Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ADR znowu udowadnia, że jest dobry za majkiem...i nic poza tym.

Czyli uwazasz, ze Alberto jest dobry tylko za mikrofonem?

Plusy:

*- Atak Miza na Reya oraz to, ze ciagle daja Mike'owi mikrofon.

*- Segment z podpisaniem kontraktu, Punk zawsze ma cos ciekawego do powiedzenia, strasznie podoba mi sie jego postac, taka: Mam to gdzies!

*- Miz pokonuje Kingstona, ogolnie to dobre RAW dla Miza - Atak-promo-wygrana.

*- Triple H jako sedzia specjalny, nie dosc, ze na szali znajduja sie dwa pasy, to jeszcze daja jako sedziego HHH'a, to jest bardzo dobry moment na ten turn Triple'a

Minusy:

*- Miz zaatakowal Reya, wiec mamy dla niego nowego oponenta, ktorym okazuje sie byc Kofi. WWE - blagam.. Dlaczego nie Bourne

Inne:

*- Jack Swagger vs. John Cena - Przewijalem ten pojedynek, bo juz nie raz te osoby ze soba walczyly. Ciesze sie, ze Cena szybko wygral, co bylo oczywiscie pewne od samego poczatku.

18056192365019276624f15.jpg

mieciubur napisał/a:

ADR znowu udowadnia, że jest dobry za majkiem...i nic poza tym.

Czyli uwazasz, ze Alberto jest dobry tylko za mikrofonem?

Chodziło mi o to, że nie powiedział nic ważnego...

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Możecie mówić co chcecie ale jak dla mnie podpisywanie kontraktu z tego RAW to jeden z najlepszych segmentów mówionych w historii WWE. Obaj zawodnicy się nie oszczędzali słownie i z ich ust padały słowa, które nie jeden smart nie raz mówił sam. Wszystko to doprawione uszczypliwymi ripostami Punka i żywiołową publicznością oraz wstawką z Rockiem dało perfekcyjny segment. CM vs Cena to 100% faworyt na feud roku. Może nie jest on jakiś wymyślnie twórczy ale jest za to cholernie realistyczny i to jego największy plus. Obecny gimmick Punka jak 'głos ludu' kopie dupska na całej linii. Na Summerslam oczekuje kolejnego klasyka.

Możecie mówić co chcecie ale jak dla mnie podpisywanie kontraktu z tego RAW to jeden z najlepszych segmentów mówionych w historii WWE. [...] CM vs Cena to 100% faworyt na feud roku. Może nie jest on jakiś wymyślnie twórczy ale jest za to cholernie realistyczny i to jego największy plus. Obecny gimmick Punka jak 'głos ludu' kopie dupska na całej linii. Na Summerslam oczekuje kolejnego klasyka.

Mam bardzo podobne odczucia. Dopiero teraz skończyłem oglądać to Raw i muszę przyznać, że przy tym ostatnim segmencie robiłem czasami tzw. karpia. Może nie takiego jak przy sławetnym „shoocie” Punka przed MitB – ale też byłem pod dużym wrażeniem. Janusz wygłosił dobry speech i Brooks musiał zripostować go czymś mocnym. Więc kiedy Punk zaczynał nawijać o zwolnieniach i o tym jak Cena mu pogratulował zdobycia pasa ECW przed laty - to znowu brzmiało to jak spontaniczne wyjście poza skrypt. Generalnie obaj panowie wypadli bardzo ciekawie, świetnie grali twarzami (zwłaszcza w momentach, gdy po tekście rywala próbowali robić dobrą minę do złej gry - jeżeli wiecie o co mi chodzi) i summa summarum podgrzali atmosferę przed Summer Slam wspaniale.

Poza tym Raw było ciekawe. Martwi mnie, że jak dotąd nie zapowiedziano walki JoMo z Truthem na Summer Slam. Czyżby ich pojedynek na Raw był finałem tego feudu? Jeżeli tak to nasuwają mi się dwa wnioski. Pierwszy - że oczywiście jest to jakieś straszne nieporozumienie. Drugi - że Morrison musiał znacznie spaść w hierarchii.

14453752125651e0a536c69.jpg

Drugi - że Morrison musiał znacznie spaść w hierarchii.

Jest to bardzo prawdopodobne, nie wiadomo czy Morrison nie powiedział czasem kilku ciepłych słówek o niektórych osobach, po zwolnieniu Meliny. Karą (najłagodniejszą) może być brak walki na Summerslam, ale kurde.. genialny Truth na tym ucierpi...

Co do tego segmentu - już pisałem przy opisywaniu RAW - również strasznie mi się spodobał. Nie wiem czy był jednym z najlepszych jakie widziałem, bo zdanie te w ostatnich dwóch miesiącach wypowiedziałem już sporo razy, ale nie zszedł poniżej poziomu, do któego ostatnio przyzwyczaili nas Punk i Cena. Szkoda, że to prawdopodobnie koniec tego feudu, mogliby jeszcze z tego coś wycisnąć, no ale idąc tokiem myślenia CM'a - dla Triple H'a też musi znaleść się miejsce. :twisted:

znaleść

znaleźć ;)

Co do tego nie ma wątpliwości(do spadku w hierarchii). JoMo już miał spięcia za czasów Trish, a teraz znowu poudawał wielką gwiazdę i tyle. Walka się odbędzie, jak nie zostanie zapowiedziana na RAW to będzie taki mecz-zaskoczenie(jak Swagger vs Bourne).

Walka się odbędzie, jak nie zostanie zapowiedziana na RAW to będzie taki mecz-zaskoczenie(jak Swagger vs Bourne).

Mam nadzieje , że właśnie ją dopiszą do karty przed galą, bo na tak ważnym ppv nie powinno być miejsca na walkę tzw. niespodziankę.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   306
  • Urządzenie:  Android

Plusy:

- Ostatni segment - podpisywanie kontraktu i tekst Punka,że jego filmy wychodzą na DVD tak jak Huntera.

- początek końca przyjaźni Dolpha z Vickie, oby.

-.A-RY z szansą na tytuł.

Minusy:

- Truth vs Morrison. Dlaczego na tygodniówce?Kreatywni w tym przypadku nie są zbyt błyskotliwi.

- SummerSlam jedna z najstarszych gal WWE, która istnieje od samego początku a na kilka dni przed galą nie ma karty. Jedyną promocją gali jest EVE na plaży :lol:

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Plusy:

- Podpisanie kontraktu i filmik z The Rockiem :D

- Kłótnia Dolpha z Vickie, może w końcu doprowadzi to do tego się rozejdą, a Ziggler spokojnie dał by sobie radę sam, gdyż ma dobre mic-skille

Minusy:

- Morrison vs Truth: nie powinni zostawić tego na SummerSlam ???

- Karta na PPV

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

znaleźć

Zawsze miałem problem przy tym słowie, bez kitu, nie było razu żebym napisał go poprawnie, mimo że każdy mnie poprawia o.O

a teraz znowu poudawał wielką gwiazdę i tyle.

Skąd ta pewność?

Walka się odbędzie, jak nie zostanie zapowiedziana na RAW to będzie taki mecz-zaskoczenie(jak Swagger vs Bourne).

Ale przecież Swagger/Bourne był po prostu zwykłym zapychaczem, a Truth i Morrison prowadzą feud od kilku iesięcy. Takich walk nie daje się z zaskoczenia...

mieciubur napisał/a:

a teraz znowu poudawał wielką gwiazdę i tyle.

Skąd ta pewność?

To były tylko takie przypuszczenia w temacie(na początku zdania napisałem, że pewność mam tylko do spadku w hierarchii).

mieciubur napisał/a:

Ale przecież Swagger/Bourne był po prostu zwykłym zapychaczem, a Truth i Morrison prowadzą feud od kilku iesięcy. Takich walk nie daje się z zaskoczenia...

To WWE. Nie raz nas zaskakiwali bezsensownymi rozwiązaniami...

Dziwi i cieszy zarazem reakcja pub. na Beth. Mozliwe, ze połączy się w TAG-T. z Hartówną i będą kontynuować zaczęte dzieło Kharmy. Oby tak było bo nie moge patrzeć na tą KK i Eve. "Finix" dobrze ją podsumowała.

Panowie, nie chcę zakładać osobnego tematu, chcę zakupić koszulkę CM-a i na stronie głównej attitude wyskoczyła mi taka strona. Cena to 97zł+przesyłka pobraniowa, gdzie na allegro kosztują 140zł. Co o tym myślicie?

http://nextwave.pl/opis/2505353/koszulka-mlodziezowa-wwe-cm-punk-best-in-the-world-authentic.html

8937594774fac0f0ee7a5f.jpg

Panowie, nie chcę zakładać osobnego tematu, chcę zakupić koszulkę CM-a i na stronie głównej attitude wyskoczyła mi taka strona. Cena to 97zł+przesyłka pobraniowa, gdzie na allegro kosztują 140zł. Co o tym myślicie?

http://nextwave.pl/opis/2505353/koszulka-mlodziezowa-wwe-cm-punk-best-in-the-world-authentic.html

Mam nadzieję, że nie-panowie też mogą odpisać ;)

Spójrz na rozmiar, to, co masz w linku, to koszulka dla dzieci i "młodszej młodzieży", tam nawet wiek w rozmiarówce jest podany :)

I'm just driven by anger

Jest to bardzo prawdopodobne, nie wiadomo czy Morrison nie powiedział czasem kilku ciepłych słówek o niektórych osobach, po zwolnieniu Meliny. Karą (najłagodniejszą) może być brak walki na Summerslam, ale kurde.. genialny Truth na tym ucierpi...

Być może, ale ja obawiam odnowienia kontuzji u Morrisona, po tym jak pieprznął karkiem w bandę. Jakoś takie to zakończenie walki zbyt pośpieszne było na mój gust

Druga sprawa - wydaje mi się że WWE z początku przymierzało R-Truth do roli którą ostatecznie odegrał CM Punk. Z początku R był poważnym heelem, który zajarał fajka w Londynie, zamęczył Jo-Mo i stawiał się Cenie. A teraz jest tylko głupkiem, z ciekawą mimiką twarzy...

Jeśli tak było, to dla mnie Killings przegrał swoją szansę na rzecz CM. Piszecie "genialny" - phii głupka grać jest łatwo. Genialny to jest Punk, bo swoimi promami przeciągnął na swoją stronę wielu fanów!

Przed "przewrotem" Punka na Raw nie było nic ciekawego, a teraz oglądam to głównie aby usłyszeć co CM ciekawego powie...

Myślałem, że 20 minut gadki to przesada, ale wyszło im świetnie (Właściwie to głównie dzięki Punkowi).

Cena nie gada nic nowego - ciągle to samo o byciu w WWE dla SWOICH fanów. Gadka Rocka faktycznie ograniczała się do krytyki ubioru Ceny.Tekst o Johnie wyglądającym jak Wonder Woman Transwestyta - był ostry, ale moim zdaniem jego czas już minął... Punk znowu zarządził na micu robiąc sobie jaja ze wszystkich (niezłe było "FILMSTAR DWAYNE" :evil: ) a biedny Laurinaitis zebrał kopa za Cenę :lol:

Chciałbym, aby CM wygrał, bo ciekawy jestem jego feudu z kimś ciekawszym niż Cena...

I'm the Nonsense Connoisseur 4 LIFE

DRINK UNTIL YOU SINK!

Facel Vega 62' - Real Gangsta Ride

3072429474c657d5bdd659.jpg

PUNK PUNK PUNK PUNK.....Ja też dostałem fioła i sobie puszczam cult of personality non stop. Punk powiedział, Punk zrobił, Punk wygrał....Punk powrócił i jakże to się zrobiło schematyczne. Jego dowcipy, wrzucanie na Jasia,czyli totalny, odpersonalizowany produkt WWE, na film i żonę huntera, wspominanie zwolnionych, i inne ugrane, powtarzane słówka i smaczki- zaraz, może coś jeszcze wyłapię.

Phil...jesteś banalny do dojechania, dopakuję minimum 20 kilo i mamy program na Wrestlemanii, po którym liżesz mi stopy :twisted:

A tak w sprawie RAW, dobrze, że rozruszali mistrzów, bo o to w tej tygodniówce chodziło. championi musieli się pokazać z jak najlepszej strony, iż są w formie i na SummerSlamm będzie się kurwa działo.

OBY!!! A Hunter będzie miał spodnie od garnitury i koszulkę sędziowską, czy klasyczne majteczki, o ile Cole mu oddał?

A Shane McMahon to co robi? Mógłby się pojawić w tym ,,feudzie roku?"

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg