Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ja tylko dodam na szybko, jak co roku: nie znoszę rywalizacji brandów podczas Survival Series. Tego idiotycznego zawieszania feudów tylko po to, by zdobyć wydumane "brand supremacy" o którym nikt nie pamięta tydzień po gali. Tego wyrzucania logiki do kosza. Charlotte i Becky ledwo co miały blood feud? Luzik, dziś ramię w ramię atakują koleżanki z innego brandu. Debilizm.

A tak na marginesie...

Hey Becky, spokojnie - za jakiś miesiąc-dwa i tak zdejmą z ciebie pas. W końcu zostałaś mistrzynią tylko po to, by Szarlotka nie musiała jobbnąć na SS... :roll: :roll: :roll: :roll:

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   422

Najprawdopodobniej starcie może się nie odbić, w sumie może i dobrze, Becky stanie się jeszcze mocniejsza i zarazem nie podłoży się Rondzie :)

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

Hardcore Becky! Ale przyznaje - fajnie jej to wyszło. Nie mowa o nosie, a o całym ataku na Rondę i poprowadzeniu reszty Niebieskich.

Swoją drogą - Tygodniówka RAW, Heel-babka ze Smackdown leje krzesłem Face-mistrzynię RAW, a publika skanduje "one more time" ;D

Tak bardzo over jest teraz Becky ;)

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   2

Pierwsza walka - Battle Royal

Strowman rozwala BR TT. Jak dla mnie spoko. Gębą mi się cieszyła widząc jak wjeżdża we wszystkich, a potem bierze krzesełko i zaręcza, że nie wyjdzie póki nie dostanie Corbina. :D No, a potem przyszła Stephanie. :roll: Dobrze, że przystała na warunki Brauna jak i Ronda ją nieco postraszyła. Po cichu liczę też, że Strowman nie będzie czekał aż Survivor Series minie. :twisted:

Druga walka - Ember Moon vs Tamina

To było wyjątkowo nudne. Nia przyczynia się do klęski Ember. Nic szokującego.

Wywiad Corina Gravesa z Sethem Rollinsem

Dean się zjawił. Szkoda, że tylko na ekranie, lecz przynajmniej w końcu powiedział powód dla, którego zdradził. Patrząc na to, co się działo faktycznie można przyznać mu rację. Był w cieniu Romka i Setha. Shield z czasem zaczęło go hamować.

Segment z Dolphem Zigglerem i Drew McIntyrem

W zasadzie powinienem napisać segment z Drew McIntyrem i Dolphem Zigglerem, bo to był segment Szkota. Po napawał się swoim zwycięstwem na Kurtem i jeszcze Finn dostał z baniaka. :twisted:

Trzecia walka - Dolph Ziggler vs Finn Bálor

Dolph dał się wydymać Irlandczykowi, ale taki wynik nawet mnie nie zaskakuje. Drew z czasem powinien blondasa porzucić. Tym bardziej, że już nawet Stefka jest mokra na to, co robi. :twisted:

Nia podejrzanie miła dla mistrzyni. Już chyba wiadomo, co szykują.

Segment z the Riott Squad

Nie wiem kto mógłby uwierzyć w skruchę Ruby. Jej uśmiech z pod nosa... :lol: Mamy żeńskiego Jokera. :twisted: Spoko, że Nattie postanowiła wkroczyć. Trochę słabo, że nikt nie pomógł. :roll:

Czwarta walka - Battle Royal

Powtórzyli BR. Dosyć szybko się skończyło. Bobby i Chad kapitanami ekipy RAW. Nie przeszkadza mi to. Wszystkie te teamy na RAW są na równi jeżeli chodzi o jakąkolwiek pozycję w hierarchii. Lepiej oni niż Ascension.

Pwrót Brocka Lesnara jako Universal Champion

Chciałem coś powiedzieć o tym, ale pomysł został na Smacku spuszczony w klopie. Nie wiem czy to lepiej, że Brock zje Bryana, a nie P1. Nie wyobrażam sobie, aby Lesnar miał uwalić ten pojedynek. Chyba, że ewentualnie Strowman się wpierdzieli.

Jinderowi życie nie miłe. Nawet zdziwiłem się, że Brock mu pozwolił wejść do ringu.

Piąta walka - Bobby Lashley vs Elias

Lashley musiał się odegrać. Aż się prosiło żeby Elias zdeptał komara z pod ringu. może aż tak brutalnie nie postąpił, ale satysfakcja jest. :twisted:

Szósta walka - Sasha Banks vs Bayley

Pozytywnie zaskoczyła Alexa. Przez cały pojedynek głowiłem się właściwie po co ona tam? I się dowiedziałem. Sasha i Bayley dostały pstryczka w nos, a Alexa wybrała sobie team w całości Heelowy. Wszystko po jej myśli.

Próbowałem wychwycić gdzie Becky tak zarobiła. Myślałem, że może Ronda się wkurzyła, gdy kamery opuściły szatnie, ale po głębszej obserwacji wnioskowałem, że to musiało być w ringu prawdopodobnie od nii. I faktycznie Jax zasunęła jej sierpa z piąchy. Patrząc na twarz Becky to gruba ma parę. :twisted: Szkoda, że uraz skreśla ją z walki. Walka z Rousey jedna z niewielu, dla której włączył bym to PPV. Całkowicie sypią im się plany w ostatnim czasie.

RAW bez szału. Jak zwykle.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   1

Ja to tylko tu zostawię, bo mam dość pierdolenia niektórych o tym, że ''kurła, kiedyś to było''... Ta było..

https://www.facebook.com/MyCrazyFeed/videos/2024947744192458/?hc_ref=ARSKxCF7mfIpEXRh-jXUETzSqKhMbwvNSyVpUc80hreeLWXzMdShDgF49w4_DRhuf9E&__xts__[0]=68.ARA3yX2rY4nSyLw3V04GOTw2RhY0i2NGuUHOFHjyNI4mUBVD_flvol_o57Aky8Kr6TS7Qd0EVbYivcEv9LkmB_yUiq5Y31VsQ3saWYc8D6v-leXDK6RqJy9zRlzoE7g-cHlmOqpmGm0fUw25wtBoI22EhnI3Du6Sy0nQJZxtAsrhY_hJ0sEbZ9jgU6BiRyHbiyjL3udIvRlNvfDIKcbFH6LpHz1EzTm2lrdGh3S6sjRyrKEV-dQNAS-1qWsa21Nm5EB4waWgV8gB1qBt1E04g6_vuO9emst4vFb-ZYky3UNUcTOWMgpzJCvnu_4oqjogofbSH4lntmm0TVVLJQQ34_O8pIMT4T3wM-JObZbgbAPoQpkSCv1U4HGKuqIrR3hqJw6XgA&__tn__=FC-R

Zajebiste w chuj, co? :lol:

Ale jak na scenie indy takie coś zrobią, to patrzcie jaki zajebisty humor, co nie? :)

że tylko przypomnę

• Reputacja:   1

Ale jak na scenie indy takie coś zrobią, to patrzcie jaki zajebisty humor, co nie? :)

że tylko przypomnę

... Zajebisty humor to R-Truth, ale niestety kreatywni, w którego skład wchodzi 99% imbecyli nie potrafią go w ogóle wykorzystać

Edytowane przez 8693

@maly619

Ze sa jeszcze osoby, ktore w 2k18, biorac pod uwage jak ABSURDALNIE tragiczne jest RAW, próbuja forsowac ze "no w indyskach jak takie cos jest to sie podoba, hihihihi smarki hihihhi". Szanujmy sie, serio, bo nikt nie wmowi mi ze kiedykolwiek RAW bylo gorsze, a ogladam to od 2004 roku w sumie regularnie. Chociaz przyznam ze od odejscia Romero nieco lepiej sie to oglada, ale to przez chaos, calkiem smiesznie jest patrzec jak sie kreatywni pierdola jak glupi z planami na WM'ke, sprawia mi to przyjemnosc. Mam nadzieje ze SS to bedzie turning point dla tego produktu, bo sie szykuje dobra gala. Jak to spierdola, to chyba sie skonczy juz calkiem moja cierpliwosc. Dobre prognozy sa, no ale wiadomo.

RAW się stacza od momentu po Wrestlemanii 31. Cash-in Rollinsa był dobrą okazją, aby zacząć nową erę w WWE. Wtedy skumulowały się te wszystkie odejścia. W ciągu 4 lat odeszli HBK, CM Punk, Bryan łapał kontuzje, Triple H przestał regularnie występować, Taker tak samo, Lesnar mimo że wrócił, to był part timerem i stworzyła się czarna dziura w main rosterze. Trzeba było to łatać, Vince wciskał tam za wszelką cenę Reignsa (co oczywiście nie miało się prawa udać), a inni mistrzowie byli tymczasowo na szczycie. Gdyby wtedy Rollins na dobre zacementował się na szczycie, to WWE miałoby na kim opierać swoje feudy, a tak to mamy prawie 4 lata później, Reignsa nie ma i nie ma też stałych maineventerów. Nikt z grona Rollins, Owens, Balor, Ambrose nie dostał takiej szansy jak Reigns. Vince miał w okolicach WM 34 idealną szansę na stworzenie najlepszego main eventowego face'a od czasów Batisty i Ceny, ale zamiast Strowmana, który był niesamowicie over i samodzielnie dźwigał RAW, oczywiście całe siły zostały skupione na Romanie. W 2004, 2005 roku kiedy nie było już Austina, Rocka, Goldberga, Lesnara WWE szybko zareagowało, wrzuciło w pół roku czterech gości: Ortona, Edga, Batistę i Cenę i opłaciło się to im, bo mieli z głowy te 7-8 lat (w przypadku Batisty 5 lat) zawracania sobie gitary inwestowania w twarze federacji. Teraz zamiast znowu postawić na 3-4 nowe twarze, to postawiono tylko na jedną na całość, a reszta zbierała ochłapy i tyle z tego było.

Nie da się zrobić dobrej gali bez dobrych "drawów".

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

DRF, to jeszcze mi pokaż gdzie ja piszę coś o RAW w tamtym poście :)

Naskładała kobieta obietnic, a teraz trzeba było się przypominać o swoje. Niestety, Baron za cienki jest, żeby odważniej iść po to, co już mu się należało. Trochę szybko zostanie zrzucony ze stanowiska. Myślałem, że utrzyma się do okolic WMki, gdzie wróci Kurt i zestawią ich na największej gali roku.

Jakoś zabawnie napięty ten ochroniarz z Rollinsem. Nawet takie coś aktorsko potrafił popsuć.

RIP Revival

Zemściła się za okulary!

Od Deana i Setha wciąż oczekuje więcej. Jakoś lepiej wspominam ich feud z FCW, a w szczególności tamtego Ambrose'a. Trochę spokojniejszy, stonowany, psychopatyczny. Teraz już ma na garbie kilka lat w WWE i nieco się zmienił. Na gorsze. Opakowali tym całe RAW, a na dobrą sprawę to tylko ostatni segment w ringu miał jakąś wartość.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Podoba mi się to, jak prowadzą rywalizację Rollinsa i Ambrose'a. Story idzie pomału do przodu, czyli robią wszystko tak jak powinno się prowadzić porządny program. Stopniowo wprowadzać napięcie. Fajerwerki jeszcze przyjdą. To właściwie jedyne story, dla którego oglądam ostatnio Raw. Szkoda tylko że nie ma tam Universal Title w tle.
6/5/2016 - matura z Angielskiego...

1401452856576993aff03a4.jpg

Strowman vs Corbin na TLC, shot na Lesnara na RR vs stała posada GMa dla Barona, TLC match (to akurat mogli dać komuś innemu...). W sumie to nie jest takie oczywiste starcie. Nie zdziwię się, jak Korba wygra jakimś przekrętem, a Braun i tak zgarnie shota ciut później.

Tamina powinna wziąć przykład z Jaxowej. Może jak komuś obije mordę, wreszcie dostanie reakcję :twisted:

Ronda vs Nia na TLC - przynajmniej tam nie ma się co martwić o cheer dla mistrzyni.

Gable siłowo przytrzymał byka z AOP, zgarniając zwycięstwo. Wow.

Rollins i Ambrose bawią się w kotka i myszkę. To nie jest pierwsza rzecz, jaka mi przychodzi do głowy, kiedy myślę "mind games". Przynajmniej Deana się dobrze słucha.

2018 - year of the low blow

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Newsy głoszą, że Braun sobie kilka tygodni odpocznie (zaplanowany zabieg, wypisali go z tv tym atakiem), nie zdziwiłbym się więc, gdyby na TLC zaliczył forfeit, po czym wbił na RR i wygrał. No a Baron (świetny jest w tej roli, nie zabierajcie mu jej...) mógłby sobie spokojnie wówczas wojować z Kurtem. Tylko że jemu go podkładać też w sumie szkoda, ech...

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

(Don't be a bully be a star wiecznie żywe. W scenie z Maverickiem na stołówce brakowało mi żeby wszyscy zebrani na koniec zaczęli go kopać, a w ramach wisienki na torcie Roode postawił na nim kloca krzycząc przy tym donośnie "He said urine!", co oczywiście wywołałoby kolejne salwy radosnego rechotu.)