Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   810
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

RAW ogólnie okej jak zwykle w ostatnim czasie, ale ten pack video mnie rozjebał jakby ktoś mnie przeniósł do totalnej nostalgii i old school do tego ten song! Na prawdę Lesnar odchodzi na emeryturę :( WrestleMania wymiera zawodnicy którzy zrobili najwięcej roboty odchodzą JBL, HBK, Batista, Triple H, Undertaker, Kane, John Cena teraz Lesnar i został tylko  Mysterio, Punk, Orton i wtedy lampka zgaśnie tak zwana Ruthless Aggression era :( Nie wiem chłopy ale poczułem się stary jak to obejrzałem, ta WrestleMania wyssała ze mnie jakiegoś ducha i to po walce Brocka mimo że jego fanem jakimś wielkim nie byłem a teraz jeszcze to tribute... Sabu nie żyje, Terry Funk nie żyje, Ryhno już też ma swoje lata, RVD tak samo... Mimo że mam wielki szacunek do takich zawodników jak Ospreay, MJF, Omega, Moxley, Rollins itd. To jakoś im czegoś brakuje właśnie do tej ekipy... Cieszę się że mogę jeszcze oglądać Christian i Edge'a w AEW bo nie ukrywam to byli i są moi ulubieńcy. 

image-3.png

• Reputacja:   419
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

RAW po WM42 ma obitą, zmęczoną twarz wrestlera po weekendzie w Las Vegas. Jak się tak patrzyło na gęby i ciała Punka, JD, Balora czy Morgan, widać było, że sporo ich to show kosztowało. Gorzej, że na twarzach wielu fanów pewnie także maluje się ból i zmęczenie, i to niestety nie od nadmiaru wrażeń. :D 

Jeśli RAW po WM robią transfery z NXT do głównego rosteru to wiedz, że działo się tam w sumie niewiele. Oby Sol Ruca sięgnęła złota jeszcze szybciej niż Vaquer i oby nie rozwodnili jej siły uderzeniowej, tak jak to działo się w przypadku Steph. Ethan Page także z pewnością się odnajdzie, o ile nie utknie w segmentach z Danhausenem. Za tydzień koncert Joe Hendry' ego. Czyli co, Jacy Jayne na Smackdown?

Ładne były te słowa CM Punka pod adresem kierowców ciężarówek, makijażystek itp. ale mam wrażenie, że chłop dwoił się i troił, aby - o ironio - nie uznać wyższości Romana Reignsa poprzedniej nocy. Punk znowu gada sobie z Rhodesem. Tak jak pisałem wcześniej - ich program i duża walka to tylko kwestia czasu. Punk chyba zrobi sobie krótką przerwę i wróci. Ta rywalizacja otwiera kolejną furtkę do heel turnu Rhodesa. Gdyby skręcił w walce Punka, publika moim zdaniem jawnie i mocno odwróciłaby się przeciwko Cody' emu. Swoją drogą, to jego podbite oko bardziej trąci mi wzorową pracą wspomnianej wyżej, niedocenianej makijażystki niż faktycznej siły Punt Kicka Ortona. :diabel:

Kwestią czasu jest też walka Breakker - Rollins na PLE. Ciekawe, kto wygra, bo po powrotach obaj potrzebują zwycięstw. Byłbym za młodszym, Seth swoje już wygrał. Wrócili też Street Profits, którzy jadą tak od powrotu do powrotu, trochę jak Reigns czy Lesnar. :D 

Jak już jesteśmy przy Romanie... Jak tak Oba Femi sklepał Lesnara, a Reigns przejął złoto od Punka, pomyślałem, że ich drogi mogą się szybciutko skrzyżować. Zanim to jednak nastąpi, obejrzymy najprawdopodobniej 2137 konfrontację wewnętrzną w klanie Samoańczyków. Byłoby miło, gdyby OTC wyświadczył przysługę kuzynowi i jobbnął, ale tak się chyba nie stanie. Szok i niedowierzanie, Roman za tydzień pojawi się na RAW. :P

Ciekaw jestem, czy WWE wie, o co chodzi i jak skończy się ta japońska batalia pomiędzy Io Sky a Kabuki Warrios. Heel turnem Io i połączeniem sił? Face turnem Kairi? Walką Sky - Asuka, kończącą cały feud :co:

• Lubię to 1

Cena.jpg

• Reputacja:   207
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wiedziałem. 

Wiedziałem że robienie sobie nadziei że ten Main Event z WM który mógłby być początkiem czegoś fajnego, początkiem "Nowej Ery" (Pun intended, don't sue me, Hunter) okazał się być tym, czym powinienem się spodziewać. Copium Overdose. Ale hej, tym razem mogę winić tylko i wyłącznie siebie za to że miałem nadzieję na coś nowego. W końcu Roman wygrał pas sam, pokazał że jest na szczycie i nie potrzebuje niczyjej pomocy. Pomimo długich przerw, pokazał że jest w stanie wykręcić jeszcze dobry match.

Tymczasem pierwsze RAW, które okazało się Retro RAW z 2022 roku. Wracamy *momentalnie* do czasów Bloodline i nawet na dzień dobry dostajemy Solo Situation 2.0, bo przecież oryginalność jest niebezpieczna. Bo przecież jeśli damy fanom coś nowego to jeszcze nie daj boże im się nie spodoba. Więc wepchnijmy im do gardła jeszcze raz coś co już widzieli, bo skoro 4 lata temu odniosło sukces, to dzisiaj też. Prawda?

W dodatku Cody startuje do kolejnej osoby która jest lepsza od niego i która będzie w stanie ciągnąć go wbrew jego woli i pchać storyline za niego, tylko po to żeby Mr. Vanilla mógł zaliczyć kolejny heroiczny comeback, po 3-6 tygodniach krzyczenia i płakania na zmianę (dla oryginalności, pomiędzy tym zrobi się cały czerwony i zrzuci z siebie marynarkę), bo przecież jeśli damy mu kogoś nowego, kogoś kto mógłby skorzystać na byciu w Main Eventach to jeszcze nie daj boże obnażymy kompletnie fakt że Cody Rhodes tak naprawdę jest kijem od szczotki w blond peruce (O czym w sumie i tak już wiemy). 

Najgorsze jednak w tym wszystkim jest że do tego szamba wrzucają Ethan'a Page'a, który cały ostatni rok spędził na niesamowicie dobrej pracy w NXT, pomagając nie tylko sobie, ale boostując każdego z kim pracował. Wolę żeby moje ostatnie wspomnienia na jego temat to jego praca w NXT, nie jobbowanie nepotycznym maniakom.

Hunter raz jeszcze pokazuje że wciąż ma w dupie fanów i wciąż pokazuje że nie zależy mu już na niczym. Może faktycznie to dlatego że plotki głoszą że mają się go pozbyć i już mu wisi i powiewa wszystko? A może po prostu poczuł się za wygodnie, śpiąc na łóżku zbudowanym ze studolarowych banknotów i stracił kontakt z rzeczywistością. Tak czy owak, efekt jest dokładnie ten sam. Nie chce marnować czasu na oglądanie powtórek z przed 4 lat. 

Aczkolwiek z całego serca życzę wam udanej zabawy i świetnego programu! Najlepsze czego mogę życzyć sobie to żeby WWE zrobiło coś, żebym z przyjemnością (A nie żalem i smutkiem) wrócił do tego tematu i tematu odnośnie Smackdown. Bo mimo wszystko gdzieś jeszcze w środku mam cichą nadzieję że prędzej czy później coś się poprawi.