Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tyle że Tatsu jest potrzebny tylko z powodu zysków. A że jest jobberem? Japońcom to nie przeszkadza. Przyjeżdżali do Zabrza, obejrzeć tego Japończyka co tam grał, to zapłacą żeby zobaczyć Yoshiego(chyba nawet walczył o pas na HS w Japonii):D

Ktoś już wyżej napisał, że przecież Vince na Tatsu gówno zarobi.

Ktoś już wyżej napisał, że przecież Vince na Tatsu gówno zarobi.

może gówno nie ,ale chodź troszeczkę zarobi , po to Tatsu wygrał 26 Battle Royal an WM 26,żeby japońcy bulili , jeszcze więcej.

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Najlepsze RAW od dłuższego czasu. Powód? Stone Cold i sprawa, która została już poruszona miliony razy...

Powraca wyga z innej epoki i odmienia show, dla którego powinien być jedynie większym urozmaiceniem. Patrząc na ostatnie odcinki WWE widać jak bardzo obecnie kuleje promocja nowych gwiazd i ich przyjmowanie przez widzów. Del Rio się nudzi, Orton po niezłym początku robi się normalnym, szarym "dobrym człowiekiem", który cieszy się z publicznością i sztucznie uśmiecha, a Cena lata świetlne temu się przejadł jako face. Po prostu brakuje człowieka dla którego chciałoby się co tydzień we wtorkowy poranek wstać i z miejsca ściągnąć tygodniówkę. Wraca Austin i odmienia show... takie szczęście w nieszczęściu.

R-Truth obecnie niszczy resztę i jest jak dla mnie nr. 1 na czerwonej gali. Facet zwyczajnie odżył, nabrał świeżości, werwy i jest genialny. Przyznam, że mimo banalności początkowego segmentu z jego udziałem śmiałem się jak jeb*ny głupek... ;)

CM Punk... wiele można gadać, ale temat już się dawno wyczerpał. Po prostu facet jest świetny i jako heel mógłby zrobić ogrom dla tej federacji, ich strata. My wiemy swoje. Nie żebym płakał nad lostem z Reyem, ot taka dygresja.

btw. nie oglądałem edycji TE z udziałem Mizanina i stąd pytanie: Mike z miejsca znalazł się w głównym rosterze, czy tkwił jeszcze trochę w FCW? ;)

Kończąc... Welcome to the WWE you son of a bitch! ;)

• Urządzenie:  Windows

Ojcem dziecka Kharmy jest prawdopodobnie ten pan - Byron Wilcott, który w 2009 występował w FCW. Przyznał się, że jest "sprawcą" błogosławionego stanu Kong.

http://fewwrestling.comlu.com/images/byronfcw.jpg

Kolejne słabe RAW...niestety robi się coraz nudniej.

Czerwony brand uratowały dzisiaj 2 osoby:

-SCSA jego samo pojawienie się gwarantowało coś ciekawego i rzeczywiście tak było. Szkoda że nie wygrał Luke bo wg mnie Andy sobie nie poradzi,nie widzę w nim charyzmy , ale oczywiście należy mu dać szansę. Może pozytywnie mnie rozczaruje :) No i ładny chrzest bojowy,ale od razu rzuciło mi się w oczy kiepskie zachowanie w ringu Andy'ego. Chłopak musi olać presję tłumu bo inaczej zginie w WWE.

-R-Truth- Co on robi ostatnio to jest poemat. Popieram E_9 jest on obecnie najjaśniejszą postacią na RAW. Ściągając tygodniówkę zastanawiam się co zrobi Truth a nie Cena,Miz czy jakaś inna pseudo gwiazdeczka. Liczę tylko że na PPV nie zrobią z niego cipki jak to mają w zwyczaju :roll:

No i o czym można tu więcej napisać? Nic się nie działo...Del Rio przygasł,maltretowanie Cola po raz n-ty...No jedynie że walczący Booker T. Jakaś miła odmiana :)

Słabo....następne RAW powinno być ciekawsze, MUSI!

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

Jak czytam wsze kometarze, że RAW jeszcze nudniejsze niż ostatnio, to mi się odechciewa ściągać nawet :)

Dobra gala, na pewno lepsza niż tydzień temu.

Plusy:

- Początkowy segment z udziałem Stone Colda, Vinca, Trutha, Rileya, Miza i Ceny. Naprawdę fajnie, że pojawili się Austin i McMahon dodało to smaczku. Wszystko chciał zepsuć GM Raw, ale chairmanem jest Vince i to on ma ostateczne słowo. Tym samym zabookował main event.

- R-Truth. Ten koleś po heel turnie i zmianie gimmicku jest genialny. Mam nadzieję, że jak nie na Capitol Punishment, to na następnym ppv zdobędzie pas WWE, bo należy mu się jak mało komu. Z rapującego, słabego face'a, zmienił się w idealnego heela. Brawo.

- CM Punk vs Rey Mysterio. Trochę za krótko, ale ponownie najlepsza walka na Raw.

- Booker T w ringu. Fajnie, że wrócił, najprawdopodobniej jednorazowo, jednak dobrze byłoby gdyby pofeudował później z Jackiem Swaggerem - gdy ten skończy konflikt z Bournem.

Minusy:

- Santino i Kozlov. Dla mnie to idiotyzm. Kozlov, który na Survivor Series 2008 i No Way Out 2009 walczył o pas WWE, który niszczył wszystkich, HHH, Undertakera na SmackDown, po epizodzie w ECW poszedł na Raw i złączył się z Santino, tworząc tym samym facowski tag team. Dla mnie Kozlov nadal powinien rozwalać wszystkich i kręcić się w upper midcardzie, ale dzieciaków w USA kręci taki tag team.

- Kolejny squash Zacka Rydera ;] Ziggler komentował tą walkę, propsował Rydera, gadali że jest dobry, że jest gwiazdą internetu, kiedy ten dostawał w ringu. Wynik z góry był przesądzony, jednak Ryderowi należy się coś więcej niż zwycięstwa na Superstars.

Raw oceniam na 7/10, good job.

Jak czytam wsze kometarze, że RAW jeszcze nudniejsze niż ostatnio, to mi się odechciewa ściągać nawet :)

To nie było nudne Raw.Jeżeli już tak piszesz to napisz że to było przeciętne Raw(choć i tak było to więcej niż przeciętne)

Pojawił się SCSA.Booker T,świetny segment początkowy,main event dobry z końcówką-to wszystko dodając otrzymuje dobre widowisko...

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

To nie było nudne Raw.Jeżeli już tak piszesz to napisz że to było przeciętne Raw(choć i tak było to więcej niż przeciętne)

Pojawił się SCSA.Booker T,świetny segment początkowy,main event dobry z końcówką-to wszystko dodając otrzymuje dobre widowisko...

Dokładnie. Aby ocenić galę trzeba ją obejrzeć, a nie stosować się do opinii innych, szczególnie, że jedynym argumentem jest to, że Cena pinuje :)

Ojcem dziecka Kharmy jest prawdopodobnie ten pan - Byron Wilcott, który w 2009 występował w FCW. Przyznał się, że jest "sprawcą" błogosławionego stanu Kong.

Obrazek

Jacy Ci zawodnicy do siebie podobni, wiadomo, którego wrestlera WWE przypomina ta osoba ;).

18056192365019276624f15.jpg

Jacy Ci zawodnicy do siebie podobni, wiadomo, którego wrestlera WWE przypomina ta osoba

Nasz mistrz U.S :grin: na pierwszy rzut oka myślałem właśnie że to on

• Reputacja:   1

Właśnie się tak zastanawiam czy przyszłotygodniowe pojawienie się Austina na RAW All Stars jako tymczasowego GM'a nie ma na celu ujawnienia w końcu tożsamości anonimowego GM'a- mianowicie właśnie Rattlesnake'a... Jakby nie patrzeć ten storyline trwa już dosyć długo, jest okropnie nużący a jak ktoś dobrze powiedział z kolegów wyżej: pojawienie się SCSA na ostatnim RAW zdecydowanie poprawiło jakość show... Przydałoby się więc żeby 3:16 pojawiał się częściej a stanowisko GM'a pasuje jak ulał (przy okazji byłoby to jako takie lekarstwo na kiepskie ratingi: na SD!- Edge jako komentator a na RAW Austin jako GM ;) ) To by było i dobre dla Vince'a (kasa od fanów wychowanych na Erze Attitude+lepsze ratingi) i dla fanów (gratka dla starszych fanów którzy nienawidzą tej cukierkowej otoczki w dzisiejszym PG WWE). Byłby wilk syty, i owca cała ;)

Tylko, że nie miałoby najmniejszego sensu - na WrestleManii GM w trakcie walki napisał, że Lawler przegrał, na ostatnim RAW znowu pisał coś wtedy, kiedy Steve Austin był w ringu...no dobra, to wrestling, ale bez przesady ;)

Tak dla przypomnienia, GM RAW 'zadebiutował'...21 czerwca, niebawem rocznica.

• Reputacja:   1

ylko, że nie miałoby najmniejszego sensu - na WrestleManii GM w trakcie walki napisał, że Lawler przegrał, na ostatnim RAW znowu pisał coś wtedy, kiedy Steve Austin był w ringu.
Jeśli już to mogliby z tego wybrnąć mówiąc że Austin tak robił by uniknąć podejrzeń Cole'a a Lawler o tym wiedział czy coś w tym stylu... Także zauważ że Austin ma ostatnio spięcie właśnie z Colem. To byłaby doskonała okazja żeby w dodatku go jeszcze bardziej upokorzyć (ku radości fanów) typu: "Michaelu Cole zawsze byłeś popychadłem i robiłeś co chciałem gdy czytałeś te maile ode mnie, tyle razy broniłeś tego laptopa przed zniszczeniem. Dlatego teraz Ci podziękuję za poświęcenie you son of a bitch",stunner na Cole'u i Rattlesnake "oficjalnie" obejmuje rządy na RAW popijając przy tym piwko i "częstując" nim Michaela ;] Poza tym pamiętasz że pierwszym kogo "naśladował" GM były catchphrases Austina ;) (więc może było coś na rzeczy, lecz później zaczęto dawać teksty innych zawodników by odsunąć podejrzenia a Austin był pierwszy "sparodiowany" by dać przesłankę że to on będzie GM'em a pozostali to tylko przykrywka mająca uśpić czujność fanów), poza tym jak celnie wspomniałeś: to jest wrestling, tu nie ma żadnej logiki więc nikt z publiki nie zastanawiałby się jak SCSA pisał te maile będąc jednocześnie w ringu ;)

PS. teraz mi to wpadło do głowy- a może GM'em będzie stary dobry Mick Foley? ;) (zwłaszcza ze z TNA go zwolniono a raczej sam się zwolnił) Choć najbardziej prawdopodobną opcją jest SCSA to jednak pamiętajmy że WWE jest nieprzewidywalne i powrót Micka (mimo że niezbyt realny zważywszy że jeszcze niedawno był u konkurencji a Vince bywa nazbyt pamiętliwy) powinniśmy mieć także na uwadze

Tak dla przypomnienia, GM RAW 'zadebiutował'...21 czerwca, niebawem rocznica.

to może się ujawni bo szczerze mówiąc to już zbyt długo trwa(a na pewno to się skończy)teraz albo nigdy(cały rok już obmyślamy)

Po ujawnieniu jakby wyglądało Raw?No tak jak SD mi to odpowiada...