Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dla Blacka i Moxleya walka z samym Phenomenem też musi być wielkim przeżyciem :D Wysatrczy tylko przypomnieć sobie jak reagował Barret po walce na HS :)
To znaczy jak konkretnie reagował? Drżał z podniecenia czy co? :lol:

Chodzi o jego wpisy na twitterze i w jakimś wywiadzie też czytalem że jest dumny z tego że mógł zmierzyć sie Markiem. Przecież logiczne jest że dla każdego wrestlera spełnieniem marzeń jest stanac z Phenomem w jednym ringu...

• Reputacja:   1

Dobra wiadomość dla fanów CM Punka! Przerwa Brooksa ma być krótsza niż się wydawało :) Punk jest już awizowany na RAW 13 maja (najprawdopodobniej nie wystąpi na Extreme Rules) i ma wystąpić na Payback, Money In The Bank oraz SummerSlam (ma się udać także w trasę po Japonii i Australii) :smile:

Dobra wiadomość dla fanów CM Punka! Przerwa Brooksa ma być krótsza niż się wydawało :) Punk jest już awizowany na RAW 13 maja (najprawdopodobniej nie wystąpi na Extreme Rules) i ma wystąpić na Payback, Money In The Bank oraz SummerSlam (ma się udać także w trasę po Japonii i Australii) :smile:

Nie wiem, czy to dobra wiadomość. Punkowi jest potrzebna przerwa, i to dłuższa, bo po tak intensywnym roku na pewno ma jakieś urazy które trzeba wyleczyć. A druga sprawa, to jak pisałem już wcześniej, nam przyda się za nim zatęsknić.

TakerFanKrk napisał/a:

Nie wiem, czy to dobra wiadomość. Punkowi jest potrzebna przerwa, i to dłuższa, bo po tak intensywnym roku na pewno ma jakieś urazy które trzeba wyleczyć. A druga sprawa, to jak pisałem już wcześniej, nam przyda się za nim zatęsknić.

Ja się nie dziwię że Brooks ma wrócić tak szybko z urlopu. Przez jego nieobecność jest planowana walka rewanżowa HHH vs Lesnar na Extreme Rules (oraz obecność Takera na poniedziałkowym RAW), ponieważ w Main Evencie jest niestety posucha... Kreatywni po prostu zdają sobie sprawę że Punk jest im strasznie potrzebny i dali mu tylko kilka tygodni wolnego na szybki odpoczynek i podleczenie urazów. W sumie to szkoda mi Brooksa: przez niekonsekwencje i głupotę kreatywnych w kreowaniu nowych gwiazd facet nie może iść na dłuższy urlop....

Czy tylko ja mam wrażenie że na Payback dojdzie do rewanżu Taker'a i Punk'a?

Ja się nie dziwię że Brooks ma wrócić tak szybko z urlopu. Przez jego nieobecność jest planowana walka rewanżowa HHH vs Lesnar na Extreme Rules (oraz obecność Takera na poniedziałkowym RAW), ponieważ w Main Evencie jest niestety posucha...

Jak najbardziej zgadzam się z tym i wiem dlaczego przerwa Punka będzie tak krótka.

Nie rozumiem tylko jednego. Piszesz, że jest to:

Dobra wiadomość dla fanów CM Punka!

Jeśli się nie mylę, a wskazują na to avatar i podpis, to należysz do tej grupy. Dlaczego więc w drugim poście piszesz, że

W sumie to szkoda mi Brooksa: przez niekonsekwencje i głupotę kreatywnych w kreowaniu nowych gwiazd facet nie może iść na dłuższy urlop....

No to jak to jest? Cieszysz się z tego, że zobaczysz go wcześniej, czy wolałbyś, żeby zrobił sobie przerwę, bo na nią zasłużył?

TakerFanKrk napisał/a:

Dobra wiadomość dla fanów CM Punka!

Jeśli się nie mylę, a wskazują na to avatar i podpis, to należysz do tej grupy.

Owszem jak najbardziej jestem jego fanem (może zmienię sobie w przyszłości nick na PunkFanKrk jak Taker skończy karierę? :twisted: ) i nie wstydzę się tego :)

TakerFanKrk napisał/a:

W sumie to szkoda mi Brooksa: przez niekonsekwencje i głupotę kreatywnych w kreowaniu nowych gwiazd facet nie może iść na dłuższy urlop....

No to jak to jest? Cieszysz się z tego, że zobaczysz go wcześniej, czy wolałbyś, żeby zrobił sobie przerwę, bo na nią zasłużył?

Powiem tak: z jednej strony chciałbym żeby wrócił szybko bo bez Punka po prostu będzie wiało nudą, ale z drugiej strony rozumiem że Phil to też człowiek: boryka się z wieloma urazami, jest na pewno zmęczony ciągłymi podróżami, pewnie rzadko widuje rodzinę i znajomych. Na pewno zasłużył na długi odpoczynek, ale w tej chwili jak mówiłem nie ma on szans na długi urlop ze względu na straszną posuchę w ME- i dlatego jest mi w sumie go żal, bo zasłużył na dłuższy odpoczynek, niż tylko żeby dostać parę tygodni wolnego...

A ja mam swoją tezę na temat PPV zwanego "Payback". Owy event odbywa się w naszym ulubionym Chicago więc Dabju boi się zrobić gali bez Brooksa w jego mieście, poza tym gala mogła by zostać zdominowana przez chanty "CM Punk" co mogłoby źle wpłynąć na odbiór pozostałych walk na PPV.

A ponieważ owe PPV nazywa się tak a nie inaczej więc prawdopodobnie Dabju będzie chciało podpromować (?) Phila, którego narzekania ostatnio dają się we znaki. Kontuzje kontuzjami ale pomyślmy co Punk wolałby robić - walczyć na PPV w hometown z w/w Takerem czy leżeć w domu i wciąż narzekać. Myślę że odpowiedź jest dość prosta, której żadna kontuzja by nie zmienia albowiem, wg mnie, jest to kwestia dumy Brooksa.

Zapomniałem dodać że to pierwsze PPV o tej nazwie więc Winc zrobi wszystko by Payback był zapamiętany

Zapomniałem dodać że to pierwsze PPV o tej nazwie więc Winc zrobi wszystko by Payback był zapamiętany

Tak jak Over The Limit :twisted: ?

W sumie gdyby Punk miał walczyć na Payback PPV to oprócz rewanżowej walki z Takerem nie widziałbym nic innego i ciekawszego. W sumie Punk nie ma w zasadzie co robić, nie widzę kandydata do feudowania z nim... Gdyby doszło do tej walki to byłoby to z korzyścią dla Brooksa: nie dość że wygrałby przed własną publicznością (przerywając w końcu swój losing streak na PPV's trwającego od walki z Rockiem na Royal Rumble) to odbiłby sobie jobbnięcie Deadmanowi na WM a sam Calaway mógłby spokojnie znów zniknąć i przygotowywać się do walki na WM XXX...

Czy do tej walki dojdzie? Nie wiem, ale jestem raczej sceptyczny...

PS. Ryback już zapowiedział w wywiadzie dla WWE Magazine że chce walczyć za rok z Takerem. Wspaniale :roll:

Walka Takera z Punkiem byłaby bardzo dobrym pomysłem, zwłaszcza gdyby Punk wysłał Deadmana na przerwę. Przekonująca wygrana na pewno bardzo by mu pomogła.

PS. Ryback zapowiedział w wywiadzie dla WWE Magazine że chce walczyć za rok z Takerem :roll:

Tylko powiedział, że chce walczyć z Takerem, a to samo mówi co druga gwiazda w rosterze (jeśli dobrze pamiętam, to podobną chęć walki z Deadmanem widziałem już u Del Rio i Sheamusa)

mały619, Niekoniecznie jak Over the Limit, bardziej jak debiut TLC PPV czy powrót Vengeance (które pamiętam dość przyjemnie, pewnie przez rozwalony ring), natomiast wiem do czego zmierzasz, jednak miejmy nadzieje że chociaż tego Dabju nie zj*bie ;)

TakerFanKrk, nie bój się o Rybacka, Del Rio chyba rok temu też chciał Undiego a dostał Swaggera bez wejściówki. Oczywiście Wędkarza, Winc lubi bardziej ale miejmy nadzieje że następny w kolejce jest Jaśko i "skręcenie buta"

Walka Takera z Punkiem byłaby bardzo dobrym pomysłem, zwłaszcza gdyby Punk wysłał Deadmana na przerwę. Przekonująca wygrana na pewno bardzo by mu pomogła.

W sumie byłoby fajnie zobaczyć kontynuację ich programu (wykręcili w końcu najlepszy feud w tegorocznej RTWM). Tylko jestem ciekaw jak by się on teraz toczył i co byłoby głównym źródłem konfliktu (bo w sumie Taker odebrał już urnę a kolejna kradzież przez Brooksa byłaby już nudna)

TakerFanKrk napisał/a:

PS. Ryback zapowiedział w wywiadzie dla WWE Magazine że chce walczyć za rok z Takerem :roll:

Tylko powiedział, że chce walczyć z Takerem, a to samo mówi co druga gwiazda w rosterze (jeśli dobrze pamiętam, to podobną chęć walki z Deadmanem widziałem już u Del Rio i Sheamusa)

TakerFanKrk, nie bój się o Rybacka, Del Rio chyba rok temu też chciał Undiego a dostał Swaggera bez wejściówki. Oczywiście Wędkarza, Winc lubi bardziej ale miejmy nadzieje że następny w kolejce jest Jaśko i "skręcenie buta"
Właśnie się boję- Ryback to w końcu jeden z ulubieńców Vince'a (Del Rio i Sheamus nimi nie są) więc nie wiadomo czy Skipowi nie udałoby się wyprosić tej walki (nawet wykorzystując względy jakie ma on u szefa): McMahon mógłby poczuć kolejny zapach dolców i powiedzieć: "Ok Skippy, masz tą walkę"...

[ Dodano: 2013-04-20, 22:40 ]

Obowiązkowo widziałbym tu jakąś fajną stypulację typu Last Man Standing Match (w sumie ta stypulacja byłaby najbardziej wskazana: Punk by tak pobił Takera że ten by już nie wstał i udałby się spokojnie na przerwę :) )

Taker, przeoczyłeś mały szczegół - sam podałeś zródło jako WWE Magazine; WWE Magazine to taki sam bullshit jak Fakt, wiarygodności tam nie ma żadnej, poza tym - Ten cały magazyn jest robiony pod marków więc artykuły i wywiady są przeprowadzane w kayfabie, a zawodnicy mówią "in character", więc wiesz ... mały619 zresztą przytoczył fakt że co druga osoba w rosterze tego chce, a poza tym tak mówi każdy heel, szczególnie do tej gazetki

oczywiście mówię o Rybacku :)

Taker, przeoczyłeś mały szczegół - sam podałeś zródło jako WWE Magazine; WWE Magazine to taki sam bullshit jak Fakt, wiarygodności tam nie ma żadnej, poza tym - Ten cały magazyn jest robiony pod marków więc artykuły i wywiady są przeprowadzane w kayfabie, a zawodnicy mówią "in character", więc wiesz ... mały619 zresztą przytoczył fakt że co druga osoba w rosterze tego chce, a poza tym tak mówi każdy heel, szczególnie do tej gazetki
Może i tak ale jak to się mówi: w każdej plotce jest ziarnko prawdy (a zważywszy jaką słabość do Rybacka ma McMahon można byłoby gdybać że byłby skłonny iść mu na rękę i zabookować taki pojedynek)

PS. poza tym nikt nie wie co tak naprawdę siedzi w głowie Vince'a. Jak ten człowiek potrafił zabookować Hornswoogle'a jako tajemniczego GMa RAW to skąd wiesz że mu się nie zamarzy zrobienie walki Taker vs Ryback? :twisted:

Edytowane przez TakerFanKrk