Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie doczytałem, mój błąd :neutral: Edytowane przez franas

Mało widziałeś, bo podobny motyw i to nie tak dawno już w WWE był
Okej, Taker wyłażący spod ringu i wciągający Kane'a rok temu był teoretycznie nie mniej idiotyczny, tyle tylko, że odpuścili sobie wtedy przynajmniej czerwone światła, wybuchy, płomienie i tego typu pierdoły.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Jest czwartek to emocje może już trochę opadły. Muszę powiedzieć, że mimo mojej wiedzy o jego powrocie od dłuższego czasu, miałem wielkiego banana na twarzy. Kiedy zabrzmiało "break the walls doooooown" to nawet mnie ciary przeszły. Ludzie narzekają, że powrót ssał, bo nic nie mówił. Według mnie właśnie tym różnił się od innych. Wolelibyście taki sam powrót jak Nasha (w dodatku na tym samym wrestlerze)? Codebreaker na Punku i papa? Zastanówcie się dobrze.

Druga sprawa to segment z Punkiem, Johnem L. i Otungą. Użycie TEGO wyrażenia zdaje się, że miało na celu przypomnienie Philla i jego shootowego proma. Mam nadzieję, że w dalszym ciągu będą spuszczać mu kaganiec, bo może z tego wyjść coś ciekawego. Martwi mnie jego postać, bo feudy z Hunterem i Nashem przegrał. Z pierwszym to wyszedł na uboższą wersję Ceny. W drugiej to dał się pojechać dwa razy i poza szczekaniem nic nie zrobił ;/ I oni się dziwią, że ratingi mistrza spadają.

Co do Brodusa, to kompletnie nie mam pojęcia nad czym się tak emocjonujecie. Po pierwsze tyle było o tym gadane, tyle razy przekładane, że w tym momencie straciło to swoją magię. Po drugie obawiam się, że w obecnej sytuacji jego powrót nie będzie zauważony, no chyba, że jest to związane z Chrisem.

No i najciekawsze na koniec :) Hells Gate otworzone w dziupli bors... Hornswoggla. Osobiście wolałbym jakby Kane wyszedł z tej dziury i zrobił Chokeslam Cenie właśnie w te wrota. Bez fajerwerków na końcu. Serio. To nie Disney TV. Nie. Płomienie też nie. No dobra zostaw Cenę, weź US Champa. OLEJ TE PŁOMIENIE! :???:

• Reputacja:   1

O uszy mi się obiło, że WWE chce przywrócić Women's Tag Team Championship. Prawda to?

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

O uszy mi się obiło, że WWE chce przywrócić Women's Tag Team Championship. Prawda to?

Oby nie bo to będzie nie wypał roku jak w TNA :)

#SmartFanZone

Błagam nie kracz :lol:

Mało kto teraz ogląda divy,a WWE ma tyle zawodników ,że spokojnie mogą ciekawiej zapełnić czas antenowy i pokazać coś ciekawszego.

Zastanawiam się ,czy Jericho będzie powiązany z jakimś mega storylinem "ala attitude era"

Mieliśmy w 2009 Ortona,2010 Nexus,poprzedni rok dla Punka i ciekawi mnie,czy właśnie teraz nie zaczną nowego roku od jakiejś petardy związanej z Chrisem.

Szczerze to wolałbym,żeby coś takiego miało miejsce po WM ,bo sama RTWM jest ciekawym okresem i podbudowa do Wrestlemani sprawia,że jest to dobry okres,a pozniej przecież spokojnie można coś takiego zrobić,żeby przyciągnąć widzów przed telewizory.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Na stronie WWE o tym piszą, więc pewnie coś jest na rzeczy. Po co to...

Co do RAW, to strasznie mi się nie podobało i RAW bez CM Punka przy mikrofonie jest gorsze niż RAW z Punkiem przy micu. Jedynym pozytywem był oczywiście powrót Jericho - z początku gdy oglądałem gale nie zwróciłem jakoś uwagi na to, czy może on przejść heel turn. Teraz wydaje mi się to wysoce prawdopodobne i według mnie w poniedziałek segment z nim będzie identyczny, jak na ostatnim RAW - wyjdzie, będzie nakręcał publiczność, w końcu ta wyczai w co pogrywa z nimi Chris i go wybuczy.

Co do pasu Tag Team Div to nie przejmowałbym się tym. Na stronie WWE co jakiś czas wychodzą artykuły z serii Bring It Back. Był taki artykuł o NWO, o pasie Hardcore, o erze The Rock 'n' Wrestling Connection, o pomalowanych wrestlerach itd. Te artykuł po prostu przedstawiają historie pewnych wydarzeń czy pasów w WWE i tyle. Nie siejcie paniki tym pasem dla Div.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Szczerze to wolałbym,żeby coś takiego miało miejsce po WM ,bo sama RTWM jest ciekawym okresem i podbudowa do Wrestlemani sprawia,że jest to dobry okres,a pozniej przecież spokojnie można coś takiego zrobić,żeby przyciągnąć widzów przed telewizory.

Potrafię sobie wyobrazić taką sytuację, że teraz Jericho będzie miał program z CM Punkiem, a po WM wraz ze Steph coś nowego wyjdzie :)

No, wreszcie zadebiutował Brodus Clay, co to tym sądzicie? :lol: Na początku pomyślałem wtf, co tu robią tancerki, a potem wychodzi Brodus! Ja się cieszę, że nie będzie kolejnym typowym monster heelem co wchodzi, rozwala i tyle. Dostaliśmy tańczącego monstera, w dodatku face'a. :twisted: Już sama jego zapowiedź mnie zdziwiła, a to co się po niej stało to już kompletnie mnie zaskoczyło. Clay wygrywa w squashu z Hawkinsem, który chyba po roku dostał walkę na RAW. Zobaczymy, co tam dalej szykują dla potwora, pamiętajmy - on jest specjalny.

A teraz Y2J. To co dzisiaj zrobił było majstersztykiem. Znów wchodzi, choć reakcja była chu*owa. Podgrzewa, uśmiecha, podgrzewa, podgrzewa... próbuje coś powiedzieć, lecz zaczyna płakać. Aż tak, że nie jest w stanie wydusić z siebie żadnego słowa i znów odchodzi. Dobrze, że był ten element z płaczem, bo gdyby tego nie było no to by już aż tak fajnie nie było, a tak to Jericho dalej się bawi z fanami. Mam wrażenie, że przemówi dopiero jak wygra Royal Rumble, ale to tylko moja teza :)

Edge w Hall Of Fame 12! Czy się cieszę? Nie powiem, cieszę, ale wolałbym, gdyby został wprowadzony do hali sław za rok. Przecież jeszcze nie dawno bronił pasa na Wrestlemanii, a teraz już w Hall Of Fame 12 zyskuje status prawdziwej legendy, eh... No jeszcze Four Horsemen. Czy to oznacza, że Flair zostanie ponownie prowadzony do HoF, czy może czwórka zostanie wprowadzona bez niego, bo jakby nie patrzeć to już jest w hali sław.

• Reputacja:   1

* - Kolejne dobre promo Kane'a. Takiego potwora bedziemy chcieli zapamietac, gdy buty zostana odwieszone na kołek.

* - Mam dosc potulnego Sheamusa. Odkad jest facem, rudy zahaczyl o takie wrestlingowe tuzy jak Hornswoggle czy Santino Marella... Czy to jedyny sposob na przedstawienia dobroci postaci? Ciezko sie na to patrzy, bo gdy ogladalem FCW, to pamietam dominacje SOS'a, i to jak przewyzszal kolegow z tamtejszego rosteru. Mimo ze obecna reakcja na niego jest ogromna, to boryka sie wsrod jobberow i karlow.

* - Hall of Fame to jedna z moich ulubionych imprez. Nie sposob kwestionowac dodania tam Edge'a, i ja juz zacieram rece na speech. Bedzie przepelnione emocjami. Szkoda, ze czekam ze swiadomoscia, iz wiekszosc zostanie wyciete... ... Christian pewnie rzuci pare zabawnych historii. Za to Four Horsemen to juz inna historia. Tutaj sceptycznie podchodze do wprowadzenia calej grupy. Mogli uhonorowac samego Arna, bo Ric juz tam jest. Moze to proba zwabienia Nature Boya z powrotem do WWE

* - RAW jest przepelnione gwiazdami, i nie wiem, czy potrzebuje w swoim show kontynuacji programu miedzy Bryanem i Showem. Mogli sobie to zachowac na SmackDown, ktore pewnie bedzie przepelnione nuda.

* - AAAAAAAAAAAAAAAAA! CO ONI KUR... ZROBILI Z BRODUSEM! To jest koniec kariery. Sorry, ale 2 Cold Scorpio zginal w takim gimmicku. Gdy zabrzmiala muzyka, to bylem pewny, ze to kolejna szopka z Clayem i tak naprawde zadnego debiutu nie bedzie.... Zaluje, ze nie mialem racji... (Czy przy nim nie tanczyly przypadkiem Cameron Lynn i Naomi z FCW?)

* - Rosa Mendes na zapleczu najwiekszym plusem gali! Oslodzila ten przykry moment z tanczacym mastodontem w czerwonym dresie...

* - Jericho kontynuuje dobra robote. Tym razem sie rozplakal, i .. zszedl z ringu. Tym bardziej czekam, az wreszcie zlapie za mikrofon, ale czy na to nie musimy czekac do konca programu Laurinaitisa z Punkiem?

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   9

- Juz wiem dlaczego tak wstrzymywali re-debiut Brodusa przez ten caly czas - uczyl sie tanczyc :???: Co oni z nim KURWA zrobili? Te wczesniejsze proma, ten caly hype itp. wszystko poszlo się jebać i calkowicie zmarnowali jego postac. Myslalem, ze pojawi sie chociazby wtedy gdy drzwi sie otwieraly po tym Ryder sie ogladal przestraszony na backstage lub Laurinatis go do Mizowi jako ochroniarza itp.....a tu taki syf. Shame on you WWE, kolejna kariera zniszczona

- Myslalem, ze Chris przemowi, ale jednak dobrze, ze potrzymal nas dalej w niepewnosci. Szczegolnie gdy zaczął płakac. Cos czuje, ze bedzie mial gimnick najwiekszego manipulatora w WWE ever :D. Aczkolwiek niech juz z tym milczacych Jericho nie przesadzaja za dlugo, bo to straci caly swoj urok.

- Skoro jestesmy przy promach to gratulacje sie naleza Kane'owi. Bardzo dobry speech, Jacobs swietne odgrywa swoj gimnick i ogolnie odrodzenie Czerwonej Maszyny wyszlo in plus

- Co jak co, ale podobalo mi sie mocne zabookowanie Daniela w walce z takim mocnym fejsem jak Kingston. Moze to dlatego, ze markuje Amerykanskiemu Smoku? Niemniej i tak Danielson jako heel pewnie bedzie bardziej pizdowato prowadzony niz Christian...

Wow tydzień temu było RAW słabe ale to przebiło wszystko. Zacznijmy od tego, że dzisiejsze RAW skupione było głownie na segmentach(i nie wszystkie były dobre).

Hey, Zack Ryder złapał "gumę" z Eve Torres :D n/c

Co do debiutu Funkasaurusa.. to na początku byłem WTF??!! :? Bo nie tak go zapamiętałem zanim znikł. Ale dobra beka. Jeszcze te jego teksty w czasie walki. WWE chciało z Marka zrobić facea. To teraz jest okazja nawet mogą z tej dwójki zrobić tag team :lol:

Co dodatkowo razi w oczy.. a w zasadzie w uszy to brak reakcji publiczności. Z resztą jak przez większość czasu RAW to chyba przyszli się tam wyspać.

Dobrze, że Y2J jeszcze nie pękł i nic nie powiedział. Bo uczciwie spodziewałem się, że WWE nie wytrzyma i każe mu coś powiedzieć.

O walkach niema się co rozpisywać bo nie było nawet jednej godnej uwagi.

* - Jericho kontynuuje dobra robote. Tym razem sie rozplakal, i .. zszedl z ringu. Tym bardziej czekam, az wreszcie zlapie za mikrofon

Nie wiem jakie jest wasze nastawienie do tej sprawy, ale moim zdaniem Jericho zaczął płakać i już powinien wreszcie powiedzieć "No ku*wa tyle was tutaj prowokuje i to za cholere nie działa".

Storyline z Kanem nabiera znaczenia, ale jak dla mnie to ten feud przewyższa oczekiwania Royal Rumble, bo do tej pory nie mieliśmy jakiejkolwiek promocji 30-osobowego RRM. Co roku są jakieś gadki w ringu, że ktoś wygra, ale do tego dochodzi jakiś feud i zawsze ta promocja się podoba jak dochodzi do takich próbnych, podbudowujących wyrzucanek z ringu.

Jeszcze jedno co do Brodusa. Oto Message 2 WWE Universe (szczególnie do "fanów" na atti):

http://image.spreadshirt.com/image-server/image/composition/17170635/view/1/producttypecolor/1/type/png/width/378/height/378/troll-face_design.png

Osobiście to mi się podoba taka postać. Mamy przecież w cholere zapełniana czasu antenowego kilkoma nudnymi segmentami, a taki Brodus, który nic nie znaczył wbił sobie takim oto rozrywkowym gimmickiem :D Ilu już mamy monsterów z takim gimmickiem - że po prostu rozwalają wszystko? No prawie wszystkich - Henry, Show no i jedyny wyróżniający się z poza tego tłumu Kane i teraz Brodus. Nie martwcie się on nadal jest agresorem tylko w takim czaderskim gimmicku.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Galę jedynie przewinąłem na szybko, bez głębszego oglądania (na co przyjdzie czas wieczorem), ale trzy spostrzeżenia :

a) Edge w HOF. Fajnie, naprawdę fajnie :) Czy za wcześnie ? Uważam, że nie.

b) Niemy Y2J. Znowu zajebiste promo ;) Dobrze, że jeszcze nie pozwolili mu przemówić, chociaż czuję, że za tydzień już coś chlapnie (kiedy pojawi się Steph!?)

c) Brodus Clay - :|