Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Wszystko zmierza ku temu ze Bryan zostanie dokoptowany do main eventu wrestlemanii. Taki scenariusz byl realizowany juz nie raz ale po raz pierwszy mamy story gdzie zwyciezca RR moze stracic swoj spot.

Dla mnie to skandal. Wieczna fraza ze zwyciezca rr pojedzie na wrestlemanie wlasnie stracila rację bytu.

Mysterio po wygraniu RRM 2006 stracił shota o pas WHC na rzecz Ortona na No Way Out.

Więc żadna nowość, potem został jednak tam ponownie wrzucony.

Romek na WM z Lesnarem to pewniak.

Może i żadna nowość, ale w tym przypadku zgadzam się z sixterem. Zbyt częste podważanie zwycięzcy RR Matchu zabija legendę tej walki i rozmienia ją na drobne.

albo zostanie uwalony przez interwencję (Sting? Taker? Hogan? Przecież to w końcu WWE) albo (bardziej prawdopodobna opcja) po prostu wygra i straci pas na rzecz Rollinsa.

Nie. Reigns czysto pokona Lesnara. Bez żadnych interwencji po stronie Reignsa, no chyba że Lesnar będzie kantował jak leci z Heymanem i jeszcze Authority się włączy, to wtedy jakaś tam pomoc ze strony face`ów którzy zaatakują Heymana i Authority, a Reigns czysto tak czy tak pokona Lesnara.

I po walce żadnych cashów - Reigns jak ma byc twarzą WWE musi opuścic WM z pasem po wygranym czysto ME WM.

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

Reakcja na Romana wprost bajeczna! piski dzieci wzbogacone wrzaskami roztrzęsionych singielek dumnie tłumione przez męski chór smartowych gwizdów i buczeń ;) Akurat jeżeli chodzi o Fast Lane to cheer będzie dosyć wyrównany, tak czy inaczej będzie emocjonalnie... zaś co do samej WMki Roman z pewnością tam trafi i zmierzy się z Lesnarem, a że publika będzie smartowa to opowie się za Brockiem który albo zostanie uwalony przez interwencję (Sting? Taker? Hogan? Przecież to w końcu WWE) albo (bardziej prawdopodobna opcja) po prostu wygra i straci pas na rzecz Rollinsa. Ciężko planować na 2 miesiące przed jak sprawy się potoczą, jednego jestem jednak pewien - WWE nie zmieni znacząco swoich planów, może jedynie odłożyć czyjś triumf w czasie.

no wyjebiście prawdopodobne

Jak ktoś pisał wyżej, fraza "zwycięzca RR jedzie do ME WM" powinna być szanowana niezależnie co się wydarzy. Pisałem na twitterze, że tyle razy to wykrzykuja, a potem może się okazac, że jednak nie jedzie na WM.

Moim zdaniem WWE nie powinno wciskać ludziom na siłę herosów jak to robi z Reignsem, sama nazwa ciosu "Superman punch" już pokazuje, że federacja kreuje go na galaktycznego superbohatera. Popatrzcie na Bryana, czy ktoś go wrzucał na siłę? Nie, a ludzie go kupili. Niech sami sobie wybiorą, a nie federacja za nich ma wybierać.

Reigns będzie w ME, bo to zniszczyłoby tradycję RR i całe miesiące włożonego w promocję Romka. Najwyżej może być TT z Bryanem. Byłoby miło. Oczywiście bez żadnych Kroków lub Ortonów rzecz jasna.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Superman Punch i jego nazwa istniały daleko przed rozpoczęciem kariery przez Reignsa, także tego.

"Niszczenie tradycji" nic mnie nie obchodzi, dla mnie ważniejszym argumentem za zwycięstwem Romana jest to, że już zaczął feud z Lesnarem, poza tym gdzie by się podział po utracie title shota?

Reigns będzie w ME, bo to zniszczyłoby tradycję RR i całe miesiące włożonego w promocję Romka. Najwyżej może być TT z Bryanem. Byłoby miło. Oczywiście bez żadnych Kroków lub Ortonów rzecz jasna.

Pierwszym zwycięzcą RRM, który dostał Title Shot na Wrestlemanii był bodajże Yokozuna na WM9. Cena, który wygrał w 2008, wykorzystał swój shot na No Way Out, dopiero potem go dokoptowali do walki o pas na WM.

A tradycji, zwycięzca RR = Main Event Wrestlemanii to zdecydowanie nie ma :)

Ostatnie 2 lata tak było, ale wcześniejsze 4 już nie.

Wszystko zależy od potrzeb, to tylko wrestling, tu nie ma sensu doszukiwać się logiki czy prawidłowości. Roman będzie walczył o pas na WM 31, to że będzie w nim słaby i nikt go nie kupi to jest w tym momencie główny problem w WWE.

aby przyćmić wygraną Romana nad Bryanem dojdzie do heelturnu Zigglera, który ku zdziwieniu wszystkich zaatakuje Dragona

Człowieku on na RR zmienił The Rocka w heela a Ruseva w face'a. Żadny angle nie sprawi że ludzie to kupią, ale myślę że ten zjebany storyline z tym że Reigns walczy dla rodziny i cała jego rodzina siedzi w biznesie sprawi że z pewnymi fanami będzie do pewnego stopnia over coś jak Cena z tym że pracuję "ciężej od innych", make a wish itd.

184017060054d27f5f1a1c3.jpg

adny angle nie sprawi że ludzie to kupią, ale myślę że ten zjebany storyline z tym że Reigns walczy dla rodziny i cała jego rodzina siedzi w biznesie sprawi że z pewnymi fanami będzie do pewnego stopnia over coś jak Cena z tym że pracuję "ciężej od innych", make a wish itd.

Cena jest over z fanami, hejtuje się go już dla zasady, z czego sam Janko niejednokrotnie kręci bekę. W żadnym stopniu nie da się tego porównać do heatu w stronę Romka. No chyba, że mówimy o Cenie z lat 05-08, wtedy można się zgodzic.

Cena jest over z fanami

Przecież napisałem że z pewnymi fanami i z innymi do pewnego stopnia, chyba mi nie powiesz że wszyscy go kochają pomimo tego że duża część ich fanbase'u kupuje te bzdury "pierwszy przychodzi ostatni wychodzi" to myślę że gdzieś z 30-40 procent go stale odrzuca obojętnie czego nie zrobi. Chodziło mi o to że gdy Cena zaczął reguralnie otrzymywać "mieszaną reakcję" to WWE zrobiło ten idiotyczny storyline w którym wykorzystują chore dzieci i żołnierzy by zrobić Cene over, jest wiele komentarzy w internecie typu "No Cena sśie ale to taki w porzo gość", i tym samym dla Reignsa może być storyline z rodziną.

184017060054d27f5f1a1c3.jpg

Przecież napisałem że z pewnymi fanami i z innymi do pewnego stopnia, chyba mi nie powiesz że wszyscy go kochają pomimo tego że duża część ich fanbase'u kupuje te bzdury "pierwszy przychodzi ostatni wychodzi" to myślę że gdzieś z 30-40 procent go stale odrzuca obojętnie czego nie zrobi. Chodziło mi o to że gdy Cena zaczął reguralnie otrzymywać "mieszaną reakcję" to WWE zrobiło ten idiotyczny storyline w którym wykorzystują chore dzieci i żołnierzy by zrobić Cene over, jest wiele komentarzy w internecie typu "No Cena sśie ale to taki w porzo gość", i tym samym dla Reignsa może być storyline z rodziną.

Nigdzie nie napisałem, że wszyscy go kochają, ale odsetek ludzi NIENAWIDZĄCYCH go znacznie się zmniejszył w ostatnim czasie, bo wszyscy nabrali do jego postaci (on sam też - żeby chociażby przypomnieć sytuacje sprzed kilku miesięcy, gdzie zapowiedział "heel turn" i zaczął obracać piętą, juz nie wspominajac tych wszystkich śmiechów i robienia sobie fotek z fanami w koszulkach "we hate cena") gigantycznego dystansu i cały ten heat na galach bierze się już często z tradycji. Z Romanem jest znacznie gorzej.

Ludziki, nie porównujcie Jaśka promowanego od 2005r. z różnym skutkiem na twarz federacji (i w końcu wypromowanego w bólach tak, że nawet teoretycznie mid-cardowy feud z Rusevem o pas US będzie pewnie Main Eventowy) do Romka, którego na ten moment wpycha się nam na siłę. Cena nie stał się najważniejszą osobą w Dablju po pstryknięciu palcami, a z Reignsa chcą zrobić ekskluzywny produkt w ciągu kilku miesięcy. Jak dla mnie powinni przystopować z promocją Romka i poszukać jakiegoś taniego chwytu, żeby sprzedać go fanom. I to nie chwytu o nazwie The Rock, bo nawet to nie pomogło. Johny to marka, a Samoańczyk to jak na razie kuzyn Rockiego. Powinni puszczać go na coraz to mocniejszych badassów, a nie stawiać w szranki z Bryanem, który zagwarantuje mu jeszcze większy heat i kolejną tonę hejtu. Rollins jest wolny, więc powinien tłuc się nawet z ex-Blackiem, a tak zapędzą się w kozi róg i buczenia przybędzie.

6774900356019a1789f59a.jpg

• Urządzenie:  Windows

Słów kilka o ostatnim RAW (wiem, że rychło w czas, ale co tam)

Schemat pierwszego segmentu nie odstawał od tych z poprzednich tygodni. Roman jakiś tam pop zebrał, nawet całkiem przyzwoity. Niestety pod względem charyzmy był tutaj najsłabszym ogniwem. Przy Tryplaku, Stephanie oraz Dragonie wypadł niezbyt okazale. Pomysł na wmieszanie w to wszystko Bryana to w sumie dość umiejętny zabieg. Wątpliwym jest, aby Vince powtórzył manewr z zeszłego roku, kiedy to Daniel niejako z konieczności uczestniczył w ME. Kto mógł się spodziewać, że Batista wróci wtedy w tak słabej formie? Zapewne na Fast Lane ktoś skutecznie przeszkodzi Bryan'owi. Wieść gminna niesie, że to może być Ziggler. Kto wie, zobaczymy.

Goldust ze Stardustem pogrążyli się na dobre w jobberce. Jak już nawet wejściówki nie dostali to wiedz, że coś jest nie tak. Trochę szkoda, że taki ich los spotkał, ale niestety na kogoś to spaść musiało. Oprócz tego dostaliśmy zalążek ich (chyba) potencjalnego feudu na WM. Bratobójcze starcie na Wrestlemanii? Biere! :)

Nie będę już tutaj rozbijał całości show na czynniki pierwsze, gdyż bym tylko powielał wpisy przedmówców. Jedyne, na co bym zwrócił jeszcze uwagę, to naprawdę wysoki poziom zaserwowanych nam walk, a zwłaszcza trzech. Uso vs Cesaro, Wyatt vs Ziggler i Bryan vs Rollins. To były takie trzy wrestlingowe filary, na których ten epizod się opierał. Nawet te krótsze, vide Ascension vs Bracia Rhodes trzymały odpowiedni poziom. Btw. zdaje się, że przez przyczyny techniczne nie było nam dane zobaczyć arcydzieła sztuki wrestlingowej, czyli pojedynku Alicii Fox z Paige ;) Całościowo nawet niezłe RAW.

Szaleństwo to metoda, to geniusz.

szkoda ze nikt nie zauwazyl jak mistrzowsko Triple H ztrollował publike parodiując

#cancel the nfl network movement" :)

Serio chcecie oglądać na Wrestlemanii walkę dwóch jobberów (o Rhodesów chodzi)?

• Reputacja:   1

Serio chcecie oglądać na Wrestlemanii walkę dwóch jobberów (o Rhodesów chodzi)?

Jeśli to byłby Cody Rhodes (który jest świetny) a nie Stardust (który jest chujowy) to tak, serio. ;)