Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

A ta bajeczka o spoconym spiętym Rocku, naprawdę śmieszna, zachowywał się zupełnie normalnie ;)

Cała trójka wypadła dobrze (jeszcze tylko Jericho brakowało :P) Nie podobało mi się....yyy...najmniej podobało mi się wystąpienie Ceny, ale tylko z racji treści moralizatorskiej, co później niestety podłapał Rock. Jeśli chodzi o wykonanie, to cała trójka świetnie. Może Miz najmniej wyraziście. A co do Rocka w ringu- chciałbym, żeby niektórzy wypadali tak, jak on po 7 latach przerwy. ;)
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Raw zdecydowanie dobre. Świetne segmenty Punka i Świętej trójcy. Co do Rocka to podejrzewałbym bardziej chorobę. Coś w stylu grypy. Ból mięśni (nieudany wymyk) i gorączka, przy której się schładzał.

Co jeszcze mogę dodać na pewno to że jak bym był takim jeba... faretem i był bym w 1 rzędzie albo choć blisko ringu chodził bym z kamerą na podczerwień żeby widzieć co się dzieje w ringu w takich sytuacjach jak ta z HHH i Takerem.

908338894e6b71b552bb7.jpg

Może i woda ale wydaje mi się że czuje strach jak wchodzi przed publikę taki zestresowany i w ogóle wyglądał jak by miał jakaś padaczkę w sumie musi wypaść jak najlepiej przed publiką skoro go nie było tyle czasu.

---> :lol: Uwierz mi że poprawiłeś mi dzisiaj humor :) Tak była to woda,co ewidentnie widać gdy wchodzi Miz i jest ekran pokazany przez chwilę na ring i Rock odrzuca butelkę z wodą. Rock czuje strach? heh Od samego początku było to specjalnie zrobione(chwila przed wejściem,wejście,zachowanie na ringu) żeby to tak wyglądało....Myślałem że łatwo się każdy zorientuje...no i później Rock powiedział coś w stylu że jest zdenerwowany bo występuje przed publicznością w Chicago gdzie stoczył pierwszą walkę(coś w tym stylu-jadę z pamięci :P ) żeby dostać większy pop. Czy naprawdę uważasz że taka osoba jak Rock,mająca takie doświadczenie w tej branży,dziesiątki/setki przemówień na ringu,dodatkowo grająca w filmach i poruszająca się w samej śmietance towarzyskiej miałby tremę przed wystąpieniem? :)

Nie wiem coście się tak przyczepili ich wypowiedzi. Rock nie mógł odpowiedzieć Cenie,ani też Mizowi w znany nam sposób bo by doprowadziło to do tego że sprowokował jednego bądź drugiego,a jestem przekonany że gdyby pozwolili mu mówić zjadłby w gadce obu ;) Każdy dostał swój czas i go dobrze wykorzystał. Nie doszukujmy się nie wiadomo czego :)

Nie podobał mi się ten pomysł z AA Ceny na Rocku. Oznacza to, że raczej nie mamy co się spodziewać heelturnu Jaśka (w przeciwnym razie takie zagrania trzymaliby w zanadrzu na WrestleManię) a obecność Johnsona to wyśmienity moment ku temu. Ma to pewnie zaniepokoić marków (odnośnie ewentualnego turnu herosa dzieciarni) oraz dać im do myślenia, że Miz nie jest wcale bez szans, bo Rock może się zemścić na Jaśku a Champ z tego skorzysta. Wszystko to pewnie zasłona dymna i nie będzie ani heelturnu Janusza ani też jakiejś wielkiej zemsty Rocka na BezCennym.

Ja muszę przyznać że się zdziwiłem że Jasiek zrobił na niczego spodziewającym sie Rocku AA. W sumie Rock mu na tym RAW jakoś specjalnie nie dowalił, twarzą w twarz też jakoś specjalnie nie sprowokował więc jestem bardzo ciekawy jak to pan Jasio wytłumaczy(o ile w ogóle wytłumaczy). Dodam także że nie pomyślałem o heelturnie Jaśka. Nie ma na to szans. Było już tyle okazji i nic. Więc czemu niby teraz? Rock to Rock ale jednak wg mnie przyczyni się on do jeszcze większego wypromowania Jaśka jako super-hiper-mega ''power rangersa'' :D (odnośnie możliwej ich walki na next Wmce). Tak więc cudów proszę się nie spodziewać! ;)

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif

• Reputacja:   283
  • Urządzenie:  Android

Dodam także że nie pomyślałem o heelturnie Jaśka. Nie ma na to szans. Było już tyle okazji i nic. Więc czemu niby teraz?

Z tej prostej przyczyny, że gdyby zabookowano chamski atak Ceny na Rock'u podczas np. WrestleManii (np. po walce), gdzie Jasiek brutalnie obiłby Peoples Champa a na następnym RAW ogłoszono by, że Rock został zdiagnozowany przez lekarzy i już nigdy nie będzie mógł walczyć w ringu, bo byłoby to zagrożeniem dla jego życia (wytłumaczenie czemu marki nie zobaczą już Rocka po WrestleManii :D) - BezCenny w jednej chwili stałby się najbardziej znienawidzonym człowiekiem w świecie wrestlingu a marki zaczęły by montować jego lalki VooDoo :lol: Reasumując - Jaśko przeszedłby ekspresowy, wiarygodny heelturn (nie wyobrażam sobie lepszej, bardziej sprzyjającej sytuacji) po którym jego postać znowu nabrałaby świeżości :wink:

To tak ogólnie, dla czego teraz :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Na RAW The Rock powie nam coś "Bardzo ważnego". Steve Austin potwierdził przez twittera że on również pojawi się na owym RAW.

1822912563511427a3754ee.jpg

Na RAW The Rock powie nam coś "Bardzo ważnego". Steve Austin potwierdził przez twittera że on również pojawi się na owym RAW.

Stone Cold pewnie wypowie się na temat jego "nadużycia" na stanowisku sędziego i pewnie na temat Tough Enough(sory jak coś źle napisałem).A ta "bardzo ważna" rzecz to pewnie dlaczego zaatakował Cene i może kontynuacja ich feudu.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

@UP

Nie sądzę. ;)

Prawdopodobnie ogłosi to, że nie będzie go przez dłuższy czas ponieważ wyjeżdża promować swój film "Faster" w tym miesiącu.

Tak samo Austin tyle, że Austin będzie za to kręcił nowy film zwany "Recoil". ;)

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Prawdopodobnie ogłosi to, że nie będzie go przez dłuższy czas ponieważ wyjeżdża promować swój film "Faster" w tym miesiącu.

Wątpię, żeby aż tak robił fanów w chuja i specjalnie pojawiał się na RAW żeby ogłosić promowanie swojego filmu, a już na pewno nie chodzi o film "Faster", bo ta produkcja jest już od listopada w amerykańskich kinach. ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Wątpię, żeby aż tak robił fanów w chuja i specjalnie pojawiał się na RAW żeby ogłosić promowanie swojego filmu, a już na pewno nie chodzi o film "Faster", bo ta produkcja jest już od listopada w amerykańskich kinach. ;)

- Both Steve Austin and The Rock will be busy with their movie careers now that WrestleMania 27 is over. Later this month, The Rock will begin an international promotional tour for “”Faster” while Austin will begin filming “Recoil” in Canada.

Oczywiście nie mówię, że jakoś prosto z mostu o tym zajedzie, ale jakoś to musi ogłosić. ;)

7894118684ede4cf290d46.jpg

No to znamy main event Wrestlemanii XXVIII w Miami - The Rock vs John Cena.

W segmencie kończącym RAW Cena wypadł lepiej od The Rocka. Cena potrafii wykręcić dobre "poważne" promo.

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Bardzo zgrabne podsumowanie starcia HHH vs Undertaker, przez tego pierwszego.

* - Kazda mozliwosc zobaczenia legendy, jaka jest Stone Cold, zasluguje na miejsce w pozytywach RAW. Cala obsada Tough Enough byla skazana na nowego championa, ktoremu niestety nie udalo sie zwyciezyc w tym samym programie (dla przypomnienia, wygral wtedy Daniel Puder)

* - Koncowy segment. Mam nadzieje, ze od teraz do przyszlej WMki nic sie nie wydarzy (kontuzje itp), i dostaniemy zapowiadana walke. Jedyne co mnie tam podlamalo to...

Minusy:

* - ... Corre, ktore zaatakowalo dwie wielkie gwiazdy tego biznesu. Ta stajnia po najwiekszej gali w roku, powinna sobie odpoczac, a nie atakowac Main Eventerow.

Inne:

* - Wszystko co powiedzial Cole, bylo do przewidzenia. WrestleMania sie juz skonczyla, wiec i ja nie chce dluzej na to patrzec. Mogli smialo to sobie dokonczyc, siedzac na stolkach komentatorskich.

* - Wolalbym debiut Sin Cary w normalnym starciu. Tutaj dostalismy popis paru akcji, z dosc nieudanym przeskoczeniem lin. Za szybko go nastawiaja na Rudego i jego pas.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1

Najnowsze RAW :

Mixed Tag Team

Na wrestlemanii nie oglądałem ich walki. Dzisiejsza walka była ciekawa i dobra , najlepiej wypadła trenerka Tough Enough :D

Rhodes/Punk vs Orton/Rey

Walka pomijając jej końcówke była ciekawa dopóki nie wskoczył Orton potem 5 akcji na krzyż + 619 .

Promo Rock/Cena

Bardzo mi się spodobało , było ciekawe znana jest już walka na WRESTLEMANIE XXVIII . Końcówka tutaj również beznadziejna zeszmacenie The Corre , jedyna stajnia która trzyma się kupy zostaje szmacona w taki sposób .

Dzisiaj więcej Prom niż walk a walki krótkie więc nie za bardzo się nie rozpisałem (nie narzekam tylko podsumuje) .

RAW jakoś tak szybko zleciało.

Najważniejsze info to oczywiście zapowiedź walki Rock-Cena na WM28. Bardzo się z tego powodu cieszę, martwi mnie jednak że spowoduje to (aczkolwiek należało się tego spodziewać) zniknięcie na kilka miesięcy Rocka. Walka zapowiedziana więc pewnie wróci do swoich filmów a Jasiek zajmie się Mizem.

The Corre - ja się pytam dlaczego CT jest tak bezmyślny? Po co długie pushowanie Nexusów ,Baretta,żeby teraz stał się zwykłym popychadłem? ;/ TO miał być ME,a zrobili z niego midcard eh...

Sin Cara-a mi się jego występ podobał. Rey strasznie mi się znudził,a Sin Cara mam nadzieję ze rozbuja trochę WWE i RAW swoimi lotami :) Zobaczymy co dalej z nim ale jestem pozytywnie nastawiony.

Cole hmm fakt faktem świetnie odgrywa heela,ale już chyba dosyć szopki. Owszem nie mam nic przeciwko żeby od czasu do czasu komuś podowalał lub wygłosił swoje heelowe kazanie,ale nie na każdym RAW czy PPV bo to zaczyna nudzić i irytować!

PS. HHH ładnie był obity,szkoda że nie ma żadnego info co do Takera bo słabo to wczoraj wyglądało ;/

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif