Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Caribbean Cool, Cena straci pas albo w wieloosobowej walce, albo na rzecz kogoś kto jest w rosterze dłużej i ma bardziej wyrobione nazwisko np Ziggler. Zresztą dalej nikt nie odpowiedział na proste pytanie: kto miałby być kolejnym przeciwnikiem dla teoretycznego US Champa Kevina Owensa ?

NXT to wcale nie jest osobna historia, bo o tym co się tam dzieje mówi się coraz więcej na RAW i SD!, więc to nie jest jakiś tam anonimowy roster. Dla mnie szczytem głupoty byłoby, gdyby US Champion Owens w sobotę przegrał z Balorem, w niedzielę obronił pas w starciu z Ceną (walka rewanżowa), a w poniedziałek startował np. do Rollinsa, bo do kogo innego by mógł ?

Poza tym, czy gdzieś padła informacja, że Owens będzie Main Eventrem od początku ? Nigdy nie było takich planów i wszystko się opierało o totalny fantasy booking i to fani sami siebie nakręcali i prześcigali w swoich pomysłach. Ja się będę upierał, że dobrze się dzieje, że Owens będzie póki co w midcardzie, bo korona mu z głowy nie spadnie, a chyba każda wielka gwiazda musiała swoje przeczekać i na sukces zapracować.

Szkoda, że nie ma opcji "polać mu" pod każdym postem, bo bym teraz kliknął to 8)

Edytowane przez Giero

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Krzysiu Ale nam - fanom Owensa, może trochę zaślepionych - nie chodzi o porażkę. Chodzi o to, jak jest on bookowany. Osobiście też nie mam problemu z jego becnością w mid cardzie, ale do cholery, czemu robią z niego typowego heela w WWE? KO to zawodnik (heel), którego WWE potrzebuje. Po odejściu Lesnara byłby jednym prawdziwym heelem. Przecież on już ostatnio do mikorofnu nie ma dostępu czyli do jednej z mocniejszych jego stron. Czemu? Za każde promo zbiera pop, za każde pojawienie się zbiera po - jeden z większych w fedce. Wygląda to tak, jakby na siłę wciskali nam ten chu**y gimmick cipo heela aby zrazić fanów. Ciekawy news isę pojawił na innej stronie:

"Według Bryana Alvareza z Wrestling Observer, oficjele WWE nie widzą w Owensie gwiazdy na poziomie Johna Ceny, Randy Ortona czy Setha Rollinsa.

Natomiast jak podaje CagesideSeats, duża w tym zasługa długoletniego producenta wykonawczego WWE Kevina Dunna, który obawia się zdetronizowania przez Triple H'a ze swojej posady i odradza on Vince'owi kolejne gwiazdy NXT, które sprowadza do głównego rosteru właśnie Hunter, poprzez np. jak w przypadku Owensa podawania danych sprzedaży koszulek Ceny po jego przegranej na Elimination Chamber. W najbliższej przyszłości, tak jak można się domyślić z tego, co dzieje się w programach WWE, Kevin będzie prowadził feudy z zawodnikami z upper mid-cardu takimi jak Cesaro czy Rusev."

1) jak można w nim nie widzieć tak dużej gwiazdy? No tego to ja nie jestem w stanie zrouzmieć. Bo ma brzuszek? Przecież on ring skillem niszczy większość rosteru, nie mówiąc o mic killu. Jest cholernie over z fanami i to po kilku miesiącach od debiutu w MR. I oni nie widza w nim gwiazdy? Mnóstwo fanów ma jego koszulki na galch, więc wątpię, aby tłumaczyli się słabą sprzedażą koszulek.

2) Jeśli to prawda z Dunnem, to powiedzmy sobie jasno: totalny bullshit. Mamy się śmiać czy płakać? Brak słów na to, co się tam dzieje... :x

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Reputacja:   0

smartfan, ale to Triple H w przeciągu następnych kilku lat przejmie federację na dobre i żaden pan Dunn tego nie zmieni. On sobie może odradzać gwiazdki NXT, ale jak wytłumaczy to, że hala w której odbędzie się TakeOver (a dzień później SummerSlam) została tak szybko wyprzedana ? Cyferki z biletów i sprzedaży gadżetów raczej się zgadzają. A recenzję za galę z Japonii są fantastyczne i to z pewnością nie ze względu na squash w wykonaniu Lesnara...

Kolejna sprawa, jak to było z naszym Jasiem Bezcennym ? Mogę się mylić, bo to nie moje czasy, ale czy on po mocarnym wejściu i walce z Kurtem, gratulacjami od Takera na zapleczu po pewnym czasie nie trafił do midcardu i walczył z Big Showem o pas US na WrestleManii ?

Booking jak booking. KO jest w głównym rosterze 2 miesiące... był kozakiem, teraz jest wyrachowanym oportunistą (bo ja nie uważam go mimo wszystko za cipoheela jeszcze...), a za kolejne dwa miesiące będzie znowu kim innym.

A już w ogóle to przypominam, ze Kevin jest w tej federacji dopiero niecały rok, a już mocno zamieszał. Pokażcie mu drugą taką osobę na przestrzeni ostatnich kilku lat, która w tak ekspresowym tempie wspina się po drabince.

A BTW. co do "cipoheeli"... Niejaki Adam Copeland, który jest ikoną tego typu charakterów największe sukcesy odnosił właśnie wtedy, kiedy krył się za wózkiem Vickie G itd. Może Kevin będzie teraz tym, który wypełni lukę po Edge'u ?

Edytowane przez Krzychu

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Krzychu Ale ja nie napisałem, że Owens nic nie osiągnie :-) Po prostu irytuje mnie fakt, że mając jedynego prawdziwego heela w fede (na stałe) jest robiony znów na kogoś, kto ciągle ucieka i boi sie konfrontacji. Oczywiste jes to, że wielu cipo heeli odniosiło wielkie sukcesy, jak choćby ostatnio Rollins, Sheamus czy wspomniany Edge. Mimo wszystko wolę oglądać prawdziwego Steena nawet bez pasu, a nie Owensa jako tchórzofretkę z pasem ;)

Triple H przejmie władzę, ale zapewne jak Vince będzie przyklejony do łóżka lub umrze, wię widzę nie wiele mu już dajesz :shock: Miejmy nadzieję, że Hunter będzie prowadził WWE tak jak to robi w NXT. Tam o story odpowiada kilka osób (ponoć 3), a w MR dużo więcej. Było nawet w jakimś programie na Network jak w kilkanaście osób ustalano plany na przyszłość dla gwiazd... Czekam na rządy Tryplaka, ponieważ mimo mej nie chęci do jego jako człowieka, to bardzo liczę na jego pomysły. Zobaczymy jak to się potoczy.

Z Kevinem Dunnem to nic pewnego, ale póki co rządzi Vince i póki co dzieją się takie rzeczy. Dla mnie to jest po prostu chore

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

kto miałby być kolejnym przeciwnikiem dla teoretycznego US Champa Kevina Owensa ?

Najprostsza linia oporu- Sami? Z resztą do tego czasu mogliby kogoś wypromować tak jak zawsze, nie wiem czemu jesteś przekonany , że musi to być nie wiadomo jaki kozak. :)

Jak kiedyś Benjamin odbierał pas Ortonowi, który właśnie wchodził to me nie było jakiegoś problemu, a czy Shelton był wtedy na podobnej pozycji? Teraz Owens według mnie powinien wygrać, ale z czasem może przegrać nawet ja wiem z Ryderem, jeśli będzie on wypromwowany tak jak w 2011.

Swoją myśl rozwinę dalej, bo

Poza tym, czy gdzieś padła informacja, że Owens będzie Main Eventrem od początku ? Nigdy nie było takich planów i wszystko się opierało o totalny fantasy booking i to fani sami siebie nakręcali i prześcigali w swoich pomysłach. Ja się będę upierał, że dobrze się dzieje, że Owens będzie póki co w midcardzie, bo korona mu z głowy nie spadnie, a chyba każda wielka gwiazda musiała swoje przeczekać i na sukces zapracować.

Czy pokonanie Ceny od razu oznacza, że ktoś jest w me- od kiedy? Owens dalej był w midcardzie, tylko nosił by pas, który na ten moment cholernie by się mu przydał.

NXT to wcale nie jest osobna historia, bo o tym co się tam dzieje mówi się coraz więcej na RAW i SD!, więc to nie jest jakiś tam anonimowy roster. Dla mnie szczytem głupoty byłoby, gdyby US Champion Owens w sobotę przegrał z Balorem, w niedzielę obronił pas w starciu z Ceną (walka rewanżowa), a w poniedziałek startował np. do Rollinsa, bo do kogo innego by mógł ?

No tak ,nie jest to osobna historia, ale czy ma to jakiekolwiek znaczenie, jeśli się przechodzi z rosteru do rosteru? Rusev w nxt nie był żadnym większym destoryerem a jego promocja w wwe pewnie w większość ludzi , śledzący na co dzień złotą tygodniówkę była pewnie nie co zaskoczona. Czy Breeze , który walczy z legendą wrestlingu pokonałby choćby takiego Zigglera w głównym rosterze? Śmiem wątpić.

Kolejna sprawa, jak to było z naszym Jasiem Bezcennym ? Mogę się mylić, bo to nie moje czasy, ale czy on po mocarnym wejściu i walce z Kurtem, gratulacjami od Takera na zapleczu po pewnym czasie nie trafił do midcardu i walczył z Big Showem o pas US na WrestleManii ?

Czy debiut z Anglem, oznacza bycie w głównej karcie gali? Gratulacje od Undiego? Orlando Jordan ;)

Pierwsza wm i wygrana z Showem, który był czołowym heelem sd. Mówimy o spadku.

A BTW. co do "cipoheeli"... Niejaki Adam Copeland, który jest ikoną tego typu charakterów największe sukcesy odnosił właśnie wtedy, kiedy krył się za wózkiem Vickie G itd. Może Kevin będzie teraz tym, który wypełni lukę po Edge'u ?

Czy Owensowi nie jest bliżej do np: Heńka. Może tylko mi to przeszkadza, ale ni jak nie widzę kogoś tak zbudowanego , by uciekał przed każdy facem. Ktokolwiek widział następce Edga, choć według mnie bardziej Ediego, który wyglądał jak Kev( w ogóle nie rozumiem czy każdy heel, który był częścią jakiejś stajni, uznawany jest cipę? Choć to temat na inną dyskusję)

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Caribbean Cool, ale czy Ty w ogóle rozumiesz o co tu chodzi ?

Ludzie tu piszą, że Kevin został uwalony, bo przegrał walkę o pas i dzień później rozdzielał Lesnara i Undertakera obok m.in. Mr MITB Sheamusa. Wg forumowiczów on jest już zeszmacony i utknie w midcardzie w feudach z takimi jak np Cesaro i Rusev. Można odnieść wrażenie, że te osoby liczyły na to, że Kevin znajdzie się od razu w Main Evencie i będzie walczył z samą górną półką, a będzie odgrywał postać kozaka i destroyera. I zapewne to są te osoby, które oglądały ROH i pamiętają go z tamtych czasów.

smartfan Niestety trzeba zdać sobie sprawę, że "Mr Wrestling" Kevin Steen ≠ Kevin Owens, El Generico ≠ Sami Zayn, a Prince Devitt ≠ Finn Balor.

Może patrzę na to z innej perspektywy, bo nie oglądałem ROH, ale w WWE inaczej podchodzi się do gimmicków i ilekroć ktoś przechodzi heel turn, to zawsze wszyscy są zdziwieni i zniesmaczeni, że postać ta boi się konfrontacji z tymi dobrymi, ucieka z ringu i stosuje takie, a nie inne zagrywki. Ale to jest WWE nastawione na rodzinną rozrywkę, a nie ROH nastawione na swoich wiernych fanów. Gabaryty zawodnika kompletnie tu nie mają nic do rzeczy. Skoro Big Show mógł płakać na środku ringu, odważny Rey Mysterio mógł zdobywać pas WHC, to i Kevin będzie odgrywał taką, a nie inną postać.

A co do pasa US, to on Kevinowi nie będzie potrzebny póki co potrzebny, a Jasiek robi świetną robotę w ramach US Open Challange. Przy heelowym mistrzu praktyka ta będzie pewnie porzucona, bo to nie będzie pasowało to do charakteru.

A i Sami wróci za pół roku...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Caribbean Cool, ale czy Ty w ogóle rozumiesz o co tu chodzi ?

Ludzie tu piszą, że Kevin został uwalony, bo przegrał walkę o pas i dzień później rozdzielał Lesnara i Undertakera obok m.in. Mr MITB Sheamusa. Wg forumowiczów on jest już zeszmacony i utknie w midcardzie w feudach z takimi jak np Cesaro i Rusev. Można odnieść wrażenie, że te osoby liczyły na to, że Kevin znajdzie się od razu w Main Evencie i będzie walczył z samą górną półką, a będzie odgrywał postać kozaka i destroyera. I zapewne to są te osoby, które oglądały ROH i pamiętają go z tamtych czasów.

Ja odpowiadam na twoje , więc mógłbym teraz napisać who cares, zdanie innych, lecz ...Próbuję po prostu rozgryźć, co jest tak wielce pozytywnego w porażce Owensa z Ceną. Odpowiedziałem na pytania, więc nie mów, że nie wiem o co chodzi , bo akurat ja nie popieram zdania jak napisałeś ludzi, że Kevin jest już uwalony na wieki. Nie rozumiem więc, co ma wspólnego ich opinia z faktami, które podałem. Nie jest tak przecież , że podpisuję się pod nimi w 100%

Przedstawiłem swoje zdanie a teraz delikatnie mówiąc uciekasz od wcześniej przedstawionych poglądów. :)

Do powrotu Samiego, Kev mógłby spokojnie pas potrzymać. Poza tym czy teraz po panowaniu Ceny będziemy wymagać nie wiadomo jakich storylinów, pretendentów? Ludziska to tylko us title...

Dobra koniec, bo i tak i tak nie dojdziemy do konsensusu w tej sprawie.

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Wszyscy od razu wypisują po jednej porażce Owens'a, że znajdzie się w Jobberce. Userzy trochę logiki nie od dziś oglądamy ten biznes. Każdy typ taki jak Owens zaczynał od zera na początku dostał mega huczny program, a później musiał się sprawdzić w Mid-Cardzie taki jest właśnie Vince jego nie zmienisz piszcząc, że Owens jest skończony. Co dopiero wydostał się z NXT, w którym też nie był jakimś Monster Heel'em w postaci Lesnar'a. Po prostu debiut Owens'a musiał być w postaci pierdolnięcia spinował Cenę i tego nie wymażą z kartoteki zwycięstw Kevina to, że odklepał to niestety tylko pomysł Vince, któremu HHH poszedł na rękę. Było pełno takich zawodników jak CM Punk który też zaliczył kozacki debiut w 2006 roku podczas gali ECW i też uczestniczył w grubszych programach jak przydzielenie go do drużyn DX na Survivor Series 2006 dobre 2 lata błąkał się po różnych storyline'ach aż zdecydowali się mu dać walizkę na WrestleManii 24 gdzie jego kariera nabrała rumieńców. W tej samej sytuacji był Daniel Bryan też zaliczył huczny debiut ringowy podczas SummerSlam w drużynie Cena potem szybkie przejęcie pasa US'a Championship od Miz'a, a 2011 już latał z walizką niebieskiego brandu. W podobnej sytuacji jest Owens koleś musi trochę zamieszania wprowadzić wywinąć kilka genialnych walk, a później niech się rzuca na takiego Rollins'a i Lesnar'a. Zobaczcie jaka jest kolejka po pas WHC... Ambrose, Regins, Sheamus tam teraz nie miejsca dla takiego kogoś jak Kevin Owens. Warto poczekać na RR 2016, i na jego program ze Sami Zyan'em z finałem na WrestleManii 32, niż wciskać go w jakiś grubszy program.
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Mam takie przeczucie, że Cena straci na którymś RAW pas US przez interwencję Rollinsa, jeśli do takiego feudu miałoby dojść. Głupie by to było, bo jeśli mieli w planach ten feud, to Cena mógł po prostu przegrać z Owensem. Tylko, że pewnie czyste pokonanie Johna wadziło by WWE. Nie wierzę, że zrobią walkę Champ vs. Champ, bo to jest marnowanie dwóch walk na rzecz jednej walki, która w dodatku nie byłaby o pas. A tak Cena traci pas przez interwencję, feud się zaostrza, w tej sytuacji John zapomina o pasie US (bo jeśli straciłby czysto pas to musiałby się jakoś do tego odnieść). Wszystko zależy od tego, czy w przypadku feudu z Sethem, Cena będzie nadal robił Open Challenge.

Mam takie przeczucie, że Cena straci na którymś RAW pas US przez interwencję Rollinsa, jeśli do takiego feudu miałoby dojść. Głupie by to było, bo jeśli mieli w planach ten feud, to Cena mógł po prostu przegrać z Owensem. Tylko, że pewnie czyste pokonanie Johna wadziło by WWE. Nie wierzę, że zrobią walkę Champ vs. Champ, bo to jest marnowanie dwóch walk na rzecz jednej walki, która w dodatku nie byłaby o pas. A tak Cena traci pas przez interwencję, feud się zaostrza, w tej sytuacji John zapomina o pasie US (bo jeśli straciłby czysto pas to musiałby się jakoś do tego odnieść). Wszystko zależy od tego, czy w przypadku feudu z Sethem, Cena będzie nadal robił Open Challenge.

Też mam takie przeczucie, że na którymś RAW Cena straci pas na rzecz Owensa ewentualnie na rzecz Cesaro, który w roli Baby Face'a jest mocno pushowany. W sumie interwencja Rollins'a całkiem realna i nie było by to głupie kiedyś Cena musi stracic ten pas. W Sumie najbardziej się obawiam, że Rollins straci pas na rzecz Jaśka, a wtedy to będzie totalna przeginka moim zdaniem. Bo nikt nie chce Cena oglądać z pasem po raz 100setny :P

A moim zdaniem za szybko obwieszczacie feud Rollinsa i Ceny. To, że obaj wystąpili w jednym segmencie jeszcze nic nie znaczy. Poczekajmy na kolejne RAW i wtedy ocenimy czy rzeczywiście Jaś idzie po pas WHC.

• Styl:  Jasny

A moim zdaniem za szybko obwieszczacie feud Rollinsa i Ceny. To, że obaj wystąpili w jednym segmencie jeszcze nic nie znaczy. Poczekajmy na kolejne RAW i wtedy ocenimy czy rzeczywiście Jaś idzie po pas WHC.

Jak tylko zobaczyłem ten segment, to od razu się tego obawiałem. Pierwsze przesłanki już są, a WWE raczej nie marnuje czasu antenowego RAW, just like that. Mowa oczywiście o tak obszernym segmencie, bo on nie trwał 30-sekund, jak jakiś haniebny product placement Subwaya - tyle można poświęcić dla dobra reklamy. Na ten moment Cena jest bardzo blisko Rollinsa, bo... ... ani jeden, ani drugi, nie ma rywala na największą galę lata. Kto inny dla Setha? Miał być Triple H, ale najwyraźniej tej historyjki nie zdążyli ułożyć - możliwe, że przesunęli w czasie (WM?). Skoro tam pojawił się deficyt, to nagle zostały zmienione plany, jeśli chodzi o zakończenie trylogii Owens vs Cena. Mocny pretendent na SummerSlam, to jednak szczytniejszy cel, niżeli uciecha fanów gwiazdy indy/NXT. Walka tych dwóch gwiazd jest najbezpieczniejszą opcją dla federacji na ten moment. Nie cieszy mnie ona W OGÓLE, ale ich rozumiem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mam podobne zdanie co do tego, dlatego napisałem "jeśli". Jednak gdyby się tak zastanowić, to po co był ten segment? Chyba nie zrobiliby jednorazowego wyskoku tyko po to by ośmieszyć Rollinsa, a następnego tygodnia wróciliby do swoich programów. Na dodatek Cena i Rollins nie mają żadnych programów. O ile John mógłby jeszcze walczyć z Owensem (chociaż byłoby to bardzo naciągane i mogłoby się stać nieciekawe), tak Seth nie ma przeciwnika (widać Kane'a chcą zostawić na później, ale i on nie napawałby optymizmem, jeśli chodzi o program na SummerSlam). Jeszcze by mi ten feud nie przeszkadzał gdyby nie fakt, że obaj są mistrzami. Taki Antonio z Kevinem będą walczyć o pietruszkę, a pas US by im się tutaj przydał, bo na walkę o nic są za krótcy, by cokolwiek ona znaczyła w karcie (może zaskoczą - wątpię).

Też mam takie przeczucie, że na którymś RAW Cena straci pas na rzecz Owensa ewentualnie na rzecz Cesaro, który w roli Baby Face'a jest mocno pushowany. W sumie interwencja Rollins'a całkiem realna i nie było by to głupie kiedyś Cena musi stracic ten pas. W Sumie najbardziej się obawiam, że Rollins straci pas na rzecz Jaśka, a wtedy to będzie totalna przeginka moim zdaniem. Bo nikt nie chce Cena oglądać z pasem po raz 100setny

I właśnie, o ile pas przydałby się w tym feudzie, to nie widzę Cesaro jako mistrza. To go może przystopować. Zawsze lepiej temu dobremu "gonić" za mistrzem, lepiej na tym wychodzi. Szwajcarowi łatwiej by było w roli pretendenta, jako mistrz może łatwo ulec (choć podobał mi się jego reign z pasem US) i stać się nijaki. Rola pretendenta mogłaby nakreślić jego charakter. Owens jako mistrz byłby lepszym wyborem, tylko to byłoby bezsensowne.

Mam podobne zdanie co do tego, dlatego napisałem "jeśli". Jednak gdyby się tak zastanowić, to po co był ten segment? Chyba nie zrobiliby jednorazowego wyskoku tyko po to by ośmieszyć Rollinsa, a następnego tygodnia wróciliby do swoich programów. Na dodatek Cena i Rollins nie mają żadnych programów. O ile John mógłby jeszcze walczyć z Owensem (chociaż byłoby to bardzo naciągane i mogłoby się stać nieciekawe), tak Seth nie ma przeciwnika (widać Kane'a chcą zostawić na później, ale i on nie napawałby optymizmem, jeśli chodzi o program na SummerSlam). Jeszcze by mi ten feud nie przeszkadzał gdyby nie fakt, że obaj są mistrzami. Taki Antonio z Kevinem będą walczyć o pietruszkę, a pas US by im się tutaj przydał, bo na walkę o nic są za krótcy, by cokolwiek ona znaczyła w karcie (może zaskoczą - wątpię).

Też mam takie przeczucie, że na którymś RAW Cena straci pas na rzecz Owensa ewentualnie na rzecz Cesaro, który w roli Baby Face'a jest mocno pushowany. W sumie interwencja Rollins'a całkiem realna i nie było by to głupie kiedyś Cena musi stracic ten pas. W Sumie najbardziej się obawiam, że Rollins straci pas na rzecz Jaśka, a wtedy to będzie totalna przeginka moim zdaniem. Bo nikt nie chce Cena oglądać z pasem po raz 100setny

I właśnie, o ile pas przydałby się w tym feudzie, to nie widzę Cesaro jako mistrza. To go może przystopować. Zawsze lepiej temu dobremu "gonić" za mistrzem, lepiej na tym wychodzi. Szwajcarowi łatwiej by było w roli pretendenta, jako mistrz może łatwo ulec (choć podobał mi się jego reign z pasem US) i stać się nijaki. Rola pretendenta mogłaby nakreślić jego charakter. Owens jako mistrz byłby lepszym wyborem, tylko to byłoby bezsensowne.

Nie kumam logiki WWE. Może rzeczywiście to tylko jednorazowy segment dziś wszystkiego dowiemy się na RAW. Ale jeśli Jasiu ma lecieć po główny pas (znowu) To po jaki chuj dali mu go zatrzymać na BG? Bo co jego renoma spadnie? Jego nazwisko jest tak dość znane, że jedna porażka by mu nie zaszkodziła w tą i w tą. Więc głupi jest ten Vince mam do niego szacunek za to, co robił przez te kilkanaście lat, ale to, co on teraz odpierdala to przechodzi ludzkie granice nawet CT idzie mu na rękę i nawet sam Hunter(Biedny Hunter stara się, żeby jego perełki z NXT były jak najlepiej odbierane w głównym rostrze, a taki dziadek wszystko rujnuje). Jak dziś przeczytałem tego newsa, że Vincent chce pushować Big Show'a, Kane, Sheamusa, Ortona to jeszcze przeboleje ale żeby Big Showa? Przecież tego zawodnika to już nikt nie trawi jeszcze Kane'a wszyscy przeboleją ale Show'a to wątpie.

Dla mnie to jest chęć jeszcze większego wypromowania pasa US. Pokazanie, że po zdobyciu tego tytułu ma się otwartą drogę do głównego pasa WWE. W tym wypadku jeżeli doszłoby do walki to nawet nie wyobrażam sobie wygranej Ceny. Po prostu pokaże wartość US Championship, przegra (chociażby jakimkolwiek kantem, DQ) i już nie będzie się do pasa WWE zbliżać.
Dobrze się bawisz?

1273742245481eaef5d2019.jpg