Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

To se Romek pogadał... Śmieszna jest promocja ich walki w Arabii. Ta gala nie jest bez znaczenia, więc trochę mnie to dziwi.

Oby porażka przybliżyła Bobby'ego do turnu.

Nie ma Miza, więc zwolniło się miejsce na talk show. Sami i Kevin je ładnie wypełnią. Tak jak dzisiaj.

Axel i Dallas szukają roboty :D Liczę na więcej takich segmentów, niech to się nie kończy już dzisiaj. Bo przepadną.

Wiadomo, Broken Dreams to nie jest, ale poprawiony theme Drew już nie sprawia, że uszy krwawią. A "stop płyta" Dolpha teraz ma jakiś sens. I pogadać potrafią... Ale dalej sądzę, że się pobujają miesiąc z Wyattem/Hardym i będzie rozpad.

Mahal mylący Gable'a z Nicholasem - najs :D

A bardziej najs - Chad go pokonał! I to była spoko walka. Nie wiem, ile w tym zasługi skilla małego, a ile tego, że Jinder się poprawił. W każdym razie - na plus.

Hose sprawił, że przez moment chciałem kibicować Corbinowi.

The Moment of Bliss - jednocześnie promują walkę ze znęcaniem się i znęcających się. Wow.

Ten typ, co chciał przytulić Bayley - o ja cie

Bezcelowy 10 woman Tag... Z Sashą i Bayley nic nie ruszyło... Aha, Rousey przyszła - dlatego to był ME!

Edytowane przez aRo

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

• Reputacja:   2

Raw strasznie nużące i nie ekscytujące. Walka Romana z Lesnarem jest promowana w taki sposób, że mimo tego segmentu początkowego łatwo można o niej w dalszej części gali zapomnieć. KOSZ fajnie wpasowali się jako prowadzący swoje show, najlepszy punkt całego Raw. Mahal w ciągu tych dwóch tygodni stał się bardziej ciekawszy i strawny do oglądania niż przez cały swój pobyt na Smackdown :P Drew i Dolph to coś co może wypalić tak samo jak i okazać się totalną porażką, oby jednak coś z tego wyciśnięto, aby później McIntyre poszedł samotną ścieżką kariery.

Segment z Paulem Heymanem i Brockiem Lesnarem

"Nie odpuszczę, ale nie chcę żeby ten bydlak mnie znowu skopał... Wiem! zrobię groźną minę, powiem, że zabiorę ten pas i odejdę. Może się przestraszy i mnie oszczędzi". Mniej więcej tak sobie wyobrażam, co miał w głowie Reigns przed tym segmentem. :P Przed nami bardzo ważne PPV, które WWE promuje jak może, stara się sprowadzić dziadki, aby atabskie marki, smarty i inni się uradowali, a szejki sypnęli dolcami, a tutaj taki wuj. Promocja tego starcia praktycznie nie istnieje. Ile Heyman może gadać to samo? Ile Romek może gadać to samo? Ile Lesnar może słuchać i się śmiać szyderczo?

Pierwsza walka - Elias Samson vs Booby Roode

bobby odbywa swój pierwszy bój na RAW i jak widać "stalowe" liny okazały się być bardziej odczuwalne niż ciosy rywala. :roll:

Hardy i Wyatt nawet spoko se sobą kontrastują.

Rock ma kolejne bobo. Graty... .

Druga walka - The Ascension vs "Woken" Matt Hardy & Bray Wyatt

Ascension #deleted. Powinno być już dawno... .

The Sami & Kevin Show

W końcu moment warty uwagi, ale to nie powinno dziwić. Kanadyjczycy dostali własny program i forma w jakiej to prowadzą bardzo mnie cieszy. Oby WWE z tego nie rezygnowało i dało bardziej wolną rękę tej dwójce w kwestii żarcików to możemy przyszłości wyłapać kilka mega kwiatków. :D

Bobby Lashley i Strowman to wyrok śmierci, lecz mam wrażenie, że KOSZ się uchroni od całkowitej klęski.

Bo i Curtis porzucili Miza, a tutaj Rollins się wypina. Co oni teraz poczną? :(

Jak ja dawno nie słyszałem Godsmack. :shock: Widzę, że powracają z nowym albumem to WWE skorzystało. Czemu do tradycyjnych PPV nie wykorzystują takich kawałków? :cry:

Trzecia walka - The Tytus Brand/Worldwide vs Drew McIntyre & Dolph Ziggler

Pomijając squash to całkiem spoko speech zarówno Szkota jak i Dolpha. Choć nie pasują mi zbytnio do siebie to nawet napawają optymizmem.

Jinder wypadł nieźle na zapleczu. Porównanie Chada do Nicholasa spoko.

Czwarta walka - Jinder Mahal vs Chad Gable

Uwalmy pretendenta przed PPV. :twisted: Jakoś mi wyjątkowo nie przykro z tego powodu. Brawo Chad.

Riott Squad próbuje być groźny. Może na RAW jakoś podbudują tą stajnię.

Piąta walka - Kevin Owens & Sami Zayn vs Bobby Lashley & Braun Strowman

Niestety postanowili dać gigantowi pożreć parkę ziomków. Po raz kolejny mieliśmy okazję zobaczyć jak over z publiką jest Braun. :D

Szósta walka - No Way Jose vs Baron Corbin

Do walki nie doszło i nawet ten "nieoczekiwany" atak wyszedł dosyć słabo.

To było wzruszające. #AlexaBlissDidNothingWrong!

Siódma walka - Finn Bálor & Seth Rollins vs The Miztourage

Nie wiem czemu Bo i Curtis dalej wchodzą do muzyki Miza i z nazwą stajni skoro sami się odwrócili od Mike'a. Zupełny brak konsekwencji czy może ten cały rozłam do pic na wodę?

Więc Natalya znowu ot tak Facem. Ok. :roll:

Ósma walka - Alexa Bliss, Mickie James & Riott Squad vs Bayley, Ember Moon, Natalya, Sasha Banks & Nia Jax

Laski nie mogły wystąpić w Arabii Saudyjskiej z wiadomych względów to dostały ME. Nie było to zbyt porywające starcie, bo kompletnie nic się nie działo.

Podkreślili jeszcze bardziej opiekę Rondy nad Natalyą tylko dokąd to prowadzi?

Słabo. Chyba moja podświadomość chciała mnie przed tym uchronić dlatego tak się wolno zbierałem do obejrzenia. :twisted:

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Szkoda, że nie dadzą Romkowi przegrać dwóch dużych walk w tak krókim czasie. Joe przydałoby się takie zwycięstwo, ale jest obecnie częścią innego rosteru, co też nie pomaga jego szansom na triumf :wink:

Fajnie, gdyby wszędzie tak reagowali na Samiego. Przypomniały się czasy NXT.

Całkiem nieźle Roode sprzedał tą kontuzję. Oczywiście to tylko wydłuży to tygodniówkowe widowisko. Oby WWE nie planowało tego na kolejne miesiące. Najwyższy czas Eliasa rzucić po jakieś złoto (zapewne na Rollinsa).

Jeszcze chwila i mam wrażenie, że Rollinsowi by łzy pociekły.

Baron z mikrofonem przy wejściu to bardzo odważne posunięcie. Przerażająca była ta bezpłciowość na starcie. Wczesny Jinder. Praktycznie wszystko tym samym, nudnym tonem. Dopiero później nieco podkręcił tempo, ale już było za późno. Trochę konkurs recytatorski.

Balor faktycznie może być coraz bliżej turnu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Komuś chyba bardzo zależy, by buczeli na Romka. Wpuszczanie na niego KOSZa w Kanadzie? A pieprzenie, że to nie jest normalna publika, jak po WM, to debilizm.

AoP niszczą randomów (chyba że ktoś lubi Indysy lub pamięta show Owensa na YT, to skojarzy 3.0). Dziś nawet lokalni jobberzy dostają wejściówki :D Pewnie mieli wieczór życia.

To, co dziś odwalił Balor, było bardzo heelowe. Przegrana w ME też mogłaby go zbliżyć do ciemnej strony. A turnu nie widać, tym bardziej po tej przemianie w Gaylorda.

Segmencik nowych mistrzów TT był spoko, ale szkoda, że nie wypuścili ich przed tak żywą publikę.

Titus spada z lin. Ale to był specjalnie, by Corbin przegrał, więc BRAWO! Jak nie będą robić z O'Neila sieroty co tydzień, to w porządku. Chyba że Baron ma przez to dostawać po zadzie.

Lashley/Strowman vs Zayn/Owens na Backlash. Wow. Mają dwa rostery, a i tak muszą zapychać galę walką z dupy.

Przemowa Romana Reingsa

Co, by tu wymyślić po faktycznie ta końcówka walki pokazuje, że nie do końca powinna skończyć się wygraną Lesnara... Wiem! Zwalmy na sędziego! :twisted: Wymówka Romka też trochę słaba. Sędzia się pomylił, więc w zasadzie ja wygrałem, dobra biorę innego typa za cel. :roll: Muszę powiedzieć, że czuję spory niedosyt w jaki sposób poprowadzili ten cały feud i jak to zakończyli bądź odsunęli na później.

Kevin i Sami uratowali segment gadką i przy okazji wywołali reakcję wśród swojej publiki. Strowman prawdopodobnie zostanie połączony z Bobbym.

Pierwsza walka - Elias Samson vs Bobby Roode

Sporo czasu dostali i nawet się wkręciłem, a tutaj takie zakończenie. Elias ma nowego rywala, a Bobby może w końcu dostanie solowy program.

Druga walka - The Authors of Pain vs Jean Paul & François

Jobberzy dostali wywiad i ładne powitanie. Niestety kilka sekund później już nie było tak miło. Czy naprawdę każdy, nowy TT musi teraz jechać jakiś lokalnych gości? :?

Przemowa Seth'a Rollinsa

Uśmiechnięty Seth, wzajemny szacunek Rollinsa do Finna, żywa publika... Dawno nie widziałem ta sielankowego segmentu. Aż się prosiło żeby Irlandczyk wypalił strzała w pysk rozmówcy... I było, ale nieco później. Musieli wcisnąć Bo i Curtisa, którzy wciąż chcieli stworzyć z powyższą dwójkę stajnię, lecz tutaj akurat się nie przyczepie. Troszkę podkreślili tym ich dobre stosunki przez, co zamarkowałem na Backbraker. To jeszcze nie turn, ale chyba się zbliża. Eh... Fin! Psujesz reputację społeczności LGBT. :twisted:

Trzecia walka - Rubby Riott vs Sasha Banks

Rubby w końcu coś wygrywa, choć z pomocą kumpelek. To była niezła walka.

#AlexaBlissDidNothingWrong!

Tytus chyba powinien się cieszyć z tego wypadku, bo w końcu wszyscy o tym mówią. :twisted:

Przeróbki zdjęć bekowe, ale faktycznie powinni im dać wjeść do ringu. Reakcja byłaby lepsza. Z takiej publiki trzeba korzystać, bo nie mamy takowej w każdym tygodniu.

Czwarta walka - Jinder Mahal, Kevin Owens & Sami Zayn vs Braun Strowman, Bobby Lashley & Roman Reigns

To było do przewidzenia, że Strowman wjedzie i walka szybko się zakończy. Szkoda, że KO został przypięty.

Piąta walka - Baron Corbin vs No Way Jose

Teatr, ale lekko prychłem przy upadku z lin. Wiadomo, że specjalnie, lecz nawet wyszło spoko. Oby tylko nie robili z niego niedorajdy, co tydzień.

Szósta walka - Mickie James vs Natalya

Dalej nie czaje czemu Ronda robi za ochroniarza Kanadyjki, która musiała wygrać przed własną publiką.

Dolph i Drew mają dobrą gadkę, lecz czekam aż coś zrobią.

Siódma walka - Intercontinental Championship: Finn Bálor vs Seth Rollins

Bardzo dobra walka. I publika się wkręciła i ja. Pokazali, że po turnie Irlandczyka możemy dostać naprawdę dobry feud okraszony przyzwoitymi starciami.

Przyjemne RAW. Żywa publika umiliła oglądanie.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Ponad miesiąc do MitB, a tu już zaczynają promocje i walki eliminacyjne? Szybko. Podczas gadki w uszy rzuciło mi się rzadko używane słówko "catchphrase". Zdałem sobie sprawę jak niewiele tego mamy w obecnych czasach.

Bałem się, że wcisną do walki Sashe Banks. Ember była najlepszą opcją, jeśli chodzi o styl walki, a Ruby ma zawsze Squad, który może namieszać. Banks nie miała nic poza nazwiskiem i najbardziej żałosnym feudem 2018.

Bobby Lashley opowiada o sobie. Kiedyś inny mikrofonowy nieudacznik, Roderick Strong, dostał podobny pakiecik wideo w NXT. Tam niewiele pomogło, tu pomoże mniej. To taka haniebna próba sprzedania nam wrestlera, jako normalnego, fajnego chłopaka. Nie chcemy.

Naiwnie liczyłem na promocję, choćby minimalną, Chada.

Jaki przykry ten segment Rydera i Jindera. I ten Kurt patrzący na "reżysera", czy to mają, czy może zejść. Nie wiem, jaki był jego cel - Ryder vs Mahal na przyszłym RAW? Raczej nie ma sensu, bo Mahal obrał nieco większy cel. Fajnie, że odciągnęli Romka od walizki. Pytanie, kto teraz powstrzyma Brauna :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ponad miesiąc do MitB, a tu już zaczynają promocje i walki eliminacyjne? Szybko.

Z jednej strony szybko, z drugiej skoro mają do obsadzenia po osiem miejsc, to na pewno jakoś rozłożą na kilka tygodni te walki, a na sam koniec pewnie dostaniemy wieloosobowe tag team matche "dla podgrzania emocji".

Cieszy obecność Strowmana w mitb matchu. Na ten moment Braun z walizką i cashing na Lesnarze to dość logiczna opcja, biorąc pod uwagę jak zbudowana jest postać Brocka. Ale z drugiej strony... czy Braunowi rzeczywiście potrzebny jest kontrakt? I tak wyglądał ostatnio dość solidnie. Mam dylemat... reszta, jakikolwiek zawodnik z Raw będzie słabo na tym tle wyglądać.

Jednocześnie chyba dostajemy jasny sygnał, że Lesnara nie będzie na MITB... to zaczyna się robić naprawdę irytujące. Mam nadzieję, że najpóźniej na SummerSlam skończy się taki stan rzeczy.

Newsy sprawdzają się i Mahal idzie na Reignsa :cry: :cry: :cry: Na domiar złego Mojo otrzymał sporo czasu na walkę z Rollinsem. :-x

No i cieszy zwycięstwo Ember. Nie zdziwiłbym się nawet jakby skończyła z walizką. Tymczasem Sasha póki nie dostanie konkretnego heel turnu i storyline'ów, to jest po prostu w dupie. Nic się z nią nie dzieje. Bo nie powiecie mi, że będą kontynuować story z Bayley rodem z trudnych spraw... nie będą, prawda?

Dwie walki o walizkę - nie ma co narzekać (i nie ma co wykluczać MITB Tagów, czas jeszcze jest). A że wspólne dla RAW i SD? Normalnie bym propsował, ale kiedy mistrzem jest Lesnar, to nie jestem pewien, czy można go brać pod uwagę jako ofiarę. To nie czasy WM31, to nie ten sam reign. Jak ktoś uwali Bestię, to powinien to zrobić normalnie, żeby coś na tym zyskał. A może problemem jest to, że próbuję tu szukać sensu...

Zakwalifikowali się Strowman, któremu walicha nie powinna być niezbędna, i Finn Balor, dla którego to jedyna szansa na rewanż o pas Universal :twisted:

U kobiet - Ember Moon, co mnie średnio ciekawi, bo jedno, że reszta z dzisiejszego kwalifikatora pewnie może jeszcze dołączyć, a drugie, że nie widzę dobrych kandydatek do zwycięstwa poza IIconics.

Po filmiku Lashleya można pomyśleć, że jednak coś chcą z nim zrobić. Ciekawe, że na chwilkę nawet wspomnieli o Bellatorze. I jeszcze ten wywiad. Zdecydowanie lepsze niż kolejny TT match, choć tematyka specyficzna - mimo mordy gumisia nie kierowałbym go na słodkopierdzącego babyface'a.

Niedawno się cieszyliśmy, jak Gable sklepał Mahala - dzisiaj jest odwrotnie, dark timeline :(

Monday Night Rawley? Dalej gościa nie trawię, ale jak nie hajpuje nonstop, to da się go słuchać, tyle mu przyznam. Głos ma spoko.

Deleters of Worlds zmienili finishera. Z Sister Abigail zrobiło się takie dwuosobowe DDT. Na pewno lepsze niż to coś wcześniej.

Szykuje się Mahal vs Reigns... Sorry, spoiler: Romka nie będą nachalnie cheerować, nawet jak mu postawicie na drodze Mahaladżę.

Dwa Money in the Bank Ladder Matche... kobitki i mężczyźni, po osiem miejsc, cztery dla Raw, cztery dla SmackDown... okej, akceptuje. Pierwsze miejsce trafia do Strowmana po całkiem fajnej walce z Owensem... i Strowman już wyrasta na faworyta. Mógłby zdobyć walizkę i skroić Lesnara przy najbliższej okazji... łaknę tego, pragnę.

Jednocześnie chyba dostajemy jasny sygnał, że Lesnara nie będzie na MITB... to zaczyna się robić naprawdę irytujące. Mam nadzieję, że najpóźniej na SummerSlam skończy się taki stan rzeczy.

A i tak przy okazji skoro wspomniałem o Lesnarze, gdzieś czytałem, że jest zapowiedziany na Raw 28 maja. Więc teoretycznie jest jeszcze czas na to by sklecić mu jakiegoś przeciwnika na MitB.

Ember trafia do Ladder Matchu kobiet po również całkiem dobrym triple threat matchu. Dobry wybór, Moon trochę zaginęła od czasu shake up'u, nie ma zbytnio na nią miejsca na tygodniówkach. Money in the Bank jest dobrą okazją by ją pokazać... a ta obroni się samym ring skillem. Plus na pewno będzie dobrym elementem samego pojedynku.

Bardzo chujowy był ten wywiad z Lashleyem. Są smutne historie, które można sprzedać jak ta Roddiego(który przecież na krótki okres coś na niej zyskał... dopiero potem znowu zaginął)... ale jak ktoś mi opowiada jakie miał dobre dzieciństwo i jaki jest szczęśliwy bo ma takie kolorowe życie... co mnie to kurwa obchodzi? Nie wzbudza to we mnie żadnej empatii, żadnego zainteresowania, prawdę mówiąc sprawia to, że Bobby jest dla mnie jeszcze bardziej nijaki. Szczerze? Na ten moment TNA robiło z Lashleyem dużo lepsze rzeczy. Może jest trochę za wcześnie by wychodzić z takimi wnioskami ale na razie takie są fakty.

Ależ mnie ten Angle czasem wkurwia... powiedział, że rozważy dodanie Jindera do Money in the Bank jak pokona Gable'a... Jinder pokonał Gable'a i... i chuj, nie będzie Cię w MitB, hahaha! Ale go w chuja zrobiłem! Jakim ja jestem zabawnym GM'em... serio, Kurt jest czasem bardziej heelowy niż samo Authority. I na cholerę ten Zack Ryder?

Rollins nawet z Mojo Rawleya jest w stanie wyciągnąć całkiem przyjemne starcie. Szanuję.

Finn Balor w Ladder Matchu... okej, szans nie ma ale będzie dobrą częścią walki.

Roman Reigns przegrywa przez Jindera Mahala... cieszy mnie to. Jinder odciągnie Romana od Main Eventu, ten przez jakiś czas będzie bardziej znośny a i nikt nie będzie narzekać gdy podłożą mu Mahala. Wilk syty i owca cała :D. Choć nie sądzę by przyjęli ten pojedynek z otwartymi ramionami w Chicago :D.

Ogółem to co mi się podobało w tym jak doszło do tej interwencji to to, że rozłożyli ją na całą tygodniówkę... najpierw Mahal wpadł do biura Kurta, opierdolił go, że Roman dostaje kolejną szansę a on nie dostaje ich w ogóle... następnie zostaje zrobiony przez GM'a w chuja i postanawia wziąć sprawy w swoje ręce. Szanuje taki ciąg przyczynowo-skutkowy. Zabijcie mnie ale Jinder jest naprawdę dużo bardziej akceptowalny u czerwonych... gdyby jeszcze wrestlerem był dobrym :D.

Jeszcze co do Lesnara - niby jak ktoś miałby na nim scashować walizkę, jak go wiecznie nie ma? :roll:

Dwa Money in the Bank Ladder Matche... kobitki i mężczyźni, po osiem miejsc, cztery dla Raw, cztery dla SmackDown... okej, akceptuje. Pierwsze miejsce trafia do Strowmana po całkiem fajnej walce z Owensem... i Strowman już wyrasta na faworyta. Mógłby zdobyć walizkę i skroić Lesnara przy najbliższej okazji... łaknę tego, pragnę.

A i tak przy okazji skoro wspomniałem o Lesnarze, gdzieś czytałem, że jest zapowiedziany na Raw 28 maja. Więc teoretycznie jest jeszcze czas na to by sklecić mu jakiegoś przeciwnika na MitB.

Już Meltzer podaje informacje, że Lesnara nie będzie na MITB, więc raczej pewniak ;)

• Reputacja:   3

Wiem, że wszyscy wielbimy Brauna, ale jakoś niezbyt pasuje mi do MITB matchu, a tym bardziej do zgarnięcia walizki. Ten koleś po prostu tego nie potrzebuje i w każdej chwili można go sprzedać jako wiarygodnego pretendenta czy nawet osobę, która skroi Lesnara z pasa. Zamiast niego wrzuciłbym jakiś niedoszlifowanych mid- lub upper-carderów. Chad Gable, anyone?

O chuj chodziło z tym wywiadem z Lashleyem? Okej, koleś jako heel-destoyer i odpowiednik Lesnara w TNA był bardzo ciekawy. Gdyby takiego go wdrożyli w Dablju, to chętnie kupiłbym starcie tych dwóch rozpierdalatorów na Summerslam o tytuł Universal. Mało tego, nawet nauczył się płynniej mówić i czuć większy komfort niż podczas pierwszego runu. Ale na chuj Renee przeprowadziła z nim wywiad tylko po bo by pogadał o swoich siostrach i je pozdrowił? :D :D Nie kumam tego. Rozumiem, że mógł gdzieś tam o nich tylko wspomnieć. Rozumiem, że chcą z niego zrobić mega babyface'a. Ale wciaż...WTF? Chodziło wyłącznie o to by jego siostry stały się over? :D

Edytowane przez Kejrol

• Reputacja:   1

Nawet walizka Money in the Bank zeszła na psy. Ktoś będzie się woził z tym paskudztwem w dłoni :lol:

Narazie w składzie mamy Balora – każdy tylko nie on, i Strowmana, który mógłby z miejsca skroić Lesnara z pasa. Po co go tam wrzucili? Czy Lesnar w ogóle będzie bronił na MITB? Czy jego przeciwnikiem znowu będzie Reigns? Tyle pytań, a mnie obchodzi tylko to, czy Brock w końcu odda ten pas i pójdzie w swoją stronę.

Nie wiem o co chodziło z Lashleyem. Tego typu segment wstawiłbym zaraz po jego powrocie, ale powiedzmy że lepej późno niż wcale. Jest jeszcze druga kwestia – „who is Bobby Lashley?”, co to miało być, wywiad out of character?

Znowu mamy open challenge z pasem midcardowym w tle, czyli nie ma pomysłu na Rollinsa i tytuł.

I Miejsce - Typer NXT 2017

Jeszcze co do Lesnara - niby jak ktoś miałby na nim scashować walizkę, jak go wiecznie nie ma? :roll:

Ja bym widział cash-in po jakiejś gali UFC na której walczyłby Brock :D