Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chętnie widziałbym powrót do pasa z lat 2002-2005. Był on tylko niecałe 3 lata, ten już jest 6, a dawno nie było, żeby aż tak długo taki sam design się utrzymywał.

A WHC, Interkontynentalny, Women ? :)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Pas WWE jest zdecydowanie za brzydki, to wiemy wszyscy, miejmy nadzieje że Punk trochę go podrasuje. Z tego co pamiętam to pasa Women już nie ma, a IC chyba był zmieniany (w sensie wygląd, inaczej wyglądał pas gdy zdobywał go HBK, a inaczej gdy np. Chris Jericho), ale fakt i tak wygląd wspomnianych pasów wytrzymywał długo czasowo (WHC najlepszym przykładem, jak go raz Flair dostał tak już zawsze tak samo wyglądał).

Pomysł na stajnie moim zdaniem to średni pomysł. W WWE stajnie nie mają racji bytu, a nawet jak są takie perełki jak SES to wiemy jak one są traktowane. Jeśli do wojny stajni miałoby faktycznie dojść to mam wrażenie że nie CM Punk byłby tym pomiędzy Ceną a HHH-em, a właśnie Cena między Punkiem i "doofus son-in-law". Po pierwsze dlatego że Cena vs HHH jest przereklamowane, po drugie Cena jako ten sprawiedliwy już się wdraża w życie (nie dopuścił do Chicago Screwjob), więc to nie byłoby jakąś nowością.

Najbardziej podobał mi się klasyczny o ten o: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/WWF_Championship_1998_-_2002.jpg i chciałbym jego powrotu, ale to wątpliwe. Ten obecny jest pod 'Sine' robiony, jest ohydny, wygląda jak choinka w święta.
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Na Summerslam ma dojść do walki o oba pasy, więc może połączą je w jeden nowy WWE Champion, z nowym wyglądem itp. Tak było chyba z pasami Tag Team kiedy zostały poddane unifikacji
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

• Reputacja:   306
  • Urządzenie:  Android

Tak było chyba z pasami Tag Team kiedy zostały poddane unifikacji

Jeśli chodzi o pasy tag team to były dwa rózne: WWE Tag Team Championship i WWE World Tag Team Championship i poddali je unifikacji.

Obecne dwa pasy WWE są takie same. Chodzi tylko o wyłonienie niekwestionowanego mistrza WWE.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Obecne dwa pasy WWE są takie same. Chodzi tylko o wyłonienie niekwestionowanego mistrza WWE

ALeż oczywiście, tylko przy zwycięstwie Punka możemy sobie pomarzyć o zmianie na lepsze.

Ja zmieniając trochę temat, boje się o następne RAW, iż znowu będzie przegadane. Rozumiem i podziwiam całą trójkę za mikrofonem- Jaś, Pawełek i Filipek są niesamowici, ale gadka na wstępie, pitolenie zamiast main eventu i za mało akcji, wrestlingu, nawet w wykonaniu i bookowaniu schematycznym Ceny.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ja zmieniając trochę temat, boje się o następne RAW, iż znowu będzie przegadane. Rozumiem i podziwiam całą trójkę za mikrofonem- Jaś, Pawełek i Filipek są niesamowici, ale gadka na wstępie, pitolenie zamiast main eventu i za mało akcji, wrestlingu, nawet w wykonaniu i bookowaniu schematycznym Ceny.

Zgadzam się z tobą, już od chyba kilku RAW nie było prawdziwego Main Eventu a same gadanie. Teraz zapowiedzieli walke Punka i Ceny, więc nie będą musieli się przekomarzać na każdym RAW, bo przecież obaj są face'ami. Dlatego możliwę, że teraz ME będzie walką TT Cena i Punk kontra ci źli :razz:

1161423919541b3db89050d.jpg

Ja jestem natomiast ciekaw czy Punk dostanie jakiś mecz na RAW do Summerslam.

18056192365019276624f15.jpg

Według mnie, gdyby nie wsadzali Punka i Ceny przed PPV do ringu, byłoby to dużo lepsze rowziązanie (zawsze kiedy toczą się ważne feudy, wrestlerzy biorący w nich udział powinni moim zdaniem walczyć tylko i wyłącznie na PPV, chodzi mi oczywiście o programy 1 vs 1).

W sumie też uważam że Cena i Punk do SS nie powinni walczyć między sobą. Na następne Raw można wymyśleć coś a la Pick Your Poison, bo w sumie same speeche, proma czasem mogą zanudzić (jakby genialne one nie były)

• Reputacja:   306
  • Urządzenie:  Android

Przed Summerslam mogą zrobić jakąś walkę tag teamową Punk and... vs Cena and...

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Windows

-Raven- napisał/a:

Członkowie Nexusa to też na początku byli "Bezavatarowcy" a nie trzeba było zbyt dużo czasu (szybko ich wypromowano jako grupę a nie mieli nikogo - pod kątem wypromowania - pokroju Punka) żeby trzęśli całym RAW i wygrywali z najmocniejszymi w Brandzie.

Spodziewałem się takiego argumentu. Problem w tym, że wtedy w ekpię WWE wchodzili tacy jak Morrison czy R-Truth, a mieciubur pod uwagę brał same wielkie nazwiska, czyli McMahona, Huntera, Cene, Foleya i The Rocka. Porównajmy sobie taki skład z tym ubiegłorocznym. Poza tym, wolałbym coś innego niż dokładną kopię Nexusa.

Tu chodzi tylko o to, że jak kreatywni chcą kogoś wypromować, to mogą to zrobić szybko i niemal od zera. Fakt - Nexus nie walczył z aż tak wielkimi nazwiskami (chociaż Ceną poniewierali a to nazwisko stojące obecnie co najmniej na równi z wymienionymi przez Ciebie) i gdyby tutaj doszło do takiego starcia, to pewnie "Rewolucjoniści z RoH" mogliby wygrać tylko wtedy, gdyby ktoś z ekipy gwiazd "zdradził" (a'la w feudzie z Inwazją ECW/WCW).

Ale o czym my tu mówimy? Obiektywnie rzecz biorąc nie liczyłbym na powstanie tak gwiazdorskiej stajni, o jakiej pisał mieciubur.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Przed Summerslam mogą zrobić jakąś walkę tag teamową Punk and... vs Cena and...

Za pewnie będą takie pojedynki, ale jako Dark

18056192365019276624f15.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nie zwracacie uwagi na to, że HHH wcale nie przepada za Ceną. Mimo, że z CM Punkiem mieli "szorstką rozmowę" to HHH cały czas się uśmiechał z przekąsem. Nie "grał" wściekłości pomimo wspominania żonki, gimmicku arystokraty itp.

Ja bym chciał, żeby Jasio przegrał z Punkiem przez HHH i to żeby Cena i Triple feudowali...

W sumie to przy obecnych hucznych zapowiedziach programu HHH vs Punk, to bylby pstryczek w nos smartow. Cena znowu bylby ostatnim sprawiedliwym, ktory staralby sie uratowac WWE. Rozwiazanie nie jest takie glupie, bo wyszlo by na to, ze Brooks i Hunter wydymali staruszka z posady, i to wszystko byl ich masterplan. Punk bylby pupilem nowego charimana, i zarazem jego mistrzem. Moglby miec wplyw na decyzje bossa, jak chociazby sprowadzenie kilku kumpli (Cabana, KoW). Jestem jak najbardziej za taka opcja.

50608915156a3743c1fa34.jpg

A wtedy Chris Jericho znowu by Save_Us.Y2J tym razem od zła jakim byliby HHH i CM Punk. Starałem sobie rozkminić jaki sens miałby feud Punka z Y2J-em, ale przy takim obrocie sprawy (HHH/Punk vs Jericho/Cena), można upiec przynajmniej dwie dość syte pieczenie na jednym ogniu. To miałoby sens