Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

xero, do Summer i AJ nic nie mam. Na debiut Paige osobiście czekam gdyż słyszałem wiele pochlebnych opinii o niej (NXT nie oglądam więc nie wiem jak się tam sprawuje)

• Reputacja:   0

c) jest tak samo ładna Tamina

:glupi:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

maly619, nie wiem jaka Emma była w NXT gdyż nie oglądam tej tygodniówki. Z tymi ring skillami-wierzę ale jak mówię: od początku pobytu w main rosterze nic szczególnego nie pokazała i nie mam podstaw by ją chwalić (przynajmniej dopóki ma ten obecny gimmick). Tyle Edytowane przez TakerFanKrk

a) w ringu jest co najwyżej przeciętna

Nie, Emma jest dobra i nie tylko można to stwierdzić na podstawie jej walki z Arrival. Chociażby też jej ostatnia walka w NXT z Summer była dobra. Głupotą jest oddawanie całych zasług Paige. Też nie wymagajmy by każda walka kobie była jak Lita vs Trish, inaczej jest do dupy. Jeśli poziom kobiet w głównym rosterze byłbym chociaż w połowie taki jak w NXT to nie mielibyśmy na co narzekać.

b) jej komedia nikogo nie śmieszy,

Emma w NXT jest super over więc nie widzę dlaczego miałoby być inaczej w głównym rosterze. Wiem, że publika inna ale wystarczy tylko dobry booking (aka rozstawić ją bez Santino)

jest tak samo ładna Tamina
Nie porównuj Lany z Taminą. Ochroniarce AJ już bliżej do Nicole Bass...

Proszę nie rozklejajcie teraz Shieldów, jezu to się tak dobrze ogląda, a to story z potencjalnym rozpadem można skończyć znacznie lepiej, jakieś zjednoczenie ponowne, Rollins ostatecznie ratujący resztę ziomów. Przecież to co się działo to taki sztos.

Dobra małpa wyszła z Rusevem, Emma dobra beka. Jaram się tańczonkiem, mam nadzieję, że viral z tego ruszy jakiś niedługo.

Troll z Punkiem na propsie. Zamarkowałem.

Ja się pytam: gdzie ten wielki zapowiadany bojkot ? Ciągłe krzyczenie "CM Punk", odwracanie się plecami w trakcie segmentów z HHH/Steph?Batistą/Ortonem, gdzie krzyczenie "NO!" wyrażające niechęć fanów do walki HHH vs. Bryana ?

A miało się spełnić to z obrazka który wstawił aRo w Funny wrestling pictures... :lol: :lol:

• Styl:  Jasny

a) w ringu jest co najwyżej przeciętna

Ty mówisz przeciętna, ja konsekwentnie stawiam ją w top 5 kobiecego rosteru wwe/nxt. AJ, Paige, Emma, Natalya, może Naomi i daleko, daleko nikt. A twierdzenie, że świetna (jak na kobiety) walka na Arrival to jedynie zasługa Brytyjki jest, z całym szacunkiem, ogromnie niesprawiedliwe.

b) jej komedia nikogo nie śmieszy, a federacja wie że może on się spisać tylko w komedii

Jej komedia śmieszy Amerykanów, to jest najważniejsze, do mnie też motyw takiej pociesznej pierdoły bez problemu trafia. Lepsze to niż kolejny wamp, seksbomba czy inna modelka różniąca się od pozostałych jedynie kolorem włosów - Emma jest inna niż reszta i to jest jej atutem, w "normalnym" gimmicku szybko by przepadła.

Zresztą publiczność już podchwyciła ten jej "taniec", to jest dla wwe najważniejsze.

c) jest tak samo ładna Tamina

To akurat kwestia gustu ;)

A co do Lany: ona po prostu jest, szału się po niej nie spodziewajmy ;) Fedka potrzebowała wschodnio wyglądającej aktorki potrafiącej powiedzieć coś po rosyjsku (naturalne skojarzenia z Rocky IV), trafiła się im panna C.J. Perry (bo tak się naprawdę panna Lana nazywa) mająca w życiorysie naście lat spędzone na Łotwie, to ją wzięli i tyle. Jej kariera potrwa pewnie jeszcze krócej, niż kariera Ruseva - za jakiś czas obie strony się rozstaną i (bez żalu) pójdą swoją drogą...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Co do Punka, to albo Vince spuścił go już w klopie, albo CM powróci za tydzień jako to wielkie ogłoszenie Hogana, albo dopiero po WM.

Więc jeśli nie powróci, Bryan pójdzie na HHH, to nie będą na siłę kogoś dodawać do walki o pas. Po prostu zmierzą się w Co-ME (wiem, powtarzam się, ale coraz więcej na to wskazuje), a Bryan dostanie Main Event i prawdopodobnie zwycięstwo nad złym szefem.

• Reputacja:   16
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Dla niewierzących:

http://www.wwe.com/shows/wwenxt/lana-bio

Nawet jako hometown jej zabookowali Moskwę ;)

Olać storyline'owe opisy. Wpiszcie "Lana WWE" w internecie i sobie popatrzcie :-)

• Urządzenie:  Windows

Ja się pytam: gdzie ten wielki zapowiadany bojkot ? Ciągłe krzyczenie "CM Punk", odwracanie się plecami w trakcie segmentów z HHH/Steph?Batistą/Ortonem, gdzie krzyczenie "NO!" wyrażające niechęć fanów do walki HHH vs. Bryana ?

A miało się spełnić to z obrazka który wstawił aRo w Funny wrestling pictures... :lol: :lol:

WWE dobrze sobie z tym poradziło i odpowiednio zabookowało całą galę. Pisałem o tym wcześniej, ale w moich oczach smarci przeceniają swoją siłę myśląc, że WWE aż tak przejmie się ich reakcją, jak oni myślą. A federacja po prostu wykorzysta całą tą sytuację i teraz będą mieć nie tylko wymarzoną reakcję ze strony marków, ale i ze strony smartów. Wymarzona sytuacja, zwłaszcza, że mogą sobie wszystko bardzo ładnie rozpisać i powoli pchać Bryana w pas. Zaznaczam, ale że powoli, bo federacja nie będzie chciała zabijać takiej reakcji.

Czułem to, przysięgam! Wracając z uczelni do domu myślałem o Raw i w mojej głowie zakotłowała się myśl - jeśli Punk naprawdę ma wrócić, niech zrobią motyw z tym, że przy jego muzyce wchodzi ktoś inny, by najpierw wkurzyć fanów. Oczekiwałem Triple H'a lub Kane'a, ale Paul Heyman to najlepsza opcja.

Lesnar prawdopodobnie podczas rzutu drugim (?) monitorem kogoś zabił poza okiem kamery, bo na trybunach zapadła konsternacja na widowni. Jakieś informacje o nazwisku ofiary?

Głupia i beznadziejna decyzja z Usos. Nie chodzi o samych braci - nie lubię ich, uważam ich za nieciekawych, ale jeśli już się na to uparli, to powinno do tego dojść w pre-show na WM, bo co teraz nam stworzą? Rematch? Czy szybko odstąpią od emerytów i wrzucą kogoś nowego?

Ze Swaggera robią takiego retarda, że to aż zabawne :D

Ale booking najbardziej wyczekiwanego od dawna przeze mnie rewanżu epicko ssał pałę! Najpierw Reigns widzi, że jego tag partner się turla do niego, ma to w dupie, schodzi z rampy i goni Ambrose'a, potem Ambrose z Reignsem zostają kozackimi ziomeczkami, a Rollins - który ich zawsze godził z gorszych opresji - postanowił mieć to w dupie i sobie poszedł. Bullshit i to taki mocny. Rozumiem, że Wyatts musieli wygrać, niestety, ale nie kupuję przebiegu tej walki.

Fajnie by było rzeczywiście, gdyby Ziggler po tej serii jobbowania rzeczywiście ruszył trochę do przodu w kierunek górnego midcardu, ale mam niestety wrażenie, że te jego ostatnie pojawianie się, to nadal zbieg okoliczności - potrzebują kogoś, kto nadal wywołuje reakcję, by ją spotęgować.

Paul Bearer w Hall of Fame? Słuszna decyzja, oby rzeczywiście wprowadzającym był Undertaker.

Fajny debiut Ruseva, napawa mnie optymizmem - optymizmem, że jego kariera będzie, jak jego debiut: krótka, jako przerywnik i bez większego sensu.

Main event mnie nie jarał ani odrobinę, jedyne co z niego można było wyciągnąć, to dalsze podłoże przed Triple H vs. Daniel Bryan. Walki, na którą nie czekam.

Edytowane przez demku
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Urządzenie:  Windows

Olać storyline'owe opisy. Wpiszcie "Lana WWE" w internecie i sobie popatrzcie :-)

Najlepsze, że same foty w staniku w flagę USA :D ładna mi to Rosjanka :D

wielkie ogłoszenie Hogana
Z początku myślałem że wyjdzie i powie że dogadał się z Punkiem w kwestii występu na WM ale teraz myślę (mając na względzie niesnaski pomiędzy Bryanem i HHH oraz ostatni Batista Bomb) że być może Hogan powie że jako gospodarz WM dodaje Bryana do walki o pas? Nie oszukujmy się, walka z HHH nie będzie main eventem a jestem pewien że WWE jest zaniepokojone poziomem walki o pas na WM. Czuję po kościach że Hogan zapowie zmianę Batista vs Orton na Triple Threat. Edytowane przez TakerFanKrk

maly619, nie wiem jaka Emma była w NXT gdyż nie oglądam tej tygodniówki. Z tymi ring skillami-wierzę ale jak mówię: od początku pobytu w main rosterze nic szczególnego nie pokazała i nie mam podstaw by ją chwalić (przynajmniej dopóki ma ten obecny gimmick). Tyle

Pewnie, że nie masz podstaw aby ją chwalić skoro do tej pory zawalczyła tylko raz i to w bardzo krótkiej walce. Daj jej więcej czasu a nie wystawiasz opinię po kilku pojawieniach się. NXT jest ogólnodostepne więc jaki problem aby wyrobić sobie konkretną opinię na jej temat.

Sytuacja z Emmą przypomina mi tą z Antonio Cesaro jeszcze na początku debiutu w głowny rosterze. Miał słabe walki z Santino, R-Truthem a ludzie już wieszczyli mu zwolnienie "bo przecież jest słaby w ringu" i nie potrafi zrobić dobrej walki. Po tych dwóch latach większość spuszcza się na sam jego widok, traktując go całkowicie inaczej.