Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

John Cena vs R-Truth - ocena 3/6

Cena okładał w ringu Trutha , który bał się walki i coraz to uciekał z ringu , gdy pogonił za nim John ten go uderzył , następnie R-Truth wraca do ringu , sędzia odlicza ONE ! TWO !! dzyń dzyń . Prawda podchodzi do publiczności i oblewa fana Ceny , John wyciera swojego fana opaską .

Jack Swagger vs Evan Bourne - ocena 1/6

Jack 99 % walki okłada Evana , nagle ten dostaje ożywienia i przypina Swaggera . Jak dla mnie żenada .

Rey Mysterio vs CM Punk - ocena 5/6

Wymiana zdań pomiędzy Punkiem , a Reyem . CM dusi nogą Reya , następnie popycha go o liny i schyla się a Mysterio uderzył go nogą w głowe Punk wyrzuca Reya z ringu , a temu jakby nic sie nie stało natychmiast wraca do ringu . Gdy , Mysterio chciał skoczyć na Punka , Mason popycha Reya na metalowy pręt. Wracamy do ringu CM zakłada submission dla Reya i wymierza mu ciosy łokciem w głowę . 2 count . YEAH Rey szaleje w ringu skacze z narożnika na CM Punka przypina go ale tylko 2 count . Punk chce wykonać Go To Sleep ale mu to nie wychodzi , Rey szykuję sie do Six One Nine lecz przeszkadza mu w tym Mason Ryan . High Kick i Rey pada na deski . 1 2 3 dzyń . koniec ;/

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler - ocena 4/6

Okładanie Kofiego przez Dolpha , Vickie która towarzyszy Zigglerowi ucisza fanów , którzy skandują Kofi , Kofi !!! Po jeden z akcji Dolph wyrzuca Kingstona z ringu , co wyglądało efektownie . Kofi wchodzi na narożnik i wyskakuje lecz Ziggler odsuwa się i spada na matę . ZIG ZAC !!! KONIEC !!

Nie musisz nam tego opowiadać bo już to widzieliśmy. powinieneś raczej przekazywać swoje spostrzeżenia, wrażenia i ewentualne zastrzeżenia. Taka luźna uwaga na przysłość :) i pisze się Zig-Zag :P

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

sPX sebbo23 Proszę was ogarnijcie się :shock: .Ten temat jest jak najbardziej od opisywania pojedynków.A wasza argumentacja to jedno wielkie nic bo w takim razie po co zakładać tematy o PPV WWE i opisywać dane walki skoro każdy je widział :| ?

PS:Nie starajcie się z kogoś robić debila bo ma mniejsza ilość postów i pisze dłuższe posty od was :)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

sPX sebbo23 Proszę was ogarnijcie się :shock: .Ten temat jest jak najbardziej od opisywania pojedynków.A twoja argumentacja to jedno wielkie nic bo w takim razie po co zakładać tematy o PPV WWE i opisywać dane walki skoro każdy je widział :| ?

Zgadzam się z Tobą :)

9826323954e258690f3a7f.jpg

Chłopie.. Każdy kto bierze udział w tej dyskusji widział aktualne RAW i odbywające się na nim pojedynki.

Jeśli nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz.

Nikt nie potrzebuję żebyś opisywał przebieg danego pojedynku, bo jak już wspominałem.. każdy to widział :roll:

jak widać nie każdy , prowadze ciekawe dyskusje kolego i nic ci do tego ,[ale rym he he]

A po za tym oceniając RAW czy ktoś myśli zę Truth wygra ten Feud ? Taa jasne , Truth wygrał raz i może wygra jeszcze ... raz i to kantem , wydaje mi się że Truth jest tylko przystankiem miedzy Alberto a Cena . Kane jest dobry do promowania więc ,wypromuje świetnie Alberto ,chdoź szkoda Trutha , jest świetnym Heelem ta akcja z dzieciakiem i jego ojcem. Myślicie ze Trutha lubi Vince ? może ,ale woli Cene , bo Cena = Money

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

sPX sebbo23 Proszę was ogarnijcie się .Ten temat jest jak najbardziej od opisywania pojedynków.A twoja argumentacja to jedno wielkie nic bo w takim razie po co zakładać tematy o PPV WWE i opisywać dane walki skoro każdy je widział ?

PS:Nie starajcie się z kogoś robić debila bo ma mniejsza ilość postów i pisze dłuższe posty od was

Ten temat jest do dyskutowania o pojedynkach i OCENIANIA ich. Tak samo tematy o PPV. Raporty są od OPISYWANIA. Każdy galę widział, a jak nie, to przynajmniej czytał raport i nie musi czytać drugiego.

Tak btw. to jestem ciekaw jak wyglądałyby posty Damiana, gdyby pisał je dłuższe od moich :twisted: .

A tak w ogóle to jedyne co w tym poście wyrażało jego zdanie i byłoby ewentualną podstawą do dyskusji to kawałek

Jak dla mnie żenada .
:) Edytowane przez hadaszyszek

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

sPX sebbo23 Proszę was ogarnijcie się .Ten temat jest jak najbardziej od opisywania pojedynków.A wasza argumentacja to jedno wielkie nic bo w takim razie po co zakładać tematy o PPV WWE i opisywać dane walki skoro każdy je widział ?

Temat ten służy do opisywania wrażeń na temat gali i jej poszczególnych segmentów/walk, a nie składania z nich raportów.

sPX sebbo23 Proszę was ogarnijcie się .Ten temat jest jak najbardziej od opisywania pojedynków.A wasza argumentacja to jedno wielkie nic bo w takim razie po co zakładać tematy o PPV WWE i opisywać dane walki skoro każdy je widział ?

PS:Nie starajcie się z kogoś robić debila bo ma mniejsza ilość postów i pisze dłuższe posty od was

Czyżbyś nie rozumiał co chciałem przekazać? Opisać walkę, a przepisać przebieg wydarzeń po kolei nie ma zbytniego sensu Damian95, właśnie przepisał nam co się działo mimo tego, że wszyscy doskonale o tym wiemy i ja bym to nazwał NABIJANIEM POSTÓW.

Ps. Nie robie z nikogo debila bo to nie na tym rzecz polega, a jeżeli nie rozumiesz mojej intencji to nie komentuj..

Ps.2 Nawet nie spojrzałem na jego ilość postów :)

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Ekhm... napiszę raz jeszcze bo widzę że wyszła tu jakaś mała niedogodność.

Każdy kto oglądał RAW wie co się działo, więc takie opisywanie każdego pojedynku po kolei jest BEZ SENSU.

Od tego, jak już ktoś wspomniał, jest dział Raporty więc wchodząc tam i widząc coś takiego:

CM dusi nogą Reya , następnie popycha go o liny i schyla się a Mysterio uderzył go nogą w głowe :D Punk wyrzuca Reya z ringu , a temu jakby nic sie nie stało natychmiast wraca do ringu . Gdy , Mysterio chciał skoczyć na Punka , Mason popycha Reya na metalowy pręt. Wracamy do ringu CM zakłada submission dla Reya i wymierza mu ciosy łokciem w głowę . 2 count ;) . YEAH Rey szaleje w ringu skacze z narożnika na CM Punka przypina go ale tylko 2 count :/ . Punk chce wykonać Go To Sleep ale mu to nie wychodzi , Rey szykuję sie do Six One Nine lecz przeszkadza mu w tym Mason Ryan . High Kick i Rey pada na deski . 1 2 3 dzyń

Jest jak najbardziej na miejscu.

Nie robię tego po to żebym zgnoić chłopaka, ale jeśli miejsce na dyskusję ma trzymać poziom to trzeba czasami zwrócić uwagę na takie rzeczy.

Do kolegi obrońcy - wyobraź sobie że wchodzisz sobie dzisiaj, dajmy na to.. do dyskusji nt. Impact Wrestling, a tam co drugi wpis wygląda jak ten który umieściłem w cytacie.

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Wiem, że trochę późno (miałem małą przerwę) ale chyba nic się nie stanie jak krótko opiszę swoje wrażenia po ostatnim Raw. Cieszą przede wszystkim zwycięstwa heeli - CM Punka i świetnego R-Trutha. Nie myślałem, że to kiedykolwiek napiszę ale cieszyłbym się, gdyby Killings zdobył pas. Zapewne tak się nie stanie więc Truth dalej będzie popadał w frustrację/paranoję i snuł swoje teorie spiskowe. Ku naszej uciesze oczywiście.

14453752125651e0a536c69.jpg

Raczej R-Truth pasu nie zdobędzie ale mam nadzieje że po walce na Capitol Punishment dostaniemy rewanż na Money in the Bank w jakieś stypulacji (i tu raczej nie będziemy tego co zwykle czyli heelowa cipa vs. jaś terminator). A ja chętnie bym widział jak Prawda swoją frustracje będzie wyrzywał na "fanach ceny".
Ja chce heelturn Jasia

Najpierw sobie wyobrażmy R-trutha z pasem wwe.Wiele osób się nadaje na ten pas(Miz,,Triple h,Orton,Batista,Sheamus) nie wiem co z Johnem Morrisonem ale moim skromnym zdaniem równiez by ten pas pasował.A czarno skórnemu zawodnikowi?Moim zdaniem na bank nie dostanie tego pasu jest to tylko zawodnik(pomoc) aby zbliżyć się do PPV Summerslam(nadal Cena z pasem)i aby rozpocząć ten feud z Alberto del rio(który juz zakończy feud z Kanem)
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Najpierw sobie wyobrażmy R-trutha z pasem wwe.Wiele osób się nadaje na ten pas(Miz,,Triple h,Orton,Batista,Sheamus) nie wiem co z Johnem Morrisonem ale moim skromnym zdaniem równiez by ten pas pasował.A czarno skórnemu zawodnikowi?Moim zdaniem na bank nie dostanie tego pasu jest to tylko zawodnik(pomoc) aby zbliżyć się do PPV Summerslam(nadal Cena z pasem)i aby rozpocząć ten feud z Alberto del rio(który juz zakończy feud z Kanem)

Może i masz rację , ale nawet sam vince nie wiedział że , Ron się tak szybko sprzeda jako ten zły i ja mam nadzieję że Chairman wwe widzi że killings jest najjaśniejszym punktem na RAW i nie zmarnuje jego potencjału ( być może będzie tak że i JoMo na tym skorzysta Ron to teraz jest ME więc i JoMo może za sobą w górę pociągnąć jak tylko wróci )

11741049974e04ef586db54.jpg

Dla mnie dobrym pomysłem byłoby wygranie pasa przez R-Trutha na MiTB i początek feudu z JoMo o pas. Ale wiadomo, że to niemożliwe bo już od dawna zapowiadają walke na SummerSlam Cena vs. Del Rio. Dlatego zgadzam się z TheRock17 : R-Truth to tylko przystanek do walki Cena vs. Alberto.

1161423919541b3db89050d.jpg

Dla mnie dobrym pomysłem byłoby wygranie pasa przez R-Trutha na MiTB i początek feudu z JoMo o pas. Ale wiadomo, że to niemożliwe bo już od dawna zapowiadają walke na SummerSlam Cena vs. Del Rio.

Nie no, nie ma nawet co gdybać o feudzie Morrisona z R-Truthem, o główny pas federacji. Heel turn dał bardzo dużo R-Truthowi i dzięki niemu na pewno będzie kimś ważniejszym w rosterze, ale nic poza tym. Dopiero teraz po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wniosku, że pasa Truthowi na pewno nie dadzą. A tak swoją drogą to nie mogę już doczekać się feudu Ceny z Alberto Del Rio, w końcu coś nowego.

A tak swoją drogą to nie mogę już doczekać się feudu Ceny z Alberto Del Rio, w końcu coś nowego

I w tym feudzie na pewno Alberto del rio zdobędzie pas...bo już za długo czeka ;P

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg