Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przejrzałem Raw.. nawet przeglądając się wynudziłem. Szkoda, że w WWE segmenty są po to, żeby być a nie są jakimś ważnym aspektem w storyline'ach. Ot, zapychacze. Np. te podpisywanie kontraktu - czym się różniło od innych podpisywań? Po co są takie segmenty?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Gdzie do kurwy wielkolud Clay?!?!

Myślę, że niebawem może zacząć jobbowanie Cenie, bo ten aktualnie nie ma żadnego wyrazistego feudu. :twisted:

Ot, zapychacze. Np. te podpisywanie kontraktu - czym się różniło od innych podpisywań? Po co są takie segmenty?

Akurat przez to co robił Punk bardzo się różniło i nie było tak schematyczne jak większość tego typu segmentów. Powiało trochę innowacyjnością bez dwóch zdań i jak dla mnie był to najlepszy moment gali.

15974308365193fac7b7921.jpg

RR napisał/a:

Gdzie do kurwy wielkolud Clay?!?!

Myślę, że niebawem może zacząć jobbowanie Cenie, bo ten aktualnie nie ma żadnego wyrazistego feudu. :twisted:

Jaak to!>!>! Jasiu musi latać i podcierać dupeczkę 1 pretendentowi do tytułu mistrza Stanów Zjednoczonych:)

Catarax napisał/a:

Ot, zapychacze. Np. te podpisywanie kontraktu - czym się różniło od innych podpisywań? Po co są takie segmenty?

Akurat przez to co robił Punk bardzo się różniło i nie było tak schematyczne jak większość tego typu segmentów. Powiało trochę innowacyjnością bez dwóch zdań i jak dla mnie był to najlepszy moment gali.

No przecież trzeba było wypromować naszego niezależnego mistrza i to się udało w 100%. Brooks szukał kontaktu i rywalizacji i po raz kolejny podczas podpisywania kontraktu na walkę o pas WWE szczerze mówił, że i tak to się skończy młócką :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ocho jeszcze warto wspomniec o walce Daniela. Nie rozumiem po co robic wokol niego tyle szumu, zeby na zwyklej tygodniowce jobbnal w tak krotkim czasie i na dodatek czysto..

RAW mnie zbytnio nie porwało.

-WWE próbuje dosłownie wszystkiego by sprawić, żeby ludzie pozytywnie reagowali na Jaśka: Foley, Roddy, a teraz Zack.

-Nie wiem jakim cudem Nash wtoczy się na drabinę :lol: To tak nie ważne, bo pewna kupa steroidów z ego większym od Big Showa i tak zabookuje sobie wygraną. Skoro nie ma się osobowości, ani talentu ringowego trzeba przecież jakoś to nadrobić!

-Dolph coraz bardziej mnie przekonuje. Bardzo długo widziałem w nim jedynie midcardera świetnie sprawującego się w ringu, teraz moje nastawienie zmienia się na korzyść "nowego Perfecta"

-

Ocho jeszcze warto wspomniec o walce Daniela. Nie rozumiem po co robic wokol niego tyle szumu, zeby na zwyklej tygodniowce jobbnal w tak krotkim czasie i na dodatek czysto..
Specjalista submissionów odklepuje po jakiś 3 minutach.

- a teraz największy pozytyw RAW:

http://fotoo.pl/show.php/26825_wweraw.png.html

I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

Nie wiem jakim cudem Nash wtoczy się na drabinę :lol: To tak nie ważne, bo pewna kupa steroidów z ego większym od Big Showa i tak zabookuje sobie wygraną. Skoro nie ma się osobowości, ani talentu ringowego trzeba przecież jakoś to nadrobić!

Kolego...Siara po obejrzeniu twojego komentarza chce Ci coś powiedzieć :twisted:

I naprawdę...zastanów się co piszesz na tym forum...a ringowa kariera Nasha nie rozpoczęła się od Royal Rumble 2011...

[ Dodano: 2011-12-06, 16:18 ]

Catarax napisał/a:

Specjalista submissionów odklepuje po jakiś 3 minutach.

No ale jego rywal na Smackdown też na RAW dostał po dupie, więc ani DAniel ani Henry nie popisali sie w poniedziałek niczym szczególnym :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Nie wiem jakim cudem Nash wtoczy się na drabinę :lol: To tak nie ważne, bo pewna kupa steroidów z ego większym od Big Showa i tak zabookuje sobie wygraną. Skoro nie ma się osobowości, ani talentu ringowego trzeba przecież jakoś to nadrobić!

Kolego...Siara po obejrzeniu twojego komentarza chce Ci coś powiedzieć :twisted:

I naprawdę...zastanów się co piszesz na tym forum...

Myślałem, że oczywistym jest, że chodzi nie o Nasha, ale HHH :|

I don't own a TV, I don't eat meat. I'm Bryan Danielson and I DO WRESTLE.

• Urządzenie:  Windows

Myślę, że niebawem może zacząć jobbowanie Cenie, bo ten aktualnie nie ma żadnego wyrazistego feudu.

Dokladnie. Cos w ciemnych barwach rysuje sie ta przyszlosc Claya. Przekladanie debiutu jest oczywiscie zwiazane z brakami Brodusa. Moze w koncu dojsc do tego, ze mastodon nie bedzie nawet niszczyl jobberow, i jako ta perelka Laurinaitisa, zostanie od razu poskladany przez Jasia - ktory to notabene ma na pienku z GMem.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ma ktoś link do proma powrotu Kane'a? :)

8363302634890420816486.jpg

No promo gniecie jaja, nie powiem :D.

Zostalo wyemitowane w czasie segmentu Divas Of Doom, moze jakies powiazanie z nimi? :D:D.

Tak na serio to obstawiam takie typy:

Undertaker 30%- Deadmen jak co roku kojarzony jest z WM'ka, ale czytalem w news'ach ze ma wrocic dopiero przed Wrestlemanią. Zobaczymy

Y2J 90%- Did You Break The Code?

To Promo do YWJ'a nie pasuje, ale na poczatku kariery w WWF mail Gimmick zwiazany z koncem swiata. Mozliwe ze to YWJ

Shane i Stephanie McMahon- Przyszedo mi to doglowy w zwiazku z tym chlopcem i dziewczynka. Shane wystepowal w koszulce w koszykarksiej, wiec to moze nie byc przypadek z ta pilka.

Co Wy o tym myslicie?

Cut my life into pieces this is my last resort

488890395537658f580056.jpg

Cieszy mnie powrót Kane w masce, odświeży to trochę jego postać i da mu chyba jeszcze jeden, ostatni run w federacji. Chętnie widziałbym go promującego Codego, myślę, że feud z Big Red Machine mógłby mu coś dać. Dobrym rozwiązaniem byłby też dla niego jakiś tag, po jednym, może dwóch solowych konfliktach. Samo Raw było całkiem niezłe. Może nie było jakieś wyjątkowo dobre, ale nudzić na pewno się nie dało. Moim zdaniem takie bookowanie Ceny ma sens, myślę, że to początki jego długo wyczekiwanego turnu. Najmocniejszym punktem show była oczywiście nowa twarz federacji - CM Punk. Mam nadzieje, że długo potrzyma ten pas, niezwykle ciekawa postać.

8363302634890420816486.jpg

Undertaker 30%- Deadmen jak co roku kojarzony jest z WM'ka, ale czytalem w news'ach ze ma wrocic dopiero przed Wrestlemanią. Zobaczymy

Y2J 90%- Did You Break The Code?

To Promo do YWJ'a nie pasuje, ale na poczatku kariery w WWF mail Gimmick zwiazany z koncem swiata. Mozliwe ze to YWJ

120%? Hah. Ja myślałem, że istnieje tylko 100

Shane i Stephanie McMahon- Przyszedo mi to doglowy w zwiazku z tym chlopcem i dziewczynka. Shane wystepowal w koszulce w koszykarksiej, wiec to moze nie byc przypadek z ta pilka.

Nie w koszykarskiej tylko baseballowej.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Cieszy mnie powrót Kane w masce, odświeży to trochę jego postać i da mu chyba jeszcze jeden, ostatni run w federacji.

owszem, dobrze zrobili dlatego że jakby Kane wrócił z takim gimmickiem co zakończył to kontuzją byłby tak naprawdę już do niczego potrzebny (a jeszcze zmiana jego osoby na face/tweenera)była bardzo wielkim błędem.Coś czuje że Mark Henry nie jest już wielkim heelem smackdown dlatego że nadaje się nie kto inny jak Kane (masked Kane)i tego mu życze.

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

A więć od początku. Głównym powodem, dla którego chciałem obejrzeć bardzo te RAW był John Cena. Ta zapowiedź na internecie. Następnie moje myśli przed oglądaniem: może teraz, może jednak coś dzisiaj sie wydarzy, ale to było kiepskie.. Wręcz tragiczne, Cena zrzekający się swojego title-shota?! No bez jaj, od dzisiaj straciłem nadzieję na jego jakikolwiek heel-turn. Jeśli, John będzie taką postacią na WrestleManii 28 to publiczność zareaguje gorzej niż na Money in the Bank. Geez! Lubię Cenę, jestem jego fanem, ale bez kitu, co to ma być!? Jest ośmieszany czy policzkowany, przez inneg ulubieńca, a on nic z tym nie robi. No chyba, że w końcu walnie on promo, (gdzie pokazane zostały momenty, w których to on jest miły, a drugi face go atakuje), że tyle lat ośmieszany, starał się być dla nich dobry, ale już koniec z tym. Już widziałbym te transparenty w rękach ludzi - "Cena, nadal Cię kochamy!", "Prosimy, wróć!" :twisted: Okej, zmiana zawodnika :wink: - Daniel Bryan! Dla mnie może obrywać na RAW, ale by to odbiło się na SmackDown! Tyle na ten temat ;-) Kevin Nash w ladder matchu, a przed tym, pojedynek z Marellą, no no, sparing się przyda przed PPV, Panie Diesel.. Cienko widzę ten jego mecz z Triplakiem na TLC, zapewne zwycięży The Game, później jakieś przeszkadzanie w karierze Huntera ze strony Kevina Nasha i mamy walkę na WrestleManię. Walki Sheamusa z Zigglerem i Zacka z Markiem przewidywalne. Ogólnie, strasznie głupio zabookowane te pojedynki na gali. Ostatni segment, czyli podpisanie kontraktu, powiem tyle, że nie lubię tego, gdyż przeważnie wygląda tak samo, tutaj za bardzo się nie różniło, CM Punk trochę to uratował. Głosowanie na gwiazdę roku już jest, ja zagłosowałem na Randy'ego Ortona, tak sobie przemyślałem, kto by najlepiej pasował, właśnie żmija mi wpadł, z początku na niego narzekałem, od niedawna się do niego przekonałem (jak w przypadku Jindera Mahala), tak to jest, dzisiaj go nie lubisz - jutro lubisz (działa to również w drugą stronę. Zachwycił mnie dwoma świetnymi pojedynkami (zwłaszcza z Extreme Rules) z CM Punkiem, dwie wspaniałe walki z Christianem (Over the Limit oraz SummerSlam), podłożenie się Markowi Henry'emu dwa razy. Jeszcze jest kwestia tych prom (Kane'a i second2012), co do pierwszego to strasznie mi się podobało, już się cholera nie mogę doczekać! Masked Kane - Hell Yeah, pod warunkiem by prezentował się naprawdę równo strasznie jak na promach! Drugie to te ''second2012'', wciąż myślę, że to Jericho, ojj coś czuję, że fani na arenie drugiego stycznia skandować będą "Y2J!" czy "Jericho!" (oczywiście nie wszyscy fani), gdyż na to na razie wskazuję. Liczę, że WWE nie rozczaruje i nie będzie to powrót Takera. Deadmanowi mogą zrobić return na którymś tam SmackDown.

18056192365019276624f15.jpg