Fatal Four Way z Ortonem.

Wtedy pas zachował by Swagger,i prowadził feuda do Over The Limit z Viperem.

Inne :

Unified Tag Team Championship

Chciałbym aby odbyła się walka Triple Threat :

John Morrison & R-Truth vs The Hart Dynasty vs ShoMiz

Intercontinental :

Matt Hardy vs Drew Mcintyre - myśle że taka walka spokojnie mogła by sie odbyć,i pas zgarnoł by Matt.

Jak bedzie pełna lista skomentuje wszystkie walki :grin:

WWE Championship:

Mam nadzieje że Cena wygra nie żebym mu jakoś specjalnie markował czy tam coś ale chciałbym żeby feud Cena-Batista w koncu się zakończył bo nudne to jak flaki z olejem...

No i przerwa napewno przyda się Batiście, dlatego mam nadzieje że uda sie on ta ten wspominiany urlop.

WHC:

Tutaj również byłbym za Triple Threat, napewno wzrosłyby emocje bo nie chciałbym oglądać pojedynku Y2J vs Swagger a jeszcze bardziej nie chciałbym zobaczyć zwycięstwa Jack'a który raczej po jednym miesiący pasa nie straci... Wiadomo to jest Extreme Rules i wiele może sie w takim meczu zdarzyć jednak jak już wspominałem nie chciałbym ujrzeć porażki Jericho...

Jeśli już rzeczywiście doszłoby jednak do walki Jericho vs Edge vs Orton vs Swagger to po prawodpodobnej wygranej Jack'a chciałbym chcialbym zobaczyc jego feud z Viperem.

20103022104eca8cb17c635.jpg

oby tak było. Uważam za bezsens dać pas Swaggerowi i odebrać mu go na najbliższym PPV

Jednakże bezsens to w ostatnim czasie drugie imię WWE. Swagger ma swój pas już tydzień i mam nadzieje że jego title run będzie bardziej emocjonujący aniżeli jego królowanie w przeszłości we wtorkowym brandzie. Jeżeli ten Mistrz Wagi Cieżkiej będzie nijaki, pas może zmienić właściciela szybciej niż myślimy, a o Swaggerze w main evencie zapomnimy.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Na razie nie będę obstawiał wyników jedynie chcę powiedzieć, że to trochę idiotyczny pomysł, aby człowiek, który rzadko co pojawiał się na WWE Superstars, prowadził feud z ME. Ale da się zauważyć, że teraz WWE daje się wykazać zawodnikom, którzy wcześniej ssali pałę. Przykładem jest The Miz, który ze spodni wszedł w "slipy", zmienił finisher i teraz siedzi w złocie. Ted DiBiase, z nowym gimmickiem na pewno zajdzie dalej niż wcześniej, Cryme Tyme pojawiło się na ringu w zupełnie nowym i niespodziewanym storylinie (sądziłem, że znów walka z Hart Dynasty). Może Shad z JTG'm zakończą feud na Extreme Rules ; d.

1623504524b1fd2301336b.jpg

Na razie nie będę obstawiał wyników jedynie chcę powiedzieć, że to trochę idiotyczny pomysł, aby człowiek, który rzadko co pojawiał się na WWE Superstars, prowadził feud z ME. Ale da się zauważyć, że teraz WWE daje się wykazać zawodnikom, którzy wcześniej ssali pałę. Przykładem jest The Miz, który ze spodni wszedł w "slipy", zmienił finisher i teraz siedzi w złocie. Ted DiBiase, z nowym gimmickiem na pewno zajdzie dalej niż wcześniej, Cryme Tyme pojawiło się na ringu w zupełnie nowym i niespodziewanym storylinie (sądziłem, że znów walka z Hart Dynasty). Może Shad z JTG'm zakończą feud na Extreme Rules ; d.

[...] że tak delikatnie zajadę OT: O jaką zmianę chodzi? ;) Nie oglądałem RAW w całości od dłuższego czasu, więc stąd ta ciekawość.. 8)