Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Waszego Króla. (Jimmy Hendrixon RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Pewnego pochmurnego poranka...

Jimmy Hendrixon - Tak... To ja... Znów powróciłem... Wasz wspaniały... Jimmy Hendrixon. I znów musze się zmierzyć z tym słabym jak gówno Aero. Czy ty naprawdę myślisz, że szybkością zdziałasz o wiele więcej? Mylisz się, gdy dojdzie do naszej walki, wpierw brawurowo rozpierdole moją gitarę o schody, po czym zajmę się Tobą i nie będzie litości, to będzie Twoja już 1... 2... 3...? Nie chce mi się nawet liczyć ile to razy przegrałeś ze mną. Poczujesz gniew marksistowskiej siły, żadne latanie Ci nie pomoże, owszem będziesz latał, ale wtedy kiedy ja sobie tego zażyczę. Zajść tak daleko jak ja zaszedłem na przykład: Bycie mistrzem Daemusin i obrona tegoż pasa, zdobycie Pucharu Szczęściarza i obrona jego, tak dalego zajść udało się bardzo niewielu. Teraz wszyscy zawodnicy z MOJEJ półki to sami Looserz'y i patałachy, które tylko dążą do zdobycia czegoś poprzez wychwalanie siebie pod niebiosa. Tytuł Daemusin znów powróci do prawowitego właściciela i jeśli jakiś skurwiel będzie chciał go mieć to będzie musiał na to zapracować, bo ja swojego tytułu łatwo nie oddaje jak co poniektórzy frajerzy. Obojętne jest mi z kim będę walczył i tak go zniszczę i stanę w chwale z uniesioną pięścią ku górze do króla Karola Marksa. Czy to będzie norweski śmieć Vegard Jacobsen, czy słaby jak gówno Aero czy nawet Ieshigemo. Każdy poczuje mój gniew, a następnie skończy na intensywnej terapii podłączony pod kroplówkę. Wpadłem niezapowiedziany na Paloozę, po czym rozpierdoliłem tych frajerów, nawet nie pamiętam kto to był, były Main Eventer przecież nie będzie się przejmował ciotami i frajerami, nie? Aero na Wrestlepalooz'ie zobaczysz swoją śmierć na żywo, łudzisz się, że zdobędziesz shot'a o EWF Daemusin Title? Mylisz się. Tak samo jak miałeś go zdobywać wcześniej w naszych walkach, i co? We wszystkich poległeś miernoto. Aero, po prostu nie masz talentu, aby wykorzystać Twoją szybkość, straciłeś motywacje po tych Twoich wszystkich przegranych ze mną, jesteś po prostu młodym wilczkiem i do końca takim pozostaniesz, jesteś tylko mocny w gębie. Jeszcze kilka słów do tego śmiecia marki od butów Reebok'a, pamiętaj, że Ciebie też dopadnę i znów nie będzie zmiłuj, przed moją przerwą od walk wykorzystałeś moją słabość i szczyciłeś się tym, ale teraz to ja będę się szczycić gdy staniemy oko w oko już któryś raz z rzędu na ringu.

30 minut później

Jimmy znajduje się pod starą kamienicą, po czym Jimmy wskazuje palcem na jedno okno

Jimmy Hendrixon - To te okno... Gdy byłem mały... Mieszkałem tam... Ze swoją rodziną... Byliśmy bardzo szczęśliwi... Lecz sprawy potoczyły się nie tak jak trzeba... I matka z ojcem musieli się rozstać... Ojca nie szanuje... Za to, że zdradził matkę... Wręcz mógłbym go zabić... Za to co zrobił... Ciągle, gdy przechodze koło tej kamienicy... Przypominają się mi stare czasy... Ale te najgorsze... Gdy ojciec ciągle bił i oszukiwał matkę... Coż, tego już nie da się odwrócić... Teraz mam swoje własne życie... Wspaniałe życie... Które tworze razem z moim Królem Karolem Marks'em...

Kilka minut później

Jimmy znajduje się już w domu, w którym siedzi na swoim fotelu trzymając gitarę, przy czym śpiewając piosenkę swojego ojca.

"No reason to get excited"

The thief he kindly spoke.

"There are many here among us

Who feel that life is but a joke.

But ah, you and I we've been through that.

And this is not our fate.

So let us not talk falsely now,

The hour's getting late.Hey!"

5 minut później

Jimmy odkłada gitarę, a następnie bierze w rękę książkę Karola Marks'a i zaczyna mówić.

Jimmy Hendrixon - Popatrz to jest ta książka, która zaprowadziła mnie na szczyt, a Ciebie? Ty byś nawet jej nie zrozumiał, bo jestes zidiociałym durniem. Myślisz, że mnie możesz pokonać, myślisz, że jesteś ode mnie lepszy, ale się mylisz. Nic nie potrafisz, jeśli nie pokonałeś mnie w 5 ostatnich walkach ze mną to teraz również Ci się to nie uda, a wiesz czemu? Bo publiczność ze mną jest, co z tego, że Ciebie okrzykują jak i tak wiedzą w głębi duszy, że to Ja wyjde zwycięsko z naszej walki. Reebok śmieć również myśli pewnie teraz, że może mnie pokonać, bo zdobył pas którego nawet raz nie obronił, tutaj masz przykład kolejnego leszcza który jest tylko mocny w gębie. Jesteś chwastem którego będę musiał wyrwać Ile ja razy to już mówiłem? . Aero co Ci to dało, że zmieniłeś swoją nazwę z Latającego człowieka na Aero i tak jesteś dalej głupim przydupasem który myśli, że szybkością może zdziałać wszystko... Siła, Wytrzymałość - to są cechy prawdziwego wojownika. Bierz przykład ze mnie słaby durniu, to ja zdobyłem pas Daemusin i również go obroniłem, to ja zdobyłem Pucharz Szczęściarza i również go obroniłem. Teraz po moim powrocie mam zamiar go odzyskać a Ty mi w tym nie przeszkodzisz, bowiem ja mam Karola Marks'a tuż przy sobie, a Ty? Myślisz, że te barany które Cię okrzykują Ci pomogą? Mylisz się...

2 godziny później

Znajdujemy się na arenie gdzie odbywa się House Show WP. Jimmy wychodzi na ring pewnym krokiem ignorując fanów, po czym zaczyna grać solówkę, a następnie rozbija gitarę o narożnik.

Jimmy Hendrixon - Tak... znów mnie widzicie, waszego najlepszego, świetnego i niepokonanego byłego i przyszłego mistrza Daemusin, inne spedalone osoby z mojego poziomu nie dorastają mi po prostu do pięt. Nie przyszedłem tu po to, aby udowadniać coś wam, jesteście tak samo słabi jak ten patałach Aero . Tak, nie lubcie mnie, ja mam to w dupie szczerze Wam to powiem, pnę się ku górze robię to dla Karola Marks'a dla Mojej Matki i dla Siebie.

Jimmy schodzi z ringu i bierze spod ringu stół, po czym wyjmuje sztuczną figurę człowieka.

Jimmy Hendrixon - Nie przyszedłem tutaj, aby wam pokazywać jaki to ja jestem świetny pokonując jakiegoś spierdolonego lokalnego "wrestlera" o ile można takim go nazwać... Pokaże wam co mogę zrobić Aero w naszej walce, choć stołów tam nie ujrzymy.

Jimmy wynosi figurę człowieka, po czym wykonuje swój zmodyfikowany kończący chwyt prosto na stół i sam klepiąc do trzech przypina sztuczną figurę człowieka

Jimmy Hendrixon - Mieliście tu malutką próbkę co mogę zrobić z waszym ukochanym Aero na najbliższej Wrestlepaloozie. Nie będzie przebacz, stanę oko w oko z tą słabą duszą, a następnie zniszczego, unicestwie

Lokalny Wrestler - Ucisz się wreszcie!! Nikt nie chce wysłuchiwać tutaj twoich durnot które opowiadasz! Cały czas mówisz, jaki to jesteś świetny i, że wygrasz na najbliższej Wrestlepaloozie z Aero, nie chcesz walczyć z lokalnym zawodnikiem, takim jak ja, ponieważ boisz się porażki.

Lokalny wrestler szybko wbiega na ring i próbuje low kick'ować Jimmy'ego, lecz ten nawet nie odczuwa tych kopnięć, Jimmy szybko skontrował to do Jacknife'a i Jimmy złożył się do pozycji pinującej w międzyczasie sędzia wbiegł na ring, lecz Jimmy wstaje!

Jimmy Hendrixon - Nie, nie ogłosisz mojej wygranej, ponieważ ze śmiećmi nie walcze chyba, że muszę... Możecie do tych śmieci zaliczyć Aero. Nie mam dla Was więcej nic do powiedzenia, ponieważ nie mam zamiaru ani minuty dłużej przebywać z wami w jednej hali.

Jimmy schodzi z ringu przy Heat'cie fanów, lecz podchodzi do jednego i wystawia mu rękę, aby się z nim "przybić", młody fan również wystawia rękę, ale Jimmy szybko zabiera rękę i szyderczo usmiechając się wychodzi z areny

Jakieś 2 i pół godziny później

Jimmmy znajduje się w swoim domu i tak samo jak poprzednio siedzi sobie wygodnie w swoim fotelu rozwijając pogniecioną kopertę

Jimmy Hendrixon - Obiecałem sobie, że nigdy nie otworzę tej koperty, dostałem ją od swojego ojca po jego zdradzie mojej matki, lecz nie mogę się powstrzymać, ciągle coś mi podpowiada, abym ją otworzył. AERO! nabrałem do Ciebie teraz takiej nienawiści, że sam Bóg Ci nie pomoże!! Twoja szybkość Cię zawiedzie! Zostaniesz wywieziony do szpitala! Będę bardzo przygnębiony jeśli nawet nie wyjdziesz do naszej walki.... Jak to dobrze mieć walkę z takim słabym ogniwem w calutkim Rosterze EWF. Aż chce się żyć do tej chwili, gdy staniemy ze sobą oko w oko. Mowię tak dlatego, że po prostu nie wyobrażam sobie, żeby ten zmutowany gnom ze mną wygrał. Po Twojej przegranej, poczujesz klęskę w twojej duszy, będziesz chciał się zakopać żywcem, nie sądzę, że będziesz w stanie dalej walczyć po Twojej już stopiętnastej przegranej ze mną w naszych walkach. Może wypomnisz mi jeszcze naszą Tag Team'ową walkę z Vaclav'em i Nasjazzowskim jak my to przegraliśmy ją i ogólnie, lecz popatrz na to z innej strony. To ja utrzymywałem naszą drużyne, ten knypek co był ze mną w drużynie prawie nieistniał, był rzucany na wszystkie strony, żeby być moim Tag Team partnerem trzeba być prawie tak doskonały jak Karol Marks. Bo co mi z tego, że będę miał takiego przydupasa np. jak Aero czy nawet norweskiego śmiecia Vegarda Jacobsena jak oni i tak zostaną rozpierdoleni przez przeciwników, a ja będę musiał sam działać i wszystko za swojego drużynowego śmiecia wykonywać, tak, powiedziałem to, nie jestem w stanie wygrać walki z dwoma osobami o takich umiejętnościach jak Vaclav i Nasjazzowski, ale to chyba nie dziwi waszych zgrzybiałych uszów. Także Aero, przygotuj się na solidne pranie twoich nerek no i oczywiście wyborne latanie w twoim wykonaniu . Polatasz sobie jak nigdy wcześniej, będziesz po prostu jak Tornado w ringu!! Pamietaj, że dla śmieci nie mam szacunku, wystarczy popatrzeć na moją całą karierę. Aero uważam Cię za typowego śmiecia pchasz się do walk których nie wygrasz, dlatego też wygrałem z Tobą wszystkie walki jakie tylko mogłem i najbliższą również wygram. Pas Daemusin znów będzie mój!! Obiecuje to wam!! Jak nie teraz to w przyszłości! Zapamiętaj moje słowa, przydadzą Ci się, weź sobie do serca moje porady, choć nie sądze, żeby taki śmieć jak Ty je dobrze wykorzystał, jak ty nawet nie umiesz ostrożnie wylądować po twoim "lataniu". Reebok, Ieshige, Vegard Jacobsen i inne śmiecie, przygotujcie się do wyrzucenia was na śmietnik! Jimmy i Karol Marks nadchodzą, bójcie się! Wasz Król Daemusin powrócił i nic tego nie zmieni, nawet te słabe 'ataki' Reebok'a na mnie, Reebok'iem to się spróbuje zająć w mojej niedalekiej przyszłości, a jak narazie Karol Marks ma was wszystkich których wymieniłem w swojej dupie, bo ze słabymi duszami to on się nie zadaje! chcecie być lepsi ode mnie? Musicie zacząć wstępywać w kręgi Karola Marks'a i jego twórczości inaczej będziecie dalej przegrywać, płakać, że jaki to ja nie byłem zmotywowany, będziecie się tylko motywować wygranymi z lokalnymi wrestlerami, aby wygrać ze mną musicie coś pokazać.

Jimmy odpieczętowywuje kopertę, a następnie wyjmuje z niej kartkę, lecz w ostatniej chwili zgniata ją, po czym schodzi na dół i wyrzuca ją do palącego się kominka.

Jimmy Hendrixon - NIGDY!! Nigdy nie przeczytam tego co on mi by miał do przekazania, ponieważ nie cierpię go jak psa, a nawet i gorzej! Nawet jeśli Ci wszyscy głupcy go kochali, bo robił piękną muzykę to i tak od środka jego nie znali. Obraz sie powoli ściemnia

I tak oto kończy się pierwsza przygoda Jimmy'ego po jego powrocie.

Od razu przepraszam Game'a za spóźnienie ale nie było to spowodowane przeze mnie, tylko przez mojego ukochanego dostawce internet'u...

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

1

• Ja Myung Agissi

1

• HcK

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Fajnie, że udało ci się oddać RP. RP podobał mi się miałeś ciekawy pomysł z tym motywem "nigdy nie otworzonej koperty". Długi dobry speech. Na gali będzie ciekawie :)

BTW. Pisze się loser a nie

to sami Looserz'y i patałachy
looser :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Jak na pozycję w karcie całkiem dobra robota. Jednak mam kilka uwag:

a) popracuj nad stylistyką

b) w marksowskim gimmicku tkwi potencjał spory, więc skup się na tym żeby odgrywać go bardziej niż poprzez same mówienie, że wujek Marks nad Tobą czuwa.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• 2 tygodnie później...

Uparłeś się na kilka słów i je męczyłeś przez całego eRPa. Moim zdaniem stać Cię na lepsze porównania niż "słaby jak gówno" nazywanie kogoś per "śmieć"; no i ta skrajna nietolerancja seksualna wszędzie. Tak jak napisał nasjazz, postaraj się poprawić ogólną stylistykę pisania, bo ona kuleje, i rozszerz swój gimmick (nie można wiekuiście pokazywać dzieła Marksa, i mówić, że to jego wielkie dzieło, a my "razem Was zniszczymy") Najzwyczajniej w świecie nie wykorzystujesz potencjału, który siedzi w Tobie. Będzie wyrównana walka moim zdaniem. :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg