Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Raw IF YOU smell The Rock is Cooking

Dzisiejsze Raw zmiotło mnie z nóg gdy zobaczyłem Rock'iego :D dosłownie się kurde popłakałem troche . Mój ulubiony wrestler na Raw to coś pięknego . Vince wydymał Dixie hahah The Rock = Cały roster TNA . Nie żaden Anderson (chociaż jego też bardzo lubie) , nie żaden jakiś tam Vandam czy też Hardy żaden z nich nie równa się Rock'iemu .

Ocenka 6+/6 :D

• Reputacja:   0

A co nam da chwalenie starej ery? Mamy pokazać fanom, że stare było lepsze? WWE robi jedną genialną rzecz, bo sprowadza stare gwiazdy, dając starszym fanom chwilę radości, a przy tym promując nowe osoby.

Pokazało to Royal Rumble, gdzie pojawili się Booker i Diesel, publika ich przywitała bardzo gorąco, ale wygrała gwiazda przyszłości: Alberto Del Rio.

Zresztą tak jakby nie patrzeć, to w walce Cena vs The Rock, żadnemu nie jest potrzebna wygrana. Cena jest wypromowany tak, że może z miejsca walczyć o każdy pas, a The Rock to marka sama w sobie. Ta walka miałaby na celu wypromować przede wszystkim Wrestlemanię i jeśli do niej dojdzie, to jestem przekonany, że spełni to zadanie w stu procentach.

powiem tak:

IF YOU SMELL!!?? WHAT THE ROCK IS COOKING!

mój ulubiony wrestler zaraz po HBK wrócił na dobre i pojechał bo Cenie! tak, o to chodziło :D czekam na tą walke. po 7 latach The People Champ wraca i zrobi porządek. SCSA też wróci(nie wiem czy na długo) wiec może stone cold vs The Rock one again? oby, licze na to. wyśmiał też miza wiec triple threat match? bardzo prawdopodobne.

Szanowna pani Excuse me! wpadła na raw powiedziec, ze D. Z. jest nowym WHC żałosne, ale w sumie jakby nie patrzeć Edge użył zakazanego speara.. ale Mr. Perfection i tak go straci już niedługo

maly691-Ale zauważ, że coraz wiecej ludzi ma dość jasia.. Nie chce obrażać fanów Ceny, ale on stanie się gwiazdeczką dzieci tak jak Rey Mysterio

The Rock Fans- The Rock powiedział, że zostaje i już nie odejdzie :) wiec wątpie żeby miał odejsc niedługo z reszta powiedzial, ze nie wróci dla robienia filmów czy dla kasy tylko dla fanów, miałby kłamać? dlaczego?

ONCE AGAIN! IF YOU SMELL!!?? WHAT THE ROCK IS COOKING!

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

The Rock = Cały roster TNA

lol.. :grin: na tej zasadzie mogę napisać, że Hogan = cały roster wwe, wcw, tna, ecw bo w końcu wkład w promocje wrestlingu miał większy :P Rock wrócił, fajnie ale bez przesady. Zobaczymy jak znaczącą role odegra na Wrestlemani :)

To nie lduzie mają dość Jasia, a od jakiegoś czasu (i to dość dużego) stało się modne jechanie po nim. A powiedzmy sobie szczerze, czy Cena w tym roku (a raczej tamtym) był zły? Świetnie wypromował Nexus, stworzył z nimi najlepszy feud roku i miał więcej dobrych walk niż np. tak kochany przez wszystkich Orton.

Zresztą nie ważne, czy Cena, czy kto inny. Dla mnie obojętnie kto z dzisiejszego rosteru walczyłby z The Rockiem na WM, to i tak chciałbym jego wygranej.

Jedno z najlepszych RAW w mojej krótkiej historii z wrestlingiem. Chciałbym poruszyć na chwilę temat Daniela Bryana. Jak dla mnie powinien on być w przyszłości mainstreamową gwiązdą federacji. Dlaczego? Ma on bowiem niezwykły talent do wykręcania świetnych walk praktycznie z każdym, a to niewątpliwie cecha wielkich mistrzów. Oprócz nowych gwiazd świetnych przy majku (MIZ, Alberto Del RIOOOOO) trzeba nam gwiazd które potrafią dużo w ringu (jedną z nich jest niewątpliwie pushowany ostatnio dolph), takich jak Danielson. Przecież Bryan to idealny kandydat na uczestnictwo w jakimś długim, epickim meczu, w takim w którym powstają legendy, gdyż jego ringowe umiejętności będą gwarantem emocjonującego starcia.
I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

Ja nie rozumiem tylko po co Rock powiedział, że wraca na stałe (czy tam, że już nigdy nie odejdzie) jak pewnie nie pojawi się na żadnym RAW przed Wrestlemanią a po samej gali znów zniknie na kilka lat. Zwykły cheap pop?

Za to bardzo rozbawiło mnie pokazanie kompletnie losowej sceny z jakąś kobietą wychodzącą z limuzyny tuż przed ujawnieniem hosta, przyznam, że sam się nabrałem :)

nie powiem, ze nie bo dzieki feudzie z cena nexus sie wybił. Ja np. nie lubie Ceny, może jest ulubiencemm Amerykańskich dzieci, ale on nie robi na mnie wrażenia.

Z tego co zauważyłem to nie jest moda ponieważ jego jest za dużo. To jego You Can`t See Me to już mnie doprowadza do szału. Zgrywa wielkiego ziomala, a nie wydaje mi się żeby taki był.

Sadiztik Fanpage

The Rock Fans- The Rock powiedział, że zostaje i już nie odejdzie :) wiec wątpie żeby miał odejsc niedługo z reszta powiedzial, ze nie wróci dla robienia filmów czy dla kasy tylko dla fanów, miałby kłamać? dlaczego?

Mam nadzieje ,że masz racje: )

Faktycznie,Cena zrobił dobry feud z Nexus i mówię to otwarcie...Ale federacja parę lat temu,wrzuciła Jasia na pozycje baby face,ponieważ ktoś nim musiał być.Ja tam nic nie sugeruje,ale uważam,że jeśli federacja podstawi Jasiowi Rocka na WM,to będzie ogromny błąd,ponieważ przykładowo Austin,był kimś,budził respekt i był świetnym zawodnikiem ,więc ktoś taki jest ,że tak powiem "godny" pokonania takiej gwiazdy(Tak jak to miało miejsce na WM 15 i 17) ,ale Cena po prostu godny nie jest:) Skoro Rock zostaje na dłużej ,to dlaczego ma tego nie wygrać? Jak taka gwiazda ,wraca po tylu latach,to ja uważam,że wszystko jest możliwe :)

Edytowane przez TheRockFans

Wiadomo, że Rock nie wraca na stałe, zrobi Manie i zniknie. Ja ten tekst odebrałem tak, że skoro już wrócił, to po prostu nie odetnie się od WWE zupełnie i od czasu do czasu będzie się pojawiał na jakieś specjalne okazje.

Jakby nie było to lepsze coś z Rockiem niż nic :)

Nie liczyłbym też na walkę, Rock ma kontrakty z wytwórnią filmową i raczej nie zezwoliłyby mu na walkę ze względu na możliwość kontuzji. Sam też pare razy wykluczał taką możliwość. Chociaż jeśliby do niej doszło to byłoby coś naprawdę wielkiego, nieważne kto by wygrał, Rock z podłożeniem się nie miałby zapewne problemu.

Co do babeczki, to fakt, przez chwile przez myśl przeleciała mi Steph, co byłoby klapą.

Lubie ją, ale to nie rola dla niej.

17251576114d67ab5cd84bb.jpg

Walka Ceny z Punkiem była świetna, dobre zakończenie, dobre speeche przed nią. Następnie del Rio i Edge, krótki ale solidny segment po czym pojawia się Vickie. Edge użył Speara, ale Ziggler raczej nie zostanie Championem, to jest jeszcze midcarder, poza tym nie wyobrażam sobie, by Main Event WMki był meczem pomiędzy del Rio i Dolphem. Wydarzenie dnia? Oczywiście "FINALLY THE ROCK HAS COME BACK TO MONDAY NIGHT RAW!". Nie czytałem wcześniej spoilerów i byłem strasznie zaskoczony i szczęśliwy jak małe dziecko. Jeśli Rock zostanie na trochę dłużej to będę dużo bardziej zadowolony niż gdyby np. pojawił się Sting, czy inna gwiazda TNA. Świetne RAW, Rock wgniótł mnie w monitor, ciekawe co będzie na SD.

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

jeśli federacja podstawi Jasiowi Rocka na WM,to będzie ogromny błąd

Twoje rozumowanie jest kompletnie błędne bo według niego WWE powinno podłożyć też Rocka Hoganowi na WM18. The Rock już nigdy nie będzie pełnoetatowym pracownikiem federacji, Jasiu jeszcze spokojnie spędzi tam kilka (kilkanaście) lat zapewne ciągle trzymając się szczytu. To jest myślenie przyszłościowe, dlatego jestem przekonany, że jeżeli doszłoby do takiego starcia (na 90% nie dojdzie) to jestem pewny, że Jasiu bo niezwykle wyrównanej walce wyszedłby zwycięsko (dostając przy tym niesamowity heat).

cytuję Rocka" I GIVE YOU MY WORD, IM NEVER EVER GOING AWAY" PL: DAJE WAM MOJE SŁOWO, NIGDY WIECEJ NIE ODEJDĘ"

The Rock powinien wg. mnie obić Cene bo The Great One nie jest byle kim. Myślę, że najpierw weźmie się za jakichś innych(gorszych) zawodników tak na rozgrzewke, a potem na WM bedzie Triple Threat: Miz vs Cena vs The Rock. to sie układa w logiczną całość bo Cena zaczął feud z Mizem

Sadiztik Fanpage

Zadziwiające jest to, jacy fani wrestlingu potrafią być naiwni. The Rock powiedział, że wraca na stałe i już wszyscy wierzą, że porzuci karierę filmową, by dla fanów walczyć. No naprawdę, chyba jesteście niepoważni, jeśli w to wierzycie.

Kolejna sprawa: a kim takim jest The Rock, że trzeba być GODNYM, żeby z nim wygrać? Ja wiem, że pół świata markuje mu tak, że gdy pojawia się na ringu, to mają klapki na oczach i nie widzą nic innego poza nim, ale nie przesadzajmy. The Rock to przeszłość, nigdy nie wróci, a Cena będzie jeszcze walczyć przez dłuuugi czas.

• Urządzenie:  Android

Za to bardzo rozbawiło mnie pokazanie kompletnie losowej sceny z jakąś kobietą wychodzącą z limuzyny tuż przed ujawnieniem hosta, przyznam, że sam się nabrałem

Gdzieś na necie czytałem, że to był powrót Stefci ;)