Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kuźwa kto pamięta kiedy ostatni raz RAW kończyło się na segmencie kobiet? Fakt, że Stephanie przy mikrofonie jest o niebo lepsza niż Bellaska, ale jestem ciekaw jak zaprezentuje się w walce i czy nie dojdzie do czyjejś interwencji.

Cieszy mnie też, że dosyć dużo się działo wokół Jericho. Może na początku nieco z dupy wciągnęli go do segmentu z Tryplakiem i Steph, ale później jeszcze miał walkę z Sethem no i skończył jak zwykle, gdy wtargnęli Wyaci.

Martwi mnie Cesaro, bo były newsy o dużym pushu, ale jak nie poprawi umiejętności przy mikrofonie to może skończyć gorzej niż Ziggler... z kolei sam feud Ceny z Lesnarem może być jeszcze gorszy niż Lesnara z Takerem przed WMką, bo prawdopodobnie dojdzie tylko do jednej bezpośredniej konfrontacji. Co do samej walki się nie napalam...

Edytowane przez Giero

• Reputacja:   374
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Kuźwa kto pamięta kiedy ostatni raz RAW kończyło się na segmencie kobiet? Fakt, że Stephanie przy mikrofonie jest o niebo lepsza niż Bellaska, ale jestem ciekaw jak zaprezentuje się w walce i czy nie dojdzie do czyjejś interwencji.

Oby tylko nie był to kolejny Handicap Match, gdzie tym razem w mniejszości będzie Brie (dodanie jakiegoś gimmicku powiązanego z No DQ będzie wręcz spoilerem przebiegu. Stephanie i Bella będą głównymi bohaterkami, a i klientki z Total Divas się pokażą). Jeśli tak się stanie, spodziewam się ,,jasiowania" ze strony żony Bryana, której nie wystarczy sił na atak siostry.

Cena.jpg

• Reputacja:   0

Kończą galę segmentem z kobietami, a później się dziwią, że im kasa się nie zgadza :roll:

I to chyba oznacza, że będziemy mieli dwie walki pań na gali PPV. Pojedynki będą pewnie bardzo słabe, a te minuty zostaną zabrane takim pojedynkom jak Ambrose vs. Rollins, czy Wyatt vs. Jericho.

To samo feud Cena - Lesnar, o ile na samą walkę się nakręcam, bo jestem ciekaw jak to feud na razie jest fatalny.

To samo feud Cena - Lesnar, o ile na samą walkę się nakręcam, bo jestem ciekaw jak to feud na razie jest fatalny.

A czego się spodziewałeś, bo ja tego, co właśnie widzimy, czyli Paula Heymana gadającego z Johnem Ceną i Jasia kreowanego na tego słabszego, choć niezwykle zdeterminowanego, ambitnego i walecznego. Brock Lesnar na RAW będzie rzadkością, a nawet jeśli WWE da mu pas i zechce pokazywać częściej to zatrzymają sobie kilka występów z kontraktu na okres, w którym Lesnar będzie mistrzem.

Cena.jpg

No ja się spodziewałem, że będziemy widywali obu na każdej tygodniówce. Teraz nie dość, że Lesnara nie ma, to jeszcze Cena zaczyna opuszczać galę z powodu filmu. No sorry, ale jak ja słyszę, że ma być tylko jedna konfrontacja między nimi to mnie krew zalewa.

No ja się spodziewałem, że będziemy widywali obu na każdej tygodniówce. Teraz nie dość, że Lesnara nie ma, to jeszcze Cena zaczyna opuszczać galę z powodu filmu. No sorry, ale jak ja słyszę, że ma być tylko jedna konfrontacja między nimi to mnie krew zalewa.

Mnie też się nie to nie podoba, szeregu brawli między tą dwójką nawet bym nie chciał (m. in. z powodu nadmiernej częstotliwości spotkań niemal wszyscy chcą już końca rywalizacji The Usos z The Wyatt Family), ale tak już są skonstruowane kontrakty największych gwiazd WWE. Co gorsza po tym, co zobaczyłem dzisiaj obawiam się też o booking walki, gdzie znowu pewnie będziemy oglądać bezpłciowego, romantycznego Johna Cenę...

Cena.jpg

Spodziewałem się czegos dużo gorszego , serii nudnych walk i

swietnych prom tych samych ludzi co zwykle.Segment początkowy napisany po mistrzowsku , Cena mówił jak bardzo kocha

wrestling , włożył w to sporo emocji natomiast Heyman cały czas poruszał temat któty heela sprzeda najlepiej jak można

nawiązujac do Takera.WWE jest już chyba pewne ze Taker będzie na WM'ce skoro tak odważnie poruszają jego porażkę w promach

i obawiam się rewanżu ,ponieważ wątpie ze gośc który był oddany biznesowi ponad 25 lat skończy karierę porażką.

Na plus gali zaliczam:

-niezłe zakończenie walki Ceny i Cesaro

-Chanty CM Punk chyba prędko się nie skończą,ale główny punkt tego segmentu to nawiązanie do przeszłości AJ czyli

gimmicku wariatki oraz póżniejszy brawl w którym AJ wypadła naprawdę wiarygodnie.

- dobre promo Y2J t stosunku do Stephanie

-nawet Dallas sprzedaje się coraz lepiej w roli heela , gdyby nie ten jego uśmiech.

-Cameron dostała ciekawy strój , ale umiejętnosći jej z tego powodu nie przybyło, pozytyw jest taki ze Naomi

odzyje bez niej u boku.

-Rollins przejmie pałeczkę po Mysterio w roli jednego z najlepszych sellerów,przyjęcie tego Codebreakera było

genialne.

Widać ze małżeństwo z gwiazdą federacji pozwala wybić się do ME ale te ciągłe chanty są uciązliwe.

Największym minusem gali był segment między Rosem i Sandowem oraz pchanie się Steph na pierwszy plan i do

końcowego segmentu gali.Brakowało tylko Pedigree od Stefci.

Jedno czego nie mogę pojać to 'THIS IS AWESOME' w końcowym segmencie.Czy ci fani naprawdę mają tak małe

oczkiwania.

Genialny pierwszy segment i promo Ceny, świetnie się tego słuchało a dodatkowo Cesaro też dołożył dość fajną wypowiedż - teksty o "tenisówkach i chodzacym billboardzie oddaja w 100% co sądzą smarci o Cenie - niestety Szwajcar ma jakąś dziwną przyadłość, że strasznie cicho mówi i nawet tego w Indy nie miał, więc to może zaciemniać obraz dobrego proma Cesaro.

Jamie Noble < Brie Bella , o ja cież pierdole :???:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Pierwszy segment i znowu wózek ciągnie Heyman, na którego tle nawet Janusz wypada średnio (pomijając fakt, że nie miał nic wartościowego do przekazania), a Cesaro...mógł się ograniczyć do "u cant wrestle".

Feud o pas Div zazębia się, w ślimaczym tempie, ale jednak :)

W ringu Stephanie, a na hali rozbrzmiewa theme Y2J'a, który dodatkowo ma świetny temat do robienia sobie podśmiechujek z szefowej...starszym fanom musiala się zakręcić łezka w oku :P

All you have to do is Bolieve.

Orton pokazał swoje najlepsze oblicze dewastując Romana (dla któreego był to chyba pierwszy tak porządny wpiedrol w TV odkąd fejsuje), mimo to zastanawiam się, czy na summerSlam nie zobaczymy przypadkiem walki trzyosobowej, a do słabo spisującej się ponoć na live eventach pary Orton -Reigns dołączy Kane. Czy do tego dojdzie i jak wpłynie to na poziom starcia ciężko powiedzieć.

Jeśli chodzi o walki warto zwrócić uwagę na pierwszy i ostatni pojedynek, oglądanie w ringu Jericho to jedna z większych przyjemności, jaka ostatnio mnie spotyka (mam na myśli WWE oczywiście :wink:).

Zarząd chyba ma wielkie plany co do programu Stefka-Brie, skoro zapowiedź ich walki daje na zakończenie RAW. W ringu może i Bryan podszkolił co nieco żonę, ale za mikrofonem już nie miał jej kto pomóc (czas na prywatne korepetycje u szwagra), dzięki Stephanie dało się przejść przez ten segment bez przewijania, mimika i gestykulacja bardzo naturalne, nawet dało się wyłapać gry słowne typu "zrobię z Ciebie swoją plażę" :roll:

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Orton pokazał swoje najlepsze oblicze dewastując Romana (dla któreego był to chyba pierwszy tak porządny wpiedrol w TV odkąd fejsuje), mimo to zastanawiam się, czy na summerSlam nie zobaczymy przypadkiem walki trzyosobowej, a do słabo spisującej się ponoć na live eventach pary Orton -Reigns dołączy Kane. Czy do tego dojdzie i jak wpłynie to na poziom starcia ciężko powiedzieć.

Też się nad tym zastanawiam, bo nie dość, że nawet trzech przeciętniaków ringowych zazwyczaj potrafi stworzyć choćby strawny Triple Threat Match, to w dodatku Roman Reigns znowu wyjdzie na mocarnego face' a pokonującego dwójkę walczących przeciw niemu rywali. Poza tym dla Kane' a w chwili obecnej brakuje miejsca w karcie SummerSlam...

Cena.jpg

BTW: Ostatnio divy kończyły RAW za czasów Lity i Trish - niech ktoś teraz zarzuci Vince'owi, że nie dba o "divy".

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

BTW: Ostatnio divy kończyły RAW za czasów Lity i Trish - niech ktoś teraz zarzuci Vince'owi, że nie dba o "divy".

Przy tej okazji należy również zauważyć, że divy tak dawno nie dbały o Vince' a. :P

Cena.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Reklamują ME SS jako "Cena gets his ass kicked" - sprytne. Dzieci pójdą, by mu kibicować, dorośli - by zobaczyć, jak Jasiu dostaje oklep :D

Billboard Cena próbował pokazać więcej akcji, niż zwykle. Szkoda, że nie wszystko wyszło(straszna hurricanrana), ale walka z Cesaro była dobra. Mocno zabookowali Szwajcara.

Divy dostały segment 0.o Tak mało brakowało, by się skończyło bez chantów "CM Punk"... Było nieźle. Niech rzucają je do ringu co tydzień. Wypromowane starcie kobiet, sensacja.

Jericho ma zaskakujące wejścia nawet po powrocie :D Segment trochę z dupy, co nie znaczy, że się go fajnie nie słuchało.

R-Truth, ostatnio jeden z większych jobberów, uwalił streak Bo Dallasa 0.o Na pewno dało się to zrobić ciekawiej.

Kiedy widzę Ruseva i Lanę, zaczynam odruchowo ziewać. Jednowymiarówka, ciągle o tym samym. Colter niby też, ale on mnie jakoś nie nudzi. Jak się zamknie oczy, Zeb>Lana ;)

Sandow kosmonauta 0.o Zaakceptowałbym go chyba tylko jako Lesnar pokonujący Dallasa, ale na to już nie ma szans, więc...

Oszczędzili nam walki Romka z Kanem - jeee! Dostaniemy Reigns vs Orton na SS - buuu!

Kolejny tydzień, kolejny jobber pokonuje Fandango. Zaczynam się zastanawiać, do czego to ma w końcu doprowadzić.

Wpuście. W końcu. Cody'ego. Do ringu.

#Y2JvsRollins nie było złe, ale lepiej wyglądało na papierze. Wyatt poluje na Jericho, a Seth był dziś samotny - gdzie Ambrose?

Najpierw cenzurują słowo "bitch" na powtórce, a kolejnych kilka słówek już nie - OK.

Druga walka Div na SummerSlam, druga WYPROMOWANA walka Div na SummerSlam 0.o Świat się wali.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   2

Przemowa Johna Ceny

Ogólnie cała wymiana zdań mogła się podobać z tym, że motyw całkowicie oklepany. Jasio znowu stanie na przeciwko bestialskiej siły, która jest faworytem, lecz nasz dzielny Cena robi to dla pasji. Cesaro natomiast znowu współpracuje z Heymanem. Wydaje mi się, że to ostatnia przysługa dla byłego mentora. Jeśli, jednak znowu ich połączą to będzie dowód, że na solowego Szwajcara nie ma kompletnie pomysłów.

Pierwsza walka - John Cena vs Cesaro

Można było się spodziewać, że dominować będzie Cesaro, lecz wynik należeć do mistrza. Plusem to, że pojedynek nie był aż tak stronniczy i Cena wygrał, więcej niż trzema ruchami. :roll:

Randy idzie po Reignsa. Póki, co wyczuwam Kane vs Orton vs Reigns na PPV, ale zapewne odsuną zamaskowanego.

Segment z Paige i AJ

Nawet mnie ciekawi ta sytuacja. Tak jakby Paige chciała doprowadzić do powrotu byłej AJ z zaburzeniami równowagi psychicznej i sprawiać wrażenie dobrej koleżanki, która chce jej pomóc.

Dobra wracam na ziemię. :P

Segment z Triple H i Stephanie McMahon

Wykorzystanie Jericho jak dla mnie dobry pomysł, bo segment wypadł nieźle i wypadłby jeszcze lepiej gdyby publika miała chęci do życia. :|

Druga walka - The Miz & The RybAxel vs Dolph Ziggler & The Usos

Właściwiie tylko końcówka mnie zaciekawiła, a Curtis chyba spalił, bo miał wyleczeć przez górną linę po Clotheslinie. :twisted:

Trzecia walka - R-Truth vs Bo Dallas

Heel, który ma głupkowaty wyraz twarzy i wybucha agresją po porażce może się nawet sprzedać. :P Póki, co dla mnie Truth to był raczej przystanek. Jeśli dojdzie do ich drugiej walki można mówić o dłuższym feudzie.

Segment z Laną i Rusevem

W końcu doszło do większego brawlu. Na razie większe szansę są na porażkę Swaggera, ale nigdy nie wiadomo.

Czwarta walka - John Swigert vs Adam Rose

Houston? We have jobber... .

Piąta walka - Kane vs Roman Reigns

Jeśli ktoś oglądał od początku to nie powinna go zdziwić obecność Randy'ego. Kane chyba odpuszcza, więc na SS Orton vs Roman.

Szósta walka - Diego vs Fandango

Dobra dziewczyny już dostał nauczkę. Dosyć!

Stefka szuka Brie. Nie ma szans na pokój. :D

W końcu jakieś urozmaicenie segmentów ze złotym rodzeństwem. W każdym razie i tak wszystko sprowadza się do gwiazd. :P

Siódma walka - Alicia Fox & Cameron vs Naomi & Natalya

Logicznie patrzeć starcie Cameron - Naomi powinno znaleść się w PPV. Z tym, że nie jest to warte tej gali.

Ósma walka - Chris Jericho vs Seth Rollins

pokazali parę ciekawych spotów, ale nie porwało mnie jakoś wybitnie. po raz koleny rodzinka zaskakuje Chrisa i czas na jakąś większą odpowiedź ze strony Jericho.

Przemowa Stephanie McMahon

Segment kobiet zamyka tygodniówkę. Ja chyba zapiszę to w kalendarzu. :lol: Wszystko tylko ze względu na powrót Stefki do ringu, który dodatkowo nie wiadomo czy dojdzie do skutku. Szefowa może coś wykombinować. Cała rozpacz spowodowana aresztowaniem to kolejna sztuczka aktorska. Z resztą bardzo udana. :grin:

Niezłe RAW, ale jeszcze sporo przed nami.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Martwi mnie Cesaro, bo były newsy o dużym pushu, ale jak nie poprawi umiejętności ringowych to może skończyć gorzej niż Ziggler...

Śmiechłem :lol:

Mam nadzieję, że to tylko mała pomyłka i chodziło ci oczywiście o jego mic skill