Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hmm... nie wiem po co ten turniej skoro pasa nie ma ... Czyżby jakiś nowy design przed nami ? Mimo wszystko myślę, że Punk wróci. Może na SS i przeszkodzi w walce o pas. Cena pewnie też wróci przed SS.

Skoro nie ma Punka, to co z New Nexus ?

@Up Gdzieś tam pisali, że na się rozpaść i niektórzy z tej stajni rozpocznął karierę solową. Podobno Mason Ryan mam być ochroniarzem ADR.

Co do ostatniego Raw to jestem zawiedziony. Myślałem, że zobaczę Punka (albo chociaż jego przesłanie z ekranu). Otrzymaliśmy turniej o pas w którym szmacony ostatnio na potęgę The Miz trafia do finału. Z tego powodu bardzo się cieszę, bo lubię tego zawodnika... ,ale że Rey też w finale? WTF? Coś mi się wydaje, że krasnal marudził na zapleczu jaki to on nie jest szmacony. Dla świętego spokoju dadzą mu ten pasek :roll: . Chciałbym na nex Raw takie dwa scenariusze (raczej taki wyśnione i sie nie zdażą, ale napiszę):

1) Wygrywa Rey(coś mało wierzę w wygraną Miza) i wbiega ADR z walizką. w ten sposób wieńczy feud, który miał z Misterio na początku swojego debiutu.

2)Wygrywa Rey-jest mistrzem WWE- , pojawia się CM Punk i toczą ostatnią walke o ten pas (też przecież mieli ze sobą feud) <- tak wiem sceniariusze wyssane z palca, ale chciałbym, aby tak sie stało.

@I jeszcze coś do tego: Zwycięsca 40-osobowego RR, i właściciel walizki MitB Raw zostaje pokonany przez ... Kofiego?!

To teraz o divach. Zauważyliście, że zawsze face divy wygrywają w 6 vs 6 tag teamach?

Ogólnie ocenilbym gale na 6+/10. Więc nawet pozytywnie.

Ja pier..., jak mnie męczy to jęczenie. Punk odszedł z federacji, więc kto przy zdrowych zmysłach mógł się spodziewać, że pojawi się uśmiechnięty z pasem na ramieniu i powie "nie jestem już pracownikiem WWE, ale podoba mi się tutaj, więc będę sobie przychodził". No ludzie, wystarczy odrobinę myśleć - aż takie trudne to nie jest. Po cholerę ktoś miałby tworzyć taki storyline, jakby Brooks pojawił się dzień później na tygodniówce? :facepalm:

Chciałbym się wypowiedzieć o ostatnim segmencie. Wyglądał prawdziwie. Łzy Vinca i HHH. Ciekawe jaką rolę będzie teraz miał Cena ...

Wydaje mi się, że niepotrzebne jest powstrzymywanie storyline'owego zwolnienia Ceny, ale skoro Vince tego chce ...

Triple H teraz pewnie będzie występował w garniaku... Kolejny Wres... Superstar, którego pewnie zobaczymy tylko raz w ringu (jeśli Taker wyzdrowieje).

Ładnie odegrana końcówka, z tym że nie rozumiem reakcji publiki. Najpierw skandują "na na na na hey hey goodbye", a potem (jeśli dobrze usłyszałem) " Thank you, Vince".

Co do meczu o pas WWE, to mam nadzieję, że po walce przybiegnie Alberto i zrealizuje kontrakt, nie chciałbym Miza jako mistrza (znowu), ani co gorsze Reya. Jeśli chodzi o storyline z Ceną, to już dobrze, że skończyło się na "Nie możesz go zwolnić", niż żeby pojawiał się co tydzień i non-stop gadał, że federacja to jego całe życie itd, itd..

18056192365019276624f15.jpg

Może i Punk nie pojawił się, i długo, długo być może nie zobaczymy Straigt Edga Savior'a. Coś jednak czuję że jego słowa o treści, "Chciałbym myśleć że ta federacja będzie lepsza po śmierci McMahona, ale wtedy najprawdopodobniej władzę przejmą jego zidiociała córka, albo jego głupi zięć", są ze sobą jakoś powiązane, i dzisiejszy występ jest tylko niczym innym jak kontynuowaniem tego storyline.
Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Rozczarowujące RAW . Właściwie prócz powrotu Huntera i Storylin"owego zwolnienia Vinca ( na zagranicznych forach widziałem jak robili felietony podsumowujące Karierę Vinca i jego dokonania ,jednak ktoś to łyknął) . Wiedziałem ze Rey sobie coś wyżebra. Jeżeli Punk powróci ,a na pewno się pojawi , bo to świetny Storyline ( nie wierzę by McMahon sobie pozwolił na odejście Mistrza z najważniejszym Pasem . Punk trzyma Pas w lodówce :twisted: ,więc gdyby mu odbiło mógłby iść do byle jakiej Federacji , a to obniżyłoby wartość WWE). Punk w razie ewentualnego powrotu może być Facem ,ale raczej będzie Heelem. Pierwsza opcja to Rey zdobywa Pas ,Punk się zjawia i kwestionuje go jako WWE Champa , druga Rey zdobywa Pas ,a Walizkę inkasuje Del Rio . Swoja drogą Del Rio na RAW mógł dostać trzecia szansę na Pas ? WTF! 2 tygodnie temu Title Shoot , 2 dni temu Walizka MITB , dziś udział w Turnieju , robi się niezły burdel ,ale dzięki temu wiadomo , że na 85% wygra Rey i znów Feud z Del Rio? Nie mogli zrobić , że wychodzi Del Rio , tajemniczo jak to zwykle ma mówi , że Walizkę zachowa na czarna godzinę , a skoro Pas jest zawieszony żąda Pasa jako iż został 1 Contenderem 2 tygodnie temu zjawia się Rey i wyzywa Alberto i wygrywa Pas, Del Rio używa Walizki zdobywa WWE Title . Do tego Publiczność była fatalna , z 80 % Marków . Po za tym skoro jest Hunter to powinni odwołać Anonimowego GM , mam nadzieję , ze tak się stanie. Aha Nowy Pas mógłby chociaż inaczej wyglądać np. Big Eagle Title. 8-)
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Warto śledzić Twittera CM Punka. Co kilka godzin wrzuca nowe zdjęcia z Pasem WWE. Po wczorajszym Raw napisał tak: New champ? How can that be, when the champ is...here: http://yfrog.com/kkeyjdxj

To takie trzymanie w niepewności, to nic innego jak przyciąganie fanów i nabijanie ratingów. Ale coś mi się wydaje, że po takim RAW jakie było wczoraj to dużo nie zawojują... (No może po za ostatnim segmentem). Wiało nuuudą..., Totalny zamuł... ;/

Może dlatego, że miałem w pamięci zajebiste MITB.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Ktoś wpadł już z was na pomysł, że po to przełożyli finał turnieju na przyszły tydzień by on po prostu się nie odbył? Zmiana 'prezesa' ma pewnie służyć jakiemuś w miarę sensownemu przywróceniu Punka, oby.

A co do nowego WWE Title to nawet jak stworzą tytuł o takiej samej nazwie to już nie będzie to to samo, nie będzie miało całej historii poprzednika więc ten scenariusz jest mało realny.

• Urządzenie:  Android

Zobaczcie też na to - CM Punk pokazuje pas w lodówce, paraduje z nim na meczu baseballowym (wspólnie z Cabaną i Acem), na imprezie (wspólnie z Cabaną i Acem), na siłowni (wspólnie z Cabaną i Acem) - uważam, że to dalsza część storyline'u :)

X-Pac napisał na swoim twitterze że zwolnienie Vince'a jest prawdziwe. Podobno HHH napisał mu wcześniej nie do końca zrozumiałego SMS'a, w którym chodziło właśnie o to że Paul przejmuję WWE.

1822912563511427a3754ee.jpg

Ktoś wpadł już z was na pomysł, że po to przełożyli finał turnieju na przyszły tydzień by on po prostu się nie odbył? Zmiana 'prezesa' ma pewnie służyć jakiemuś w miarę sensownemu przywróceniu Punka, oby.

A co do nowego WWE Title to nawet jak stworzą tytuł o takiej samej nazwie to już nie będzie to to samo, nie będzie miało całej historii poprzednika więc ten scenariusz jest mało realny.

Taki Scenariusz przyszedł mi również do głowy , Punk na Widowni nabija się z Nowego Champa i mówi ze to on jest Champem , to daję szanse Mizowi . Racja taki byt się nie utrzyma , bodajże podobnie było jak Flair z Big Gold Beltem przeszedł do WWF i stworzony International Heavweiweght Title. Wracjąc do McMahona wydaje mi się że Triple H ,dostanie Władzę na próbę" , ponieważ McMahon jest już w zaawansowanym wieku . Może zjednoczy Siły z Punkiem :twisted:

NWO FOR LIFE !

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Ten cały storyline to najgorętsze wydarzenie roku. Ani przez moment mnie nie zawiódł i brnie dalej. CM Punk na 100% wróci z pasem, pytanie tylko kiedy?

Ciekaw jestem ile jest prawdy w rządzeniu Triple H. Wiadomo, że ta chwila miała nadejść pytanie czy to już.

Swoją drogą fajnie, że fani krzyczeli na koniec "thank you vince".

I jeszcze jedno - Vince musi mieć naprawdę duży dystans do siebie.

16476371734edf391100c30.jpg

Nie podobało mi się RAW. Może dlatego, że po rewelacyjnej niedzielnej gali oczekiwałem nie wiadomo czego. Turniej o pas i walki mnie nie ujęły. Dziwnie rozpisują Miza, który w pełni zdrów dostaje baty od wszystkich włączając w to niedawnego podopiecznego, a teraz skacząc na jednej nodze dostał się do finału. Dobrze, że walka z Reyem odbędzie się za tydzień, bo może przygotowali na ten moment coś dobrego. Właściwie z tego RAW na plus zapisałbym tylko ostatni segment i pojawienie się Huntera. Chciałbym żeby na stałe przejął stołek po teściu i powróciło stare dobre WWE. Levesque nie stronił od hardkoru. Amerykanie to strasznie głupi naród. Najpierw cieszą się i śpiewają McMahonowi "nananana hey goodbye", a na koniec żegnają go "Thank you Vince" :roll:
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Nie wiem czy ktoś zauważył że Vince wymienił WWF , może zamiana nazwy ? :twisted: Do tego te krwawienia w ostatnim czasie , może Federacja wróci do PG 14? :twisted: Edytowane przez menelag1
NWO FOR LIFE !