Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TakerFanKrk napisał/a:

to zamknij oczy i sobie wyobraź

Nie da rady stary. Jako stary erotoman jak zamykam oczy, to widzę tylko gołe baby, a nie Zigglera. :D

Ale przyznaj Ghost że przy takim rozwoju wypadków jakie opisałem powyżej perspektywa meczu z Zigglerem byłaby bardziej kusząca niż z Ceną (a wierzę że może kreatywnym dał do myślenia ten gigantyczny pop z ostatniego RAW i zechcą to wykorzystać na jubileusz- a nie ma lepszej możliwości na jego spożytkowanie jak walka z Takerem)? Poza tym Ziggy zdobył w końcu oczekiwany przez wszystkich pas :)

• Reputacja:   0

Cena byłby lepszy. Powody znasz. O pomyśle z Zigglerem napisałem w edycji poprzedniego posta.

14453752125651e0a536c69.jpg

A tak na poważnie Taker, to nie widzę tego. Deadmanowi powinno się już rzucać tylko przeciwników o wyrobionej przez lata marce i sporym nazwisku jeżeli chce się pozostawić jakieś emocje w kwestii przełamania streaku. No chyba, że rzeczywiście Ziggler miałby przełamać streak.
Wierz mi że jak bardzo bronię streak to jednak Zigglerowi zezwoliłbym go przerwać (ale nawet gdyby miał polec jak inni to jest młody, perspektywiczny, dobry ringowo i na mikrofonie- ma wszystko co potrzeba do walki z Phenomem. Po prostu wrestler kompletny) :)

Wracając jeszcze do publiki na Gali, oto co działo się gdy Raw zeszło z anteny ;) http://www.youtube.com/watch?v=uzryk7vJ5CA

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Taker - ja kiedyś broniłem streaku wypisując farmazony typu "jak HBK to nikt", ale dzisiaj się trochę wstydzę tych postów. Ziggler może być, ale gdybym miał sam wybierać, to postawiłbym na kogoś kogo cenię bardziej - np. Punk lub kogoś z kim wiązałoby się jakieś jebnięcie - np. Janusz jedzie Takera i przechodzi heelturn kończąc w ten sposób pewien etap w swojej karierze i zarazem w dzisiejszym WWE. Zigglerem nie podniecam się aż tak bardzo - świetny na ringu, ale wbrew temu co sądzi wiele osób na tym forum uważam go za zawodnika o przeciętnym majku i przeciętnej charyzmie.

A tak na poważnie Taker, to nie widzę tego. Deadmanowi powinno się już rzucać tylko przeciwników o wyrobionej przez lata marce i sporym nazwisku jeżeli chce się pozostawić jakieś emocje w kwestii przełamania streaku. No chyba, że rzeczywiście Ziggler miałby przełamać streak.
Wierz mi że jak bardzo bronię streak to jednak Zigglerowi zezwoliłbym go przerwać (ale nawet gdyby miał polec jak inni to jest młody, perspektywiczny, dobry ringowo i na mikrofonie- ma wszystko co potrzeba do walki z Phenomem. Po prostu wrestler kompletny) :)

Sam pomysł rewanżu Punka z Takerem uważam za bezsensowny, ale przerwanie streaku przez Zigglera sięgnęło sufitu bzdur i głupoty.

Nie mam pytań.

A co słów Heymana o Punku - przecież wiadomo, że CM Punk będzie mówił przy pierwszym występie po WM tylko o tym, że nie udało mu się przerwać streaku! Czy to zaraz ma oznaczać ,że będzie chciał rewanżu? Nie. Nawet nie spodziewam się konfrontacji obu panów w najbliższym czasie.

A co słów Heymana o Punku - przecież wiadomo, że CM Punk będzie mówił przy pierwszym występie po WM tylko o tym, że nie udało mu się przerwać streaku! Czy to zaraz ma oznaczać ,że będzie chciał rewanżu? Nie. Nawet nie spodziewam się konfrontacji obu panów w najbliższym czasie.

Tak jest. To przecież nie żadna nowość, że gość, który kończy dany feud wygłasza speech, a później rozpoczyna się coś nowego.

Co do reszty twojego posta, to pamiętaj, że Taker i ja zeszliśmy na takie pobożne życzenia z kategorii "Chciałbym, żeby streak Takera przerwał [tutaj wstaw imię ulubieńca], bo jest zajebisty i mu markuję". Trochę obawiałem się takich reakcji jak Twoja, ale jak już pisałem wcześniej - pofantazjować sobie można.

TakerFanKrk napisał/a:

Ghostwriter napisał/a:

Sam pomysł rewanżu Punka z Takerem uważam za bezsensowny, ale przerwanie streaku przez Zigglera sięgnęło sufitu bzdur i głupoty.

Nie mam pytań.

Mam do Ciebie jedno pytanie: czy Ty naprawdę musisz mieszać z błotem wszystko co wyjdzie z moich ust- cokolwiek bym nie powiedział to jesteś na "nie" (nawet jeśli to tylko marzenia a marzyć zawsze można)? Bawiliśmy się z Ghostem w fantasy booking, rzuciłem że to mój dream match i starałem się to podeprzeć argumentami ale tu zaraz wkracza mój pierwszy antagonista Bullinho, który jak zawsze musi wszystko co napiszę wykpić. Czy ja wykpiwałem albo mieszałem z błotem posty Ghosta czy kogoś innego? Trochę więcej zrozumienia dla innych a będzie ok (a jeśli masz jakieś uprzedzenia to po prostu nie komentuj moich postów i będzie w porządku).

- zapowiada się feud Orton vs Sheamus vs Show. Proszę nie…

Ja tam się cieszę :) I tak przewijam ich walki, więc teraz będę miał mniej wciskania klawisza + potencjalne walki do oglądnięcia w całości. No a dodatkowo wszyscy trzej panowie będą trzymali się od Zigglera jak najdalej przez jakiś miesiąc-dwa :)

Rok temu mieliśmy po WM etap nazwany przez kogoś "Dragonborn", tegorocznym hitem okazał się Fandango i jego entrance theme... attitude to jednak wyrocznia, w końcu co było najgorętszym tematem ostatnich tygodni?! :twisted:

Co do samego Fandango... facet ma teraz szansę na dłuższą chwilę chwały, ale niestety w tym przypadku wszystko zależy od publiki. Co tydzień takiej reakcji nie zbierze (z resztą Bryan też po samej WM nie miał tak z górki co każdy tydzień), jeżeli jednak większa garstka fanów złapała bakcyla ze śpiewem to z czasem wejdzie to w nawyk i ex Curtis może liczyć na więcej u Vincenta.

Moje zdanie na temat Fandoskiego? Cholera, kupuję gościa! Porusza się fajnie po ringu (komponowanie się z gimmickiem), jest jakiś i co najważniejsze, dostał szansę na niekonwencjonalny debiut. Nie chcę go widzieć oczywiście nie szczycie, ale jako uzupełnienie środka karty... jak najbardziej! ;)

• Reputacja:   709
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ktoś mi wytłumaczy czemu publika cheerowała drewnianego Wade'a, zamiast Michała? Może Mike nie popisuje się w ringu, ale ostatnio się nawet poprawił - nie to co wyspiarz-usypiacz, który ringowo jest minimalnie mniej drewniany niż Khali czy pinokio. Mic skille też Mike ma lepsze, może niewiele ale ma. Ponadto jako mistrz pan graniastogłowy nie popisał się - na EC nie bronił pasa, championem był miałkim - kiedy ktoś spytał mnie o IC title'a to musiałem się poważnie zastanowić kto go ma, taki był bezbarwny zresztą tak samo jak jego pierwszy run z pasem. Miz jako były main eventer, a teraz upper midcarder wzniósłby IC na wyższy poziom, no ale po co? :roll:
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

75 % publiczności to byli wyspiarze. Proste wytłumaczenie.

Btw. Aktualnie theme Fandango jest na 19 miejscu w brytyjskiej liście przebojów iTunes. W przeciągu kilku godzin ma wskoczyć do top 10.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   709
  • Styl:  Ciemny

75 % publiczności to byli wyspiarze. Proste wytłumaczenie.

Reakcja na Majoneza jakoś nie była taka, z tego co pamiętam publika była za Viperem w ich walce, dafuq?

Btw. Aktualnie theme Fandango jest na 19 miejscu w brytyjskiej liście przebojów iTunes. W przeciągu kilku godzin ma wskoczyć do top 10.

No to już są jakieś jaja :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Styl:  Jasny

Wow, FanDanGo jest niesamowity, z osoby która w 4 sezonie NXT była tak drewniana że Brodus Clay był lepszy stał się on niesamowitą gwiazdą. Ludzie jeśli on nie dostanie pasa głównego w tym roku to WWE straci taką kase, bo wyobraźcie sobie sprzedane płyty z Theme Songiem.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Tak się zastanawiam:

Czy Ryback po zaatakowaniu na Raw Ceny nie jest...jakby to określić...Jeszcze bardziej OVER Z FANAMI? :P

Na takie stwierdzenia będzie trzeba jeszcze poczekać. Tamta publika była bardzo skłonna buczeć na Cenę, a Ryback, atakując go, siłą rzeczy musiał być popowany, nawet, jeśli przechodził przy tym heel turn. Zobaczymy po prostu jak inna, mniej zajebista publika będzie teraz reagowała na Wędkarza :)

EDIT:

Przez moment myślałem,że Del Rio jednak jakimś cudem zachowa pas
Ja też :D Szczególnie gdy Alberto założył armbara. BTW Ogromnie się cieszę, że Ziggler wreszcie wykorzystał walizkę. Wierzę, że zrobi teraz coś ciekawego z pasem, bo Del Rio jakoś nie wydawał mi się wybitnym mistrzem. Edytowane przez Tatanka

44775659151dfd1ab60abe.jpg