Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Człowieku czy słyszysz kto jest lektorem na tym filmiku? To facet który regularnie podkłada głos pod proma/reklamy związane z WWE. Z resztą ten facet pracuję z WWE (lektor prom czy reklam) od jakiś 4 lat kiedy już Goldberga nie było w federacji, więc nawet jakby to był idealny fake to skąd user wziął by lektora mówiącego o Goldbergu? Nie mówię, że to prawda na pewno ale ciężko mi wytłumaczyć to o czym pisałem 8)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Człowieku czy słyszysz kto jest lektorem na tym filmiku? To facet który regularnie podkłada głos pod proma/reklamy związane z WWE. Z resztą ten facet pracuję z WWE (lektor prom czy reklam) od jakiś 4 lat kiedy już Goldberga nie było w federacji, więc nawet jakby to był idealny fake to skąd user wziął by lektora mówiącego o Goldbergu? Nie mówię, że to prawda na pewno ale ciężko mi wytłumaczyć to o czym pisałem 8)

Ed Weigle, lektor WWE jest związany z federacją od 2001 roku.

W takim razie odszczekuje to co napisałem, jednak nawet jeśli tak rzeczywiście jest to paradoksalnie potwierdza fakt, że to nie jest fake bo przecież ten user nie wynajął Ediego? :grin:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

No, a jednak. Wrestling to taka dziedzina, że czasem należy uwierzyć w "teorie spiskowe" czy jakieś mało prawdopodobne zdarzenia. Rok temu wyśmiewano tych co wierzą w debiut Stinga u Vince'a (w tym mnie) a jak się okazało po kilku miesiącach sam Borden w wywiadzie podkreślił, że był na 99 % w WWE :roll:

Tak się składa, że takie teorie to ja mam opanowane w małym palcu. WWE nigdy nie wstawiło tego na WWE.com. To prosty chwyt osoby, która to wrzuca. Poza tym ten rzekomy znajomy Punka już kilka razy takie coś robił.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Na tym koncie, pojawił się też filmiki który miał sugerować, że wróci Batista na ER. Koleś nawet zrobił sobie "ręce" w stylu Punka, że niby Punk roznosi tą plotę o powrocie. A czy Batista powrócił na ER ? wszyscy widzieliśmy. I ciekawe, że narracje robi jeden koleś a końcowy tekst drugi. I ten drugi tekst jest z proma RAW 3 godzinnego które już widzieliśmy. FAKE!

PS: 0:03 - Lektor mówi "the most intimidating man", a napis jest "the most imitating man"

Czyli jak wyżej FAKE !!.

[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=dKGA_DXb-wU[/YouTube]

Filmik ładnie podsumowuje RAW :D

Jeżeli to nie wyszło od Vinca/Trypla, to za krasnala jako GMa ktoś powinien polecieć z tej federacji. To nie jest dobra telewizja...

17284474305040b4340db5a.jpg

!! UWAGA !! NOWY ODCINEK RAW GROZI TEŃCZOLEPSIĄ !! UWAGA !!

No i oczywiście stało się Cena niespodziewanie, szokując wszystkich, będzie chciał zainkasować walizkę na walkę o pas na 1000 RAW. BULLSHIT !! BULLSHIT !!

W końcu Ziggler dostał mikrofon na dłużej, no i program z Y2J. Bardzo dobrze, tylko tak jak sam Ziggler wspomniał Y2J jest na takim lose striku, że razi to w oczy. Ale lepsze to niż żeby miał prowadzić jakiś program z Del Rio albo Rudym.. blehh.

Ja tam akurat uważam że po uderzeniu Show'a walizką, nasz gigant w jakiś sposób wmiesza się w walkę panów o WWE title i tym samym wyrok w postaci "nowego mistrza WWE", zostanie odroczony o jakiś miesiąc - czyt. SummerSlam.

Fakt, 1000 odcinek jest ważnym wydarzeniem, ale to tylko tygodniówka. Nasz Jaśko zasługuję na pierdolnięcie jeśli chodzi o zdobycie tytułu, a co nadaję się do tego lepiej niż największe PPV tego lata? :D

Było miło że Punk utrzymał ten pas tak długo - jakby nie patrzeć, to jego najdłuższy title reign.

Zastanawiający początek feudu Show Off'a i Y2J - czyżby turn tego drugiego? - Ziggy zmiażdżył Chrisa w tym promo, wypominając mu wszystkie porażki oraz rzekomy "koniec świata" który nigdy nie nastąpił.

Sytuacja z AJ i Bryanem też jakoś mi nie przeszkadza - pewnie będzie pitolenia na ten temat od cholery - że to dziecinne itp. itd. - ale o ile mnie pamięć nie myli, to mieliśmy już śluby w erze Attitude i ten nie będzie niczym nowym.

Kto wie? Albo będziemy mieli konkretną heelową parę na miarę Edge & Lita, albo nasz YESman szykuję naszej małej wariatce jakiegoś psikusa w zemście za to że ta odliczyła go na MITB :twisted:

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Ja tam akurat uważam że po uderzeniu Show'a walizką, nasz gigant w jakiś sposób wmiesza się w walkę panów o WWE title i tym samym wyrok w postaci "nowego mistrza WWE", zostanie odroczony o jakiś miesiąc - czyt. SummerSlam.

Fakt, 1000 odcinek jest ważnym wydarzeniem, ale to tylko tygodniówka. Nasz Jaśko zasługuję na pierdolnięcie jeśli chodzi o zdobycie tytułu, a co nadaję się do tego lepiej niż największe PPV tego lata? :D

Było miło że Punk utrzymał ten pas tak długo - jakby nie patrzeć, to jego najdłuższy title reign.

To czy zdobędzie ten tytuł na 1000 czy na SS niema znaczenia. Liczy się to w jaki sposób chce to zrobić. A w taki, że w przypadku jego postaci bierze to na wymioty. I jeżeli potwierdzi się to, że nie zdobędzie tytułu na tym 1000 RAW to będziemy musieli to jego rycerskie promo słuchać dwa razy. I trzeba przyznać, że 1000 RAW 3 godzinne nie zdarza się co tydzień (tak jak walki stulecia w Polsce co dwa miesiące). Więc jak dla mnie taki historyczny moment na to żeby mógł zdobyć pas i przejść do historii jako ten który zdobył enty raz tytuł na 1000 RAW. I uczciwie błagam niebiosa, żeby Show nie był wplątany w obrazek mistrzostwa.. sorry, prawie każdy ale nie on. Może Rock coś od jebie skoro tak strasznie chce być mistrzem ?. I wole jego przez satelitę, niż cierpieć oglądając Showa.

Słuszna uwaga że 1000 odcinek RAW to historyczny moment, ale jeśli wierzyć plotkom to oficjele bardzo chcieli aby na SS w walce o tytuł WWE, powalczyli właśnie CM Punk i Cena. Jedyne co przychodzi mi teraz do głowy to opcja że ten match będzie miał miejsce, z tą jednak różnicą że to Jaśko będzie mistrzem a Punk wykorzysta swój rewanż.

Tak jak napisałem, cieszę się że CM zachował pas przez tak długi okres czasu, ale niestety nie ma się co oszukiwać... jego dni jako mistrz, dobiegają końca.

Opcja z Rockiem jest IMO mało prawdopodobna. Produkt Vince'a utwierdza mnie ostatnio że wolą iść po najmniejszej linii oporu aniżeli odwalić coś solidnego - a Rock wmieszany jakoś w obrazek pasa WWE, byłoby właśnie czymś innym i fajnym.

World Wrestling ENTERTAIMENT potrafi ostatnio jedynie robić nam nadzieję że coś zmieni się na lepsze - pamiętne promo CM Punk'a, "Koniec świata jaki znamy" czy też powrót Lesnara, a potem wychodzi jak zwykle - po korporacyjnemu.

Dlatego wierzę że to jednak "Największa w świecie porażka" zwana Big Showem, wmiesza się w ich match z tzw. zemsty na Cenie i Punk potrzyma tytuł jeszcze przez miesiąc.

Zastanawiają mnie tylko jego ostatnie wpisy na tweeterze, gdzie cytował swoje słynne heelowe promo z ROH.

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

• Reputacja:   1

* Po wczorajszym RAW widać wyraźnie że feud Bryana z Punkiem został ostatecznie zakończony. Szkoda bo liczyłem na zemstę AJ za zachowanie Punka po walce na PPV (mogli chociaż to podciągnąć do SummerSlam i zakończyć jakimś gimmick matchem) Cóż zobaczymy jak się potoczy rozpoczynający się program z powracającym Mizem

* Cena jest tak wspaniałomyślny i dobry że powiedział Punkowi kiedy wykorzysta na nim walizkę (na pewno wielkoduszny Jaś nie zachowa się jak Bryan w zeszłym roku który mimo deklaracji realizacji kontaktu na WMce zrealizował go wcześniej) :roll: Przynajmniej mam nadzieję że Rock go przekręci na tysięcznym RAW za tydzień i Jasiu walizeczki nie wykorzysta

* Feud Zigglera z Y2J'em rozpoczęty. Czyżby szykował się storyline o walizkę (innego wytłumaczenia wyjścia Chrisa podczas proma Zigglera nie widzę-może faktycznie dojdzie na SummerSlam do walki pomiędzy nimi o walizkę?) Jericho będzie pewnie w tym programie facem

* Wolę już oglądać Del Rio w feudzie ze świeżo powracającym Reyem, niż oglądać jak co tydzień zbiera on baty od "jednorękiego" Sheamusa (ile Cross Armbreakerów by mu Latynos nie założył to nie ma bata żeby z nim wygrał). Ogólnie feud między nimi był nudny (jeden dobry segment z wykorzystaniem maski samochodu i to jeszcze na jednej z ostatnich tygodniówek przed PPV to za mało) dlatego cieszę że że już się skończył

Edytowane przez TakerFanKrk

Na SmackDown!...

ma odbyć się Peep Show z udziałem D Bryana. Może skończyć się tym, że się między nimi z jakiegoś powodu zagotuje i CC przeszkodzi za tydzień w ślubie Danielowi i AJ - co za tym idzie jest duża szansa na przekozacki feud o pas IC, chyba najlepszy od kilku ładnych lat. Za tydzień Zapałka ma bronić z kimś tytułu, więc nawet trzyma się to kupy. Yesman spadłby w chierarchi, ale ich PPV match'e spokojnie by (przynajmniej mi) to zrekompensowały.

Z Raw najbardziej warto odnotować promo Zigglera. Oglądałem to dwa razy i dalej przecieram oczy ze zdumienia, jak bardzo zniszczył werbalnie Jericho. Uwielbiam, gdy jakiś młody heel po całości jezdzi po legendzie. Jeżeli wczoraj Dolph nie udowodnił, że Vickie jest mu potrzebna tak jak parasol na pustyni, to już nie wiem czego oni od niego oczekują.

Cena inkasuje za tydzień kontrakt... ma być Rock, więc chyba nigdy nie było aż tak dużej szansy na przejebanie walizki.

17284474305040b4340db5a.jpg

• Urządzenie:  Windows

Wielkie rzeczy zostawili na 1000 RAW, ktore zapowiada sie rewelacyjnie. Tutaj dostalismy mily powrot Rikishiego, i taniec, ktory jestem w stanie - o dziwo - zaakceptowac, przyzwoity pierwszy segment, gdzie Show dotrzymywal kroku obecnemu mistrzowi, oraz promo Zigglera, ktore bylo ok, ale po pierwszych slowach mialem jedno skojarzenie - facet bedzie pierwszym, ktory nie wykorzysta walizki... Jesli WWE zechce wywolac u nas negatywne emocje, to to jest idealny patent. Swoja droga, przypomniala mi sie sytuacja sprzed kilku lat, gdy w rozwojowce pojawil sie Chris Jericho i przywolal tamtejsza gwiazde z najwiekszym potencjalem, a byl to Natural Nic Nemeth.

Na koniec warto odnotowac brutalna porazke Swaggera. WWE kompletnie stracilo wiare. Jestem ciekaw, czy przypadkiem nie jest on na wylocie z federacji. Tak zeszmacic bylego championa?

Do walizki nawet nie nawiaze, bo spodziewalem sie takiego obrotu sprawy podczas ogladania Money in the Bank (AM93)

50608915156a3743c1fa34.jpg

W WWE cały czas krążyła plotka o rewanżu Ceny i Rocka na Summerslam. Za tydzień mamy walkę Punka i Jasia o pas. Za tydzień powraca Rock, który cały czas coś mamrocze o zdobyciu jeszcze jeden raz tytułu mistrzowskiego. Sami teraz zróbcie matme.