Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone

Ja to mam nadzieję, że jak najszybciej zdejmą zasadę dzikiej karty, która jest po prostu durna i nawet oni się do niej nie stosują. :roll: Niby to miało podbić ratingi, ale wątpię by to cokolwiek dało. Raczej ludzi to zniechęca do oglądania, niż zachęca, bo obecnie przez ten wildcard jest bardzo chaotycznie w programach Raw i SD. A najlepsze w tym wszystkim, że Romek przeniesiony na SD i tak dzięki tej zasadzie i tak jest prawie w każdym odcinku Raw. :roll: Edytowane przez HBK Fan

• Urządzenie:  Windows

Heyman wziął się za RAW. Po 10 minutach scena rozwalona, światło wysiadło, dwóch gości leży, a publika skanduje This is Awesome. Lashley nie słyszał tego w WWE jeszcze nigdy.

Cesaro dziękujemy za zbesztanie Jose. Ten to ma życie. Albo go nie ma, albo go poniewierają

Maria przerywająca Beth i Sethowi poważnie zaskoczyła. Do listy zaskoczonych szybko dołączył Michael. Story z dzieckiem nuda, możliwe, że w ogóle tego nie pociągną dalej, ale i tak się cieszę, że ta dwójka dostała cokolwiek do roboty poza 205 Live.

Alexa trochę poświęcona na rzecz Nikki. Crossówna się w końcu musi oburzyć i zorientować co się dzieję. Brzmi ok, bo to oznacza promocje dziewczyny, która dotąd nie mogła się nią pochwalić.

Niezłe RAW. Dało się to wreszcie oglądać :shock:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Warto zainteresować się wydarzeniami wokół pasa US. To może być najbardziej zaciekła rywalizacja tego lata.

Ogólnie dobre RAW w porównaniu do ostatnich

Feud Bobika i Strowmana jest trochę z dupy, a ich poprzednie rywalizacje (przeciąganie liny i siłowanie się) były mi totalnie obojętne. Jednak to co dostaliśmy na otwarcie RAW kupuję w pełni. Strowman rozwalający rzeczy to fajny Strowman.

Historia Maverika idzie dalej i teraz będzie musiał wybrać: żona albo upragniony tytuł. Galę kończy mając obie te rzeczy i jedzie na miesiąc miodowy. Mam nadzieję na dużą ilość materiałów z tej wycieczki :D

Podobało mi się stwierdzenie Undertakera "Best in THIS World". Choć osobiście wolałbym by skupiał się na Drew niż na Shanie, ale dobrze wiemy że nie ma co na to liczyć.

Wytłumaczenie interwencji spodziewane, czyli po najmniejszej linii oporu. Romek nie chciał pomocy, ale ja chcę wam wpierdolić i elo :D

Aż mi się szkoda zrobiło Mike'a Kanellisa jak go Maria jechała.

Podtrzymuję co pisałem tydzień temu. Jeśli nie dadzą Alexie i Nikki walki o pasy TT, to Nikki powinna trafić do walki o pas kobiet i go przejąć. Potem może sobie feudować z Alexą.

. Oj, przeczuwam heel turn.

Spodziewane zakończenie, ale i chyba pożądane przez większość fanów. Miejmy nadzieję że tego nie spierdolą, bo zapowiada się kozacko.

Pierwsze RAW po zmianach, no i było to całkiem w porządku. Za wcześnie by już piać z zachwytu, ale jest wyraźna poprawa i to się ceni.

Fajny Falls Count Anywhere na rozpoczęcie tygodniówki. Lashley dobrze w nim wypadł, większość pojedynku wręcz dominował nad Bronkiem. Spot kończący walkę przez no contest ala Ryback-Cena z Extreme Rules 20... ileś tam fajny :D . O wiele ciekawszy segment od arm wrestlingu czy siłowania się na linie.

Już Corey Graves mówi na wizji, że ma dosyć Wildcard Rule bo musi oglądać New Day na Raw i na SmackDown :lol: . Spokojnie Corey... wiemy jak się czujesz ^^

A mnie to promo Undertakera się ni chuja nie podobało. Zaczął je fajnie ale potem zaczął się tak cholernie miotać, że aż odniosłem wrażenie, że wszystkie kolejne teksty to była prowizorka.

W ogóle to Raw bez Romana... holy shit.

Ściągnęli Mike'a aby pojechała go jego własna żona... auć. Jeszcze na zapleczu wcześniej Maria nazwała go swoją dziwką. Nie wiem co się dzieje ale takie średnio power of love :twisted: .

Maria ogłasza, że jest w ciąży... well... pytanie brzmi czy to początek jakiegoś storyline'u czy zrobili to by po prostu zapchać czas antenowy. Bo mam wrażenie, że to drugie.

Street Profits na tym Raw... mnie denerwowali xD. Chyba nie taki był cel... w ogóle to jaki był cel ściągnięcia Cryme Time 2.0 na to Raw? Montez wypadł dobrze, Dawkins... w niektórych momentach wyglądał jakby miał się rozpłakać. Złapał taką spinę, że aż chciało mi się śmiać ^^.

Lexie tak bardzo boją się wpuszczać do ringu, że już nawet pojedynki przegrywa w kilka sekund. Smutno... ale trzeba powiedzieć, wyglądała dzisiaj bardzo okazale, geniusz tkwi w prostocie ;).

Dayum... jebać Nakamure, Asuke i innych japończyków... jak ktoś zrozumiał co Nikki mówiła w swoim promie bez żadnego cringe'u to stawiam mu piwo.

Drake Maverick zdobywa 24/7 championship i wybiera się z nim i z żoną na miesiąc miodowy. Liczę na dobre segmenty, chciałbym też jednak by przy pasie na dłużej zakręcił się ktoś inny niż Truth. Jak dobry Killings by nie był... Maverick jest równie dobry a ja potrzebuje czegoś świeżego.

Heel turn AJ'a praktycznie taki sam jak ten, który przeszedł on parę lat temu na Jasiu. Ogółem fajnie budowali drogę do tego wydarzenia i sam turn mi nie przeszkadza... ja nawet wolę Stylesa jako heela. Będzie lepszy merytorycznie a i wydaje mi się, że kręci lepsze walki jako ten zły(wszystkie jego najlepsze starcia w W odbyły się gdy był po złej stronie barykady).

Posty skusiły mnie do obejrzenia Raw w całości i przyznać trzeba, że była to całkiem przyjemna tygodniówka czerwonych. Oczywiście zgadzam się z twierdzeniem, że jest jeszcze za wcześnie by się spuszczać nad wzrostem poziomu(dobra tygodniówka i do tej pory trafiała się od czasu do czasu) ale Heyman może być zmianą na lepsze.

Tak już troszkę na marginesie... WWE wprowadziło tą swoją nową politykę "bez wrestlingu w czasie przerw reklamowych"... i jeśli ma to doprowadzać do takich sytuacji jak w walce Rico z Stylesem to ja jestem na nie. Wybija mnie to z oglądania, wprowadza zamieszanie... i tylko po to aby przez pięć minut nic nie działo się w ringu. To już naprawdę nie lepiej by wrestler po prostu zapiął rest hold i przeleżał w ringu tą przerwę tak jak to było do tej pory? Kayfabe przecież i tak nie żyje, why even bother?

• Urządzenie:  iPhone

No w końcu jakiś storyline, który da się oglądać bez bólu zębów. Mówię tu o sytuacji z AJ Stylesem i jego kolegami. Najpierw on do nich, żeby się wzięli w garść, bo ostatnio są nikim. Teraz oni go namówili na heel turn. Podoba mi się to. :grin: No i dla Richoceta feud z AJ Stylesem to też powinno być mimo wszystko wyróżnienie i sporo szansa by się mocniej wypromować.

Dali Extreme Rules match walce Rollins & Becky vs Corbin & Evans, wątpie, aby to miało uratować te walkę, ale niech będzie. Mojego zainteresowania to i tak nie wzbudza.

Generalnie spoko odcinek, w porównaniu do gówna które ostatnio serwowali to to mogło się podobać, i nawet sytuacja wokół 24/7 mi się podoba. :D

Nie chciało mi się tego oglądać, ale Falls Count Anywhere dwóch byków na pewno lepsze niż promo na start. Rozwalanie ekranów zawsze na propsie.

Ciekawe co powiedzą Gravesowi, wątpię że Vince'owi podobało się jego "holy shit" :P

Nie wiedziałem, czy stawiać na Wikingów, czy New Day... No i wjechał Joe. 3vs3, Kofi uduszony. Fajnie, że promują feud o Złoto, ale kosztem Tagów.

Myślicie, że macie problemy? Tu są prawdziwe rozkminy. Żona czy tytuł 24/7? :twisted:

Ta kamera przy barierkach, jak Drake lampił na pas i nagle wychyla się Renee. Co z tego, że pierdoły, jak to nadal najlepsza część Raw?

Debiutują dziś... uwaga... Street Profits :? Zaczynam mieć wrażenie, że ktoś robi HHH'owi na złość. Jedni mistrzowie NXT TT idą do Czerwonych, wakat, znajdujemy nowych... i ci też nagle tu są?

Kolejny 2 out of 3 falls match z dupy?...

Kanellisowie fikają do champów :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: I jeszcze Maria nazywa Mike'a swoją dziwką. I ogłaszanie ciąży podczas walki. I "I don't think you're man enough to get me pregnant", kiedy już od dawna mieli dzieciaka. Szpetnie go cisnęła. Świetna komedia! Było tylko odpuścić ten wcześniejszy tekst o porodzie.

Nie dość, że mamy to durne story, w którym Nikki Cross wychodzi na idiotkę, a Alexa dostaje shota na pas, choć nic nie zrobiła, to jeszcze ją szybko podkładają Carmelli. Supcio. Oby z tego wyszedł 3-Way.

O, Maverick jednak pojedzie na miesiąc miodowy i z żoną, i z pasem! Już czekam na filmik, gdzie Truth mu to zepsuje :twisted:

Żeby nie było starcia podczas reklam, wymyślają pierdoły typu "sędzia nie widział nogi pod liną". Nie da się po prostu, nie wiem, inaczej ułożyć walki i segmenty? :roll:

Rico 1:1 AJ, do tego mamy pełny heel turn Stylesa i powrót The Club. Spoko. Tiebreaker na Extreme Rules PPV pewny, może skradną show.

[ Dodano: 2019-07-02, 14:16 ]

Liczę na dobre segmenty, chciałbym też jednak by przy pasie na dłużej zakręcił się ktoś inny niż Truth. Jak dobry Killings by nie był... Maverick jest równie dobry a ja potrzebuje czegoś świeżego.

Ten pas ma ledwo ponad miesiąc, a story z Truthem i Drakiem to może połowa z tego, jak nie mniej. Czemu tego nie ciągnąć? Nie przesadzaj z tą potrzebą świeżości :P

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   2

Luźne przemyślenia

- w dablju mają strasznie uboki movesets a niektóre finishery są zdecydowanie przesadzone. Takie trouble in paradise od Kofiego czy supermeńska pięść Romana która dodatkowo wraz ze spearem są kiepsko przez niego wykonywane i tyle. Gościu ma te dwa movesy czasem walnie jakiegoś suplexa i to tyle. Jak ma nie być nudno skoro Samoa Joe bedzie dusił Kofiego 2 razy w tygodniu?

- te gale są jakieś za bardzo hmm czyste cukierkowe i tak publika z przedszkola

- ludziom chyba przyćmił mózgi ten news o Heymanie a początek roł oprócz tych fajerwerków to nie pokazali dosłownie nic i jeszcze 10 minut oglądania sanitariuszy

Edytowane przez BPG

• Reputacja:   52
  • Urządzenie:  Android

Zgadzam się z kolegą wyżej całkowicie. Choć z drugiej strony Cody, Genialny Żółw. Ech, mętlik w głowie.

163870508457e2d890447a3.jpg

Pierwsza walka - Braun Strowman vs Bobby Lashley

Zaczęli się nawalać i wylądowali w szpitalu. Spoko przynajmniej było pyro na otwarcie gali. :twisted: Na pewno lepsze to od przeciągania liny, które przeradza się w mały brawl. :roll:

Druga walka - The Viking Raiders vs Big E & Xavier Woods

Trochę się dziwiłem, że dali "Wikingów" ND, a potem wbił Samoa. :roll:

Trzecia walka - The Viking Raiders & Samoa Joe vs The New Day

Przerodziło się to w 3v3. Kofi fajnie polatał jak zawsze, by ostatecznie zostać przyduszony przez Joe. Niby spoko, że zrobili coś wykorzystując inny Tag Team, szkoda tylko iż służyli oni jedynie za tło dla Ghańczyka i jego rywala.

Nie wiem, co sobie Maverick myślał? Że się uda ten "podstęp"? Przynajmniej poznaliśmy jego żonkę. Brała udział w Mae Young Classic. Musiała daleko zajść skoro jej nie pamiętam. :twisted:

Everyone wants asian wife. :twisted: Chociaż segmenty wychodzą łysolom.

Czwarta walka - Cesaro vs No Way Jose

Biedny Jose, biedny Maverick. :twisted:

STREET PROFITS pojawiają się na RAW. Spoko segment, ale skoro mają pasy NXT to raczej nie zostaną w głównym rosterze.

Miz ponownie powalczy z Eliasem na tych samych zasadach. I ponownie może zostać wyruchany. :roll:

Segment z Shanem McMahonem i Drew McIntyre'm

Nic wielkiego. Możesz se być najlepszy, ale kostucha i tak po ciebie przyjdzie. Szkoda, że nawiązał jedynie to niedalekiej przeszłości i ich walki na WM'ce.

Ten wzrok Barona na koniec. Wiadomo na co. :twisted:

Piąta walka - Natalya vs Lacey Evans

Oczywiście Crobin musiał odwracać uwagę. Nie mogła Evans wygrać samodzielnie. :/

Club pogrywa sobie żeby nastawić P1 przeciwko Ricochetowi. No i im się udało. #łatwo

Szósta walka - Elias vs The Miz

Jednak nic się nie stało. Miz dosyć szybko zaorał rywala czysto. Shane aż tak się wystraszył Takera, że uciekł z do domu?

Maria nazywa męża swoją suką i razem prują się do pary mistrzowskiej? Co tu się odwala? Czy oni planują jakiś krótkotrwały feud prawdziwych par? :?

Siódma walka - Seth Rollins & Becky Lynch vs Mike & Maria Kanellis

Tego się nie spodziewałem. Scenariuszowi rozwód w trakcie ciąży. Co za dramat. :cry:

Heyman i SP spoko. Jeden z nielicznych pozytywów.

A Moment of Bliss

Trudna osobowość Nikki pozwala nią łatwo manipulować. Alexa otwarła do kogoś ręce. :lol:

Ósma walka - Nikki Cross vs Carmella

Cross wygrywa, szkoda że nic z tego nie ma.

Maverick jednak będzie mieć miesiąc miodowy z pasem. Jak tak pomyślę to widok pary na Karaibach, którą Truth straszy wyskakując z basenu byłby mega. :lol:

Dziewiąta walka - US Championship: AJ Styles vs Ricochet ©

I mamy w końcu turn P1. Cyrk z restartem walki pewnie, aby uwiarygodnić wkurzenie Stylesa. Nie będę się czepiał, bo program może być niezły. Przynajmniej ringowo nie powinno zawieść.

Coś się działo na tym RAW. Oglądało się lepiej niż poprzednie.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Lashley sporo zyskał od objęcia sterów przez Heymana. Aż przypomina się December to Dismember, gdzie Paul bardzo chciał, żeby pas zgarnął... CM Punk, nie Bobby :wink:

Promocja Ricocheta też trwa w najlepsze. Niby dostał wpierdol, ale postawił się trzem gościom. Kolejny o którego Heyman zadba.

Mam czasami problemy zrozumieć Nikki Cross.

Zaskoczyli z woźnym. Publika się dobrze bawiła, a i odnalazł się ex-205 champ. Szkoda, że musieli to wmoczyć.

Nie był to jakiś wybitny odcinek, ale i tak lepszy od ostatnich miesięcy sprzed ery Heymana.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Oczywiście wynik walki Zeliny i Andrade vs M&Ms był znany od początku. Problem jednak w tym, że sam koncept walki Mixed Tag Team Elimination jest totalnie bez sensu. Bo co gdyby po wyeliminowaniu Zeliny pin zgarnął Andrade? Kto wtedy wygrywa walkę? Na moją logikę jest wtedy remis.

Lashley szybko załatwia Mysterio i robi demolkę po walce. Tyle, że wiecie jak to się skończy? Strowman go zniszczy na PPV i tyle z tego będzie. I ani Bobby nie dostanie pushu, ani Strowman.

Za to LMS Match powinien wyjść fajnie jeśli dadzą im wolną rękę w totalnej demolce.

Chciałem na początku narzekać, że mieli inwestować w The Club a znów ich udupiają. Przemyślałem jednak całą sytuację i zmieniam zdanie. Anderson i Gallows powinni być budowani jako team. Solowo mogą przegrywać. Tym bardziej, że Rico potrzebuje takich imponujących zwycięstw jeśli ma być wiarygodnym przeciwnikiem dla AJa.

Nikki Cross rzuciła tylko hasełkiem "real friendship" i już widziałem wychodzącą Sashę. No i Banksowa wyjdzie, ale dopiero na PPV. Mam nadzieję że od razu przejdzie heel turn na Bayley :D

Fajny motyw z Cedrickiem jako woźnym. Przynajmniej mógł się chłop pokazać gdzie indziej niż przy pasie 24/7.

A jak przy pasie 24/7 to cały czas czekam aż żona Mavericka go przejmie.

Znowu zaczynają od walki! Takiej, która mnie w ogóle nie interesi, ale to ciągle lepsze niż ta sama gadka.

Największą ekstremą na PPV będzie... groźba, że Lesnar użyje walizki.

Strowman i Lashley dostaną Last Man Standing match. Mogliby zrobić fajną rozpierduchę, a zamiast tego będą leżeć przez pół meczu :/

O, KOLEJNY 2 out of 3 falls...

Maverick miał być tylko GM'em 205, a był już najgorszą częścią Raw (AOPee), a teraz jest najlepszą, razem z Truthem. Magia.

Mysterio wrócił, od razu Open Challenge - niepotrzebnie liczyłem na Ricocheta, wjechał Lashley.

Problem ze Street Profits mam taki, że póki co nic nie wnoszą. Zapychają czas.

Że Styles jest mocny - to wiemy. A reszta Klubu? Nikt nie pamięta. W teamie uwalają. Solo uwalają. Rico ich dziś złożył jednego po drugim. Mimo to ogólnie fajnie promują walkę na ER.

Sarah Logan wróciła... na joba. Dana Brooke... tak samo.

Nikki Cross dalej mocno promowana. I zdobyła możliwość wybrana stypulacji dla Alexy i Bayley na PPV. Handicap. Spoko dla Nikki. No i wiadomo, że i tak mają poprzeczkę zawieszo... nie, leży na ziemi. Nie będzie gorzej niż Kendo Stick on a Pole, nie da się :twisted:

Maria i Mike dostają więcej segmentów, ale nie wiem, czy bym je nazwał dobrymi.

Sprzątacz partnerem Romka...nie, był za dobry. Nawet zabawnie to wyszło, przyznam. Trochę mnie boli, że nie mogłem sobie przypomnieć, czyje akcje oglądam. Tak często pojawia się Cedric od wyjazdu z 205.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Przez ten pas 24/7 i biegającego za nim EC3 odechciewa się tego oglądać .. to jest naprawde żałosne

Patrząc na Romana z miną zbitego psa w końcu wiem skąd ta ksywka :lol:

Edytowane przez BPG

W końcu się zebrałem żeby to obejrzeć. :twisted:

Pierwsza walka - Becky Lynch & Seth Rollins vs Zelina Vega & Andrade

Dali nam elimination match żeby było bardziej "emocjonująco". Na Andrade w akcji zawsze spoko popatrzeć. Oczywiście wynik nie mógł być inny.

Dobrze, że nie zabrakło Barona i Lacey. Wynik na ER i tak znamy, ale chociaż na tym RAW wyjdą górą "źli".

"Love stinks". No to już wiemy czemu Baron taki markotny. :twisted:

Przemowa Paula Heymana

Dzięki mordo, że nam przypomniałeś kto ma walizkę. :roll:

Druga walka - The Miz & The Usos vs Elias & The Revival

2 out of 3 falls? Co im się stało, że tak tygodniówki urozmaicają? :roll: Pierwszy pin zgarnęli Heele, więc było wiadomo jak to się skończy. Następne 2 piny Face'ów, w krótkim odstępie czasu. "mistrzowie TT". :twisted:

Miesiąc miodowy Mavericka może być faktycznie zabawny. :twisted: Żonka tego dnia niczego sobie. :D

Trzecia walka - Rey Mysterio vs Bobby Lashley

Rey wrócił. Po to żeby podpromował się na nim Bobby przez wpierdzielem od Brauna. :roll:

Łysole mają zły wpływ na AJ'a. Taki dobry chłopak był.

Czwarta walka - No Way Jose vs Cesaro

Jose się wkurzył, ale na Supermana to za mało. ;)

Różnica w charyzmie między mistrzami TT NXT jest wyraźna.

Czaje, że Nikki ma "trudną" osobowość itd. ale, że zawdzięcza wszystko Alexie? To już jest wyższy stopień naiwności i nie nieświadomości, co się robi.

Tym razem EC3 już nie dał ryja, a biegł z uśmiechem. Chyba sam ma z tego bekę. Ja pierdziele za, co oni tym ludziom płacą taki hajs. Też tak chce. :lol:

Piąta walka - Lokalni zawodnicy vs The Viking Raiders

Kolejny niepotrzebny squash tylko po to żeby zgraja jobberów goniła Mavericka. Liczyłem, że chociaż Truth zrobi coś fajnego, ale niestety. Nie popisał się na tym RAW.

Przemowa Ricocheta

Zaczęli się kłócić tydzień temu. Aż jestem pod wrażeniem, że sklecili z tego promo do walki.

Szósta walka - Ricochet vs Luke Gallows

Wygrana mistrza i już się P1 aktywuje "cienki bolek" jak każdemu Heelowi. :roll:

siódma walka - Ricochet vs Karl Anderson

Znowu zwycięstwo Richocheta i atak w gniewie całego Club. Kto, by się spodziewał. :roll:

Hornswoggle! :D W końcu Truth spełnił swoje zadanie.

Ósma walka - Beah the Clock Challenge: Bayley vs Sarah Logan

Decyzje o losie walki o tytuł SmackDown! zapada na RAW. :roll: Było wiadome, że Bayley wygra. Chanty "CM Punk" mówią wszystko.

Dziewiąta walka - Beat the Clock Challenge: Nikki Cross vs Dana Brooke

Było też wiadome, że Szkotka upora się szybciej od mistrzyni. Gra zagubioną wariatkę bardzo dobrze. Szkoda tylko, że walczyła o decyzje którą podjęła Bliss. Już mogli jej dać samej to wymyślić. Alexa na pewno, by jej nie zganiła za pomysł z Handicapem.

BOOM! Nawet jestem ciekaw, co wymyślą z Marią i Mike'm.

Ktoś nareszcie pocisnął w wywiadzie Coreya. :D

Dziesiąta walka - Roman Reigns & Gary Garbutt vs Shane McMahon & Drew McIntyre

to było zbyt piękne żeby się udało i Shane ze Szkotem dużo, by stracili na wizerunku, ale udało im się zaskoczyć. Niezły powrót CEDRICA, choć przy łokciu z narożnika był mały botch aczkolwiek na McMahonie zatem to wcale może nie być wina Alexandra. :D

Ogólnie RAW ujdzie.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg