Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A najlepsze jest to, że godzinę gdzie był Danielson oglądało najmniej ludzi :lol:

Najwidoczniej sporo hejterów, trolli i idiotów ogląda WWE 8-)

A najlepsze jest to, że godzinę gdzie był Danielson oglądało najmniej ludzi :lol:

Najwidoczniej nie każdego ruszają takie cnotliwe kawałki. Ja tam za Bryanem nie przepadałem i moim zdaniem mowa pożegnalna była średnia. Dłużyła się ona niemiłosiernie (wszyscy na IRC-u patrzyli na zegarek i najpierw czekali z utęsknieniem do piątej, a potem z niedowierzaniem patrzyli, jak bardzo przeciągają slot - potwierdzone info). Zabrakło tego, co ważne w takich sytuacjach - a nie, sory, nie zabrakło. Dostaliśmy to na Network, które niestety nie każdy ma. Vince poleciał w kulki i to się na nim zemściło. Ale może jestem hejterem, trollem i idiotą. Co pan zrobisz? No nic pan nie zrobisz...

Edytowane przez Carrik

6774900356019a1789f59a.jpg

• Reputacja:   1

Dłużyła się ona niemiłosiernie (wszyscy na IRC-u patrzyli na zegarek i najpierw czekali z utęsknieniem do piątej, a potem z niedowierzaniem patrzyli, jak bardzo przeciągają slot - potwierdzone info).

Dlatego trzeba było pomyśleć tak jak ja i pójść po pierwszym segmencie spać :P

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Urządzenie:  Android

Najwidoczniej nie każdego ruszają takie cnotliwe kawałki. Ja tam za Bryanem nie przepadałem i moim zdaniem mowa pożegnalna była średnia. Dłużyła się ona niemiłosiernie (wszyscy na IRC-u patrzyli na zegarek i najpierw czekali z utęsknieniem do piątej, a potem z niedowierzaniem patrzyli, jak bardzo przeciągają slot - potwierdzone info). Zabrakło tego, co ważne w takich sytuacjach - a nie, sory, nie zabrakło. Dostaliśmy to na Network, które niestety nie każdy ma. Vince poleciał w kulki i to się na nim zemściło. Ale może jestem hejterem, trollem i idiotą. Co pan zrobisz? No nic pan nie zrobisz...

Też za nim nie przepadałam, za to ruszają mnie takie kawałki, ale też momentami mi się okropnie dłużyło. Dobrze, że oglądałam z rana, bo w nocy na pewno bym odpadła, szczególnie, że oglądałabym wtedy cały odcinek, bez przewijania i na dodatek z pięknymi reklamami :P Ogólnie mi się podobało, wielkiego szału na pewno nie było, ale dali mu powiedzieć co czuł i to ok, ale osobiście rozumiem, że komuś się mogło nie podobać.

Materiał z Network opublikowali potem na YT, więc mógł go obejrzeć teoretycznie każdy, ale niestety już nie na żywo. Ja też gdybym miała decydować, dałabym go na Raw.

Edytowane przez Amy

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

Pod względem finansowym, WWE został w totalnej dupie za przeproszeniem. Zainteresowanie Ceną spada, na dodatek push dla Reginsa nie wypalił, stracili potężnego Baby Face'a, na dodatek te kontuzje, chyba ciężkie czasy nadchodzą Vince (jednym słowem „nareszcie”) Niech dziadek przejrzy w końcu na oczy, że jego produkt to błazenada i trzeba to coś odświeżyć. Jeśli oni mają duże nadzieje, że fani pokochają Roman tuż na WrestleManii tu grubą się mylą. Muszą coś takiego mocnego wymyślić w końcówce że ja pierdole...

Pojawił się ciekawy newsy, że fani powoli zaczynają mieć w dupie Cena pod względem koszulek i zainteresowania, nawet małe brzdące się nim nie jarają, więc czas najwyższy na największy moment w Historii WWE! Heel Turn Ceny boookuj cie to a nazwie tą Wm najlepszą :D

Więc jeśli Vince już się uparł tak na tego Romana, to mogą rozegrać to tak. Cena wdychują Takera kantem, fani zaczną obrzucać go gównem! Bo żaden z nas nie przeżyje tego jak po raz kolejny Undi. Przegra na WrestleManii, a z pewnością nie publiczność na WrestleManii jak ich bóg przegra, w końcu to jego country! Cena nie wiem skatuje umarlaka itd. i kantem wygra, no i Main Event tam Romek króluje aż znikąd wpada Cena, który jest zazdrosny o pozycje Romana, więc wykonuje mu AA! Pomagając dyrekcji (za takie Awesome Moment, fani go tak wybuczą, bo będą mieli mu za złe, że przerwał streak kantem, więc reakcja będzie w chuj potężna) No i później Cena zaczyna Heel'ować i brnie po pas. :D Wraca Face'owy Orton, który nie poznaje Ceny i też mamy gotowy programik.

W chwili obecnej Heel Turn Ceny, może wzmocnić federacje bo możemy dostać zajebiste walki jak i programy. Kiedyś to Orton był mocnym Heelem, więc rolę mogą się odwrócić i mamy idealny programy, tak samo Lesnar już by miał przeciwnika, to samo Dean Ambrose jeśli pozostanie Face'em, nawet Rollins miałby z kim konkurować. Cena jako pies Authority i Kiss Asser Vince'a, zajebiste story. by z tego powstało :D

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

No i później Cena zaczyna Heel'ować i brnie po pas. :D Wraca Face'owy Orton, który nie poznaje Ceny i też mamy gotowy programik.

Wypluj te słowa. Jeśli jeszcze raz dostane feud Cena vs Orton, to autentycznie się porzygam.

Cena prędzej czy później przejdzie heel turn, ale robienie z niego człowieka Authority nie byłoby wiarygodne. Jego turn kupiłbym bardziej na zasadzie takiego szaleństwa jak HBK-a z 2010 roku (osiągnąłem już prawie wszystko, więc teraz muszę pokonać Undertakera, choćby nie wiem co), tyle że niestety streak przerwany i będą musieli wymyślić coś innego.

No i później Cena zaczyna Heel'ować i brnie po pas. :D Wraca Face'owy Orton, który nie poznaje Ceny i też mamy gotowy programik.

Wypluj te słowa. Jeśli jeszcze raz dostane feud Cena vs Orton, to autentycznie się porzygam.

Cena prędzej czy później przejdzie heel turn, ale robienie z niego człowieka Authority nie byłoby wiarygodne. Jego turn kupiłbym bardziej na zasadzie takiego szaleństwa jak HBK-a z 2010 roku (osiągnąłem już prawie wszystko, więc teraz muszę pokonać Undertakera, choćby nie wiem co), tyle że niestety streak przerwany i będą musieli wymyślić coś innego.

Ale zawsze można pociągnąć pomysł, że Cena chce być najlepszy w historii, i za wszelką cene, będzie chciał pobić rekord Flaira z ilością wygranych pasów :)

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Moment jak Brock walnął Romana stołem w łeb obejrzałem chyba 10 razy xD. Serio czemu tylko Lesnar bije ludzi stołami po głowach?

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Moment jak Brock walnął Romana stołem w łeb obejrzałem chyba 10 razy xD. Serio czemu tylko Lesnar bije ludzi stołami po głowach?

Bo to Lesnar on może robić w WWE, co mu się dożywotnie podoba, nawet napieprzać Romka stołem :twisted:

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

• Urządzenie:  Windows

A skoro o głowach mowa, ktoś mógłby wrzucić do najbliższej paczki newsów streszczenie wywiadu Bryana w Sportscenter - niektórym otworzyłyby się może oczy...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Kcramsib, wcale nie otworzyły mi się oczy jakoś ultra szeroko, po obejrzeniu tego wywiadu. Po pierwsze trochę się przyzwyczailiśmy do tego że Bryana nie ma już w rosterze. Ja go chciałem zobaczyć w ringu tylko dlatego, że brakuje talentu, na ironię też przez kontuzję. Tak naprawdę do był słaby przepływ informacji co temu Bryanowi było, bo tutaj trzeba sprawdzić ile razy wcześniej miał wstrząśnienie mózgu w WWE, żeby wiedzieć jak bardzo dewastujący był to uraz, bo ja miałem wrażenie, że okej doznał wstrząśnienia ale chyba nie zdarzało mu się to zbyt często wcześniej, więc ciężko było ogarnąć sprawę.

A tak poza tym, to Brie Bella przejmie pas z Szarlotki żeby na WMce był Fatal 4-Way o pas i każda z pań będzie miała kogoś w swoim narożniku.

Fantastyczne pożegnanie Bryana, jestem zaskoczony, że dostał aż tyle czasu, wielki szacunek! Jeden z niewielu szczerych i prawdziwych wrestlerów, którzy kochają to co robią i szybko jednają za sobą rzesze fanów. W związku z tą sytuacji coś czuje że Sami Zayn dostanie program w głównym rosterze ;) lepszego kandydata na ultimate underdoga którego publika kupi natychmiast chyba niema.

Czy tylko ja zaczynam powoli obawiać się wymuszonego heelturnu Deana i upieprzenia jego postaci na Romku? WWE za bardzo obnosi się z ich przyjaźnią i nie zdziwię się, jeżeli na fast lane, kiedy Brock będzie odciągany przez rodzinkę, Romek odliczy Ambrose'a, który wcześniej zostanie uwalony przez bestię bądź samą familie. Na WMce Ambrose ingeruje i BUM! do summerslam mają program dwóch main eventerów, jest zdziwko i Romek nie wygrywa pasa, wszyscy są szczęśliwi :) do czasu aż Dean nie umoczy tego programu...

no właśnie ciekawi mnie jak rozwiążą fastlane.

bo ma wygrać romek. ale kogo przypnie? lesnar odpada, bo jego się nie przypina (xD), więc tylko ambrose. ale przypięcie fejsowego ambrose'a gotowy heat. ale heel turn romka jest niemożliwy między innymi dlatego, że me wmki nie może obsługiwać 2 heelów.

aż sobie galę obejrzę :)

• Urządzenie:  Windows

Początkowy segment prawie tak pasjonujący, jak zbliżająca się walka wieczoru PPV. Ten pogadał, tamta pogadała, popromowali, bez emocji. Zapamiętałem tylko szpilki Stefci, która uprzykrzyła życie Deana Fatal 5-Wayem, i bardzo dobrze, że pas zmienił posiadacza. Nie to, że miałem cos do Amrbose'a ze srebrem, ale przy takiej ilości przeciwników, wypada zmieniać mistrza nawet na RAW. Kevin Owens wraca po swoje, bez 83 rewanżu z rzędu. To nieco przetasowuje karty nadchodzącej WMki. Ostatnio właśnie myślałem, że walce Owens vs Zayn - jeśli taką mają w planach - przydałby się jakiś tytuł, bo nie wszyscy mogą łapać ich historie ze sceny niezależnej i NXT. I mam pas, i mam nadzieję, że na to pójdą - złudną, bo złudną, ale kto mi broni :wink: DZ na Fastlane, SZ na WM - AJ też zaakceptuje.

Cutting Edge na Fastlane? Wiedzą jak ubarwić kartę! Pomimo tego, że to pewnie tylko promocja nowego show prowadzących.

Goat-face vegan babies? Priceless. Gdyby jej mechaniczny głos mial w sobie choc odrobinę emocji, to tekst byłby jeszcze lepszy, ale i tak brawa dla Charlotte.

Heyman nakręca braci przeciw sobie - kolejny już raz, świetna robota Paula.

Jak ktoś zna nute przy promie Kevina Owensa - było pomiędzy reklamami - to na PW info :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

Fight Owens Fight. Fajnie powraca do tytułowego obrazka a pas ten nie był Ambrosowi do niczego potrzebny. W tym momencie bardzo oddalają się szansę na Y2J vs Ambrose na Wrestlemanii, bo i dlaczego mają walczyć? Owens po odesłaniu Zigglera (oby tak się stało) powinien wpaść na atak Samiego Zayna i na Wrestlemanii dwójka ta dostanie swoją walkę.

Jaka ta dywizja tagów jest marna skoro New Day nie mają już nawet rywali. Wykosili wszystkich i na ppv będą sobie gadać. Całe szczęście będzie to na 100% lepsze niż potencjalna walka.

Nie wierzę, że Roman nie wyjdzie z Fast Lane jako pretendent. Ambrose będzie wkurwiającą Lesnara mrówką, która sprzeda jedno Dirty Deeds i na kilka sekund wszyscy będą mieć nadzieje, że wygra. Dołączanie go w tym roku do main eventu wrestlemanii nie ma większego sensu, bo po chuj? Lepszą robotę będzie robił w indywidualnym feudzie czy to z Jericho, czy to z Undertakerem, a może nawet i ze Stylesem.

A no i karta Fast Lane ringowo zapowiada się bardzo dobrze. Całe szczęście 555 walkę "Meksykanów" dali do Pre Show.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg