Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW w Cincinnati, więc myślałem że Ambrose dostanie czas na micu. Nic dziwnego, że był dziś najbardziej over z publicznością, jednak można go było wrzucić do czegoś lepszego niż obijanie cruserweightów. Mimo wszystko, ponownie kończy tygodniówkę. Szkoda, że wszystko się skończy na Payback...

Harper&Rowan powracają. I bardzo dobrze, powinni zdominować dywizję jako typowi olbrzymi. Swoją drogą, dywizja znowu wygląda jako tako, jest szansa na sklejenie czegoś dobrego przez następne miesiące. Mamy olbrzymów, New Day, Lucha Dragons, jak na ten moment jeszcze Cesaro i Kidda, gdzieś tam jeszcze kręcą się jeszcze PTP...

...No i ten nieszczęsny Axel i Sandow. Jak weszło Ascension, to naprawdę pomyślałem, że to początek ich odbudowy i po prostu zniszczą błaznów (takie wbijanie co tydzień i obijanie "śmieszków" typu Rose byłoby naprawdę fajnym pomysłem, bo w czasach gdy Marella zajmował czas ze swoją Kobrą na RAW aż się prosiło by wparował ktoś pod pretekstem zajmowania czasu). Zrobiłem facepalma, jak zobaczyłem z jaką łatwością Damien wyrzuca Konnora...

Najgorsze jest to, że tej dywizji i tak nie ma kto odbudować. O ile w NXT dywizja kobiet i mężczyzn jest na bardzo dobrym poziomie, tak z TT krucho. Dziwi mnie, że jeszcze tam nie zainwestowali w Tag Teamy.

Faceowy Cesaro to lepszy Cesaro. Pewnie WWE wpadnie na genialny pomysł odwrócenia się Antonio od Tysona i jego heel-turn :roll:. Pin wyglądał nieźle, ale Big E w ogóle nie dotykał maty.

Włosy Sheamusa jeszcze lepsze niż postawione :lol:. Ale co Ziggler zrobił z oczami?

Jeszcze jedna taka kontuzja i Danielka chyba będziemy musieli pożegnać.

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem. Elimination chamber wraca i będzie o pas ic?

Dziwny czas i obawiam się , że będzie to forma kotr.

Nie mniej jednak ciekawie się to zapowiada.

W klatce bdzie broniony pas IC oraz pasy TT. Szczególnie ten drugi przypadek coraz bardziej zaczyna mnie interesować. Nie tylko ze względu na to ile i jakie teamy zobaczymy ale także to w jaki sposób to rozpiszą.

Poza tym na gali ma być broniony pas WWE WHC oraz pas US tyle tylko, że nie w klatce. Szykuje się więc niemalże zwykła gala PPV.

W klatce bdzie broniony pas IC oraz pasy TT. Szczególnie ten drugi przypadek coraz bardziej zaczyna mnie interesować. Nie tylko ze względu na to ile i jakie teamy zobaczymy ale także to w jaki sposób to rozpiszą.

Poza tym na gali ma być broniony pas WWE WHC oraz pas US tyle tylko, że nie w klatce. Szykuje się więc niemalże zwykła gala PPV.

Cole podczas RAW określił to jako PPV, więc to nie jest coś w stylu Special Eventu. Jest w niedzielę, są title matche, płaci się by obejrzeć... wszystko się zgadza.

...

16454446905728fca76830a.jpg

Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, iż Bryan powinien po prostu dać sobie spokój z wrestlingiem. Rozumiem że gość kocha ten biznes i przyznaję, że też lubię go oglądać, ale... no sorry, zdrowie jest najważniejsze - facet musi być już totalnym wrakiem.

Są następcy.

Dokładnie, są następcy - moim zdaniem, o ile zdrowie jest najważniejszym czynnikiem, tak innym ważnym factorem, jest też chorągiewkowość/sezonowość fanów - jedyna rzecz jakiej brakuje w jego historii (sarkazm), to fanów którzy potraktowaliby go jak Reya Mysterio - wybuczeć, olać, zapomnieć - w gruncie rzeczy, w takiej atmosferze żegnał się Mysterio.

Cała ta sprawa + dwie kontuzje czołówki NXT stawia znak zapytania na polityce transferowej Hejcza - ściagamy topowych zawodników indys, lecz oni w większości przypadków są wręcz wytarci kontuzjami. Czynnikiem jest też to że oni zwykle osiągnęli pewien wiek (ok. 30), który gwarantuje im niezłe doświadczenie w tym sporcie. Z drugiej strony ściąganie młodych rzadziaków z indy się mija z celem, bo bez doświadczenia utoną w NXT. Złotym środkiem byłby dość młody, aczkolwek już ze znaczącymi sukcesami zawodnik - modelowym przykładem jest Adam Cole. A raczej byłby ponieważ teraz zmaga się z kontuzjami. Więc pytanie jest takie:

- czy jest sens ściągania zawodników, absolutnie czołowych (z indy), biorąc pod uwagę że właściwie każdy z nich jest bardziej podatny na kontuzję?

Co do reszty Raw:

Wyatt Family v.TT wraca - i bardzo dobrze, pod nieobecność Usosów, mogą śmiało tworzyć człon dywizji drużynowej. A nawet jeśli nie będą tym kręgosłupem, to wciąż oglądanie ich razem to jest dobra tv.

Wg mnie strasznie naiwna jest tak szybka promocja Ambrose'a - jedna wygrana na PPV ma sprawić że będzie wiarygodnym rywalem dla mistrza HW? Słaby motyw, robiony trochę pod marków. Z drugiej strony, ten motyw balansuje fakt, że sam mistrz dupy nie urywa - bez pomocy sobie sam z niczym nie radzi (tak wiem, taki booking... whateva). A mamy jeszcze w obwodzie dwóch gości, którzy (biorąc pod uwagę sam booking) są w stanie pokononać Rollinsa jednym finishem. Dla mnie Rollins postacią jest rzeczywiście podobny do Edge'a, ale bookingiem przypomina raczej Daniela Bryana sprzed WM28.

Jestem zdumiony jak dobrze ogląda mi się kombo Naomi z Taminą - czerpię z tego wręcz niemożliwą radość. Wszystko się zgadza, nawet Tamina z ostatnim słowem ("Payback comes early" wyszło jej jak najbardziej akceptowalnie).

Mega Powers vs Road Warriors na Paybaxel - nie obejrzę kickoffa tego PPV pod żadnym pozorem. Chyba, że w oryginale.

Wg mnie, Neville powinien zgarnąć pas US, przy następnej okazji. A jeśli nie, to Cena może targać kolorowe srebro nawet latami. W takiej roli jest dla mnie idealny + w anałach historii może się zapisać jako najlepszy mistrz US (czyli tytuł który nie jest dzierżony przez nikogo znaczącego).

Elimination Chamber o pas IC trochę mi pokrzyżował mój fantasy booking - na MitB widziałem ladder match o Biały Hardcore Title (co prawda powtórka z WM, więc śmiało ten scenariusz można uznać za mocno niedopracowany). Swoją drogą, pas IC potrzebuje na gwałt jakiegoś wartościowego mistrza (coś jak Jasiek) - to co się wyczynia z tym pasem w tym roku to dramat i katastrofa. Od stycznia do WM "mistrzem" był BNB - wystarczy powiedzieć że 6 typa robiła z niego wała i każdy "rzucał" tym pasem jak gorącym ziemniakiem (to było słabe story, mimo że było jakieś). Pas zdobył Bryan ... nie był gorszym mistrzem - zacznijmy od tego że słowo mistrz w tym przypadku to nadużycie - w ogóle go nie było, a pas bronił chyba tylko raz (szału nie ma). Potrzebny jest ktoś, w kogo będą wierzyć i nie będą się bali promować - Neville byłby ok. (choć trochę krzyżuje mi to pomysł z jego atakiem na pas US). Kto inny? Pewnie Sheamus - średnio zachwycająca opcja, ale był od początku brany pod uwagę jako ten który pokona DB o pas. Inne postaci najchętniej bym sobie odpuścił.

Raw ogólnie udane, są motywy które mi przypadły do gustu. Zachwycać się Ejczem nie będę, bo w początkowym segmencie, miałem człowieka który mnie nie zawodzi pod kątem dobrej tv (to ten który ma związek z kolorem czerwonym). 2 out of 3 na Payback o TT Titles to narazie match na który czekam najchętniej - świetny ruch z dorzuceniem tego gimmicku.

Ten motyw z walką o pasy TT w komorze, raczej będzie wyglądał tak że będą 3 teamy, a wchodzić do ringu będą w miarę losowo, by po wejściu wszystkich wyłonić zwyciezców jednym pinem. Takie mam domysły, bo tak naprawdę to czegoś takiego jak TT Match w komorze nie robili.

Swoją drogą, pas IC potrzebuje na gwałt jakiegoś wartościowego mistrza (coś jak Jasiek) 

No to co za problem dac pas IC np: Ortonowi lub Reingsowi. Goście by podnieśli zdecydowanie ten pas do góry (Reings jako nie dawny zwyciezca RR i main eventer ostatniej WM a Orton na wzór Jasia by zgarnął tytuł, który kiedyś posiadał) Problem w tym ze obaj narazie pewnie będą zajeci, chociaz np: na Summerslam pas IC mógłby pójść w jakiś sposób do Vipera :D[/b]

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Najpierw był Kiss Me Arse Match, teraz zwyczajny pojedynek. "Udziwniacze" się chyba zostawia na ciekawy koniec, bo potem to wygląda jak wygląda. Marnie.

Rowan i Harper znów jako TT - i dobrze, rudy sam sobie nie radził, Luke... w sumie też. Ale byłby dalej od zwolnienia, niż Erick.

Neville w US Title Matchu został zabookowany killersko. Nie uwalili go, brawo. Rusev otrzymał ode mnie heel heat, czyli tak, jak być powinno :D

Little Powers vs The Ascension na Preshow Payback. Szczerze? Chętnie to zobaczę. Raz.

Strasznie szkoda Bryana. Znowu zwakował tytuł. Obawiam się, że już nigdy żadnego nie powącha, nawet złota TT. Oby w ogóle wrócił, bo tego też nie jestem pewien...

Elimination Chamber jako zapychacz dla Network... Jak jakimś cudem dostanę tam taką walkę o IC Title, to im wybaczę.

Prime Time Players sięgają dna. Już wcześniej cisnąłem te proma(wyjątkiem było... pierwsze), teraz to już żenada. Nie ma AW, nie ma PTP. Koniec.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Elimination Chamber jako zapychacz dla Network... Jak jakimś cudem dostanę tam taką walkę o IC Title, to im wybaczę.

Dostaniesz, i to w EC Matchu. ;)

...

Elimination Chamber można dorzucić do tej samej rodziny co niedawne King of the Ring - bo mianem PPV tego bym nie nazwał (chociaż pewnie w tym roku będą gorsze eventy), jako fan EC matchu cieszę się na dwa zapowiedziane pojedynki w komorze, szkoda, że nie zobaczę w niej walki o główny pas (bo kandydatów daleko szukać nie trzeba), w IC title matchu pewnie znajdą się członkowie KotR, za to interesuje mnie rozwiązanie walki o tytuły TT - dostaniemy trzy teamy, gdzie każdy dostanie po dwie komory, czy może idziemy na całość i pakujemy 6 drużyn? Druga opcja byłaby jakąś innowacją i chętnie zobaczyłbym taki wszechobecny brawl.

Apropos tag teamów - o ile powrót Rowana do Harpera średnio mnie interesuje, chociaż mogą zasiać impakt w dywizji, to reaktywacji Mega Powers się nie spodziewałem :D Wygląda to tak ubogo, że aż śmiesznie, ale nie jest to pomysł do długofalowych programów. Osobiście wolałbym, żeby Sandow na każdej tygodniówce parodiował kogoś innego, bo momentami robi to świetnie.

Bryan i jego karczycho - zaczynam godzić się z myślą, że to już końcówa, ale na pewno wróci jeszcze do ringu, choćby na tę jedną, pożegnalną walkę, na pocieszenie przypomnę, że walki o pas nie przegrał od lutego 2014 :D

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   405

Zigglera albo BNB z tym pasem na razie nie chcę. Ruseva również, bo teraz ten jego power wygasł cholernie i w jakim świetle pozostawiłoby to pas IC?

Serio? :shock: Kilka porażek z Jaśkiem powoduje, że tak wypromowany heel jak Rusev nie zasługuje obecnie na coś tak przeciętnego jak pas IC? Przecież nie zaczęli kolesia jobować na lewo i prawo, tylko udupili go z najmocniejszym (obok Lesnara) pod kątem wypromowania zawodnikiem Vince'a.

2.Reigns- nie pykło z WWE WHC, to może tutaj. Taki dodatkowy test przed większym złotem.

Ja rozumiem, że Romeo nie ma dobrego PR-u wśród smartów, ale po tej całej promocji jaką otrzymał przed WM-ką, dawanie mu teraz jakiegoś gównianego "srebra", to coś jak występ DiCaprio w "Świecie wg Kiepskich". Romek będzie dalej promowany - z tym, że mniejszymi kroczkami - i "gruntowany" jako main eventer, a pas IC mógłby zasugerować markom, że chłopina jest "za słaby by powalczyć o złoto, a więc walczy o srebro". Romario to nie Cena, który - gdyby nawet wygrał Womens Title'a - nikt nie miałby wątpliwości, że to nadal topowy main eventer.

Ale co Ziggler zrobił z oczami?

Wziął przykład z Undertakera, licząc, że dadzą mu podobny push :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

szkoda, że nie zobaczę w niej walki o główny pas

A mnie to cieszy. Nie uwierzyłbym, że Rollins mógłby to uwalić.

Przy IC nie ma pewności, kto wyjdzie z pasem(no dobra, zobaczymy czy to powtórzę po ogłoszeniu składu, ale w teorii jest lepiej).

U TT wątpię w porachę New Day Sucks, za to ciekaw jestem jak to rozwiążą(nie zdziwi mnie, jak dają 3 teamy i pozamykają ich pojedynczo, choć 2 osoby w małych komorach to byłoby ciekawe).

Czego nie zrobią - będzie ciekawsze, niż komora o WWE WHC.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Ja rozumiem, że Romeo nie ma dobrego PR-u wśród smartów, ale po tej całej promocji jaką otrzymał przed WM-ką, dawanie mu teraz jakiegoś gównianego "srebra", to coś jak występ DiCaprio w "Świecie wg Kiepskich". Romek będzie dalej promowany - z tym, że mniejszymi kroczkami - i "gruntowany" jako main eventer, a pas IC mógłby zasugerować markom, że chłopina jest "za słaby by powalczyć o złoto, a więc walczy o srebro". Romario to nie Cena, który - gdyby nawet wygrał Womens Title'a - nikt nie miałby wątpliwości, że to nadal topowy main eventer.

Ja natomiast wrzuciłbym go do tej walki i dał mu wygrać ten pas. Ot tak, by zobaczyć jak się sprawdzi jako mistrz. Ten gość tak naprawdę z miejsca stał się ME (liczę jego singlową karierę, czyli od rozpadu The Shield), nie dzierżąc żadnego tytułu. Mógłby spokojnie pobyć przez parę miesięcy jako IC Champion w środku karty, a później znów wrócić do Main Eventów (teraz już normalnie wypromowany, a nie "sztucznie"). Nabyłby jeszcze doświadczenia, a poza tym WWE sprawdziłoby jak Reigns radzi sobie jako mistrz (bo tak naprawdę tego nie wiemy).

Po drugie, tak naprawdę nie wiadomo co z nim teraz będzie. Mistrzem WHC raczej w najbliższym czasie nie zostanie, a nie chcę oglądać jego 506050 potyczek z Big Showem czy Kanem aż do SummerSlam, gdzie tam też dostanie gówniany feud (tak jak rok temu z Ortonem). W mid-cardzie jest teraz większy obrót jeśli chodzi o feudy. Jest Sheamus, jest Barrett, Ziggler, Neville i można by wymieniać. Co natomiast mamy w ME? Czy mi tylko się wydaję, czy tam są 3 osoby? Nie liczmy Ceny, bo jeśli mówimy o ścisłej czołówce, która zamyka show to mamy Reignsa, Ortona i Rollinsa (Ambrose chyba nie bardzo, mimo wszystko). Ktoś jeszcze? Kane? Big Show? Mid-card wygląda sto razy lepiej, a i tak nie korzysta się z tego potencjału, bo ważniejszy jest Kane i jego rozterki (może jest to ciekawe, ale już do porzygu).

• Reputacja:   405

Ja natomiast wrzuciłbym go do tej walki i dał mu wygrać ten pas. Ot tak, by zobaczyć jak się sprawdzi jako mistrz. Ten gość tak naprawdę z miejsca stał się ME (liczę jego singlową karierę, czyli od rozpadu The Shield), nie dzierżąc żadnego tytułu. Mógłby spokojnie pobyć przez parę miesięcy jako IC Champion w środku karty, a później znów wrócić do Main Eventów (teraz już normalnie wypromowany, a nie "sztucznie"). Nabyłby jeszcze doświadczenia, a poza tym WWE sprawdziłoby jak Reigns radzi sobie jako mistrz (bo tak naprawdę tego nie wiemy).

Dla mnie jednak byłby to przestrzał. Trzeba było mu dać srebro wcześniej, na jego "drodze" do main eventu WM-ki. Teraz facet minął ten punkt i IC-ek byłby dla niego regresem oraz jasnym sygnałem dla marków, że Romeo to obecnie jednak midcard. Facet nie ma tak mocnej pozycji (wypromowania), by swoją osobą promować srebro (vide: Jachu). W jego przypadku, to srebro pociągnęło by go do midcardu, niczym betonowe buty (patrz: Sheamus).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   2

Przemowa Triple H

Powrót Tryplaka przyćmiła publika. Sam segment na szczęście całkiem spoko. Seth tradycyjnie z płaczem do szefa, a Kane musi teraz pilnować, aby nie stracić pozycji przez swoją decyzję. Myślę, że to dosyć mocno ubarwia nam ME nadchodzącego PPV.

Pierwsza walka - J&J Security vs Dean Ambrose

Cóż... Biedna "ochrona". :twisted:

Druga walka - Dolph Ziggler vs Bad News Barrett

Tutaj poszli w stronę wygranej "złego". Powinniśmy jeszcze dostać Neville na przeciw Irlandczyka.

Widzę, że Dolph się taki hipis robi. Jeansowa kurtka, opaska na głowę i... tusz do rzęs? Raven wanna be? :twisted:

Trzecia walka - Erick Rowan vs Fandango

Współpraca to ratunek zwłaszcza dla Rowana. Jeżeli nic nie oferowali solowo to niech pobędą razem.

Czwarta walka - US Championship: John Cena (US) vs Neville

Pomijając parę słów o świetności Stanów i Rusevie można obejrzeć walkę. Fajnie, że rzucili Anglika Jaśkowi. Nie dość, że miał przewagę to jeszcze przegrał tylko poprzez interwencję Bułgara. Narzekać nie można. Skoro Barrett dostał Dolpha to myślałem, że "człowiek, o którym zapomniała grawitacja" dostanie rudego. Jak widać nie teraz. Może na Smacku i to chyba byłoby odpowiedniejsze miejsce.

Piąta walka - Kane vs Roman Reigns

Liczyłem, że potrwa to dłużej, ale plus zobaczyć rozwścieczonego Kane'a.

Szósta walka - Tamina vs Brie Bella

Tamina ma znowu swoje 5 minut podczas współpracy z Heelową Naomi. Bliźniaczki za to troszkę poszły na dalszy plan.

Siódma walka - Macho Mandow vs Curtis Axel

Nawet nie wiem, co powiedzieć. To wiało lipą na kilometr, ale kurde... To może być zabawne przez moment. :lol:

Przemowa Daniela Bryana

Mamy vacat, co z jednej strony urozmaici powracające EC, na które bardzo się cieszę. Chciałbym być dobrej myśli, ale obawiam się, że nie będzie happy endu... .

Ósma walka - Big E vs Cesaro

New Day nie mogło wiecznie jechać na farcie, a wygrana Szwajcarowi się przyda.

Ponownie PTP nabija się z innych teamów. DX zaliczone to może teraz zaczniecie działać? Nie? Ok... .

Przemowa Braya Wyatta

Ryback musiał być. Z resztą samo zjawienie się osobiście w ringu Braya zwiastowało coś poza gadką. Dosyć późno to się rozkręca i niezbyt grzeje.

Dziewiąta walka - Randy Orton vs Seth Rollins

Pomijając znośny pojedynek podobały mi się wydarzenia po nim. Całkiem spoko rozegrali to najpierw posyłając J&J na pomoc Sethowi, a potem rzucając pozostałą dójkę, ubiegającą się o pasy. Maltretowanie Rollinsa było iście Heelowe. :D Spear Romka dla Randy'ego to obrót o 180 stopni, ale również na ogromny plus. Ambrose zostaje jako ostatni na nogach. Promują go solidnie, ale również wyczuwam, że na PPV może pożegnać się z myślą o złocie dosyć szybko. Mimo iż jest na fali to wciąż będzie tam dodatkiem. Pytanie tylko czy dużym czy małym?

RAW jedne z wielu.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

I po to Open Challenge jest. I dlatego jestem na tak, jeżeli chodzi o posiadanie pasa przez Cenę. Świetnie, że Owens się pokazał, pogadał, walnął Powerbomba, a dodatkowo podpromował środową galę.

Elimination Chamber szykuje się na 100x lepszą galę od Payback. Dobre składy w komorach eliminacji (dobrze że nie ma Meta Powers, a trudno mi wytypować kto może to wygrać - mogą postawić na PTP, Lucha Dragons lub New Day), na 99% Rollins walczy z Ambrosem no i... Cena vs Owens. Jestem ciekaw, jeżeli przegra on pas NXT w środę to jest duża szansa że wygra US Title i zostanie w głównym rosterze. Ponownie, dobra promocja dla Networku.

Edytowane przez rockydoggy
...

• Reputacja:   1

Ryback słodko pierdzi o Bryanie, rzuca cheap popy, generalnie pokazuje się z kiepskiej strony i nawet przerwanie Stefce nie poprawi ogólnego poglądu na sprawę. Fajne za to było to, że RAW zaczęło się od promowania pasa Intercontinental.

Dean Ambrose jest na tyle łaskawy, żeby dać Sethowi walkę z pasem na szali :lol:

Rusev kontynuuje wątek z Laną, ale jest też zapowiedziany do walki w komorze o pas IC. Tak jak wspominałem wcześniej - idealny kandydat z grona tych oczywistych, bo i tacy głównie wejdą do walki (on albo Ryback - innej opcji do głowy nie dopuszczam). Nawet zabrakło Neville'a, który wydawał się tu pewniakiem, ale dostanie w najbliższym czasie gościa, dla którego nie było nic od miesięcy :shock:

Kevin Fn Owens debiutuje na RAW. Czy to Elimination Chamber mogło być lepsze? To jest praktycznie fantasy booking zaserowany przez WWE. Kevin wypadł bardzo dobrze. Sam fakt, że WWE było skłonne dać mu mikrofon jest dla mnie sporym wydarzeniem. Nie zawiedli się. To wyglądało jak godni siebie rywale, którzy niewykluczone, że na przestrzeni kilku lat dostana storyline z prawdziwego zdarzenia.

Trudno być przeciwnikiem pomysłu, że ładna Diva dołącza do Dolpha. Duet z Maria już mi podchodził, duet z AJ był spoko, teraz czas na Lane. Jasne, wolałbym żeby pomogła wprowadzić kogoś nowego do rosteru, ale takie rozwiązanie też jest ok. Rusev będzie feudował z Dolphem o IC Title po EC?

50608915156a3743c1fa34.jpg