Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 629
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

• Reputacja:   1 124
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

• Reputacja:   275
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wow...

Imponujące. Powalajace. Naprawdę, nie spodziewałem się. A jednak. WWE potrafi wciąż rozczarować mnie bardziej niż mógłbym się spodziewać. Nie tylko pokazali środkowy palec ludziom którzy cieszyli się z *nowego* mistrza, licząc że dostaniemy jakiś świeży, ciekawy materiał - szczególnie że na dzień dobry Cody Cena został wyjęty z main eventu w którym nie powinien być - to jeszcze sprawili że jeden moich ulubionych zawodników był częścią tej żenady.

Powinniśmy się tego spodziewać, bo rok temu zrobili dokładnie to samo. Zabrali Rhodes'owi pas żeby zrobić cyrk i oddać mu go na Summerslam w glorii i chwale. Najpierw New Day dostali ofertę nizszych stawek i odeszli. Teraz Sheamus dostał taką samą ofertę. Sami został potraktowany jako PR statement, żeby ludzie w Saudi się posikali ze szczęścia, tylko po to żeby bez absolutnie żadnego powodu mistrz Smackdown stracił pas na RAW z kimś kto wziął 3 miesiące wakacji po tym jak stracił poprzedni pas, tylko po to żeby ludzie w Chicago mogli posikać się ze szczęścia - a to wszystko po to żeby ludzie w Minnesocie mogli się posikać ze szczęścia jak "undesirebale, undeniable underdog" Cody Cena mógł wygra pas wbrew wszelkim oczekiwaniom bo przecież on całe życie musiał pracować na to co miał i nikt nigdy nie wręczył mu nic do rąk na srebrnej tacy. 

Oglądając show miałem w myśli "Hej, moze nawet obejrzę Summerslam bo ten segment z Femim był całkiem spoko i coś tam się zaczyna formować" - po czym skutecznie WWE pokazało mi że nie ma absolutnie żadnego powodu żeby to oglądać bo juz dokładnie wiemy co się wydarzy. Cytując jednego z GOAT - It is not a prediction. It is a spoiler.

W dodatku w przeciwieństwie do Smackdown jest mi bardzo ciężko znaleźć cokolwiek pozytywnego w tym całym show. Jedyne co przychodzi mi do głowy to fakt że Ethan Page ma czas na wizji, Chad Gable może nawet coś dla siebie ugra po wykręceniu Match of the Year, chociaż po odsłuchaniu podcastu Van Vlieta z Heyman'em, mam wrażenie że szykuje się coś duzego dla Young OG, więc Ethan pewnie obejdzie się smakiem IC title na który zasługuje. Dywizja Tag Teamowa, widzę solidnie i konsekwentnie, trzyma ten sam poziom - rowu mariańskiego. Podobnie jak z WWE title - kiedy ludzie cieszyli się że mamy dobrych mistrzów, którzy potrafia zrobić show, Vision które straciło cały hype i momentum odzyskuje je, ponieważ...tak? W wyscigu do dna szamba RAW wysuwa się na prowadzenie, bo Smackdown złapało haust świeżego powietrza.

Poza tym...może tylko mi się wydawało, niech mnie ktoś poprawi bo nie chce mi się nawet klikać tego jeszcze raz - przez AdBlocka nie mogę przewinąć tych 3 minutowych przerw reklamowych ale mam wrażenie że było ich sporo...w każdym matchu i pomiędzy każdym matchem (czasami nawet dwie chyba?). To tylko moje wrażenie bo to były najbardziej przykuwajace uwagę momenty, czy faktycznie RAW ostatnio ma więcej reklam niz contentu? Trochę dziwnie się to oglądało. 

Edytowane przez VictorV2
Typo.