Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Sheamus potrafi z klocem Henry'm wykręcić nie zamulającą walkę to z takim Christian'em mógłby zrobić o wiele lepsze show niż Randy

Masz rację, bo widać, że Sheamus w ringu się poprawił i przynajmniej ja lubię oglądać jego walki. Prawdopodobnie teraz czeka go feud z CC gdzie również będe liczył na dobre walki.

1161423919541b3db89050d.jpg

Nie nadążam...

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Taker to z Sheamusem nie było do ciebie i uwierz mi, że Sheamus nie był by w stanie wykręcić tak dobrej walki z Christianem jak Orton

15893577334e3090e51e3d2.jpg

To była świetna czy nie była zjadliwa? .. I jeżeli do mnie było to z tym Sheamus'em i Orton'em to ja myślę, że skoro Sheamus potrafi z klocem Henry'm wykręcić nie zamulającą walkę to z takim Christian'em mógłby zrobić o wiele lepsze show niż Randy. Takie jest moje zdanie.

Ba, mam nadzieję, że będzie dane się nam o tym przekonać :)

I może walka byłaby nieco mniej jednostronna w kwestii przyjmowania bumpów :twisted:

Taker to z Sheamusem nie było do ciebie i uwierz mi, że Sheamus nie był by w stanie wykręcić tak dobrej walki z Christianem jak Orton

A skąd wiesz? :)

Shaemus w ringu nie zamula, nawet z Henrym i postaciami jego pokroju, natomiast jak sobie przypomnę Orton vs Miz to yyyy... w sumie nie wiem, co powiedzieć ;)

Edytowane przez Rayne
I'm just driven by anger

W tym momencie Rayne nie mówimy o walce z SS, gdzie CC dostawał przez 70% walki tylko chodzi o OTL, gdzie mieliśmy wymianę

[ Dodano: 2011-08-16, 23:32 ]

No wiesz Miz to Miz z niego Rey tylko w ostatnim czasie coś wyciągnął, ale Orton vs Miz była taka walka na SD kiedyś jakoś przed TLC i była to dosyć przyzwoita i jedyna dobra walka tych panów

mieciubur napisał/a:

że ja już od jakiegoś miesiąca uważam, że Alberto nic nie pokazuje.

mieciubur napisał/a:

na mjaku jest dobry, w ringu też i nic poza tym

To w końcu jest dobry na majku i w ringu, czy może jednak nic nie pokazuje, bo sam sobie przeczysz?

Cholera łapanie za słówka. Chodzi mi o to, że nic poza tym że jest dobry nie pokazuje. Nic ważnego.

Na wczorajszym RAW arystokrata dał jedno z najprzeciętniejszych i bezbarwnych prom jakie z jego ust udało mi się do tej pory usłyszeć (gadał o jednym, potem o drugim, potem wracał się do pierwszego, potem gadał o trzecim, potem wrócił się do drugiego... i tak trochę to trwało). Zresztą wyraźnie dało się odczuć, że powoli jego postać jadąca cały czas na "przeznaczeniu" się wyczerpuje. Coś jak Miz, który pomimo tego, że na micu jest dobry/bardzo dobry to i tak sprowadza się cały czas do tego samego w kółko i w kółko, już przez blisko dwa lata: "I'm Awesome". Siłą rzeczy staje się to już nudne.

To to, co chciałem napisać -Raven-

To była świetna czy nie była zjadliwa? .. I jeżeli do mnie było to z tym Sheamus'em i Orton'em to ja myślę, że skoro Sheamus potrafi z klocem Henry'm wykręcić nie zamulającą walkę to z takim Christian'em mógłby zrobić o wiele lepsze show niż Randy. Takie jest moje zdanie.

Racja.

Stifmeister96 napisał/a:

A skąd wiesz?

Shaemus w ringu nie zamula, nawet z Henrym i postaciami jego pokroju, natomiast jak sobie przypomnę Orton vs Miz to yyyy... w sumie nie wiem, co powiedzieć

Kurde to samo chciałem napisać.

W tym momencie Rayne nie mówimy o walce z SS, gdzie CC dostawał przez 70% walki tylko chodzi o OTL, gdzie mieliśmy wymianę

Wiesz to nie zmienia faktu, że Chrystian prowadził tamtą walkę. Na szczęście dla nas.

Ale dyskusje wywołałem :roll:

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Hmm, dla mnie dobrego wrestlera nie definiuje umiejętność walki z innym dobrym wrestlerem, ale raczej umiejętność poprowadzenia również kogoś słabszego technicznie (oczywiście poza innymi umiejętnościami). Dlatego zresztą tak cenię na przykład Kurta :) Także nie bardzo rozumiem powoływanie się na jedną walkę Ortona, skoro np. z Mizem wypadał słabo, a jako tak dobry zawodnik jak niektórzy piszą powinien przecież lśnić, zwłaszcza na tle słabiutkiego Mr Awesome :)

I nie, nie wszystkiemu winny jest booking.

I'm just driven by anger

No wiesz Miz to Miz z niego Rey tylko w ostatnim czasie coś wyciągnął, ale Orton vs Miz była taka walka na SD kiedyś jakoś przed TLC i była to dosyć przyzwoita i jedyna dobra walka tych panów

Tsa? Nie powiedziałbym.. Zresztą ich najlepsza walka była chyba wtedy kiedy Miz realizował walizkę :twisted: po prostu pogódź się z tym, że według nas Orton w ringu jest cienki jak barszcz. Mało kto by z niego coś wykrzesał, nie wiem czy sam Taker powtórzyłby wyczyn z WM i nawet 3 lata temu nie wiem czy wyciągnąłby coś z Orton'a w ringu. Chociaż mieli oni chyba walkę na RAW co interweniowało Legacy i walka była cienka (bo to chyba z Orton'em a jak nie to pomyłka). Po prostu Randall w porównaniu z tym co pokazywał za czasu Legend Killer'a (nie pod koniec tego gimmicku a bardziej na początku) w porównaniu z Apex Predator'em to w ogóle dwaj inni zawodnicy. Jak dla mnie Sheamus > Orton w ringu i mam nadzieję, że kiedy Rudy Wojownik upora się z Mark'iem to będzie nam dane obejrzeć walkę Sheamus vs Christian.

Nie mogę się doczekać czekam tylko na to jak przyznacie mi rację, że Orton robi lepsze walki niż Sheamus. Po pierwsze nie jest cienki jak barszcz bo jak chce to potrafi wykręcić walkę gali!

Nie mogę się doczekać czekam tylko na to jak przyznacie mi rację, że Orton robi lepsze walki niż Sheamus. Po pierwsze nie jest cienki jak barszcz bo jak chce to potrafi wykręcić walkę gali!

To trochę sobie poczekasz. Dołączam jednocześnie do grupy osób, które uważają Sheamus'a za lepszego w ringu od Orton'a. To przykra, dla fana Randy'ego, prawda.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

bo jak chce to potrafi wykręcić walkę gali!

Haha. Chyba jak ktoś się na prawdę postara to może coś z niego wyciągnąć tak jak to zrobił Christian jednak i tak szału nie było. Powiedz mi tylko bo nie pamiętam, żeby ostatnio Randy wykręcił jakąś walkę 'gali'. Bo na OTL mnie osobiście bardziej się podobała walka Prawdy z Bryan'em czy Ceny z Miz'em w I Quit Match'u.

EDIT

Prawdy z Mysterio*

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Nie mogę się doczekać czekam tylko na to jak przyznacie mi rację, że Orton robi lepsze walki niż Sheamus

Może nie przyznam Ci racji, ale według mnie Sheamus jest w ringu bardzo porównywalny do Ortona i ciężko mi określić, który z nich jest lepszy. Miałbym w sumie problem z wymienieniem 10 dobrych walk Rudego - na jego usprawiedliwienie może iść fakt, że w federacji jest dopiero ponad dwa lata, a Randall znacznie dłużej, jednak powiem, że dla porównania - mecze Ortona jako heela z Ceną o wiele bardziej podobały mi się niż mecze Johna z Sheamusem...Chociaż Sheamus cały czas się rozwija w ringu, a Randy? Nie wiem.

Postawiłbym ich gdzieś na równi, bo mimo wszystko, jak obaj dostaną dobrego przeciwnika to tworzą dobre walki.

Dobra nie róbmy jaj z pogrzebu:

Ceny z Miz'em w I Quit Match'u.

Nawet ja(który nie oglądał całej gali)przyznaje, że Miz vs Cena było najgorszą walką gali(typuje na najgorszą walkę roku). Rey vs Truth był dobry ale bez emocji. CC vs RKO oglądałem, tak jednym okiem, ale wiem że była zajebista.

Edytowane przez mieciubur

3644074924fa3e310b8a76.jpg

• Urządzenie:  Android

bo jak chce to potrafi wykręcić walkę gali!

Haha. Chyba jak ktoś się na prawdę postara to może coś z niego wyciągnąć tak jak to zrobił Christian jednak i tak szału nie było. Powiedz mi tylko bo nie pamiętam, żeby ostatnio Randy wykręcił jakąś walkę 'gali'. Bo na OTL mnie osobiście bardziej się podobała walka Prawdy z Bryan'em czy Ceny z Miz'em w I Quit Match'u.

EDIT

Prawdy z Mysterio*

Co do SummerSlam, to według mnie walka Randy'ego z Christianem stała na wysokim poziomie i była właściwie showstealerem, jedyne co mnie w niej wkurzyło (i to bardzo) to wynik - jestem markiem Christiana od czasu gdy był WWECW Champem i nie znoszę jak przegrywa on swoje pojedynki, zwłaszcza z takimi łamagami jak Orton. Jedyne co Randy'emu wychodzi naprawdę dobrze, to kontrowanie skoków z narożnika na dropkick lub RKO.

Nie zapominajcie o tym, że nie każdy świetny zawodnik może mieć "chemię w ringu" z tym drugim. Orton posiada ową z Christianem i nie wiadomo jak będzie z Sheamusem. Poza tym niektóre akcje Ortona, jak chociażby ten nowy submission (nie wiem ile razy go użył, czy tylko raz czy więcej) oraz ten nowy sposób pinu w jego movescie coś zmienia. Orton jaki jest, taki jest ale co do walki Christiana z Ortonem, którą obejrzałem całą (a ost. na PPV zdarzało mi się przewijać walki) była bardzo dobra. Orton jest bardziej doświadczony od Irlandczyka i to może mieć jakieś znaczenie w ringu mimo, że to prawie wszystko jest w skrypcie. Btw. Dla mnie lepsza, niż ta z OTL. Stypulacja zrobiła swoje, to na temat Ortona.