Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

pierwsze skojarzenie po dzisiejszej/wczorajszej gali:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bb/Da_Nation.jpg

oby tylko poprawność polityczna ich nie powstrzymała przed wykręceniem z tego konkret story. Mark Henry w tym wszystkim?

druga sprawa to turn Paige ( :roll: Paige :serce: ). jej psychopatyczna mimika twarzy podczas lania AJ napawa mnie optymizmem. będzie z niej kawał-dobrego-heela. starczy obejrzeć

z jej udziałem.

Czy tylko ja wyczułem pojazd po smartach ze strony Tryplaka? To było epickie :D. Koleś jest taki genialny, robi to nie pierwszy raz a potrafi zrobić to tak że marki za chuja nie połapią się o co mu chodzi gdy smarci którzy nie mają bólu dupy będą lać ze śmiechu :D. Totalny mistrz mikrofonu :P. Sam segment był naprawdę dobry, w sumie tylko tyle mogę powiedzieć. Ewentualnie mogę jeszcze dodać że promocja walki Ortona z Reignsem trwa od rozpadu The Shield a jest tak bezbarwna że zaczynam traktować ją jako zło konieczne.

WWE jest naprawdę niesamowite. Reigns dostawał srogi wpierdol w handicapie, wykonał 3 akcje(samoan drop, superman punch i spear) a Cole już starał się sprzedać go w wspaniałym handicap matchu który przeciwko wszystkim znakom na niebie i ziemi wygrał. Już pomijając fakt zdrady Ortona na Kanie która uczyniła z tego pojedynek 1vs1. Chciało mi się śmiać jak to usłyszałem. Kolejna sprawa... zabijcie mnie ale wolałbym obejrzeć na SS walkę Ortona z Kanem niż Ortona z Romanem.

Feud Brie z Stephanii zaczął się rozkręcać. Jeśli jakiś feud ma być najlepszym od dawna w dywizji div to będzie to to a nie Paige z Aprilką. Te teoretycznie lepsze nie mają materiału na zrobienie feudu a Stefcia z Brie wręcz przeciwnie. Siarczysty slap dla Bellaski i po raz kolejny: zabijcie mnie ale chce je zobaczyć na SummerSlam :D.

Czy tylko mnie zaczyna nudzić ten przebierający się Sandow i zaczynam mieć nadzieje że go zwolnią? I tak BTW chyba kończą się WWE charaktery bo LeBron James już się kiedyś pojawił (lub jakiś inny nielubiany koszykarz).

Bray dał naprawdę dobre promo, co jednak z tego skoro nic z niego nie wynikło? Feud Jericho z Wyattem jest kolejnym przykładem feudu na który nie ma materiału, Bray zaatakował Chrisa, nawet tego nie wytłumaczył i teraz się wykłócają o to kto jest lepszy. Jak WWE zamierza to pociągnąć do Night of Champions tak by nikomu się nie znudziło? Nie mam pojęcia.

Miz z Zigglypuffem dali naprawdę dobry pojedynek. Bawi mnie to podejście że jak Ziggler przegra to jobbuje a jak wygra to wraca do łask :D. Ludzie, chwila olśnienia, Dolph ma już stałą pozycję. Nie zajdzie wyżej, ani nie spadnie niżej. On już do końca kariery będzie gościem na którym WWE będzie chciało łamać serca smartów co z resztą pokazali na Battleground. Kolejna sprawa: WWE coś nie ciągnęło dziś paru feudów które teoretycznie powinny prowadzić na SummerSlam. Zmiana planów? Nie wiem ale nie zaakceptuje wygranej Miza wczoraj jeśli jego wygrana nie prowadzi do unifikacji pasów.

Heel turn Paige, dobrze że to się stało a fajerwerków też nie można było się spodziewać bo to wciąż tylko divy. Teraz tylko pozostaje nam oglądać i zobaczyć jak sprawdzi się Brytyjka w nowej roli.

PS: Błagam WWE by wróciło do gimmicku anty-divy. Kiedy jak nie teraz? (FANTASY BOOKING ALERT!) Niech Paige wyjdzie na przyszłotygodniowe Raw(choć pewnie WWE zrzuci to na SmackDown) i wygłosi promo o tym jaka to dywizja div jest cukierkowa. Czy nie takie było założenie jej postaci? Pierwsze promo po wejściu do Main Rosteru przecież też tak wyglądało a heel turn jest idealną okazją do wprowadzenia gimmicku w życie. Nie mam też nic przeciwko aby Paige poskładała po drodze parę Ros Mendes w celu podkreślenia staro-nowego gimmicku.(FANTASY BOOKING OFF)

Smarci na kanale WWE spuszczają się że Ryder wygrał a marki na arenie idealnie pokazali dlaczego przegrywa i nie dostanie pushu. Ta druzgocąca cisza przy wygranej face'a się często nie zdarza :D. BTW, czy LayCool 2.0 mogą przestać wychodzić i całować każdego kto walczy przeciwko Fandango? WWE powoli robi z nich rasowe dziwki a pierwsze LayCool były sukami za mikrofonem a nie z roboczym kroczem :P.

Czarna stajnia: WWE pożyczyło coś od TNA po fali podjebanych storyline'ów przez Dixielandie :D. Na razie sytuacja mnie ani nie ziębi ani nie grzeje, dzisiejsze promo nie zapowiada nic dobrego. Chociaż jeszcze nie skreślam 3 Man Black, jeśli Woods będzie ich głosem a WWE da im czas to mogą zajść naprawdę wysoko. No i mam nadzieje że będą wychodzić przy theme songu Xaviera który jest naprawdę dobry a WWE nie puściło jeszcze pełnej wersji xD.

Okej, Rusev jeszcze dzisiaj zesquashował ale WWE brutalnie pokazało że nie pozwoli już Lanie tak kontrowersyjnie gadać a to może oznaczać powolny spadek w hierarchii dla Ruska z Bułgarii. Putin zabił push swojego człowieka :D. I przy okazji pewnie moment Jacka Swaggera którego nawet dzisiaj nie było.

Czy tylko ja odniosłem wrażenie że trochę zmienili Ambrose'owi theme song? Zmiana kosmetyczna i raczej nie robi różnicy ale rzuciło mi się w uszy przy wejściu Moxleya.

Cesaro zaś gówno zyskał współpracą z Paulem. Mam wrażenie że nie tak to miało wyglądać i miałem nadzieje że Czarek czeka na swój moment by zacząć się piąć (jak np Road to Wrestlemania), teraz mam wrażenie że powoli zacznie tonąć. Chyba że jego głosem stanie się jednak Tryplak. Już po segmencie na backstage'u przekonałem się że Cesaro potrzebuje go dużo bardziej niż Seth Rollins.

Walka z Deanem dała mi jeszcze nadzieje bo WWE pokazało że traktuje obydwóch na równi, ani Ambrose nie był tym lepszym ani Cesaro nie był tym lepszym a i porażkę przez DQ odniósł Dean to i ten fakt pokazuje że Castagnoli jakąś stałą pozycję ma wyrobioną. Swoją drogą Rollins vs Ambrose to trzeci feud którego WWE dzisiaj nie promowało, nie wiem czy zabrakło im czasu czy w czym rzecz ale nie powinni dawać ludziom zapomnieć o tak ważnej konfrontacji szczególnie po tym ile poświęciło im czasu na Battleground.

No chyba nie było smarta który nie wiedział że plan C nazywa się Brock Lesnar. Chociaż bardziej podobałby mi się ten powrót gdybym zobaczył F5 na Jasiu niż 10 minut słuchał Heymana gadającego o niczym ale do tego WWE zmusiła sytuacja a speech nie był wcale zły.

Ogółem Raw było całkiem fajne a karta na SummerSlam prezentuje się bardzo okazale jeśli dojdzie do wszystkich walk które mam w głowie. Star power godny drugiego największego PPV w roku, pozostaje czekać na kolejne tygodniówki choć 4 tygodnie to nie jest dużo czasu na promowanie feudów.

Nareszcie, Paige , już myślałem, że bookerzy będą chcieli zrobić damską wersję Hell No, turn, to najlepsza rzecz, jaka mogła spotkać Brytyjkę, krótki segment, a pokazał, że można mieć nadzieję na ciekawy program z mistrzynią.

Najlepsza walka Miza odkąd pamiętam, ostatnio tak przyjemnie mi się go oglądało w WWE title matchu z Morrisonem. Ziggler wreszcie wygrał coś wartościowego - jest szansa, że feud movie stara z Sheamusem zostanie zapomniany.

Brie i Stefka konsekwentnie dążą do walki na Summerslam. Sam program póki co interesujący, ale co będzie na koniec - ciężko powiedzieć, czy da się to oglądać.

Nie tylko Dolph coś ugrał an tym RAW - Ryder również, Slater niby znowu został osmieszony, ale i tak powinien się cieszyć, no i oczywiście..

Nejszyn nejszyn of domynejszyn...ciekawe co wyjdzie z tego zlepka czarnych low carderów - nie jest tajemnicą, że najlepsze gadane z tej trójki ma Xavier, gdyby był na nich jakiś głębszy pomysł, klasyczny typ latacza i mięśniaka może się sprawdzić. Zastanawiam się tylko, czemu woods zwerbował Big E i Lil K, a nie swojego ziomka R-Trutha.

Cesaro rozstał się z Heymanem w rownie nieoczekiwany sposób, co wszedł w nim relację, chociaż na turn pewnie jeszcze poczekamy.

Bork Laser - niby każdy się go spodziewał, ale gdy rozbrzmiała jego muzyka poczułem nieskrywaną radość z powodu rychłego wpierdolu dla Janusza

O umiejętnościach mikrofonowych Bray'a, czy nowej postaci Ambrose'a, który jak to ładnie ujął JBL "ma większe jaja niż mózg", nie ma chyba sensu kolejny raz wspominać.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   1

Kane chyba odpadł z Authority i ciekawi mnie co z nim dalej zrobią. Wyraźnie był to człowiek tylko jednego storyline'u (z Bryan'em) i magia maski dosyć szybko się skończyła. Reigns na Ortona już na 100%, a rozegranie sprawy z Lesnarem bardzo dobre, bo minimalnie zaskoczyło (czy ktoś naprawdę uwierzył, że Orton może dostać title shota?). Szkoda że poszkodowany w całej sytuacji może być Cesaro, bo bez menago to on raczej sobie nie poradzi.

Story ze Steph i mniej cycatą Bellaską (nice nipple Nikki) wyrósł na jeden z głównych punktów tego RAW, bo bądź co bądź dużo czasu na to poświęcili. Pewnie jeśli dojdzie do ich walki na SummerSlam to w ringu dupy nie urwą, ale wolę to niż walka siostrzyczek.

Zdziwiła mnie informacja o udziale Wyatta w Highlight Reel, ale ostatecznie dosyć zgrabnie to rozegrali. Mimo wszystko na razie strasznie zainteresować nie potrafią.

Ziggler i Miz dali radę, a co ważniejsze Ziggy pewnie dostanie szansę na pas. Tak jak pisałem w poście po Battleground - lepsze to niż walka unifikacyjna. Dolph ma nikłe szanse na zwycięstwo, ale może dostanie ciekawsze story niż to z Fandango. I oczywiście gratulacje za najlepszą walkę RAW.

Paige w końcu zła, ale wielkiego pierdolnięcia nie czułem przy tym turnie. Zobaczymy jak w przyszłych tygodniach się zaprezentuje, a co ważniejsza jak ją zabookują, bo to jest jej (a raczej bookerów) największym problemem.

Lashley również zauważył podobieństwo tego projektu do ich stajni. Na razie Woods, Big E i Kingston wyglądają co najmniej komicznie (jobber plus dwóch mistrzów midcardowych), ale po dojściu Henry'ego może być ciekawiej. Na razie bardziej nowe 3MB niż Nation of Domination 2.0, ale wszystko wyjdzie w praniu. Szans na zagrożenie Wyattowi i spółce nie ma.

Feud Swaggera i Ruseva przerwali przed czasem po to, aby nie robić krzywdy temu pierwszemu, bo musiałby przegrać. Pewnie będą chcieli z tego projektu wyciągnąć hajs. Może Swagger będzie bojował murzyńską stajnią o której pisałem powyżej? Niestety to raczej niemożliwe, bo poprawność polityczna przede wszystkim.

Otwierający segment wypadł bardzo fajnie, chociaż temat wymykania się Hunterowi spraw spod kontroli już jest mocno oklepany.

Triple threat też przyzwoity jak na skład.

Rzekomo Stephanie nie zmierzy się z żadną z bliźniaczek na SummerSlam, ale wszystko wskazuje na taki rozwój wypadków.

Trollowanie Miami przez Sandowa wypadło super, a streak Dallasa bawi mnie niezmiennie :)

Aresztowanie Stephanie pomysłem z dupy, ale cały segment został dobrze odegrany.

Spodziewałem się, że HHH ogłosi siebie jako pretendenta do złota. Powrót Lesnara cieszy. Oby zgarnął pasy, bo kolejna porażka z Jasiem nic nie wniesie, a wizerunkowi Brocka zaszkodzi.

Najlepsze RAW od kilku miesięcy.

Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

• Reputacja:   62
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Nie wiem czy to przez to , że dopiero dziś dorwałem się do raw, czy zła pogoda, ale ksa...to raw było conajmniej średnie, jeśli nie gorzej. Jak czytam komentarze o jednej z najlepszych tygodniówek, to poważnie zastanawiam się czy jest sens dalszego oglądania... :oops:

Jako jeden z nielicznych negatywnie wypowiadałem się o wspólpracy Cesaro z Paulem.

To nie mogło wypalić. Panowie nie tworzą(tworzyć nie mogli) ze sobą czegoś na wzór Paul-Lesnar. W sumie nie widzę Cesaro jako przyszłego maint eventora. Ewentualnie jako wiecznego pretendenta. Teraz jedyna szansa dla Antonio to powrót Batisty. Watpię by tego pana zabrakło.

Przewidywalny, słabiutki heel turn Paige. Czy coś zmieni śmiem wątpić?

W maiarę doby speech Wyatta. Nie żal mi go. Gość skonczy się na pewno wcześniej niż tna(które nota benę ma się coraz lepiej). N!KO czelencz? :P

Powrót Brocka, dla mnie nie powrót. Nie dość, że za nim nie tęskniłem i teraz właściwie też mam go gdzieś. (Fuck part timers!) To wydawało mi się, że Lisnera nie było kilka tygodni...bo myclient... ile można... Summerslam zapowiada się dosyć średniawo. Byleby tylko nie porzucili story byłych członków Shield.

No i na koniec deserek w postaci 3 czekoladek, przechodzących na ciemną stronę mocy. Krótko-w najmniej odpowiednim momencie(mam tu na myśli Kofiego). W okresie sierpniowego szaleństwa miejsca mieć nie powinno tego typu zdarzenia. Jeśli jednak jakimś cudem panowie znaleźliby się na summerslam, to w dalszym ciągu nie chce tego oglądać. Mocno naciągane, coś booking tna w zeszłym roku. Chęć zaskoczenia. Mógłbym tu jeszcze wrzucić Rydera. Każdy ma to w dupie.

Dodatkowo nawet jeśli by człowiek nie chciał, to i tak stwierdzi,,acha, przed chwilą oglądałem to u konkurencji''

Jedyny pozytyw z raw to dobra walka Ziggiego z Mizem. Obydwaj zasługują w tym momencie na więcej.

Ktoś może wyjaśnić za co Steph została aresztowana, bo musiałem przeoczyć jakoś wytłumaczenie, przyczynę tegoż zdarznia... :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   374

Ktoś może wyjaśnić za co Steph została aresztowana, bo musiałem przeoczyć jakoś wytłumaczenie, przyczynę tegoż zdarznia...

Brie Bella zadzwoniła po policję po tym jak Stephanie uderzyła ją na gali. :D

Cena.jpg

Oglądam sobie "inwazje" Stinga na Comic-Con i po prostu patrząc na reakcje fanów, wrestlerów, samego Bordena Stevensa (widać, że jest mega zadowolony z bycia w WWE) nie wierze, że ktoś może nie chcieć jego walki na Wrestlemanii. Już pomijam czy z Takerem czy też nie, ale on musi zawalczyć na Wrestlemanii. Przecież to promo które dostaliśmy apropos 2k15 było tak epickie, że aż miałem ciary a co dopiero kiedy ta orkiestra zagrałaby na żywo i wtedy pojawił by się Sting przy 80 tysiącach fanów... #omójborze :-)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   16
  • Styl:  Jasny

(...)orkiestra zagrałaby na żywo i wtedy pojawił by się Sting przy 80 tysiącach fanów... #omójborze :-)

markowałbym... :-)

Jedno jest pewne , skoro na dzisiejszym RAW jest Cena , to na końcu gali ujrzymy F5 lub promo Heymana w stosunku do Ceny i już ten fakt nie pozwala tego RAW uznać za

wybitne.Mam nadzieje że się zawiodę , bo jedynymi wydarzeniami które uratują galę

jest ciąg dalszy feudu Rollins vs Ambrose oraz zamiana ról Kane'a i Cesaro czyli turn tego drugiego i dołączenie do AUTHORITY.

Jedno jest pewne , skoro na dzisiejszym RAW jest Cena , to na końcu gali ujrzymy F5 lub promo Heymana w stosunku do Ceny i już ten fakt nie pozwala tego RAW uznać za

wybitne.Mam nadzieje że się zawiodę , bo jedynymi wydarzeniami które uratują galę

jest ciąg dalszy feudu Rollins vs Ambrose oraz zamiana ról Kane'a i Cesaro czyli turn tego drugiego i dołączenie do AUTHORITY.

Brock Lesnar nie jest zapowiedziany na najbliższe RAW, więc w ramach podgrzania tego konfliktu można się spodziewać jedynie utarczki słownej na linii John Cena - Paul Heyman, choć według mnie Cena po prostu odniesie się do słów Heymana, ale ten nie wejdzie mu w paradę.

Cena.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

John Cena o swej pasji gadał już tyle razy, że sprzedawanie przerażenia przed Brockiem brzmiało sztucznie. Naturalnie nie tak sztucznie, jak przerywający pogawędkę Cesaro, ale sztucznie :wink: Musimy spojrzeć prawdzie w oczy - uszy krwawią jak Antonio gada, a takie wystawianie go na głęboką wodę mu szkodzi. Niewyobrażam sobie, jak on miałby zostać Heavyweight Champem bez managera.

Znając ich wspólną przeszłość, nie dało się przejść obojętnie obok Jericho wychodzącego do Stephanie. I nie tylko na papierze wyglądało to dobrze. Y2J dał promo jak za starych - najlepszych - czasów. Zawsze będę żałował, że wrestling już tak nie wygląda.

RAW kończy się na segmencie promującym walkę kobiet? Zaskakująco wiele czasu na to poświęcają. Heel-Turn Nikki na SummerSlam bardzo prawdopodobny.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Początkowy segment między Heymanem i Ceną wyszedł spoko ale wyraźnie mieli kłopot z publiką. Jasiu musiał z pięć razy chantować ECW, a publika i tak tego nie podłapała. Gdy wyszedł Cesaro już chciałem wyśmiać WWE że tak szybko zmieniają plany co do Cesaro ale jakoś to wytłumaczyli. Samo podjazdy Claudio wyszły tak sobie. To nie jest dobry mówca.

Tak się w sumie zastanawiam i dochodzę do wniosku że po Summer Slam na 99% dostaniemy nowy pas. Po pierwsze nowe logo, po drugie nie przedstawi to byle kto, bo Heyman i Bestia.

Btw. walk na tygodniówkach nigdy nie oglądam ale obejrzałem urywki Cesaro vs Cena i wyglądało to nieźle (choć padło kilka botchy).

Divy mają prawdziwy feud! Wow! Niestety AJ nie dostała dobrej rywalki za mikrofonem. Paige irytuje w złego tego słowa znaczeniu. Nie potrafię słuchać Brytyjki, a w porównaniu do Punkówny wygląda wyjątkowo słabo.

Matko Boska co ten Jericho dzisiaj! :D Chris może w ringu już nie zachwyca ale za mikrofonem to ciągle ten sam Y2J. Bardzo dobrze że wrzucili go do segmentu z HHH i Stephanie, ponieważ jak bardzo szanuję Trypla tak trochę nudziło mnie to gadanie o aresztowaniu.

R-Truth może się pochwalić że jest 1 w BO-1. Zobaczymy jak poradzi sobie Rotundo po porażce. Teraz czeka go test.

Cieszy mnie fakt że na SS raczej dostaniemy pojedynek Szwagra z Olkiem. Mam jednak wrażenie że wygra to Jack. Jak ktoś jest pushowany to Swagger zawsze na miejscu żeby skontuzjować i wysłać do wiecznego mid-cardu :D

Nie wiedziałem że feud Bitch Belli ze Stephanie jest aż tak duży dla fedki. Jesteśmy przed Summer Slam, mamy w pizdu dobrych programów ale odważyli się na zakończenie Raw segmentem kobiet. Nawet mnie to cieszy, bo na papierze wygląda to nieźle. Finlay, Noble i Mercury to takie trochę 3MB że ledwo z kobietami sobie poradzili ;D

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Kolejne RAW za nami to opiszę to i owo.

Początek gali to tragiczna publika... Heyman i Cena nie za bardzo mogli się z nimi zgrać. Wpada Cesaro i zaraz zaraz, ale wydaję mi się, że WWE kompletnie nie wie co z nim zrobić. Mówienie nie jest jego atutem i to potwierdził, choć i tak bardzo tragicznie nie było.

Fajna walka z Ceną, kilka błędów było, Cena wygrał po AA z narożnika co też nie jest wielką ujmą dla Cesaro. Tylko czy nie było ostatnio w newsach, że Cesaro rezygnuje ze Swingu? Szkoda, że WWE nie ma pomysłu na Claudio, bo naprawdę to świetny wrestler, brakuje mu tylko menadżera, bo Heyman odpada ze względu na Brocka, a innych na horyzoncie nie widzę.. chyba, że Flair?

AJ >> Dalej nikt - nawet Paige ni jest wstanie się zbliżyć do poziomu Aprilki. Sądzę, że po programie spadnie mocno w dół.

Segment z HHH Steph i Y2J świetny, stary dobry Chris! Naprawdę miałem ubaw podczas słuchania, a o to chodziło :)

Truth pokonał Bo, o którym mówi się, że może wskoczyć do walki o IC title?? Chyba jednak ujrzymy Ziggler vs Miz.. A co z Dallasem? Mi się podoba, może Szajbusowi go rzucą.

Swagger vs Rusev na SS to już raczej pewne. Myślę, że mimo tego, że próbują nam pokazać, że Jack faktycznie może tę walkę wygrać to i tak Rusev go pokona i zatrzyma się dopiero na kimś mocniejszym w hierarchii.

Ze stajnią czarnoskórych nie dzieje się właściwie nic nowego, czekam na jakieś nowe postaci, bo może być to jakaś odskocznia w aktualnych programach.

Brie vs Steph i tu wydaję mi się, że program potrwa do NoC, a dużą rolę odegra też druga z Bellasek, może już nawet na SS odwróci się od Brie. Steph w ringu, zobaczymy jak to wyjdzie.

Nie chce mi się pisać o Reigns/Kane czy Rollins/Jericho bo nie ma o czym. Gdzie był Dean tak w ogóle propo tej drugiej walki?

Piętnastokrotny mistrz WWE w starciu z Brockiem Lesnarem kreowany jest na underdoga...To ma być ta wielka, letnia bitwa największej gwiazdy z najlepszym atletą? Niestety, ale na PPV SummerSlam dostaniemy powtórkę z rozrywki, czyli ten sam booking co na Extreme Rules 2012, ale z innym wynikiem. Jakiejś walki Johna Ceny z Cesaro tuż przed SS się spodziewałem. Szwajcar miał ciekawe treści do przekazania, jednak niestety nie potrafił ich umiejętnie sprzedać...

John Cena kontra Cesaro

Cesaro miał zerwać współpracę z Paulem Heymanem i dla niego walczy. Cesaro heel miał nie używać Giant Swing, a używa. Cesaro miał być gwiazdą i chyba nie będzie. Szwajcar zaatakował Johna banalną strategią wypomnienia braku umiejętności. Cena rzucił wyzwanie i oczywiście pokazał, że potrafi walczyć. Do SummerSlam takich mniejszych wyzwań może być więcej. Pokaże, że tańczy lepiej niż Fandango, że jest większą inspiracją niż Bo Dallas itd. Kilka akcji skaleczył, jednak przyjemną odmianą było oglądanie mistrza bez magicznej kombinacji, dającego nieco więcej akcji...

Zamiast anty - diwy mamy jakąś szukającą przyjaźni, zagubioną Paige. Jedyna nadzieja w tym, że te wszystkie gadki o przyjaźni, Brytyjka zamieni w końcu na bycie ostrą suką...

Największe wydarzenie lata za pasem, a tymczasem WWE serwuje bardzo dobry segment średnio związany z aktualnymi programami. Dobra robota, Chris!

Six Men Tag Team Match

Był Dolph Ziggler, byli The Usos i nawet przy Mizie i Rybaxel w roli oponentów dało się na to patrzeć...

R-Truth kontra Bo Dallas

R-Truth sensacyjnie zwyciężył i chyba wiemy, jaki będzie pierwszy poważny program z udziałem Bo Dallasa. Kto wie czy nie ostatni...

Feudy na tle politycznym mają to do siebie, że jeszcze szybciej się nudzą niż wciągają. Ja mam to samo w przypadku programu Jacka Swaggera z Rusevem...

Adam Rose kontra Damien Sandow

Adam Rose szybko radzi sobie z irytującym Damienem Sandowem ku uciesze byłych pracownic TNA. W październiku 2014 Rosebud się powiększy...

Dobrze, że nie doszło do walki Romana Reignsa z Kanem. Nie dość, że często oglądaliśmy ten duet, to w dodatku nie były to nawet niezłe walki. W tym tygodniu Reigns nie zniszczył swoich przeciwników i to też uważam za dobre rozwiązanie. WWE nie powinno zanudzać fanów widokiem niezwyciężonego Romana każdego tygodnia, zwłaszcza, że to wciąż człowiek ocierający się o main event. Zwykle wykonuje się jeden finisher lub trzy. Wniosek? Niesforny stół trafił się w tym tygodniu... :P

Diego kontra Fandango

W dalszym ciągu Fandango przekonuje się, że co za dużo to niezdrowo. Za tydzień pewnie przegra z R-Truthem, któremu będą towarzyszyć byłe tancerki Fandango ubrane w stroje drużyny koszykarskiej bujające sie w rytmach hip - hopu...

Divas Tag Team Match

Z cyklu - pokażmy kobiety w akcji, skoro już tutaj są...

Chris Jericho kontra Seth Rollins

RAW zaczęło się od dobrej walki i taką się skończyło. The Wyatt Family znowu obiło Chrisa Jericho i coś czuję, że od tej pory to Y2J będzie zamiatać familią, żeby ich rywalizacja nie była zbyt jednostronna...

Konflikt na linii Brie Bella - Stephanie mcMahon pod względem mikrofonu pociągnie Steph, co już udowodniła górując swoją grą aktorską nad jadącą na wstawkach Brie. Kto pociągnie ten konflikt w ringu? Pozostając w tematyce seksualnej, obawiam się, że obydwie dadzą ciała...

Cena.jpg