Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

RAW 9/7/12

Monday Night RAW SuperShow zaczynamy jak zwykle segmentem z AJ, Danielem Bryanem i CM Punkiem.

Mimo wszystko ten storyline nadal mnie interesuje, choć teraz WWE go trochę zepsuło.

Mogliby owiać to jakąś grozą tajemniczości, a tu AJ prosi Punka o rękę, a Bryan się nie zgadza i sam chce wyjść za Ms. Lee.

Sheamus def. Jack Swagger

Krótki squash dla Rudego mający jeszcze większą jego promocję.

Szkoda, że All American American musi się tak marnować.

Na koniec ADR podgrzał atmosferę między nim, a WH Championem.

Tensai & Dolph Ziggler def. Tyson Kidd & Christian

Kolejny krótki mecz, dlaczego oni te squashe wciskają gdzie tylko się da...

Przynajmniej nie był to czysty squash.

Po walce Tensai atakuje znowu Kidda, ależ interesujący feud.

Anonimowy GM RAW ustala rewanż za WrestleManię 27.

Dostaniemy mecz Jerry The King Lawler vs Michael Cole.

Really, really? Teraz o tym sobie przypomnieliście.

Brodus Clay def. Drew McIntyre

Podobno to miał być rok Szkota, Funkasaurusowi brakło jobberów, więc robi już drugą i trzecią rundkę z nimi.

Kolejne promo Ceny, powiedział oczywiście jak co nie co o MitB Matchu, że nigdy tego nie wygra itd.

A najważniejsze, że chce powstrzymać Big Showa od zdobycia kontraktu.

I tak on wygra na końcu, przecież nie ma jeszcze tego w swym dorobku.

The champ is here!

Kane & John Cena def. Big Show & Chris Jericho

No i mamy pełny face turn Kane'a, zadziwiające iż zwycięska para umiała tak dobrze współpracować, a niedawno jeszcze mieli feud.

Walka dosyć długa i nawet nie była zła, ale zakończona DQ.

Big Show znowu atakuje po walce, a Cena ratuje obu katowanych.

Sin Cara def. Heath Slater

Oczywiście kolejny squash, zwycięzca wiadomy, tylko Slatera żal, bo zasługiwał na slota w WHC MitB Matchu.

Wszystko zakończone tradycyjnie La Mistica.

Po walce Heath wziął mikrofon, oczekiwał że do ringu wejdzie jakiś były mistrz WWE.

Nie ważne czy Kane, czy John Cena.

A wszedł kto? Bob Backlund!

Próbował wywołać jakiś pop od fanów, ale niestety w hali było cicho jak makiem zasiał.

Założę się, że 90% ludzi na trybunach nie wiedziało kto to Backlund.

Dostał mniejszy nawet od Doinka...

Michael Cole def. Jerry Lawler

Laptop przypomniał sobie o rewanżu z WM 27 teraz...

Mamy już przecież dawno po WM 28.

Następnie żenujący segment z Hornswogglem w roli głównej.

Detektyw Santino odkrywa kto był GM'em.

Oczywiście Hornswoggle!

Ciekawe czy ktoś z osób na widowni wziął to sobie na logikę.

Mały zielony karzeł, którego genialne heel'owe zagrania pozwoliły tak daleko wspiąć się Nexusowi w hierarchii.

Takiego czegoś nie wymyśliliby nawet w Chikarze, a to przecież federacja prezentująca Comedy Wrestling!

Przynajmniej już nigdy ten storyline nie będzie ciągnięty.

CM Punk & AJ vs Daniel Bryan & Eve

Kolejna walka mająca na celu promowanie storyline'u z udziałem pierwszej tria.

Daniel daje wygrać pierwszej parze, niezwykle ciekawe.

Potem Punk mówi, że nie wyjdzie za AJ, bo nie chce sobie zapewnić obrony pasa WWE na MitB, ona daje mu w twarz, Bryan się śmieje i chce, żeby wyszła z nim, z ringu i też daje mu w twarz.

Na końcu AJ YESuje, i takim obrazkiem kończymy RAW.

Ostatnio widzimy to co tydzień...

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Gala ogólnie bardzo słaba nawet jak na poziom jaki prezentuje WWE. Jedyne co w ostatnim RAW było ciekawe to sytuacja na linii CM Punk-AJ-Daniel Bryan, praktycznie dla tych 3 osób obejrzałem to RAW. Z tego co pamiętam na RAW również GM'em miał być Teddy Long jednak dostaliśmy ten znienawidzony laptop. Gdyby tego mało dostaliśmy masę głupkowatych segmentów z człowiekiem który próbuje być zabawny czyli Santino. A największą głupotą było to iż okazało się że tajemniczym GM'em był c

Hornswoggle

http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/170/5/6/AreYouFuckingKiddingMe_1200px_by_CrusierPL.png

.Walka z Ceną i spółką może nie najgorsza jednak nudzą mnie już takie walki i połowę przewinąłem. No i oczywiście walka Eve/Bryan vs AJ/Punk była najciekawszą pod względem storylinee. Gdy AJ dała liścia Punkowi wiedziałem że i Bryan oberwie w podobny sposób tak samo jak to było z pocałunkiem na ostatnim Smackdown Live. Mimo wszystko segment mi się podobał i już nie mogę doczekać się MitB. Gdyby nie segmenty z AJ to te RAW bez wątpienia byłoby najgorsze w całym roku.

#SmartFanZone

• Urządzenie:  Windows

-Story o główny pas jest dziwne. Nie jestem w stanie wytypować zwycięzcy, walka na pewno będzie ciekawa i świetna pod względem ringowym, została dobrze wypromowana, ale... to story jest dziwne. I niech szybko zmierza do końca po MITB.

-Swagger znowu zeszmacony, pana już chyba żegnamy.

-Walka TT... Christian spinowany. Byłem pewien, że podłożą Kidda 0.o Jeśli Tyson ma dostać feud z Tensaiem i wygrać, to jestem ZA. Nieważne jak zostanie poprowadzony, nie ma co liczyć na fajerwerki. #KiddNextUSChamp

-Brodus znów obija jobberów, kolejny szybki squash... Po przegranej z Showem z tą postacią powinno coś RUSZYĆ, a oni go cofają -.-

-Słabe promo Ceny, słaba walka TT.

Do tego Kane wyraźnie zmierza w stronę face turnu, o ile go jeszcze nie przeszedł. Co za debil go turnuje? 0.o Jeśli już ktoś musiał zostać facem, to było to zrobić z Jericho, a nie ***** z Kanem...

-Cara idzie na MITB. Oby nie miał powtórki z zeszłego roku, bo wtedy w tym samym starciu załatwił sobie kontuzję.

A potem Backlund dobija Slatera. Zerowa reakcja...

-Rewanż za WM - to brzmi świetnie. Ale nie zapominajmy, że walki na grandest stage mieli też Cole i Lawler. Słabizna, do tego Anonimowy GM to... Hornswoggle. Cieszy mnie rozwiązanie tego story, nieważne jak.

-Średni ME, ciekawy finisz. Eve na powrót dostaje wciry, a dopiero była najbardziej interesującą babką w WWE. AJ teraz pokazuje, jak wykorzystać taką szansę, czego niestety nie udało się[i może już nie być okazji...] zrobić pani Torres.

Obejrzałem galę w całości i nawet nie przysypiałem, a było to koło północy. Jak tak teraz czytam swoje wypociny, to gala wyszła słabiutko, a mimo to oglądałem. Może coś jest ze mną nie tak.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   1

TakerFanKrk napisał/a:

@TheRock

RAW's 1000th episode. The People's Champ returns.. As promised, my goal: THE WWE CHAMPIONSHIP. ?#RELENTLESS

Jasne już widzę Rocka z pasem WWE via satellite (a do tego długi titlerun)

No jak nie będzie chodził po tygodniówkach to nie będzie miał z kim przegrać. Pojawi się raz-dwa na ruski rok i prześcignie Sammaritano :D

Pewnie na czas ewentualnego posiadania pasa przez Rocka WWE przywróciłoby zasadę 24/7 stosowaną przy pasie Hardcore :pretendenci do tytułu będą gonić Rocka z sędzią po planie filmowym i próbować go odliczyć na wszelkie możliwe sposoby a filmiki z tego byłyby pokazywane na każdym PPV :lol:

Pomyślcie, jak bardzo zmieniło by się zdanie na forum o tym co robi WWE gdyby na MiTB niespodziewanie pojawił się Rock i zdobył walizkę. Osobiście uważam, że zachwytów nad geniuszem Vince'a i tego jak ukrył tą informację nie byłoby końca. Nie wydaje mi się, zeby tak się stało, ale cieszyłbym się jak głupi widząc kRocka na Money. Kto wie, może WWE nas zaskoczy i na SummerSlam dostaniemy np. walkę o walizkę pomiędzy Jaśkiem i Rockiem ? Nie piszcie tutaj proszę, że to głupie, niemożliwe itd. bo sam to wiem. Poprostu ucieszyłbym się, bo w WWE zaczęloby się nareszcie coś dziać. Ale i tak zapewne walizkę zgarnie Jasiek i zapowie jej realizację na SS. A właśnie : wiadomo, czy WWE nie wpadło na genialny pomysł upchania RAW MiTB matchu jako Main Eventu ? Ja osobiście nie widzę innej walki wieczoru niż Punk - Bryan, ale argumentem który przemawia na niekorzyść tej walki jest fakt, że nie ma w niej Dżona :roll:

1161423919541b3db89050d.jpg

Krolik nic takiego nie będzie miało miejsca. Zobacz jak zawsze(poza pierwszym powrotem) jest zapowiadany Rock, a już szczególnie na ppv - z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem(patrz SS, WM-ka, to już w ogóle rok był). WWE po prostu nie opłacałoby się nie wspominać o tym, że Rock się pojawi, bo nazwisko Dwayne'a po prostu zwiększa buyrate. Co do Main Eventu MitB, to skąd mamy to wiedzieć?? Nigdy przecież nie można być w 100% pewnym jaka walka będzie ME, ale ostatnio tygodniówki kończą raczej Punk z Bryanem i to raczej na nich postawią. Tym bardziej, że będzie już element niepewności czy zwycięzca walki o walizkę nie wykorzysta jej po walce o złoto.

Pomyślcie, jak bardzo zmieniło by się zdanie na forum o tym co robi WWE gdyby na MiTB niespodziewanie pojawił się Rock i zdobył walizkę.

Jak dla mnie - totalny idiotyzm, który spowodowałby, że narzekałbym jeszcze dwa razy więcej. Mówimy nie emerytom, nawet przez myśl mi coś takiego nie przechodzi. Gdyby doszło do czegoś takiego, to bym się chyba serio na TNA przerzucił :D

No tak, bo lepiej przecież by wygrał walizkę Cena albo Bigshow, niż 'emeryt' Rock. To byłoby takie porywające, zaskakujące i w ogóle wooow...

No tak, bo lepiej przecież by wygrał walizkę Cena albo Bigshow, niż 'emeryt' Rock. To byłoby takie porywające, zaskakujące i w ogóle wooow...

Nie no, ja ogólnie od początku byłem przeciwko tej walce i zwycięstwo żadnego z nich, z wyjątkiem Jericho mnie nie zadowala. Po prostu nie wyobrażam sobie, żeby miał to być ktoś, kto wpadnie na RAW raz na jakiś czas podczas przerwy między zdjęciami.

Nie no, ja ogólnie od początku byłem przeciwko tej walce i zwycięstwo żadnego z nich, z wyjątkiem Jericho mnie nie zadowala.

Zwycięstwo Jericho byłoby bardzo dużą niespodzianką, oznaczałoby to kontynuację feudu z Punkerem ( mam nadzieję, że tym razem rozegraliby to lepiej ). Jednak niestety, Jericho ma jak dla mnie najmniejsze szanse na walichę. A szkoda.

1161423919541b3db89050d.jpg

Po prostu nie wyobrażam sobie, żeby miał to być ktoś, kto wpadnie na RAW raz na jakiś czas podczas przerwy między zdjęciami.

Zgarnięcie walizki przez Rocka (co oczywiście się na 1000% nie stanie) oznaczałoby 2 rzeczy - A. Johnson wraca ponownie na jakiś czas na pełny etat, i B. Johson wraca. Bo prawda jest taka, że po prostu WWE z Rockiem (jakikolwiek by on nie był) jest lepsze niż WWE bez Rocka.

Zgarnięcie walizki przez Rocka (co oczywiście się na 1000% nie stanie) oznaczałoby 2 rzeczy - A. Johnson wraca ponownie na jakiś czas na pełny etat,

W sierpniu zdjęcia do Fast Five z tego co wiem, także odpada na starcie.

Bo prawda jest taka, że po prostu WWE z Rockiem (jakikolwiek by on nie był) jest lepsze niż WWE bez Rocka.

Tutaj jestem w stanie się zgodzić.

Bo prawda jest taka, że po prostu WWE z Rockiem (jakikolwiek by on nie był) jest lepsze niż WWE bez Rocka.

Nie tyle jest to "wina" Rocka, że RAW jest lepsze co WWE spina dupę w czasie pobytu Johnsona w federacji i wszystko podporządkuje na daną chwilę, a nie myśli co zrobić za jakiś czas kosztem odpierdalania RAW i SD w chwili obecnej.

http://www.youtube.com/watch?v=rU9w7TRePns&feature=g-u-u

http://www.youtube.com/watch?v=V7S8-ram-FM&list=UUkDmUKZ-reSxJWgSShDWjtA&index=2&feature=plcp

Na fake to nie wygląda, czyli dość spora niespodzianka się szykuje...Ryback już trenuje?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   2

Wątpię, aby to była prawda chociaż, rzeczywiście robota wygląda profesjonalnie. W ogóle to prawdziwe konto Brooks'a, czy ktoś się tylko podaje? Jest w ogóle dużo... dziwnych filmików, jednak na niektórych jest sam Punk. Nawet jest jedno video jak nagrywa jakąś blond laskę, w samych stringach, z którą paraduje po całym hotelu... . Jeśli to fikcyjne konto to jakim cudem ktoś dokopał się do dość, no... prywatnych nagrań CM'a? Rozumiem z filmem, gdzie jest pokazany Punk to ktoś mógł go po prostu spotkać, ale z tą blondyną to, co prawda za dużo nie mówi, ale ewidentnie po głosie wnioskuje, że to właśnie obecny mistrz WWE. Chyba, że to naprawdę on, tylko po prostu trolluje, a z tego to jest znany. :roll: Może namówił odpowiednie osoby, które się tym zajmują to zrobienia takiego proma dla jaj. :P

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Na fake to nie wygląda, czyli dość spora niespodzianka się szykuje...Ryback już trenuje?

Proszę powiedz, że to sarkazm rozmiarów Big Showa. :lol: :lol: :lol:

Taki filmik się zrobi w 10 minut. Wystarczy dobrać materiał + dodatkowe efekty dźwiękowe i włala. Na kilometr śmierdzi tanim efektem TV Simulator z Sony Vegas. Do tego konto, na którym jest ten filmik wyraża więcej niż 1000 słów. Ten typ to wielki troll i mimo, że Punk miliardy razy powtarzał, że to nie jego konto to i tak gigantyczna grupa idiotów z USA się na to nabiera.

48798430952f294e69c1e4.jpg