Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A mnie jeszcze zastanawia jedna rzecz, czy walka HHH'a z Punkiem będzie Main Eventem, bo w sumie feud o pas WWE przy tym to nic.

Być może, wszak na tą walkę każdy czeka. Pas WWE w tym momencie jest w cieniu tego storylinu, przynajmniej u smartów. Marki raczej czekają aż Cena po raz kolejny zdobędzie pas. Co do walki HHH vs Punk, interwencja Nasha jest pewna. Heel turn HHH raczej też, muszą jakoś Punka wypromować na nową twarz WWE. Więc Punk musi być wielkim poszkodowanym. A może Vince się pojawi?

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Widzę, że bierzesz przykład z innych i znalazłes jakis sposób na te procenty

Kurwa, wpadłem we własną pułapkę. Ale i tak uważam siebie za parę matematycznych poziomów niżej od niektórych, którzy swego czasu w tematach o PPV podawali procentowe szansę na wygrane poszczególnych wrestlerów, np:

"Moim zdaniem zawodnik A ma 37% szans na wygranie, a zawodnik B 63% (choć tutaj nie dam sobie niczego uciąć, bo kto wie, czy parę razy się np. ktoś nie pierdolnął i nie podał przykładowo w sumie 120% :twisted: )".

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Ale i tak uważam siebie za parę matematycznych poziomów niżej od niektórych, którzy swego czasu w tematach o PPV podawali procentowe szansę na wygrane poszczególnych wrestlerów

Najwyraźniej na attitude mamy tak wybitnych matematyków, że potrafią oni obliczyć szansę na zwycięstwo danego wrestlera co do jednej tysięcznej procenta. A może to hobby jakieś? :twisted:

No widzisz a jednak bylo glupota, zacytowales jakis tam fragment i ten fragment wyraznie mowi ze Kofi mial lezec, Orton mial nie trafic Punt Kickiem, uniknac Trouble in Paradise i RKO, jak widac na filmiku bylo inaczej. I oczywiscie jak kazdy kto nie umie pisac masz dysleksje, Don Carlos slusznie zauwazyl, ze to pewnie dysmozgia :)

I to ja mam się uczyć polskiego ??!! Hmm w sumie 16 lat, gimnazja robią swoje.

I proszę cię żebyś jeszcze raz przeczytał swoją wypowiedź i się głęboko zastanowił. Dodatkowo dostaniesz małe zadanie na weekend. Może uda ci się wyleczyć swoją dysmózgie. Po pierwsze dowiedź się co w wrestlingu oznacza słowo "Botch".

Teraz kiedy już się dowiesz. Przeczytaj jak walka miała się skończyć. Teraz obejrzyj filmik. Po obejrzeniu przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź. I się jeszcze raz głęboko zastanów. Jako, że możesz mieć z tym problemy dam ci małą wskazówkę.

Both ---

jak widac na filmiku bylo inaczej.

Jako, że to też może ci nie pomóc w odgadnięciu to jeszcze ci to wytłumaczę.

Opisałem w czym Kofi zepsuł, ale ty uważasz, że napisałem głupoty bo na filmiku było inaczej!! I jak chcesz z kolegami wytykać komuś dysleksje albo dyzmózgie .. najlepiej zacznij od siebie.

Yyy.. a co kurde, w trakcie walki z trybun miał wybiegnąć Vince McMahon i jebnąć Punkowi powerbomba? :lol:

A czy to musiał być dokładnie powerbomb?? Czy na przykład nie mógł być to pas, krzesło.

I czy musiał być to dokładnie Vince? Jest przecież Stephanie (która zresztą po przerwie w TV cały czas pokazywała się na gali), Laurinaitis, sam HHH mógł zrobić Pedigree. Opcji było wiele.

Orton zachował się może mało profesjonalnie krzycząc "studip" jednak po pierwsze primo można to było odebrać jako "głupku myślałeś że ze mną wygrać?", po drugi primo profesjonalnie dokończył walkę pomimo błędu rywala(co prawda dużo to tam nie miał).

O złym stanie zdrowia Kevstera zapewne WWE wiedziało od dawna. Nash jest finansowo dogadany z WWE, od stycznia obowiązuje go kontrakt legend, polecam jedne z ostatnich newsów w których wszystko jest wyjaśnione.

Tylko że będąc oficjalnie zatrudnionym mógł skopać legalnie dupę Punka, i to o to w tej całej złości chodzi :roll:

Tylko,że problem polega na tym, że nikt tak tego nie odebrał. Właśnie przez to jego "stupid, stupid", ludzie zaczęli się zastanawiać o co chodzi i na następny dzień było już jasne, że coś nie wyszło i od razu przypominali sobie o Mr. Kennedy.

Nie wiem, czy WWE widziało o złym stanie zdrowia, może trochę za dużo oglądali Scotta Steinera w TNA. Chodzi o to, że jeden z tych 3 powodów albo nawet 2 z 3 albo wszystkie 3 na raz, spowodowały, że Nash nie może walczyć na NoC przeciwko Punkowi. Co oznacza, że przeszli na plan B i dostajemy walkę Punk vs HHH.

To set the record straight, I passed physical w/ flying colors. Cardiologist was amazed at my lipid profile. Couldn't reach financial terms.

Stąd pojawiła się opcja, że nie dogadali się finansowo. Co prawda jest pytanie, czy Legendarny Kontrakt ma punkt o tym, że zapaśnik ma walczyć?!. Pewne jest tylko to, że zapaśnik na takim kontrakcie jest po prostu do dyspozycji WWE ale to od razu nie oznacza, że może walczyć. Może w tedy dodatkowo muszą podpisać kontrakt pod walkę tak jak w boksie. Tak czy siak to tylko jeden z trzech powodów i może być częścią story linu.

Żeby na przykład Nash nie musiał się tłumaczyć, że nie może walczyć z Punkiem bo idzie kręcić film, albo, że kolana robią click click click.

Nie wiem jak ty. Ale ja oglądając ostatnią gale RAW zwłaszcza segment Nash vs HHH vs Punk. Miałem wrażenie, że "motywem" tego segmentu nie było Nash vs Punk albo Nash vs Punk vs HHH. Tylko Nash vs HHH. Dostał w twarz na ringu, został zwolniony. To na co mógł być bardziej "wściekły", na Punka , że nie może go skopać.. czy raczej na to, że HHH go uderzył i zwolnił ??!!

I to ja mam się uczyć polskiego ??!! Hmm w sumie 16 lat, gimnazja robią swoje.

Y a co ja gdzies blad zrobilem w swojej wypowiedzi czy cos? Co ma do tego wszystkiego znaczenie slowa "botch" ? Akurat jestem w technikum :twisted:

Miała być po probie kopnięcia które jest następstwem walenia w ring.

Co ma kopniecie do walenia w ring?

W tym zacytowanym fragmenciku wyraznie pisze ze Kofi zapomnial o punt kicku. Poza tym odnioslem sie bardziej do fragmentu Twojej pierwszej wypowiedzi :

Chodzi o to, że Srorton chciał zrobić swoje gejowskie trzepanie dywanów w ringu. Ale wtedy zawsze przeciwnik leży na łopatkach. A Kofi wstał za pierwszym razem bo sądził, że teraz będzie RKO

Orton wcale nie mial zrobic "gejowskiego trzepiania dywanow ?", tego wogole mialo nie byc w koncowke bo RKO mialo pasc po uniknieciu TiP. A ze improwizowal to jednak bylo ;)

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

A czy to musiał być dokładnie powerbomb?? Czy na przykład nie mógł być to pas, krzesło.

I czy musiał być to dokładnie Vince? Jest przecież Stephanie (która zresztą po przerwie w TV cały czas pokazywała się na gali), Laurinaitis, sam HHH mógł zrobić Pedigree. Opcji było wiele.

A może kontrakt Nasha mówił o pojedyńczych występach i chcieli skorzystać z tej opcji teraz, by nie pokazywać sprawcy całego zamieszania? A może chcieli reaktywować nWo? A może chcieli, by Nash pojawił się jeszcze kilkakrotnie zanim skończy karierę? Ja pierdole...

to ja mam się uczyć polskiego ??!! Hmm w sumie 16 lat, gimnazja robią swoje.

Co ma do tego wiek? Wy serio podniecacie się tym, że jesteście od kogoś starsi, że ktoś nie jest pełnoletni etc? :?

Edytowane przez Sebu

• Reputacja:   289
  • Urządzenie:  Windows

Nie wiem jak ty. Ale ja oglądając ostatnią gale RAW zwłaszcza segment Nash vs HHH vs Punk. Miałem wrażenie, że "motywem" tego segmentu nie było Nash vs Punk albo Nash vs Punk vs HHH. Tylko Nash vs HHH. Dostał w twarz na ringu, został zwolniony. To na co mógł być bardziej "wściekły", na Punka , że nie może go skopać.. czy raczej na to, że HHH go uderzył i zwolnił ??!!

A wg mnie, to może być typowa zamyła made in WWE, bo kiedy na NoC wbiegnie Nash, marki będą myślały, że Kev (po tych wszystkich numerach o których piszesz) dojebie Hunterowi, a ten po raz kolejny zasadzi Powerbomb'a na Punku i pomoże wygrać Tryplowi.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

A może kontrakt Nasha mówił o pojedyńczych występach i chcieli skorzystać z tej opcji teraz, by nie pokazywać sprawcy całego zamieszania? A może chcieli reaktywować nWo? A może chcieli, by Nash pojawił się jeszcze kilkakrotnie zanim skończy karierę? Ja pierdole...

Co ma do tego wiek? Wy serio podniecacie się tym, że jesteście od kogoś starsi, że ktoś nie jest pełnoletni etc? :?

Najpierw musisz mieć czym...

Mnie bawi. Bo kiedyś człowiek miał ubaw z kabaretów i transmisji obrad sejmu. A dziś wystarczą gimnazjaliści z dostępem do internetu.

Mnie bawi. Bo kiedyś człowiek miał ubaw z kabaretów i transmisji obrad sejmu. A dziś wystarczą gimnazjaliści z dostępem do internetu.

Sam prezentujesz niższy poziom niż większość "gimnazjalistów z dostępem do internetu"...

1822912563511427a3754ee.jpg

Mnie za to bawi to, ze kozaczysz z wiekiem, a nawet nie podales ile masz lat... Po 2 mowisz ze jestesmy zabawni, jednak to Twoje wypowiedzi sa cytowane i nazywane glupotami :)

Best in The World

Thank You Rated R Superstar Edge!

11309106444e4bd15322d58.jpg

Mnie za to bawi, że poziom twojego mózgu.. o czym ja pierdole "profesorze". Naprawdę skończ, bo zaczynasz mnie przerażać. Nie wiedziałem, że istnieją jeszcze tak niedorozwinięci ludzie, którzy ponad wszystko stawiają wiek i chwalą się tym, ile mają lat (chociaż, kto wie ile ty masz?). Daj sobie siana, serio, bo sie pogrążasz. :roll:

Idźcie stąd, bo mnie denerwujecie. Jak macie sobie wzajemnie wydłubywać gałki oczne, to może nie tu, co Wy na to?

Żeby mnie nie skazano za offtop, zastanawia mnie dlaczego Sheamus znowu jest w tag teamie z Jasiem. Wyjaśni mi to ktoś?

zastanawia mnie dlaczego Sheamus znowu jest w tag teamie z Jasiem. Wyjaśni mi to ktoś?
Nie są w żadnym tag teamie, to tylko jedna walka.

Poprawka - dwie walki.

No i co w tym dziwnego? Sheamus jest nowym face'em, więc, żeby publika wiedziała, że na stałe przeszedł na dobrą stronę to dali mu dwa mecze z Jaśkiem.

18056192365019276624f15.jpg