Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ylko, że nie miałoby najmniejszego sensu - na WrestleManii GM w trakcie walki napisał, że Lawler przegrał, na ostatnim RAW znowu pisał coś wtedy, kiedy Steve Austin był w ringu.
Jeśli już to mogliby z tego wybrnąć mówiąc że Austin tak robił by uniknąć podejrzeń Cole'a a Lawler o tym wiedział czy coś w tym stylu... Także zauważ że Austin ma ostatnio spięcie właśnie z Colem. To byłaby doskonała okazja żeby w dodatku go jeszcze bardziej upokorzyć (ku radości fanów) typu: "Michaelu Cole zawsze byłeś popychadłem i robiłeś co chciałem gdy czytałeś te maile ode mnie, tyle razy broniłeś tego laptopa przed zniszczeniem. Dlatego teraz Ci podziękuję za poświęcenie you son of a bitch",stunner na Cole'u i Rattlesnake "oficjalnie" obejmuje rządy na RAW popijając przy tym piwko i "częstując" nim Michaela ;] Poza tym pamiętasz że pierwszym kogo "naśladował" GM były catchphrases Austina ;) (więc może było coś na rzeczy, lecz później zaczęto dawać teksty innych zawodników by odsunąć podejrzenia a Austin był pierwszy "sparodiowany" by dać przesłankę że to on będzie GM'em a pozostali to tylko przykrywka mająca uśpić czujność fanów), poza tym jak celnie wspomniałeś: to jest wrestling, tu nie ma żadnej logiki więc nikt z publiki nie zastanawiałby się jak SCSA pisał te maile będąc jednocześnie w ringu ;)

Oj chyba cię fantazja trochę poniosła :D

Anonimowy GM pozostanie anonimowym Gm-em i tyle, chociaż zawsze można kogoś wsadzić na tą posadkę, a jedynym wrestlerem, który nie jest czynny obecnie, a jest na RAW to HHH i on mógłby być GM RAW, które było w miarę ciekawe. I panowie opanujcie się z tym płakaniem o Punku bo jak na razie z Reyem jest 1:1 i na tym mogłoby się skończyć. Punk poszedłby wyżej, bo jest zajebisty według mnie, uwielbiam go nie mniej niż wy, a może jakiś feudzik z ADR kiedy ten zdobędzie pas, no nie powiecie, że nie byłby to dobry feud nawet Punk zaliczyłby face turn ;)

oj teraz mnie poniosło :roll:

RAW podobało mi się głównie z powodu SCSA, który (wraz z Truthem) ciągnął poniedziałkowy program. Fajnie wykonany chrzest na Andym, po czym świetne promo Prawdy. Powtórzę to po raz chyba tysięczny - R-Truth jest genialny.

Zaskoczyła mnie forma Bookera, który w ringu ze szmaconym na potęgę (i dobrze, nie trawię gościa) Swaggerem ruszał się jakby mu 15 lat odjęło. Undertaker liczy sobie tyle, co Booker, a po jednej walce w roku ledwo chodzi. Szkoda gadać, a z Bookera można by coś jeszcze wycisnąć.

Co ze Swaggerem? Cóż, jego gimmick AllAmericanAmerican jest dla mnie tak irytujący, że aż szkoda patrzeć. Powinni mu kompletnie zmienić sposób bycia albo pożegnać się z tym zawodnikiem.

Z ciekawością obejrzę nadchodzące RAW, oby poleciało dużo Stunnerów. Ogólnie, 'welcome to WWE you son of a bitch' jest świetne. GIMME A HELL YEAH! RAW -4/6, o słabszych stronach tej tygodnówki wypowiadać się nie chce.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

.

Zaskoczyła mnie forma Bookera, który w ringu ze szmaconym na potęgę (i dobrze, nie trawię gościa) Swaggerem ruszał się jakby mu 15 lat odjęło. Undertaker liczy sobie tyle, co Booker, a po jednej walce w roku ledwo chodzi. Szkoda gadać, a z Bookera można by coś jeszcze wycisnąć.

Dziwi cię to, zobacz Undertaker się sypie, a Booker, widać, że się znacznie lepiej prowadzi i ma większą muskulaturę co też nie jest bez znaczenia. Wychodzi na to, że dla nas tym lepiej jak się tak rusza :P

Ja na prawdę żałuję że w związku z problemami z Main Eventerami na Smacku nie daną szansy zaistnieć Bookerowi tym bardziej że przyjemniej się go ogląda od "młodych,rześkich,pełnych werwy" zawodników pokroju The Miza czy A-Ry w ME Raw.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja na prawdę żałuję że w związku z problemami z Main Eventerami na Smacku nie daną szansy zaistnieć Bookerowi tym bardziej że przyjemniej się go ogląda od "młodych,rześkich,pełnych werwy" zawodników pokroju The Miza czy A-Ry w ME Raw.

Na pierwszy rzut oka wydaje się to głupota , no bo stary Booker w Main Eventach [chodź jest niezły] , gdzie młodzi . Ale jest też w tym prawda ,gorzka prawda. Młodzi zawodnicy nie mowie o alberto bo on ma tyle lat co Cena , nie wpasowali się ,no może jeszcze prócz Miza.

Swoje szanse otrzymali Shaemus który przez głupi Booking i ograniczenie Ringowe , ssał , czy Swagger , z powyższych powodów i arogancji , McInteyre przepadł ,szkoda , dostał Push wtedy kiedy mu się nie należał ,a kiedy poprawił się , przepadł. Barret przystopował prze Draft na Smacka . Wydaje się ze najlepszym który się sprawdził był nawet nie Christian ,tylko R Truth . Jest bez szans w Feudzie z Ceną , chodź jako Heel wymiata . Wracając do RAW Booker naprawdę fajnie walczy , Evan też nieźle się spisywał , fajne Duble Spinaroni . Fajnie ze wygrał Andy , cieszy powrót Stone Colda ,może uciszy Cola , który zaczyna irytować , Alex ma wielka szansę , praktycznie od razu Feud z Mizem , fajny Stone Cold Stunner , MacMahon chce się przypodobać , myślał Vince ze publiczność będzie go kochać po tylu wybrykach , wiec musi się podlizać :P

Może skończy się ten cyrk z GM , może Austin za tydzień rozwiąże te kwestie.

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

To wszystko jest odzwierciedlane rok w rok na wrestlemaniach.W walkach o pasy dopiero niedawno daną zaistnieć dwóm nowym ADR i The Mizowi ale to ciągle mało.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1

RAW wkońcu obejrzane więc coś napisze od siebie na + i - :

Plusy :

- Ciekawy początkowy segment , pierwszy jaki obejrzałem od dłuższego czasu i tego

nie żałuje

- Zack Ryder na RAW w walce z mistrzem US bardzo mnie to cieszy , dobrze go widzieć

w czerwonym brandzie

- BookerT zawalczył w ringu , wspaniale . Chociaż walka krótka , ale sam jego występ było dobrym wrażeniem

Minusy :

-Wszystko wychodzi na to , że historia z pasami TT się powtórzy :x , w tym samym punkcie napisze już to całe komediowanie Marrelli zaczyna mnie denerwować

- Rey zaczął przegrywać , i musiał się jakoś podnieść ale znowu kosztem CmPunka , który musi cierpieć ..Szkoda o tym pisać , jego obecna rola w WWE jest odwrotnie propocjonalna do tego co on potrafi .

Ogólnie walk mało , nie ma o czym zabardzo pisać , ale patrzac na te niespodzianki

RAW wypadło mocno/średnio .

Undertaker liczy sobie tyle, co Booker, a po jednej walce w roku ledwo chodzi. Szkoda gadać, a z Bookera można by coś jeszcze wycisnąć.

Nie ujmuję Bookerowi, ale błędem jest porównywać go z Undertakerem. Ów Deadman można powiedzieć jest bohaterem WWF/WWE, który wręcz obfituje w różnego rodzaju kontuzję. Z resztą, po tylu latach nie ma się co dziwić. Zażarcie broni streaku, daje z siebie wszystko i zbytnio się nie oszczędza. Ludzkie ciało też ma swoje granice :) weźmy chociaż ostatnią wrestlemanie: Wielu użytkowników uważało iż Triple H i Grabarz walczyli jak drewna. Ja uważam inaczej bo mimo tego, że panowie już mają swoje lata to i tak dali konkretne, emocjonujące show. Nie muszę oczywiście wspominać o 2 walkach z Shawnem.

Booker w moich oczach był i pozostaje świetnym wrestlerem, ale uważam iż błędem jest porównywanie tych dwóch panów. :)

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Tylko pamiętajmy że Undertaker walczył prawie półgodziny, a Booker pare minut.
Ja chce heelturn Jasia

Początkowy segment był najjaśniejszym punktem programu. Vince powinien zlikwidować tego "animowanego" GM. Nic nie wnosi do show. Po wejściu Ceny promo nabrało kolorów, więc proszę się nie dziwić, że o on trzyma pas. W końcu nie powtarza co tydzień jaki jest Awesome lub o swoim małym przyjacielu Jimmym.

Szykuje się obrona pasów TT na CP. Jeszcze brakuje tego, aby za tydzień Kozlov walczył z Otungą, a wtedy jest to pewne jak w banku. Może posiadacze pasów się zmienią i zacznie się coś dziać w dywizji TT. Nadzieja matką głupich -.-'

Rey vs. Punk

Szkoda, że nigdy ze sobą nie mieli programu. Może zawalczą w jakimś hair vs. mask matchu. Na pewno to by było ciekawe starcie... W rosterze Raw mają na tyle gwiazd, aby tych panów zająć czymś innym. Chyba, że Punk planuje sobie zrobić przerwę od wrestlingu...

Kofi vs. Ryder

Polubiłem Zacka za jego filmiki na YT, ale na obecną chwilę w WWE nie znaczy nic. Szkoda. KIngston powinien jak najszybciej stracić pas na rzecz Dolpha. Może blondyn podbuduje jakoś wartość tego pasa. Wraz ze Swaggerem, Alexem, Del Rio oraz Drew mogliby uczynić z tego pasa coś bardziej wartościowego niż gówno zawinięte w sreberko.

Swagger po raz kolejny dostaje wpier... od Evana. Zapowiada się feud roku...

Ogólnie rzecz biorąc na plus jedynie pierwszy segment, a reszta słaba lub bezbarwna. Show trzyma poziom z poprzedniego tygodnia. Jeszcze tylko 6 miesięcy i będzie można obejrzeć porządne Raw :)

79363325354627f1096144.jpg

• Styl:  Jasny

Rey vs. Punk

Szkoda, że nigdy ze sobą nie mieli programu. Może zawalczą w jakimś hair vs. mask matchu. Na pewno to by było ciekawe starcie... W rosterze Raw mają na tyle gwiazd, aby tych panów zająć czymś innym. Chyba, że Punk planuje sobie zrobić przerwę od wrestlingu...

Dziwna ironia, czy udawanie obeznanego nie posiadając wiedzy? Toć na Over the Limit bodajże, w tamtym roku Rey ściął Punkowi kudły :shock:

Oczywiście, że to była ironia... :?
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Właściwie to na RAW nie było dla mnie nic ciekawego oprócz początkowego segmentu. R-Truth jest dla mnie po prostu geniuszem, szkoda, że jego potencjał jako heela jest wykorzystywany dopiero teraz. Ta jego piosenka i te kroki były świetne. Zapamiętałem jeszcze Zacka, fajnie, że tak często się pojawia. Przez chwilę miałem nadzieję nawet, że rozpocznie feud z Kofim. Właściwie to głupotą jest robić z niego heela, dla mnie byłby lepszym face'm. Czy na CP będzie w końcu pojedynek Reya z Punkiem ?? Jeśli tak to może wreszcie Punk przerwie swój streak porażek na PPV który wynosi teraz coś około 0 - 12. Sam się zdziwiłem, że on tak długo nie wygrał na żadnej gali, bo nalezy mu się jak mało komu.

1161423919541b3db89050d.jpg

Początkowy segment był najjaśniejszym punktem programu. Vince powinien zlikwidować tego "animowanego" GM. Nic nie wnosi do show. Po wejściu Ceny promo nabrało kolorów, więc proszę się nie dziwić, że o on trzyma pas. W końcu nie powtarza co tydzień jaki jest Awesome lub o swoim małym przyjacielu Jimmym.

Za to powtarza: "The Champ is here!". Dobrze, że każdy ma swój znak charakterystyczny. Awesome to podstawa gimmicku Miza. To coś takiego jak medal Kurta Angle'a, tak jak teraz R-Trutha jest "Little Jimmy". Gdyby nie on, jego heelturn nie byłby tak ciekawy. Wrestlerzy wyrabiają swój znak firmowy i się niego trzymają. Z resztą, dzięki temu na konto Vinca lecą dolary poprzez koszulki, czapki itp.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jeśli tak to może wreszcie Punk przerwie swój streak porażek na PPV który wynosi teraz coś około 0 - 12. Sam się zdziwiłem, że on tak długo nie wygrał na żadnej gali, bo nalezy mu się jak mało komu.

Zaintrygowałeś mnie. Faktycznie, CM Punk dostaje baty na PPV jak mało kto. Jest praktycznie pewniakiem do postawienia na jego przeciwnika w typerze ;) Jego streak przegranych wynosi obecnie 0-9. Ostatni raz wygrał na Extreme Rules (2010)....

16476371734edf391100c30.jpg