Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

puki

biała muszelka z naturalnym otworem używana do wyrobu hawajskich ozdób za sjp.pl

A gość nie podoba się, bo ma twarz jak gumiś, można wciskać na siłę, że to monster, destroyer i pracownik ZUS, ale kiedy na niego spojrzysz to myślisz sobie "o, tęsknie za czasami, kiedy oglądałem wieczorynki", czy coś w tym stylu.

Ups wpadka przepraszam :(

Tak a jak widzę Rollinsa bijącego się z Brockiem to myślę sobie ej też miałbym szansę.

To jest wrestling tu wygląd się nie liczy. Ale przyznam twarz ma śmieszną ;)

Docelowym założeniem zatrudnienia Stinga przez WWE miał być szał widowni przy każdym jego pojawieniu się. Póki co wywołuje on u mnie podobne wrażenia, co Hogan w TNA, mimo, że nie pojawia się tak często. Największy wygrany jego proma to oczywiście Triple H, skoro Sting go wychwala, to on musi być gość! - pomyślał przeciętny osmiolatek, który oglądał drugą galę w życiu.

Wspaniały pomysł na przedłużenie storylajnu Zigglerów i Rusevów - Lana się wkurza, bo Summer widział go nago...Rollinsa nago widział miliard ludzi, i jakoś narzeczona go nie rzuciła :>

BTC u kobiet strasznie bezpłciowy i mało emocjonalny, Paige spisałem na straty chwilę po tym, jak zobaczyłem, z kim zawalczy, chociaż przy PTO wymknęło mi się opisujące zaskoczenie "o kurwa", ale końcówkę tamtej walki akurat fajnie rozwiązali. Osobiście wolałbym Becky w roli pretendentki, bo czuję w kościach, że mistrzyni i z tej batalii wyjdzie cało. Tak to jakoś do dupy rozpisują.

Co kurwa miał dziś na głowie Xavier Woods!? :lol:

Dudleje mieli podejmować New Day na PPV, a nie dziś. Marnotrastwo wartościowej walki.

Wygląd Strowmana świetnie podsumował Johnny Ryper, a co do jego przyszłości, to nie widzę, by malowała się bardziej kolorowo, niż kariera Harpera.

No i zakończenie - Ceny nie słuchałem, bo po cichu liczyłem na kolejny brawl Setha ze Stingiem, z którego młody wyszedłby zwycięsko, a skoro już dwie walki Rollinsa zostały zapowiedziane, to mamy 4 kombinacje:

przegra obie - co jest chyba najmniej prawdopodobne

wygra z Ceną (najlepiej w taki sposób, by ten nie rościł sobie prawa do kolejnego rewanżu) i przegra ze Stingiem - dosyć prawdopodobne

wygra obie walki - szczerze wątpię, ale to daje podłoże do trzeciego pojedynku Tylera na NoC, oczywiście chodzi mi o inkasację walizki.

przegra z Ceną, wygra ze Stingiem - co jest zajebiście nielogiczne, ale z drugiej strony zajebiście logiczne - robi szybkie DQ w pierwszej walce, by nie tracić sił, przez co odkłada rematch o pas US w czasie, a wszystkie siły zostawia na Stingieła.

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

i jakoś narzeczona go nie rzuciła

Nie wiem kto rzucił kogo ale po tej aferze z nagimi zdjęciami Seth znalazł sobie nową laskę. Która dopiero co została zwolniona z WWE.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

i jakoś narzeczona go nie rzuciła

Nie wiem kto rzucił kogo ale po tej aferze z nagimi zdjęciami Seth znalazł sobie nową laskę. Która dopiero co została zwolniona z WWE.

A wiesz, że ta laska z afery z nagimi zdjęciami i nowa laska, która dopiero co została zwolniona, to ta sama osoba? :D Mówimy o Zahrze Schreiber - i w jednym, i w drugim przypadku :P

6774900356019a1789f59a.jpg

Morison, nieuważnie oglądasz! Lana jest zła na Zigglera bo wedle zeznania Summer on ją zaprosił do szatni i sam się przed nią rozebrał do naga. To zupełnie inna sytuacja i wszyscy powinniśmy łapać się za głowy, że doszło takiego nieporozumienia przez tą kłamczuchę Summer.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Lana mogła posłuchać zeznań Summer, ale już zobaczyć na taśmie, że ona sama mu tam wlazła, to już nie...

Wiem, to wrestling, to "normalne", ale ten program jest tak nudny/słaby/wstawsecoś, że aż mam ochotę to wytykać.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

To jest akurat kwestia robienia z widza idioty który musi mieć wszystko podane na tacy. Gdybyśmy nie zobaczyli jak Summer sama tam wchodzi to nie daj boże, jeszcze ktoś by pomyślał, że naprawdę Dolph jest taki niegrzeczny.

• Reputacja:   2

Przemowa Stinga

Samo promo w sobie dobre, lecz zbędne, ponowne nawiązywanie do najświeższych Hall of Famerów jak Bruno czy śp. Ultimate Warriora. Już, któryś raz z kolei przez inną osobę.

Nie wiem czy to ja, ale Stefka podoba mi się bardziej niż zwykle już drugie RAW z kolei. :P

Pierwsza walka - Dolph Ziggler vs Rusev

Znowu to samo. Booking, bitka kobit. To już widziałem.

Druga walka - Alicia Fox vs Becky Lynch

Walka nie była zła. Fajnie, że Lynch wygrała, ale pewnie Charlotte pobije ten czas.

Summer i nagie fotki Dolpha... O rety... .

Trzecia walka - Intercontinental Championship: Big Show vs Ryback ©

Flaki z olejem. Skoro dali pas na szali to rozumiem, że Show wypada z gry?

Czwarta walka - Brie Bella vs Charlotte

Spodziewałem się, żę Charlotte wygra, ale przecież Brie nic nie pokazała. Próbowała tylko uciekać. Gdzie tu wyzwanie? :?

"Dudleys are back!" Przyjemny segmencik. :D

Piąta walka - Cesaro vs Kevin Owens

Jeden z lepszych pojedynków tej gali. Dali sporo dominować Szwajcarowi, ale wygrana należy do KO. I chyba to nawet lepiej.

Lana oczywiście nie wierzy Dolphowi. Zaczyna się telenowela... .

Segment z Wyatt Family

Mam mieszane uczucia. Gość jest wielki, ma budowę i nawet świetny głos do roli zwiastuna apokalipsy, ale jego miny to słodkawy pysiaczek. :lol:

Szósta walka - Braun Strowman vs Dean Ambrose

Strowman w tym momencie to Lesnar 2.0. Kiedy Romek i Dean znajdą trzecią osobę, Braun przestanie nimi pomiatać. Rzuca się w oczy czasem ten brak logiki WWE. :roll:

Naprawdę Rollins będzie tak ubolewał nad posągiem? :???:

Siódma walka - Paige vs Sasha Banks

Paige nie zwyciężyła, ale patrząc na booking to niestety Sasha liczy się tutaj najmniej z nowych dziewczyn.

Nie ma to jak uwierzyć wrednej wiedźmie, która stanęła po stronie byłego chłopaka i wiele razy rzucała się z łapami niż obecnemu partnerowi. :roll:

Ósma walka - Big E & Kofi Kingston vs The Dudley Boyz

Dudleye musieli wygrać, ale New Day ma szansę dać nam z nimi rozrywkę. Byle żeby nie wpychali PTP, błagam!

Seth Rollins wzywa Stinga

Z jednej strony już lepiej słyszeć te wszystkie odniesienia do Tryplaka od Rollinsa niż Stinga. Rollins i dwa title matche na jednym PPV. Nie zdziwiłbym się jakby pojedynek o US był tym pierwszym. Jest wiele opcji jak może potoczyć się NoC. Troszkę nie chce mi się wierzyć, że Sting opuści galę z pasem. Jeżeli Sheamus zainkasuje i rozegrają to odpowiednio to dosyć bezpłodny okres Irlandczyka pójdzie w niepamięć. Żeby tylko był w miarę zjadliwym mistrzem. :roll: Poza tym tylko ja miałem wrażenie jakby Stefka była dzisiaj bardziej Facem?

RAW spuściło z tonu.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Pavlos ale dziwnie piszesz te przemyślenia :D

Opisujesz jakiś segment i na końcu dodajesz przemyślenia z całkiem innego tematu haha :D

Oczywiście to nie hejt, po prostu zdziwiły mnie te nagłe przeniesienia w inne strony :P

• Reputacja:   1

To jest akurat kwestia robienia z widza idioty który musi mieć wszystko podane na tacy. Gdybyśmy nie zobaczyli jak Summer sama tam wchodzi to nie daj boże, jeszcze ktoś by pomyślał, że naprawdę Dolph jest taki niegrzeczny.

A o co się zakładamy, że większa część postów w takim przypadku zakładałaby heel turn Dolpha? W takim przypadku po prostu ciężko ocenić kto jest kim, więc muszą nam pokazywać co i jak.

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Dobra zacznę od przemyśleń ogólnych, które być może nie do końca związane są z tematem:

Kiedyś jak się okazało bardzo się pomyliłem z pewnym porównaniem. Gdzie dziś jest Kalisto- jobberem można go chyba nazywać a gdzie Woods. Czy ktokolwiek spodziewał się , że zajdzie on tak daleko w wwe? Niezmiernie się cieszę. Kingston i Langston to już właściwie nie ci , których znamy z przeszłości. New Day naprawdę się udało Vincowi. Jestem w szoku.

Bo Dallas idący na Brocka to strzał w dziesiątkę. Najlepszy jobber w ostatnich latach. Popularnością przebija chyba Slatera gdy ten był u szczytu.

Braun Strowman- nic mi to nie mówiło do momentu zobaczenia jego wizerunku. Ten komediowy typek się według mnie średnio nadaję do Wyatt Familly. W ringu ssie. Na dzień dzisiejszy miota i rzuca Romanem, Deanem(apropos często używa się tu nazwy shield- była jakaś oficjalna reformacja?) jak swego czasu Kozlov, Umaga itp- pierwsza porażka i baj baj. Wolałbym tego gościa z łapami goryla, jak mu tam.

Motyw z podwójnym meczem na Noc dobry. Myślę, że ta gala będzie ostatnią za panowania Setha, pierwsze raw po ppv i cash in Rudego... Swoją drogą ta gala zapowiada się lepiej niż SS które obejrzałem przed chwilką w kilkanaście minut...było słabo

W jeden punkt pod lupę wezmę to samo- fajnie się zapowiadało, gówno zostało

Diva's Revolution to chyba tylko z nazwy. Z perspektywy czasy wolałbym powolone wprowadzanie div , niekoniecznie w jednym story. Ziggler vs Rusev- jeszcze przed Elimination chambem zapowiadało się na naprawdę dobry , midcardowy feud. Teraz mam wrażenie , iż oglądam Morissona z Cooky tylko kilkanaście razy na tydzień. Ziggiego jak i Alexandra ogromnie mi szkoda.

Owens stał się takim gościem na , którego dość szybko zabrakło pomysłu. Gdzieś tam się udziela, gdzieś wygrywa, ale do nikąd to nie prowadzi. Chyba, że Rybak szuka pretka o pas, lecz to tylko mój wymysł.

Sting zastępuje Undiego , że tak powiem, coś dużo dziadków jak na taki jesienny okres. Mamo, mamo gdzie jest RVD!?

Najważniejsze, najlepsze, najbardziej klepiące morde- Team 3D IS BACK! Pięknie, po prostu cudownie, właśnie ich tu brakowało. DO pewnego momentu to właśnie dla nich będę oglądał kolejny odcinek raw. BYły jakieś zapowiedzi, jakieś przecieki, czy powrócili po prostu od tak?

Mało istotne na Noc walczyć będą goście, którzy rozwalają na ten moment system. Choć trochę przeszkadza mi to , że jednak w ringu to bliżej im do NWA , ale można na to przymknąć oko. ;)

Jak się tak nie ogląda trochę wrestlingu, to jest lepiej, ciekawiej itp. Dużo się zmieniło, takie odnoszę wrażenie. Także polecam krótkie przerwy. :D

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   405

Osobisty karny k*tas ode mnie za danie walki New Day z Dudleyami już tydzień po powrocie tych drugich za darmo na Raw - są na tym świecie first-time ever'y które powinny się odbyć na PPV oraz są takie które po wszystkich by spływały - ta walka to dla mnie kaliber PPV.

I tak i nie. Z jednej strony oczywiście to bzdura i walka ta powinna się odbyć dopiero na PPV (żeby nie rozmieniać na drobne potencjału takiego „wydarzenia”). Z drugiej jednak strony, ja się mimo to cieszę, bo dla mnie to oczywisty sygnał, że New Day obronią pasy na najbliższym PPV. Po prostu stara zasada WWE: „Bogu świeczkę i diabłu ogarek”. Marki dostały jasny przekaz że Team 3D jest lepszy od panujących heeli, a New Day odbiją to sobie na PPV, broniąc tym razem (bo pasy prędzej czy później i tak trafią do Dudleys’ów) tytuł, zapewne jakimś kantem.

I bardzo dobrze, bo ja chcę oglądać „Kościelnych” jak najdłużej ze „Złotem Dwójek” (to jest ich 5 minut i niech Vince wyciśnie z tego 110%)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Osobisty karny k*tas ode mnie za danie walki New Day z Dudleyami już tydzień po powrocie tych drugich za darmo na Raw - są na tym świecie first-time ever'y które powinny się odbyć na PPV oraz są takie które po wszystkich by spływały - ta walka to dla mnie kaliber PPV.

I tak i nie. Z jednej strony oczywiście to bzdura i walka ta powinna się odbyć dopiero na PPV (żeby nie rozmieniać na drobne potencjału takiego „wydarzenia”). Z drugiej jednak strony, ja się mimo to cieszę, bo dla mnie to oczywisty sygnał, że New Day obronią pasy na najbliższym PPV. Po prostu stara zasada WWE: „Bogu świeczkę i diabłu ogarek”. Marki dostały jasny przekaz że Team 3D jest lepszy od panujących heeli, a New Day odbiją to sobie na PPV, broniąc tym razem (bo pasy prędzej czy później i tak trafią do Dudleys’ów) tytuł, zapewne jakimś kantem.

I bardzo dobrze, bo ja chcę oglądać „Kościelnych” jak najdłużej ze „Złotem Dwójek” (to jest ich 5 minut i niech Vince wyciśnie z tego 110%)

Mogli to kompletnie inaczej rozwiązać, tak żeby Dudley'ów pokazać jako murowanych faworytów do zdobycia pasów i nie zaszkodzić New Day bo podkładanie ich czysto w ich pierwszej walce to kpina z mistrzów. Dudley Boyz mogli dominować w całej drodze do NoC, po drodze niszcząc inne TT oraz któregoś z New Day w 1 na 1. Pasy New Day by i tak obronili bo wygląda na to, że będą 3 TT na NoC. Tym sposobem do NoC żaden z zainteresowanych TT nic nie stracił i mogliby feudować między sobą do końca roku o pasy niemal jak równy z równym, a tak od drugiej tygodniówki po powrocie Dudley Boyz są prezentowani jako wyraźnie "lepsi" od New Day i po prostu muszą zdobyć pasy najdalej na HiaC bo inaczej cała dotychczasowa promocja to będzie bullshit. Naprawdę trzeba marnować potencjał feudu od pierwszych tygodni, żeby 10 latkowie zrozumieli, że ci Dudley Boyz to taki super TT?

Edytowane przez Susek

• Reputacja:   405

Jasne, że mogli, ale to jest stary numer Vince'a - podłożyć w non-title'u na tygodniówce (bo takie przegrane gówno znaczą i nikt tego nie pamięta po latach), a później "zaskakująco" dać wygrać na PPV. Zwłaszcza kiedy jest taka różnica w star powerze i wg McMahona, wygrana na PPV będzie "szokująca" :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg