Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak Heyman przypominał ile promocji włożono w postać Lesnara - streak Takera, zesquashowanie Ceny - aż szkoda by to było marnować na Reignsa. Sad but true. Nie zapominajmy, że wcześniej Brock był promowany zwycięstwami nad Punkiem, Big Showem i Tryplakiem. Zdaje mi się, że i na WM'ce Lesnar wygra, ale tak to się po prostu zakończy? Może to trochę nieprawdopodobne, ale co z The Rockiem? Niby ma walczyć na WM 32, więc mógłby wbić (tym razem przy o wiele większej reakcji, chyba, że miałby znowu gratulować Reignsowi). Cash-in jest prawie niemożliwy, bo Seth za bardzo dostaje na tygodniówkach, co w konsekwencji oznacza jego ewentualne zwycięstwo (nie, że narzekam). Niczego nie przesądzam po wynikach z tego RAW, ponieważ pamiętam jak było rok temu - Bryan triumfował, Lesnar triumfował, The Shield triumfowało, a na samej WM'ce nie było inaczej.

129015919552c4b3100be8c.jpg

Matko co to miało być w konfrontacji Lesnara z Reignsem? Ta przepychanka o pas? Jak jakieś małe dzieci o zabawkę xD Wyszło dla mnie komicznie śmiesznie. Tacy dwaj twardziele to niech się o to pobiją! Poza tym WWE ich nie brawluje ze sobą, bo nie wie kto ma wyjść z twarzą. Publika wyraźnie za Brockiem, jak 3/4 fanów. Ciekawe czy obroni pas, czy federacja da szansę Romanowi.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W końcu RAW zaczęło się w taki sposób, że poczułem Road to WrestleManię. Szkoda, że do ostatniej tygodniówki musieliśmy czekać... może i Sting niewiele powiedział, ale zawsze mocno markuję jego wejścia (mimo iż nie byłem fanem WCW, bo za młodu nie oglądałem wrestlingu i nie znałem tej organizacji, ale stałem się jego fanem przez TNA). Aż się prosi, by jego walka z Hunterem na WMce była NO DQ i w użyciu zarówno Baseball jak i Sledgehammer...

R-Truth wygrał po raz pierwszy od... właśnie od kiedy? Wiem, że wygrał tag team match z Ambrosem, ale jednak wygrał i przynajmniej on znowu ma swoje małe momentum.

"Mamy dziesięciu jobberów walczących w Andre The Giant Battle Royal? Mam świetny pomysł! Zróbmy 10-Man Tag Team Match na RAW, Playa!". Sama walka po mnie mocno spłynęła. Tak jak późniejsze tag teamy.

Raczej wiadomo było, że walka Randy'ego z Sethem i J&J Security skupi się na niszczeniu ochroniarzy przez Vipera. Szkoda, że tym razem dostali trochę mniej czasu, ale w sumie wyciągnęli już z tego feudu chyba niemal wszystko i czekam na to starcie, bo z nim mam największy problem. Jeżeli Randy wygra na WM to niemal pewny cashing Setha co bardzo bym markował...

Laski w końcu dały w miarę porządną walkę i przez to co zadziało się między AJ, a Paige po pojedynku trochę zainteresował mnie ten tag team match na WM.

#AxelMania! #AxelMania!

Rusev zniszczył Jaśka. Aż szkoda mi było jak demolował bohatera dzieciaków. To mi jednak mimo wszystko wskazuje na Cenę na WrestleManii, by ten zabrał pas. No bo co jak tego nie zrobi? Nie chcę Jaśka walczącego z Romkiem o WWE WHC, więc czekałaby Johna tylko przerwa lub ewentualnie feud z turnującym Ambrosem. Ale to już zostawiam na późniejsze dyskusje.

W starciu wszystkich o pas jak na razie triumfowała... drabina. Bo to ona wszystkich znokautowała. Najbardziej chyba jednak promowani są Daniel Bryan i Dolph Ziggler. Wciąż czekam na to, by na WMce wszedł Sheamus tuż przed Ladder Matchem, zniszczył Danielsona i mamy gotowy feud na najbliższe miesiące.

Kreatywni bardzo mocno ograniczyli się w segmencie kończącym. Po prostu jak zwykle promo Heymana i tyle. Nie można nawet nazwać tej szarpaniny z pasem mistrzowskim konfrontacją. Zresztą... można powiedzieć, że ten segment podsumowuje cały feud, którego prawie nie było.

Oglądałem RAW Live i powiem tak - nieźle się bawiłem przez pierwszą godzinę. Jakoś do 2:30 dość szybko minął mi czas. Potem było gorzej i gorzej aż do Main Eventu. Wciąż odczuwam, że jest to jedna z najgorszych RTWM w ostatnich latach. Ale na szczęście jeszcze tylko SmackDown! i można nastrajać się na niedzielną noc.

Edytowane przez Giero

Tydzień temu byłem mocno zaskoczony wygraną Zigglera nad Bryanem, a ten znów to zrobił :o Martwi mnie to, bo mocno obniża szansę Dolpha na wyjście z walki na WM zwycięsko. Oczywiście efekt ten trochę obniża to co się stało potem, a więc atak Deana, a potem brawl wszystkich uczestników. Fajnie, że nikt nie zabrał pasa i przedstawili ich jako równych rywali. Niewątpliwie ta walka zapowiada się najlepiej.

Matko co to miało być w konfrontacji Lesnara z Reignsem? Ta przepychanka o pas? Jak jakieś małe dzieci o zabawkę xD Wyszło dla mnie komicznie śmiesznie.

Dokładnie to samo przyszło mi na myśl jak to zobaczyłem :D Choć z drugiej strony trzeba przyznać, że to dobrze iż żaden nie wyszedł z tego RAW z przewagą.

Wkurzony za to jestem jednostronnością story Stinga i Trypla. Liczyłem, że chociaż teraz Sting zostanie zniszczony, a tu znów HHH ucieka. Na WMce też wygra Sting i tym sposobem dostanie chyba najbardziej jednostronny feud w historii wrestlingu.

Cena zniszczony przez Ruseva zwiastuje nam nowego mistrza US. Tak się zaczynam zastanawiać, czy WWE nie szykuje nam podbudowy pod unifikację pasów IC i US? Może świadomie chcą dać te pasy dwóm mocnym postaciom, żeby unifikacja była na grubo i z miejsca podbudowała pas na wysoki poziom.

Miałem chęci oglądania RAW na żywo ale jednak sobie odpuściłem i powiem ,że jakoś nie żałuje.

Sting wjechał na początek. Jakoś starał się wytłumaczyć dlaczego na jego celowniku znalazł się Hunter. Pojechał po najprostszej linii oporu. Po wejściu Stefci jakoś to poszło do przodu. Nie podoba mi się w tym wszystkim to ,że HHH jest w tym feudzie pokazany jako totalna szmata. Ucieka albo dostaje łomot. Rozumiem ,że on jest raczej już postacią do promocji ale jako fan powoli odczuwam ,że Hunter po wtopie na tej WM nie będzie u mnie już wywoływał żadnych emocji.

R-Truth zgarnia pin. To raczej mnie upewnia ,że on pasa nie zgarnie i to raczej dobrze. BNB mnie rozwalił jak cisnął do Bookera ,że on jest pięciokrotnym mistrzem . :D

To całe Battle Royal spływa chyba po każdym. Bez bicia przyznam się ,że nawet nie oglądałem tej walki drużynowej i to przewinąłem.

Jeszcze ostatnio byłem pewien ,że Randy wygra na WM ,a po dzisiejszym RAW już tak pewny tego nie jestem. Jakoś łatwo sobie poradził z ochroniarzami. Jest jeszcze opcja ,że Seth może wygrać w niedziele właśnie z ich pomocą.

Zdziwię się ,że to powiem ale zaciekawiła mnie walka kobiet. Po wydarzeniach z RAW z chęcią to obejrzę.

Hogan z ekipą to nawet nie będę się wypowiadał.

Cena zebrał spore bęcki na tym RAW. Tutaj raczej jestem pewny ,że zgarnie pas US. Bardziej mimo tego wszystkiego mnie ciekawi jak potoczą się losy Ruseva jeśli straci pas na WrestleManii.

Bryan i Ziggler chcieli walki singlowej na WM to teraz dostali szansę znów walki jeden na jednego tylko na tygodniówce. Ziggler wygrywa ale tutaj znów jestem pewien ,że pasa nie zgarnie. Dean lub Daniel muszą to wygrać ewentualnie Sheamus.

Heyman spokojnie może prosić o wypłatę Brocka i Romka na swoje konto. Znudziłem się ciągłymi promami Paula. Ta cała promocja face to face i to co z tego wyszło to komedia. Całkiem wybuchnąłem śmiechem jak Romek zgarnął pas z rąk Lesnara.

Początek był obiecujący ale potem im dalej w las tym gorzej.

Edytowane przez Aquino
2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

W psychoanalitycznej teorii Jacquesa Lacana istnieje takie pojęcie jak objet petit a, czyli przyczyna pożądania, "Inny". W teorii filmu to pojęcie jest często interpretowane jako nieosiągalne do pełnego spełnienia pragnienie, którego niespełnienie i swoisty brak w tym, co widzimy, wywołuje niedosyt. Niedosyt ten z kolei powoduje, że chcemy oglądać i sprawia, że odczuwamy przyjemność z oglądania. Objet petit a istnieje o tyle, o ile jest niedostępny, o ile "tworzy" nieznanego innego, wielką niewiadomą. W filmie objet petit a to spojrzenie widza, który pragnie władzy i wiedzy o tym, co się wydarzy, jednak cały naddatek przyjemności z oglądania płynie z tego, że nie wiemy, co stanie się za chwilę. Poczucie braku jest w filmach podstawowym warunkiem odczuwania przyjemności.

Za objet petit a stoi jednak pewna logika, nasze wyobrażenia (tj. nasze logiczne myślenie, nasza umiejętność analizy tego, co już widzimy) i nasze pragnienie (oczekiwanie wpływające na i wypływające z objet a petit - braku) obopólnie na siebie oddziałują.

Posłużę się przetłumaczonym slajdem z wykładów na które uczęszczałem:

http://i.imgur.com/3deHRqF.png

W pro wrestlingu objet petit a, brakiem, jest ta niepewność, co stanie się w trakcie nadchodzącego pojedynku. Podobnie jak w filmach, w pro wrestlingu ta niepewność musi być cały czas podsycana. Aby odczuwać pragnienie wynikające z braku, musimy odczuwać wszystkie składowe, z których ta ekscytacja i zadowolenie wynika. W skrócie, nasz wyobrażony scenariusz przerzucony przez ideologię (czyt. w przypadku wrestlingu logiczne myślenie) musi na szczeblu ideologicznym zostać przerzucony na nasze pragnienie. Nie możemy dostać 100%, bo to niszczy objet petit a. Jednakże, nie możemy dostać całkowitej odwrotności naszego wyobrażenia, gdyż wtedy przerwana zostaje linia między wyobrażeniem a pragnieniem. W sytuacji, w której to, co widzimy, nie spełnia podstawowych ram logiki, to, czego nie widzimy traci wartość pragnienia. Przestaje nieść obietnicę przyjemności wynikającą z niepewności, w związku z czym tracąc pragnienie, oddalamy przyczynę pragnienia, oddalamy objet petit a, oddalamy całą mistykę wynikającą z niedostępności innego.

Go-home Raw przed WM 30 skończyło się wielkim brawlem, w którym Daniel Bryan pokazał, że nie boi się Triple H'a Ortona i Batisty i udowodni całemu światu, że nie jest B+ playerem, a wielką gwiazdą. Człowiek,w którego fani wierzyli, jak w nikogo innego od lat, pokazał, że wygra. Podsycenie pragnienia ekstrapolowanego na objet petit a sięgnęło zenitu. Koło się zamknęło. Nie mogliśmy się doczekać WrestleManii, chcieliśmy zobaczyć, co się stanie.

Wykres Lacanowski w wykonaniu Vince'a McMahona na rok 2015 wygląda następująco:

http://i.imgur.com/n5N5r0U.png

Wczorajszy segment zamykający Monday Night Raw był antytezą wyobrażenia przeciętnego widza o tym, co powinno się stać. Można obrażać inteligencję widzów, a biorąc pod uwagę fakt istnienia płatnego WWE Network - klientów - jedynie do pewnego momentu. Wczorajszy segment zamykający Raw zabił całą ekscytację dotyczącą tak naprawdę czegokolwiek na WrestleManii. Objet petit a oddziałuje na pragnienie, ale pragnienie nie odpowiada. Pragnienie nie odbiera impulsu wyobrażenia. Pragnienie nie ma prawa odebrać impulsu pochodzącego z wyrywania sobie pasa z intensywnością, która nie umywa się do intensywności bójek o pluszową żyrafę w przeciętnym przedszkolu. Objet petit a bez impulsu przestaje istnieć. WWE miało kilka tygodni na to, aby bądź podbudować Romana i przekonać widzów do tego, że warto obejrzeć WM z main eventem z jego udziałem, albo wbić w ich głowy, że Brock Lesnar jest siłą nie do powstrzymania i Roman nie wyjdzie stamtąd żywy. To był ostatni moment, w którym można było tego dokonać. Tymczasem finałowe kilka minut Raw obraziło moją i jestem przekonany, że nie tylko moją inteligencję.

Niestety WWE Network zabiera mi pieniążka z karty 18 każdego miesiąca, więc mam aktywną subskrypcję jeszcze przez prawie cały miesiąc. Ale kurwa mać, to Raw sprawiło, że zrezygnowałem i od następnego miesiąca nie będę już miał network. Nie chcę oglądać tej WrestleManii. Nie odczuwam żadnej ekscytacji. Nie odczuwam przyjemności z oczekiwania. W niedzielną noc nadrobię zaległości, które mam z Lucha Underground i NJPW on AXS TV, kto wie, może w tym tygodniu przyjdzie mi DVD PWG, które zamówiłem i będę mógł odczuwać przyjemność z oglądania pro wrestlingu.

Vincent, czemu robisz kurwę z Lacana? :(

Początkowy segment tylko utwierdził mnie w przekonaniu że Sting vs HHH to jedyny feud który mnie ciekawi na tegorocznej WrestleManii. Dobrze że nie dostaliśmy brawlu, tylko dziwi to że jakby nie było znowu Sting "wygrał". W ogóle świetnie że dali Bordenowi mikrofon.

Curtis Axel właśnia miał highlight swojej kariery. Dostanie puncha od starego Hogana to jakby nie było zaszczyt. Axel do zwolnienia.

Kevin Nash powinien być main eventem podczas Hall Of Fame, jeżeli dostanie to Macho Man (oczywiście że zasłużył bardziej ale jego już nie zobaczymy) to trochę będzie niesmak. Tegoroczne HOF i tak wypada dość blado.

Wiem że to pierdoła ale lekko zarośnięty Lesnar mi przeszkadza. W UFC mieliśmy nawet drwala Lesnara ale coś jak u The Rocka, broda w WWE mi przeszkadza. Przyzwyczaiłem się do ogolonego jak dupa niemowlaka Lesnara.

Fajny moment jak Reigns wyszarpał pas Brockowi, gorzej jak obaj go trzymali, bo wyglądało to komicznie.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

• Styl:  Jasny

Sting wreszcie gada na RAW i zrobił dobry segment ze Stephanie, jednocześnie podkręcając atmosferę przed starciem z Tryplakiem. Co, nie oszukujmy się, było bardzo potrzebne, bo z promocją nie szaleli.

Tylko ta wejściówka... Brakuje Crow theme. Nie obraziłbym się na

wersję, szkoda że nie ma na to szans.

Tańczący Ambrose - małe, a cieszy :D

Może jestem wredny, ale rozwaliły mnie miny niektórych ludzi z publiki podczas promowania olimpiady specjalnej :D Kilku chyba nawet przysnęło.

Fajny był mini wywiad z Mizem i Mizdowem, wreszcie ktoś spoza WWE się przydał ;) Mizdow może wygrać tego Battle Royala na WM.

Orton vs Rollins i J&J... już bym chyba wolał, by się w ogóle dzisiaj nie pojawili.

Skłócili Paige i AJ - spoiler alert, wygrają na WM ;)

Snoop posłużył za zmyłkę, to Hogan był gwiazdą. Pierwszy raz się cieszyłem, że się pojawił :D I Axel się do czegoś przydaje!

Nie dość, że powtórzyli durną walkę z SD, to jeszcze Torito pokonał Natalyę... Powinna za to dostać premię(tak, za porażkę, dziwnie to brzmi). #WWEShareYourVoice

Cena na łopatkach - spoiler alert, wygra na WM ;)

Piękną otoczkę zrobili wokół proma Wyatta. Brakowało mi tylko tego Takera choć raz przed WM, spokojnie mógł tu wparować na koniec.

Big Daddy Cool wchodzi do Hall of Fame. Sporo ich wrzucili w tym roku.

Ta reklama Burger Kinga :D

Ziggler znowu czyściutko pojechał Bryana :shock:

Brawl po walce, promocja Ladder Matchu zakończona, teraz tylko czekać na showstealera.

Heyman strzelił takie promo, że Lesnar sam się zdziwił, jak usłyszał niektóre słowa :D

Koniec jakiś taki... zwyczajny. Nadal ciężko mi się tym emocjonować. Nadal wolałbym 20minutowy speech Paula na miejsce ME WrestleManii.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   1

Raw bardzo przyjemne oraz dobre.

1.Przyjemnie się mi oglądało Harpera w ringu i jednocześnie słuchało BNB. Chciałbym zobaczyć ich kiedyś jako TT taki z krwi i kości, a nie obijający się z jakimiś jobberami jak Matadores.

2.#AxelMania co raz lepiej. Oby jeszcze kilka razy pojawił się jako heel, a później face turn i mamy na gotowo zajebistego zawodnika, którego fani łykną (#Mark Mode off). Axel ponownie dał świetne promo. Cholernie go lubię.

3.

Podczas wieloosobowego Tag Team Matchu promujacego Andre the Giant Battle Royal, najść mnie mogła tylko jedna myśl - zobaczymy, kto NIE wygra w niedziele. Ryback,

gratulujemy, wygrałeś na RAW, mamy nadzieje, że się najadleś. Smacznego!

Tę teorię przy walce BR to idzie o kant dupy rozbić. Sporo razy dominator z tygodniówek wygrywał na PPV. Przykładów na szybko nie pamiętam, a bawić w poszukiwacza na wujku google się mi nie chce. Co do samego BR, to właśnie wygra je Ryback, bo nie po to zastawili go akurat w tej walce zamiast w Ladder Match'u o pas IC. Innych realnych faworytów do zgarnięcia statuetki nie widzę (Sandow odpada). Natomiast ta teoria w 100% pasuje właśnie do Zigglera, który będzie blisko pasa, ale ostatecznie trafi on w ręce Bryana i później możemy spodziewać się Rudego, który po walce wyjebie Pchlarzowi (podoba się mi te określenie w stosunku do DB) buta w twarz.

4.Konfrontacja.. Gra aktorska obu zawodników gorsza od tej Szpilki. On by im pokazał jak się pienić, aby janusze były pod wrażeniem. (<----oczywiście ironia).

11066828_10155323558905551_8317595356093288236_n.jpg?oh=c1d8852173613082a6b3691a335b550f&oe=55BA24B5

5.Przy scenie Kidd-Natalya na back stage'u brakowało loga Brazzers :twisted:

Edytowane przez 8693

Sandow odpada

bo?

• Reputacja:   1

Sandow odpada

bo?

Jest komediową postacią póki co. To tak jakby wygrał je Marrella. Idąc na logikę on musi zostać wyeliminowany przez kogoś, żeby fani go jeszcze bardziej wspierali przy boku Miza, którego wyeliminuje. Story ciągnie się dalej.

Ostatnie Raw przed Wrestlemanią. Wypadałoby coś napisać o nim jak i samej Road to Wrestlemanii.

Fajnie było posłuchać Stinga. Trochę za dużo cheap popu, mam wrażenie, że jego otoczka tajemniczości odrobinę na tym ucierpiała ale chyba wolę takiego Stinga niż żeby mieli z niego robić drugiego Undertakera. Cóż, jak fajnie by nie było posłuchać Stinga po raz pierwszy w WWE... tak Stefcia go zjadła. Borden po jej wejściu nie istniał. A co do Tryplaka... mogli już zrobić tą konfrontacje. Wyglądało to wyjątkowo źle, gdy Hunter wszedł wkurwiony, zakasał rękawy i chciał wejść by naklepać Steve'owi w obronie żony po czym wystraszył się czarnego kija.

Dean Ambrose & R-Truth vs Luke Harper & Stardust

Okej WWE... tańczący Dean to już drobna przesada. Ja rozumiem kwestie bycia baby facem ale u Deana coraz bardziej uwydatnia się to "baby". Gdyby nie był tak dobry w graniu popierdoleńca w trakcie walki i nie tylko to zacząłbym rzygać tęczą.

Nawet fajny był ten wywiad Mizdowa i Miza z Kevinem Hartem i Willem Ferrellem. Można było się pośmiać :D.

Ryback, Erick Rowan, Zack Ryder & The Prime Time Players vs The Miz, Damien Mizdow, The Ascension & Adam Rose

Plus dla Miza za mordercze sprzedanie Meat Hooka... to raczej wszystko :P

Randy Orton vs Seth Rollins & J&J Security

Cieszę się, że udało im się to zrobić tak by nie doszło do konfrontacji Rollinsa z Ortonem... w sumie nie wiem co więcej mogę o tym napisać, nic się nie wydarzyło, nic nie ruszyło :P.

Nikki Bella vs Paige

Wyjątkowo dobra i długa walka. Końcówka budzi zainteresowanie walką div. Proszę bardzo, da się wypromować walkę w jeden tydzień a w 5 tygodni już nie? Come on WWE...

Ten Snoop Dogg to musi ostro jechać po zatokach. Długi jak miesiąc, szczupły jak wypłata.

Wreszcie zrobili coś fajnego z Axelmanią, szkoda tylko, że wyszło to tak słabo. Ale konfrontacja Curtisa z Hulksterem wciąż ma potencjał.

Ruse(k)v ładnie zamiótł nam Jasiem. Zniszczenie prawie tak piękne jak zniszczenie Rollinsa przez Ortona 2 tygodnie temu. Takiego Bułgara mogę oglądać, choć bez Lany szybko utonie. Wygląda na to, że na WM'ce John zatrzyma kolejny push.

Zajebiste promo Wyatta. Choć szkoda, że prowadził ten feud od początku do końca sam. Cóż, Takera zobaczymy dopiero na WM'ce a pop jaki zgarnie będzie pewnie olbrzymi.

Dolph Ziggler vs Daniel Bryan

Karny kutas dla publiczności, która dała dupy na całej linii. Taka walka a zaangażowane w nią było tylko jakieś 10% fanów. Przez praktyczną ciszę na arenie walka była tylko dobra, a mogło z tego wyjść coś naprawdę zajebistego. No i Ziggler znów rozjeżdża Bryana. Dalsza promocja Dolpha czy degradacja Daniela?

Konfrontacje Romana i Brocka widziałem jednym okiem. Nie pamiętam za bardzo tego co mówił Heyman(co jest naprawdę martwiące) ale z tego co zapamiętałem to praktycznie powtarzał proma z poprzednich tygodni. Przepychanka o tytuł - zabawna.

Raw wyszło średnio a cała Road to Wrestlemania cholernie słabo. Nie było żadnego godnego zapamiętania momentu, niczego wyjątkowego. Zabrakło segmentów jak zeszłoroczna okupacja Raw a także feudy nie urywają dupy. Zaczęło się obiecująco, Sting, Bray Wyatt ale nawet hype nie naprawi tego jak źle ta WM'ka jest wypromowana jeśli chodzi o feudy(bo sama karta jest mocarna). Cóż, na WM'kę i tak czekam bo to w końcu największa gala roku. Obejrzę jeszcze live ceremonie Hall of Fame, żeby może bardziej się nakręcić bo same tygodniówki niczego nie oferują.

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

To niby kiedy Sandow dostanie szansę? Nie oszukujmy się , dostanie ją na bank. Właściwie mogliby mu zaufać jeszcze raz i dać mu ponownie walizkę i tak lepszych kandydatów nie ma... Nie chciałem, ale (po raz kolejny) muszę przypomnieć jak bardzo bezsensowna staje się gala mitb.

Tak się zastanawiam-jakież to specjalne wejście będzie mieć Sting. Spuszczenie z lin chyba odpada(choć miało być jakieś szokujące wydarzenie), to może właśnie połechcą nas intymnie i okraszą fajną niespodziankę w postaci wcw's theme songa? W cale tu nie ironizuje, ten jeden jedyny raz może będziemy mogli go usłyszeć w imperium Vinca? Bądź co bądź i tak sądzę , że zrobią coś ze Stingiem spektakularnego.

mały- a nie dawno mi się dziwiłeś. Jak to promocja gali może odbić się na odbiorze ppv. ;)

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Tę teorię przy walce BR to idzie o kant dupy rozbić. Sporo razy dominator z tygodniówek wygrywał na PPV.

W zeszłym roku Bryan, Lesnar i The Shield triumfowało na ostatnim RAW przed WM'ką, a na samej gali nie było inaczej. Wtedy właśnie ta teoria została obalona.

129015919552c4b3100be8c.jpg

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Na ostatnim raw Brock był rzucony na stolik, także. :D Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg