Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Dla niewierzących:

http://www.wwe.com/shows/wwenxt/lana-bio

Nawet jako hometown jej zabookowali Moskwę ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Styl:  Klasyczny

xero, co do Punka i tej oferty WWE. Skoro mu jakąś przedstawili, pewnie wysoka pozycja w dalszym ciągu, może jakiś pas, może jakieś ciekawe story, a on to odrzucił to chyba wychodzi na to, że wcale nie było płaczu o swoją pozycję i nie obraził na WWE za brak wygrania RR czy brak walki o pas, jak niektórzy tu sugerowali, tylko może odszedł z powodu ogólnej polityki WWE ? Może ogólnie traktowanie zawodników i kierunek w jakim idzie WWE, nie spodobał się Brooksowi ? Promowanie part-timerów kosztem młodych, niekoniecznie kosztem Punka. Co raz więcej takich osób. Już zdarzało się niektórym zawodnikom z takich powodów(polityka federacji w danym czasie) kończyć współpracę, aczkolwiek i tak wracali potem np. Lesnar, Batista czy Bruno Sammartino. Czyżby ten Punk jednak nie gwiazdorzył i nie był egoistą ?

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mieliśmy polski akcent na RAW. ;-)

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2014/03/RAW_03032014ej_1848-1

Signs of the Week.

co do Punka i tej oferty WWE. Skoro mu jakąś przedstawili, pewnie wysoka pozycja w dalszym ciągu, może jakiś pas, może jakieś ciekawe story, a on to odrzucił to chyba wychodzi na to, że wcale nie było płaczu o swoją pozycję i nie obraził na WWE za brak wygrania RR czy brak walki o pas, jak niektórzy tu sugerowali, tylko może odszedł z powodu ogólnej polityki WWE ? Może ogólnie traktowanie zawodników i kierunek w jakim idzie WWE, nie spodobał się Brooksowi ? Promowanie part-timerów kosztem młodych, niekoniecznie kosztem Punka. Co raz więcej takich osób. Już zdarzało się niektórym zawodnikom z takich powodów(polityka federacji w danym czasie) kończyć współpracę, aczkolwiek i tak wracali potem np. Lesnar, Batista czy Bruno Sammartino. Czyżby ten Punk jednak nie gwiazdorzył i nie był egoistą ?

Moze to prawda np.czarą goryczy dla Punka bylo podanie Batiscie na tacy ME Wrestelemanii i nie docenianie zawodnikow takich jak Bryan,Ziggler czy Cesaro

-Może zabrzmi to dość arogancko, ale nigdy nie pozwól mówić innym, że nie jesteś świetny...

-This may sound quite arrogant , but I never let tell others that you're not great...

91674922154aff2a817159.jpg

Moze to prawda np.czarą goryczy dla Punka bylo podanie Batiscie na tacy ME Wrestelemanii i nie docenianie zawodnikow takich jak Bryan,Ziggler czy Cesaro

Albo zwykłe wypalenie/znudzenie wrestlingiem nie mające nic wspólnego z polityką federacji? Mam czasem wrażenie, że te wszystkie opowieści o szlachetnych intencjach Punka (w stylu "odszedł, bo Bryan/Ziggler nie dostają pusha") to nic innego, jak zwykłe chciejstwo fanów wybielających idola, który ich, coraz więcej na to wskazuje, zwyczajnie olał...

#FireSpears

#FireSpears

#FireSpears

* Świetny motyw na początek ale zacząłem coś podejrzewać gdy muzyka grała a Punk długo nie wchodził. Tak czy siak, świetny ruch WWE. Fajnie zagrali na emocjach fanów- Heyman był najwłaściwszym wyborem gdyż potrafi ciekawie gadać, przy Batiście byłoby tylko ziewanie. Pipebombem na pewno bym tego nie nazwał ale podobało mi się jak Paul (zgolił w końcu kuca :D) płynnie przeszedł od CM'a do tematu Takera. Szkoda przy okazji że Deadman się nie pojawił, wymiana spojrzeń z Brockiem w zupełności by wystarczyła.

* Gdzie jest AJ? Dostaje czas antenowy Emma której oglądać nie mogę a dla Pchełki nie ma choć odrobiny czasu? Skończyły się na nią pomysły czy ponosi konsekwencje za bycie dziewczyną Punka? Jeśli drugi tydzień z rzędu jej nie ma to czuję że jeszcze przed WM możemy zobaczyć nową mistrzynię.

* Pasy dla Usos? Jestem na nie. OK coś potrafią w ringu ale ich gimmick do mnie nie przemawia a na mikrofonie rzadko mają okazję się wykazać. Pewnie czas NAO dobiegł końca i po rewanżu na Main Evencie znikną na dobre z telewizji...

* Zaskoczyli z tym obrotem spraw w Shield. Tym razem Rollins już nie wytrzymał i odmówił tagu choć wcześniej kłócili się głównie Reigns z Ambrosem. Czekam z niecierpliwością na Smacka by zobaczyć co dalej.

* U Americansów rozpad także trwa w najlepsze- świetny motyw z tym niby uściskiem :D

* Z jakiej okazji Rusev dostaje segment przed ME? Nie chcą drażnić Putina? Lana- mniam :D Życzę jej z całego serca zawojowania dywizji Div, w przeciwieństwie do pajacyka Emmy.

* Walki Bryana z Batistą nie dało się oglądać, Daniel starał się jak mógł ale wyszło po prostu słabo. Już więcej emocji wzbudził we mnie wcześniejszy segment ze Stefcią i Tryplem.

PS. ma ktoś źródło do wiadomości że Punk odrzucił tą "ostateczną ofertę"?

Gwoli ścisłości (strasznie dużo dzisiaj postów walę... już nie będę ;P): Lana nie zawojuje dywizji diw, nie jest bowiem zawodniczką - to modelka, tancerka (bodaj baletnica) i trzeciego sortu aktorka, o wrestlingu ma pewnie pojęcie mniejsze niż Eva Marie ;)

#FireSpears

#FireSpears

#FireSpears

Mam czasem wrażenie, że te wszystkie opowieści o szlachetnych intencjach Punka (w stylu "odszedł, bo Bryan/Ziggler nie dostają pusha") to nic innego, jak zwykłe chciejstwo fanów wybielających idola, który ich, coraz więcej na to wskazuje, zwyczajnie olał...
Niestety mam takie samo wrażenie. Nie ma co bronić Punka bo zachował się fatalnie- kompletnie rozwalił plany fedki przed WM. Zresztą gdyby zależało mu na fanach to nie robiłby całej tej szopki z odejściem tylko dalej pracowałby w ringu dając z siebie maksimum. Niestety Ghost, ja i parę osób zauważyło że CM zwolnił obroty i nie stał już na tak wysokim poziomie jak przedtem. Owszem może mikrofonowo dalej lał miód na nasze uszy ale ringowo to nie było już to co jeszcze przed kilkoma miesiącami. Żeby nie było- nie atakuję Punka,jestem jego wielkim fanem ale po prostu gdyby faktycznie mu tak zależało na tym ME to czemu nie usiadł do rozmów z McMahonem tylko od razu wyszedł z budynku obrażony na cały świat? Można lubić Punka ale bez przesady, pewne zachowania po prostu nie przystoją dorosłemu mężczyźnie. Teraz się buntuje że nie dostał ME a za chwilę będzie się obrażał że ma komuś się podłożyć...

[ Dodano: 2014-03-04, 19:09 ]

Gwoli ścisłości (strasznie dużo dzisiaj postów walę... już nie będę ;P ): Lana nie zawojuje dywizji diw, nie jest bowiem zawodniczką - to modelka, tancerka (bodaj baletnica) i trzeciego sortu aktorka, o wrestlingu ma pewnie pojęcie mniejsze niż Eva Marie ;)
A skąd wiesz że nie trenuje? Ja tam w nią wierzę, zresztą od razu zdobyła moją sympatię :)

Aha, czyli dobrą ringowo Emme, z jakimś gimmickiem nie trawisz, ale już nijaka blondyna Lana jest okej. Nie wiem co tu sie czasem dzieje.

Dziwią mnie też głosy, że początkowy segment i wzmianka o Punktu to dla niektórych zapowiedź jego powrotu. Dla mnie totalnie coś innego. WWE zdało sobie sprawę, że CM nie wraca i pewnie panikowali co mają zrobić by fani w Chicago nie zbojkotowali show. Tutaj właśnie pojawił się Heyman, który był najlepszą osobą do tej roli i wcale by mnie nie zdziwiło jakby sam rozpisał ten segment. Punk nie wraca już przed WM na 99%

Ostatnia szansa na ten wyczekiwany powrót Punka może być to ogłoszenie które na następnym RAW ma Hogan. Jak dla mnie,skoro już się tak wypiął na swoich fanów (do których należę) to może nie wracać. Po paru latach wróci jako part-timer, a przecież tak ich podobno nie lubi.

Co do RAW to ciekawi mnie w jakim kierunku pójdzie teraz postać Rollinsa. Czyżby pozostał heelem?

Fajny był też ten segment gdzie Colter godził swoich Prawdziwych Amerykanów :)

Aha, czyli dobrą ringowo Emme, z jakimś gimmickiem nie trawisz, ale już nijaka blondyna Lana jest okej. Nie wiem co tu sie czasem dzieje.
Od początku gdy zadebiutowała w main rosterze nie widziałem dobrej walki z jej udziałem. "Jakiś gimmick"? Ona ten gimmick ma tragiczny bo co może być fajnego w pajacowaniu wraz z Santino? Lana jest całkiem spoko, fajnie gra Rosjankę i nie mam się do czego w jej postaci przyczepić. To że Emma walczy a Lana nie, to nie ma nic do rzeczy. Edytowane przez TakerFanKrk

ale już nijaka blondyna Lana jest okej.

Nie rusz Lany, bo ....

Lana jest zajebista, ma kapitalny wygląd i kapitalny głos czego więcej chcieć od Divy która gra zła sucz? :)

PS: Może to mój fetysz, ale dla mnie Lana na tą chwilę TOP 4 u Div.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

"Jakiś gimmick"? Ona ten gimmick ma tragiczny bo co może być fajnego w pajacowaniu wraz z Santino?

Ty powiesz, że to pajacowanie z Santino, a ja w tym widzę taką "słodką niezdarną idiotkę" i w pełni kupuję ten gimmick. Ring Skilli nie oceniam, bo walk kobiet na tygodniówkach nie oglądam, ale ludzie oglądający NXT mówią, że skille ma dobre, także robię sobie spore nadzieje co do jej osoby (zresztą, muszę nadrobić NXT Arival gdzie była walka Emmy)

[ Dodano: 2014-03-04, 19:48 ]

A tak w ogóle porównywanie zawodniczki i managerki nie ma najmniejszego sensu. No chyba, że porównujemy sam wygląd.

Od początku gdy zadebiutowała w main rosterze nie widziałem dobrej walki z jej udziałem. "Jakiś gimmick"? Ona ten gimmick ma tragiczny bo co może być fajnego w pajacowaniu wraz z Santino?

To, że WWE wystawia ją z Santino jest totalną głupotą ale Emma ma ten sam gimmick na RAW co na NXT i mogę powiedzieć, że jest to jedna z ciekawszych postaci w dywizji kobiet. Życzę szczerze by walka kobiet była chociaż w połowie tak dobra na WM jak starcie Emmy z Paige na Arrival. Czy ci się to podoba czy nie ale niedługo cała dywizja kobiet będzie budowana własnie na AJ, Paige, Emmie i może Summer Rae.

Nie rusz Lany, bo ....

Lana jest zajebista, ma kapitalny wygląd i kapitalny głos czego więcej chcieć od Divy która gra zła sucz?

Nic ale też co tu lubić? Ja nie widzę osobiście w niej ani nic ciekawego pod względem postaci, ani wyglądu. Ona po prostu jest.

Ring Skilli nie oceniam, bo walk kobiet na tygodniówkach nie oglądam, ale ludzie oglądający NXT mówią, że skille ma dobre

Widocznie ci ludzie oglądają tak samo często NXT co ja jakąś japońską federacje. Emma miała jedną dobrą walkę, na Arrival z Paige. Tylko że zawodniczka z Anglii nawet z Summer robiła dobre walki. Australijka w ringu jest co najwyżej przeciętne, cenić jej umiejętności po dobrej walce z Paige to tak jak cenić Great Khalego bo jest wielki. Emma w niczym nie jest dobra, bo :

a) w ringu jest co najwyżej przeciętna

b) jej komedia nikogo nie śmieszy, a federacja wie że może on się spisać tylko w komedii

c) jest tak samo ładna Tamina

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg