Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Los spłada nam figle !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RP nr 3

Dastin ma bardzo daleko do Katowic, wyjechał z domu bardzo wcześnie ale to nie pomogło już 10 km od domu zaczeły się problemy gdyż na krajowej zderzyły się 4 samochody

Dastin- Kurwa mać oczywiście mi musiało to się zdarzyć może ta nasza świetna policja się weźmie i zrobiło porządny objazd hehehe !!

Objazd trwał 20 min, Dastin już był poddenerwowany a jego łatwo zdenerwować. Dastin szybko nadrobił zaległości.

Nagle Dastin źle się poczuł, wiedział że to przez to gotowe żarcie z Lidla, stanął gdzieś na poboczu i zwymiotował. Gdyż musiał trochę odpocząć musiał odpocząć co zabrało mu kwadrans czasu. Następnie wypił swoją herbatę z termosu i był już gotowy do jazdy lecz posiał gdzieś swoje kluczyki.

Dastin- Kurr ja pierrrdziele, znowu coś może mi wypadły gdy rzygałem.

Z tą myślą udał sie na pobocze, i w końcu los mu pomógł i je szybko znalazł. Wsiadł do swojego BMW i pojechał prosto na Katowice. Podróż zajeła mu 3,5 godziny, gdy wjeżdżał do wsi pod Katowicami usłyszał że w Katowicach są kilku kilometrowe korki, Dastin znów się mocno zdenerwował ale próbował nie przesadzać. Wybrał sie prosto w stronę hali, zdawało mu się że korki sie rozeszły ale gdy był już kilometr od hali, zauważył ogromny korek. Spróbował go ominąć lecz przy wyprzedzaniu stojącego samochodu, wpadł w poślizg i uderzył w drzewo, on to jednak zignorował i jechał dalej. Podróż do hali zajeła mu 5 min.

Gdy wjeżdżał na parking zatrzymał go ochroniarz:

Ochroniarz- Kim pan jest ??

Dastin- Walcze w EWF jestem Dastin Tornado.

Ochroniarz- Kto niby

Dastin- Ty głąbie, jestem wrestlerem.

Ochroniarz- Nie jestem pewiem czy moge panu ufać. Ma pan może jakieś dokumenty albo papiery pokazujące że jesteś pracownikiem EWF ??

Dastin- O jojoj cieżko, gdzieś może mam. Ale może pan zadzwoni do kogoś i sie spyta.

Ochroniarz- Spróbuje [dzwoni] Czy ktoś wie czy nie jaki Dastin Tornado jest pracownikiem EWF

Ochroniarz 2- Nie jestem pewien, ale chyba tak. Dla bezpieczeństwa sprawdź go co ma a ja spróbuje sie dowiedzieć.

Ochroniarz- Poprosze pana o pokazania torby i chciałbym pana przeszukać, a dla przyspieszania sprawy może pan ma te papiery.

Dastin- Kurwa człowieku czy sprzątaczka jeździła by taką furą.

Ochroniarz- Prosze nie tym tonem, tylko utrudniarz sprawe

Dastin- Ok, masz szczęście już daje torbe może tam jakieś papierki mam.

[Otwiera bagażnik i daje torbe]

[Ochroniarz wszystko wywala z niej]

Dastin- Co pan robi, miałem wszystko ułoże, są tam wartościowe rzeczy, niech pan sprawdzi w bocznej kieszeni czy nie ma w niej moich kontraktów.

Ochroniarz- Tak są, rzeczywiście jest pan wrestlerem. Życze miłego dnia.

Dastin- Gorszy to już chyba nie będzie!!

Dastin następnie pojechał na prywatny parking. Jako że był z swoim kolegą, to jego przyjaciel zaniusł mu rzeczy do szatni. A on w tym czasie porozmawiał z jednym ochroniarzem o bezpieczeństwie tego parkingu. Dastin potem udał sie do szatni w której rozmawiał ze swoim kolegą, Dastin wyciągnoł z torby swój nowy obraz który ukazuje jego twarz z logo. Seba podsuną mu pomysł by na tym na tej gali zarobił, załatwił farby i zaczoł malować, lecz musiał sie udać do samochodu po swoje leki, w drodze zatrzymały go fanki która zaczeły o nim mówić same komplementy, Dastin był ucieszony tą sytuacją więc pomyślał by to wykorzystać poprosił kamerzyste by nagrał jak wręcza swój obraz fanką. Zadzwonił do swojego kolegi by przyniusł obraz, fanki były uradowane a gdy dostały obraz wpadły w euforie. Dastin powiedział żeby sie teraz ulotniły bo zaraz przyjdzie ochroniarz, kamerzysta powiedział że to był wspaniały pomysł na segment po walce następnie kamerzysta zaniusł materiał do prezesa i tylko od niego zależało czy ten materiał znajdzie sie w telewizji. Jako że Dastin przybył na gale 1,5 h za wcześniej to poszedł obejżeć hale. Był pod wrażeniem rozmiarów hali i postanowił by w walce wyjść z flagą polski na której widnieje jego logo, a w ręce mieć kilka koszulek i rzucać je fanom i fankom. Udał sie nastepnie do swojej szatni gdzie zaczoł sie przebierać aby sobie potrenować na zapleczu.

20 minut puźniej

Dastin wychodzi z szatni ale odrazu pojawia sie przy nim Ulryka która prosi o wywiad.

Jako że on lubi dawać wywiady zgodził sie po sekundzie myśleniu.

Ulryka- Czy jest pan wrogiem Xtremo czy raczej jesteście przyjaciółmi?

Dastin-Trudno powiedzieć ja nic do niego nie mam, obaj jesteśmy w tej federacji żółto dziobami, ale nasze stosunki sa raczej neutralne.

Ulryka-Czy jest pan w pełni formy, czy raczej są jakieś urazy fizyczne?

Dastin-Czuje sie bardzo dobrze, jestem toche zmęczony podróżą, gdyż los spładał mi niezłe figle heh. Myśle że zobaczymy niezłą walke.

Ulryka-Czy jest coś do przekazania,.

Dastin- Pamiętajcie nie róbcie tego w domu ani w szkole, zostawnie to nam, chyba że chcecie być tak zmasakrowani jak Xtremo Dragon po naszej walce. HAHAHA

10 minut po wywiadzie

[rozchodzi sie odgłos spadającej lampy]

Dastin- Kurwa mać ktoś chce mnie zabić, to był zamach na moją osobe a jak ktoś powie że to byli terroryści to zrobie z tego taki spisek jak z 11 września.

Operator świateł- Nić ci nie jest koleć, chyba luz !

Dastin- Ty kurwa pacanie naćpałeś sie, czy jesteś terrorystą, jak tak to gdzie ty sie szkoliłeś żeby pracę wykonywać po pijanemu cyz tam naćpanemu.

Operator- Nie jestem terrorystom luz brachu.

Dastin-Powinni sie wziąść do jakiejść szkółki pod mottem " Szukamy debili bez przyszłości ".

Jeśli sie szefostwu nie wytłumaczysz to załatwie ci wypad z tej pracy.

Dastin następnie sie udał na własną walke.

KONIEC

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

1

• Ja Myung Agissi

1

• Ruckus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

obejżeć

za to job . polecam włączyć słownik przy pisaniu , na pewno będzie mniej takich kwiatów . plus : gdzie jest speech ?

swoją drogą : powinniście chyba do regulaminu wstawić punkt nakazujący umieszczanie w erpozie speechu ( lub chociaż czegoś w rodzaju ) czy tam jakiś przykładowy speech pokazać i że tak to wygląda i powinni być , hehe . ten sam błąd , co miliony .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• 2 tygodnie później...

utrudniarz

zaniusł
x2

wyciągnoł

podsuną

zaczoł
x2

fanką

przyniusł

Jako że Dastin przybył na gale 1,5 h za wcześniej

obejżeć

odrazu

Litości. :cry:

Tekst tragicznie słaby, pełno ortów, błędów składniowych i literówek. Szanuj tych do których to piszesz. Gdzie jest speech? Ten eRP to zwykłe zaśmiecanie działu, aby to dokładniej rozpisac:

1) Przygody samochodowe są zbędne.

2) Przepychanki werbalne z ochroniarzem nic nie wnoszą do Twej postaci.

3) Dawać można cukierki, lecz nie wywiad, jedynie możesz go udzielać.

4) Segment z fankami jest także zbędny, nic nie wnosi.

5) Ndst za takie wykorzystanie Ulryki.

6) Głupota leje się z tego eRPa strumieniami. Mam na myśli początek i koniec ów "dzieła".

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg