Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

A może Cena z Punkiem zmieniają sie rolami? Cena przechodzi heelturn a Punk jako face.To samo dzieje się z Sheamusem i Ortonem.

nie miałbym nic przeciwko, ale tyle okazji było już na heelturn Ceny, że jakoś na to specjalnie nie oczekuję. ;)

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

• Reputacja:   306
  • Urządzenie:  Android

Bardziej prawdopodobny od heel turnu Ceny jest powrót Chrisa Jericho :D

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

[...] Że tak wejdę w rozmowę i zapytam... Wroclawianin, od kiedy Randy przechodzi turn? ;)

E_9 Przypomnij sobie zachowanie Ortona na Mitb i ostatnim smackdown. Nie mówie tu oddrazu o heelturnie ale tweener jest prawdopodobny.

11432243244f1c49d0369f1.gif

E_9 Przypomnij sobie zachowanie Ortona na Mitb i ostatnim smackdown. Nie mówie tu oddrazu o heelturnie ale tweener jest prawdopodobny.

Bo Orton to z założenia Tweener ,tylko stawał się coraz bardziej cukierkowym Facem , to teraz robią z niego trochę Heela ,ale takiego Cookie(chodzi mi o miny :twisted: )

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Tu nawet nie ma zalążka turnu. Orton początkowo był tweenerem, zaczęto zachowanie porównywać nawet do Austina, potem zaś stał się kolejnym cukierkowym przydupasem publiczności, co zaczęło się nudzić i pojawiało się wiele głosów, że jest nudny jak flaki z olejem. Obecnie, gdy został "wychujany" znowu przekształcili go w tweenera, taki psycho-face, który nie powstrzyma się przed atakiem na każdego. I taki mam nadzieję, że zostanie...

btw. Cena podczas feudu z Nexusem też miał z 2/3 tygodnie kiedy demolował członków grupy i na twarzy pojawiała się ogromna złość. To też była oznaka turnu? Nie... ;)

Paradoksalnie ta złość Ortona na MITB miała właśnie wzmocnić go jako Face'a.Spójrzcie na reakcje publiki i chanty "R K O"

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Windows

Ale też nie chce mi się wierzyć, że Punk przejdzie heelturn (zakładam, ze jest on obecnie tweenerem chociaż zdaję sobie sprawę, że niektórzy nadal uważają go za heela) po tym jak zmienili mu image. Punk brata się z ludem, ma nowe-stare theme, nowe wdzianko, porzucił Nexus (a propos - co w ogóle z nimi?)... Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby miał wrócić na ciemną stronę mocy.

A mi się wydaje, że WWE jeszcze do końca nie postanowiło jak obecnie poprowadzić postać Punka, dlatego zostawili ją w takiej bardziej tweenerowatej formie, gdzie bardzo łatwo obecnie byłoby zrobić z Punka pure face'a (wystarczy heelowe przeszkodzenie Trypla Punkowi, gdy miałby już Cenę "na widelcu" podczas ich walki na Summer Slam) albo klasycznego heela (wystarczyłoby aby Brooks jakoś kantem wykradł zwycięstwo i pas Cenie na SS, albo gdyby ktoś - z "błogosławieństwem" CM'a - interweniował w tej walce, pomagając Punkowi zdobyć tytuł).

Wolałbym jednak aby Punk wrócił na ciemną stronę mocy, bo jeżeli zostanie normalnym face'em, to jego szanse na pojechanie Ceny (SS) są dla mnie bliskie zeru (jeżeli Brooks wygra teraz z Jaśkiem, to niemal bankowo będzie to jakieś baaardzo kontrowersyjne - a więc raczej heelowe - zwycięstwo). W "złej" postaci jego szanse na ponowne przejęcie pasa rosną i do w postępie geometrycznym.

A wiesz Ghost co jest w tym wszystkim najlepsze? A to, że pewnie Vince - grając na naszych emocjach jak Santana na gitarze :D - będzie utrzymywał postać Punka w takiej tweenerowej formie aż do Summer Slam i pełny face turn lub heelturn CM'a odbędzie się dopiero podczas mian eventu (a więc będziemy mieli sporo czasu aby sobie pospekulować :wink: )

Ja bym chciał, żeby Jasio przegrał z Punkiem przez HHH i to żeby Cena i Triple feudowali...

Też przeszło mi przez głowę takie rozwiązanie, ale feud Trypla i Ceny to byłby mocno odgrzewany kotlet (mieli wiele wspólnych programów), tak więc pewnie bookerzy bardziej będą cisnąć w stronę świeżynki "Punk vs. Hunter".

Ja juz bym chcial, zeby Vince dal sobie spokoj. Jesli juz ma wracac, to za rok minimum.

Wiesz, to nie byłoby takie złe. Na Survivor Series mielibyśmy klasyczny, eliminacyjny pojedynek "Team McMahon vs. Team Hunter" (byle tylko Vinnie nie walczył). Poza tym, Vince to świetny, charyzmatyczny "aktor" z zajebistymi mic skillsami (a to ważna sprawa dla dobrze prowadzonego feudu) i ja nie mam nic przeciwko temu, aby wziął udział w tym angle'u (zwlaszcza jeżeli za jego pomocą tytuł miałby znowu trafić do rąk Brooksa). Byle tylko oczywiście trzymał się z dala od ringu :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

W "złej" postaci jego szanse na ponowne przejęcie pasa rosną i do w postępie geometrycznym.

Nie sądziłem ze kiedykolwiek to przeczytam i że kiedykolwiek tak w WWE będzie. :D

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Cytat:

W "złej" postaci jego szanse na ponowne przejęcie pasa rosną i do w postępie geometrycznym.

Nie sądziłem ze kiedykolwiek to przeczytam i że kiedykolwiek tak w WWE będzie. :D

He, he - faktycznie może i brzmi to kuriozalnie :D pod kątem polityki WWE (szmacenie zawodników heelowych), ale po prostu Punk będąc face'em, ma mikroskopijne szanse pokonania drugi raz pod rząd Ceny, tym bardziej że za pierwszym razem zrobił to niemal czysto. Będąc heelem mogą mu rozpisać kolejną wygraną, bez większej ujmy dla Janusza (np. kantem, z czyjąś pomocą itp.)

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

H93 napisał/a:

Cytat:

He, he - faktycznie może i brzmi to kuriozalnie :D pod kątem polityki WWE (szmacenie zawodników heelowych)

Ja sobie wyobrażam taki scenariusz: Powstaje jakaś tam stajnia(nazwa mało istotna) i wymienieni przez Punka ,Batista oraz Jericho (no bo Foleya nie wyobrażam sobie teraz jako hella w WWE )wracają jako hellowie na zasadzie takie"widziecie? patrzcie na mnie! ja wam pokaże,że wy też potraficie "(chodzi o szmacenie wlasnie helli w WWE) ,co prowadzi do pojedynku na Survivor Series,team Punk vs team Tryple H,chociaż Punk do stajni szczęścia niestety nie miał,to coś takiego jednak bym kupił.Oczywiście nie na zasadach,że ratują go przed kimś ciągle,bo to już całkiem klapa...

Ja bym tu raczej widział stajnię "Buntowników z RoH" w składzie np. Ex-Tyler Black, Chris Hero, Castagnoli, Cabana i Punk. Zajebisty składzik i automatyczna promocja wrestlerów, którzy zasługują na uwagę, a którzy mogliby się w WWE za specjalnie nie przebić (wszyscy z ekipy poza Punkiem).

A może trzy stajnie :P? Team Vince, Team HHH i Team Punk ;)?

Nawet fajnie można by to wprowadzić, bo Punk byłby osobą, niezdecydowaną, za którą frakcją się opowiedzieć, a po czasie pojawiłby się ze swoimi "rewolucjonistami".

Moim zdaniem na pewno wymyślą coś a'la Invasion 2001 na SS 2011 bo po prostu chcą zrobić wielką gale w MSG o czym może mówić powrót Rocka na tą gale.

A może trzy stajnie? Team Vince, Team HHH i Team Punk?

W taki feud zaangażowany musiałby zostać cały roster RAW, albo przynajmniej ci najważniejsi (wyobrażacie sobie to - półtorej godziny poświęcone na jeden program? To byłoby coś ). W innym wypadku raczej bym tego nie kupił (ważą się losy federacji, a tu na ring wychodzi The Miz krzyczący, że jest zajebisty, po czym 5989898 raz przerywa mu Kofi Kingston i domaga się walki :twisted: )