Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   407
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

12 minut temu, Grins napisał(a):

A to niby dlaczego? Rollins to dalej topka, moim zdaniem jest idealnym kandydatem aby zakończyć ten cyrk z karierowym odliczaniem, gość ma pozycje dla jest wysoko pokonał takiego Lesnara, Cena nie jednokrotnie, Gunther dla mnie to dalej słaby materiał aby grzebać kogoś legendom kariery, nie myślcie że Lesnar mu się podłoży no chyba że mają taki właśnie plan że jednak to Lesnar zakończy Gunthera na SummerSlam. 

Właśnie dlatego, że Rollins wiele w WWE wygrał i nic nie musi, nie jest to idealny wybór na pogromce Austriaka. Cenię Setha, ale swoje już wygrał. Nie lubię jak ci wielokrotni mistrzowie dostają jakieś dodatkowe skalpy w postaci kończenia streakow, rekordowych runow z pasem itd. Liczę, że po prostu Gunther dołączy do Vision i tym samym, ku Twojej uciesze, przestanie obijać emerytów i zaangażuje się w inny storyline. ;)

Cena.jpg

• Reputacja:   794
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

16 godzin temu, Bastian napisał(a):

Właśnie dlatego, że Rollins wiele w WWE wygrał i nic nie musi, nie jest to idealny wybór na pogromce Austriaka. Cenię Setha, ale swoje już wygrał. Nie lubię jak ci wielokrotni mistrzowie dostają jakieś dodatkowe skalpy w postaci kończenia streakow, rekordowych runow z pasem itd. Liczę, że po prostu Gunther dołączy do Vision i tym samym, ku Twojej uciesze, przestanie obijać emerytów i zaangażuje się w inny storyline. ;)

No obyś miał rację ale wtedy to będzie prowadzić do programu za pewnie z Lesnarem który na koniec przejdzie face turn bo jednak będzie chciał odejść nie jako ten zły a dobry ;) 

• Lubię to 1

image-3.png

• Reputacja:   289
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ale kto powiedział że Rollins będzie musiał postawić karierę? Przecież Gunther choć ma gimnick że kończy kariery to nie jest tak, że każda jego walka ma taką stawkę. To będzie być może gimnick na lata że legenda kończąca karierę stanie przeciw niemu w ostatniej walce próbując wyjść zwycięsko i odejść w chwale a nie kończyć karierę bo Gunther tak powiedział. Gunther przecież walczył z Truthem, Dragonem Lee i kariera nie była na szali więc nie wiem czemu nagle Rollins miałby postawić karierę i wygrać, przecież to bez sensu. 

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

• Reputacja:   1 391

Czerwona tygodniówka:

card-for-tonights-raw-04-06-v0-t0de87u88

Liv? Becky? Steph? AJ Lee?

Widzę, że Ripley jest tak ważna, że prowadzi program na obu tygodniówkach.

Mam nadzieję, że na RAW dostaniemy potwierdzenie, że Iyo zawalczy na WrestleManii.

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   1 021

CM Punk z tym naciąganym pipe bombem z cenami biletów i roastem Romana, Rocka, McAfee, Vince'a oraz gości z TKO wypadł nad wyraz zabawnie. Niesmaczny jest fakt, że sami pompują bańkę z wywindowanymi biletami, co chwilę chwalą się najlepiej sprzedanymi wydarzeniami w arenach, a teraz w sytuacji gdy Mania jest w tyle próbują robić z tego jakąś tanią historię dla zbierania cheap popów z widowni. Używanie do tego wcześniej Rhodesa i teraz Punka wypada dosyć niesmacznie. To Punk będąc w AEW jeździł po nich, że ich bilety się nie sprzedają. No i ta akacja z przekręceniem McAfee na Magafee w sytuacji, gdy WWE zorientowane jest właśnie na republikanów i sam Trypel pojawia się w białym domu... :diabel:

Lesnar i Femi w kolejnym pull apart brawlu zaczyna się robić już nieco nużące. Po co w ogóle był ten contract signing skoro walka została już ustalona dwa tygodnie temu? Skoro do podpisania kontraktu nie doszło, to co z tego wynika? Dziwne. Do tego ta wtopa z wrzuceniem nazwiska Triple H jako executive producer na ekran w sytuacji, gdy ten segment się dopiero rozkręcał i sam H stał w ringu wyglądał komicznie. 

• Lubię to 5

• Reputacja:   1 450

Godzinę temu, IIL napisał(a):

CM Punk z tym naciąganym pipe bombem z cenami biletów i roastem Romana, Rocka, McAfee, Vince'a oraz gości z TKO wypadł nad wyraz zabawnie. Niesmaczny jest fakt, że sami pompują bańkę z wywindowanymi biletami, co chwilę chwalą się najlepiej sprzedanymi wydarzeniami w arenach, a teraz w sytuacji gdy Mania jest w tyle próbują robić z tego jakąś tanią historię dla zbierania cheap popów z widowni. Używanie do tego wcześniej Rhodesa i teraz Punka wypada dosyć niesmacznie. To Punk będąc w AEW jeździł po nich, że ich bilety się nie sprzedają. No i ta akacja z przesłaniem McAfee na Magafee w sytuacji, gdy WWE zorientowane jest właśnie na republikanów i sam Trypel pojawia się w białym domu... :diabel:

+1:D Nic dodać, nic ująć...

...

• Reputacja:   382
  • Urządzenie:  iPhone

Wartym podkreślenia jest fakt, że oficjalnie mamy powrót Demona Balora na WM. Miło byłoby zobaczyć jak Demon walczy o najwyższe cele jak 10 lat temu.

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   794

Chwytają się wszystkiego aby przyciągnąć jak najwięcej ludzi aby wszystkie bilety zeszły, jak ktoś napisał w komentarzu pod pipe bombem na Youtube " play button ticket " ... Ogólnie próbują wyjść z tego gówna z twarzą, ale nie udolnie im to wychodzi, Punk dostał swobodę na mikrofonie więc jako lider szatni się wypowiedział, ale ja tego nie kupuje, akurat Punk nie ma na co narzekać, tak samo Cody, próbują zrobić na tym story. po gafie z Patem, trzeba jakoś ratować sytuację więc pewnie w piatek dostaniemy zaś kontynuacje oburzenia ale już od Cody'ego. 

Może ta sytuacja jakoś na nich wpłynie, no bo kto chce wydać kupe siana i dostać gówno na talerzu? No raczej nikt.

Ogólnie wydaje mi się że na WM dostaniemy jakąś niespodziankę, rekompensata za pewnie powrót kogoś może i The Rocka, albo jakiś Heel Turn coś na pewno się wydarzy.

Teraz TKO już będzie wiedziało na przyszłość aby nie wpierdalać w dział kreatywny bo tylko same szkody ich zjebane pomysły przynoszą. 

Tak z innej beczki widzieliście dziś ten segment Roxane, Liv i Stephanie? Ale przy dzwoniły łbami, pierwszy raz coś takiego widziałem, aż mnie głowa rozbolała od samego trzasku, masakra... Co się stało z tą Stefcią :( 

Edytowane przez Grins

image-3.png

2 godziny temu, Grins napisał(a):

Teraz TKO już będzie wiedziało na przyszłość aby nie wpierdalać w dział kreatywny bo tylko same szkody ich zjebane pomysły przynoszą. 

Dalej to będą robić. Będą psuć, żeby inni później musieli starać się jakoś to naprawić. Promo Punka wyraźnie nastawione na naprawę wizerunku. Dostali Ci co mieli dostać. Wrzuta o cenach pewnie jasnym sygnałem, że WWE koniec końców na finiszu je obniży, żeby dać wiadomość w stylu: Hej my tutaj słuchamy swoich fanów. Łaskawcy.

Tak z innej beczki widzieliście dziś ten segment Roxane, Liv i Stephanie? Ale przy dzwoniły łbami, pierwszy raz coś takiego widziałem, aż mnie głowa rozbolała od samego trzasku, masakra... Co się stało z tą Stefcią :( 

Tak widzieliśmy całe RAW. Steph na moje lekko za entuzjastycznie podeszła do tego, bo wystrzeliła Liv w obu przypadkach niczym rakietę.

Takie ataki z tyłu generalnie są niebezpieczne jak na moje oko. To drugi raz, gdy Steph robi coś podobnego. Tyle że ostatnim razem na drodze Liv nie było nikogo. Tym razem była Roxanne i uderzenie było konkretne. Nie zdziwię się zupełnie jak Roxanne nie pojawi się na WM w żadnej roli po czymś takim. Oby ten segment nie wpłynął też na formę Liv na samej WrestleManii, bo wyglądało to kiepsko. Te powtórny atak z rzutem w TV też wyglądał mocno średnio. Myślę, że można już było sobie to darować.

Można dodać:

Cytat

Liv Morgan and Roxanne Perez are reportedly in concussion protocol after their skulls clashed following an attack from Stephanie Vaquer last night.

- Bryan Alvarez 

Spoiler

HFTl71AXwAAASGW.jpg?name=orig

Ogólnie wydaje mi się że na WM dostaniemy jakąś niespodziankę, rekompensata za pewnie powrót kogoś może i The Rocka

Pewnie Ari zadzwoni do swojego ziomeczka, żeby mu ratował gale tak jak było w przypadku Bad Blood.

Punk dostał swobodę na mikrofonie więc jako lider szatni się wypowiedział, ale ja tego nie kupuje, akurat Punk nie ma na co narzekać

Dostał zadanie i je wykonał. Miał ukoić serca fanów WWE po tym, co zobaczyli na Smackdown. Jako ten z najlepszym skillem na mikrofonie najlepiej się do tego nadawał. Słusznie zauważyłeś, iż sam od powrotu do WWE raczej zbytnio nie ma na co narzekać. Obecnie jest na szczycie i nikt mu Patów do programu nie wrzuca.

Nie chce mi się dziś pisać o całości RAW, ale gdybym miał je ocenić to pewnie wyszłoby coś pomiędzy 5 a 6 co jak na bliskość samej WrestleManii nie jest zbyt wysoką oceną.

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   970

Kolejne Raw w drodze do WM i oby to nie wyglądało jak ostatnie SD, ale zobaczmy, Raw trzyma poziom mimo wszystko.

CM Punk rozpoczyna to Raw i wychodzi na ring, szybko dość, siada jak do pipe bombu i zobaczmy co ma nam do powiedzenia! Punkster zaczął jakoś dziwnie i nie ogarniałem o co chodzi, ale potem przeszedł do normalnego proma i mówił o tym co się stało 2 tygodnie temu i tydzień temu, następnie, o tym, że Reigns go nienawidzi i przechodzi do tego dlaczego to On nienawidzi Romualda. Ale Punk się wkurzył i to było zdecydowanie też wycelowane w całe TKO, mówił o sytuacji z McAfee'm, o cenach biletów, strzał w TKO mocny, ciekawe czy to od samego Punka wyszło czy takie coś czy dostał instrukcję od Triple H'a albo wolną rękę całkowicie w tej kwestii, ciekawe, ale świetnie to wyszło i czuć było strzał w TKO, ciekawe czy coś z tym zrobią, ale świetnie to wyszło.

Na backu Ishowspeed podchodzi do Danhausena i prosi Go, żeby zdjął klątwę, jednak podchodzi do niego też Pearce i później nawet The Vision i wynika z tego tyle, że Ishowspeed wychodzi na stage razem z The Vision!

Pierwszym pojedynkiem dzisiaj będzie LA Knight vs Austin Theory, zobaczmy jak to wyjdzie, chętnie się przekonam, może to być dobra walka. Ponad 9,5 minuty trwał ten pojedynek i po tym jak Ishowspeed zaatakował Knighta pod nieuwagę sędziego to Knight się zajął nim zamiast skupić się na walce, pomogli mu w tym The Usos, którzy zablokowali drogę ucieczki Ishowspeedowi, jednak On i tak znalazł jakąś drogę, wrócił do ringu i tam dorwał go Knight, ale uwagę odwrócił Logan Paul, wykorzystał to Theory i wygrał z Knightem poprzez School Boya po walce jeszcze prawie dochodzi do brawlu i Usosi prawie wykonali 1D na Ishowspeedzie, ale jednak Logan go uratował i Vision razem ze swoim nowym kolegą uszli z tego cało, chociaż po walce Knight bierze mikrofon i wyzywa Vision i Ishowspeeda do walki na WM i chcę wiedzieć co Pearce ma do powiedzenia na ten temat, bo pojawił się na stage'u i oficjalnie to ustanowił! Dostaniemy Six Mana! LA Knight i The Usos vs The Vision i Ishowspeed na WM! Dobrze, nie jest to złe zestawienie, a takie też są potrzebne i sporo osób dzięki temu załapię się na WM, w tym LA Knight, który nie miał przeciwnika, więc jestem zadowolony.

Kolejny pojedynek, Finn Balor vs JD McDonagh, kolejna walka, która może być interesująca, więc zobaczmy jak się potoczy! Jednak kiedy Finn Balor ma swoje wejście to atakuję go Dominik Mysterio zza pleców! Dołącza się do tego McDonagh, chociaż Balor sobie radzi z tym wszystkim, jednak ostatecznie dostaję uderzenie tytułem od Dominika Mysterio i pada na matę do tego parę uderzeń krzesłem i chyba nici z walki McDonagha z Balorem, a szkoda, zobaczyłbym ten pojedynek, ale feud dobrze podbudowany.

Wideo promo na temat AJ Lee i wydaję mi się, że to miało nam pokazać kim była i kim jest AJ Lee i przechodzimy po tym promie do wywiadu z AJ Lee, chociaż nie dostajemy ostatecznie wywiadu, ponieważ praktycznie na początku już przerywa go Becky Lynch, więc dostaniemy wymianę zdań pomiędzy Paniami! Może być ciekawie. Becky mówi, że na WM nie będzie żadnej przewagi, nie będzie to gala w mieście AJ Lee, bo WM to dom Becky! AJ mówi, że jest dumna z tego co Becky zrobiła, jaką historię stworzyła i co zrobiła dla tego biznesu, ale nic z tego by się nie wydarzyło gdyby nie AJ Lee, mówi, że jest niezastąpiona i mówi też, że kiedy Becky wróci dzisiaj do domu i zapyta córkę kto jest ich ulubioną wrestlerką to nie powiedzą Becky Lynch tylko AJ Lee, ciekawe, AJ odchodzi i kończymy segment, feud podbudowany, dobrze.

Bayley vs Lash Legend, w sumie tu możemy też dostać dobry pojedynek, zobaczmy czy tak rzeczywiście będzie! 8,5 minuty solidnego pojedynku, który wygrywa Bayley, po dość ciekawej kontrze i pinie, dobrze, takie wygrane też są potrzebne, podczas walki pojawiły się też Charlotte i Alexa, więc feudzik jakoś podbudowany.

Seth Rollins wychodzi na stage i zmierza do ringu, zobaczmy co ma nam do powiedzenia! Seth bardzo tęsknił za byciem w tym ringu i ogólnie mówi, że ma dwa cele po powrocie czyli odzyskać World Heavyweight Title, którego nigdy nie stracił i zabić The Vision! W pewnym momencie jednak zwraca się do Gunthera i z tego co zrozumiałem o ile dobrze zrozumiałem to Seth zastanawia się czy Gunther ma jakieś sprawy biznesowe z Heymanem, Gunther wbija na ring i atakuję Setha od tyłu! Ostatecznie brawlu nikt nie wygrał, był dość wyrównany i Setha jak i Gunthera rozdzielili oficjele, Gunther idzie na backstage, Seth jest dalej w ringu i na backu widzimy jak Gunther spotyka Heymana, Paul nie wie czemu Gunther zrobił to co zrobił w Madison Square Garden, ale podziękował mu, lecz Gunther stwierdził po uścisku dłoni, że Paul jest mu winien o wiele więcej niż "Wielkie dziękuję" Zapowiada się ciekawie, czyżby faktycznie Gunther miał być ostatnim rywalem Brocka? Jest taka opcja! Dobry segmencik, Seth dalej w formie.

Bardzo dobre wideo promo od Stephanie Vaquer na temat Liv Morgan i pojechała w nim nawet Dominika xD.

Six Man Tag Team Match przed Nami! Pentagon & Je'von Evans & Dragon Lee vs Los Americanos, to powinien być dobry pojedynek, szkoda, że porzucili story El Grande vs El Grande na WM, ale cóż jest jak jest. Prawie 8 minut pojedynku, solidnego i przyjemnego pojedynku, wygrywa ekipa face'owa i w sumie tyle lecimy dalej, a nie to jednak nie wszystko, mamy powrót Reya Mysterio! Rey bierze mikrofon i chętnie się przekonam co ma nam do powiedzenia! Dowiedzieliśmy się, że Rey rozmawiał z Adamem Pearcem i Ladder Match o IC Title na WM będzie walką 6 zawodników, bo Rey do niej dołącza! Oj tak, to dobra informacja!

Bardzo przyjemne wideo promo od Asuki na temat Iyo Sky i jak utorowała drogę do WWE dla Iyo i Kairi i że kochała Iyo za mocno, a Sky to wykorzystała, Asuka zamierza dać Iyo ostatnią lekcję w ringu, fajne promo tylko pytanie kiedy ta lekcja, na WM? Czy na Raw przed lub po WM? We will see!

Lecimy z chyba ostatnim pojedynkiem dzisiejszego wieczoru, bo do końca zostało niewiele, a jeszcze ta walka i segment z podpisaniem kontraktu, więc chyba tylko to zostało na tym show, więc pora na Iyo i Rhea Ripley vs B-Fab i Michin! Prawie 7,5 minuty walki i Iyo zgarnia przypięcie i wygraną dla swojego zespołu z Ripley po walce od razu mamy atak ze strony Jade i Jej przyjaciółek, Rhea próbuję to uratować, ale to niezbyt wychodzi, B-Fab i Michin trzymają Ripley, a Jade obija Sky kijem do kendo i na koniec wykonuję jej Jaded, no cóż, feud jakoś został podbudowany.

Wideo promo Finna Balora na temat Dominika Mysterio i tego, że inna strona Finna Balora zmierza po Dominika na WM, wiadomo o co chodzi. Przechodzimy na backstage, gdzie Judgment Day zastanawia się o co chodzi z "Inną stroną" Liv jeszcze rozmawia z Roxanne i mamy atak ze strony Stephanie na Morgan i Perez.

Czas na podpisanie kontraktu pomiędzy Oba Femim i Brockiem Lesnarem! Na początek na stage wychodzą Triple H oraz Adam Pearce, zapowiada się ciekawie, ogólnie pisałem, że Lesnar miał być  na 5 z 7 Raw pomiędzy Elimination Chamber i WM i faktycznie tak jest, ale myślałem, że ma jeszcze jedno Raw do ominięcia, a On ominął już dwa pierwsze i zapomniałem o tym kompletnie, więc jednak będzie i na tym Raw i za tydzień, więc jest git, Pearce mówi o sytuacji pomiędzy Brockiem i Femim, ale wszystko przerywa Heyman! Który zapowiada Brocka Lesnara i zapowiada go w świetny sposób! Bestia wychodzi na stage i razem ze swoim adwokatem zmierzają do ringu, a gdy już są w ringu to Pearce zapowiada Femiego! OBAAAA! OBAAA! OBAAAA! Lesnar od razu atakuję Femiego, nawet nie dając mu dobrze wejść do ringu! Jednak rolę szybko się odwracają i to Oba rozwala Lesnara, ale ostatecznie nie ma zwycięzcy brawlu, zwyczajnie się nawalają i mamy ochronę, która próbuję ich rozdzielić, ta walka zapowiada się wyśmienicie tyle mogę powiedzieć.

Podsumowanie: Bardzo dobre przyjemne Raw do oglądania, ja nie mam większych zastrzeżeń, Punkster świetnie rozpoczął show, mieliśmy przyjemne walki, feudy zostały podbudowane, Seth dobrze wypadł po tym jak oficjalnie mógł powrócić, wyjść i powiedzieć coś do mikrofonu, fajny segmencik końcowy, ja jestem usatysfakcjonowany.

• Lubię to 3

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

Nieźle się zderzyły głowami Liv z Roxanne xD aż mnie własna rozbolała 

Wracając do rozpoczęcia RAW, które dał nam Phil Brooks to PWInsider przedstawia to tak:

Cytat

CM Punk reportedly went off script last night and cut a promo from the heart instead.

To Ci dopiero ciekawe.

A Roxanne na szczęście żyje:

Spoiler

HFUIsKhacAAz2aw.jpg?name=orig

Uff. Kurwa naprawdę źle to wyglądało oby WWE się opamiętało z takimi akcjami na przyszłość.

CM Punk w akcji:

• Lubię to 1

WeAreSoBack.png

Przecież to nie wina WWE że Vaquer tak wbiegła w Liv xD

• Lubię to 1

XD – A nie czekaj ja nie działam w ten sposób. Wróć. Polecę od nowa.

Cytowania nie widzę, ale zakładam, że to jakieś odniesienie do tego, co napisałem. Chyba.

Ech. No odniosę się, bo co mam do stracenia.

Nie to nie wina WWE, że efekt finalny wyszedł, jak, wyszedł, bo ostatecznie to Steph miała robotę do wykonania.

Wcześniej pisałem, kto w moich oczach ponosi największą winę w tym, co się stało. Nie będę tego powtarzał. Wystarczy się cofnąć.

Ktoś ten segment rozpisał. Może nie centymetr po centymetrze, ale jakaś minimalna wizja przed musiała być.

Mamy dwa tygodnie do WrestleManii(Plus minus. Wiadomka) można sobie darować ataki od tyłu, które same w sobie są niebezpiecznie. Czytaj WWE mogło skleić coś innego. Stąd takie, a nie inne pretensje moje do samej fedki. Myślałem, że to raczej jest jasne, no ale dobra.

Tyle z mojej strony na ten temat. Zawodniczki żyją i mają się w miarę dobrze. To najważniejsze.

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   407
  • Styl:  Klasyczny

Po czym poznać, że zbliża się WrestleMania? Walki coraz krótsze, promosy i powtórki coraz dłuższe, a najważniejsze nazwiska głównie gadają lub udają brawle. :D

Są też pechowcy, jak Liv Morgan i Roxxane Perez, które skończyły RAW w Houston z prawdziwymi guzami. Te dwa guzy to mogą być takie dwa małe punkciki, które na koniec zdecydują, że w rozpisce wyników WM42 Stephanie Vaquer znajdzie się wśród przegranych.

The Vision na ten moment to duo złożona z Logana i Theory' ego i nic więcej. Z oryginalnej stajni zostało już tylko wspomnienie. Breakker i Reed kontuzjowani, Rollins już po jasnej stronie mocy, a Paul Heyman orbituje wokół Lesnara, wspomnianego Rollinsa i Gunthera. W kwestii Setha to też paradoks, że chłopu przez kontuzję zrodził się storyline z Breakkerem, który teraz czeka na swój czas... przez kontuzję Breakkera. :D 

Na ostatniej prostej Speed wyrzuca Jelly' ego Rolla i zajmuje miejsce celebryty w karcie WM. Nie lubię gościa, ale poprzeczkę zostawiam mu wyjątkowo nisko, wręcz na podłodze. Niech nie będzie gorszy od ubiegłorocznego Travisa Scotta.

Fajnie, że Rey Mysterio dołączy do walki o IC Title w Las Vegas, ale powoli się z tego Luchador Ladder Match. Penta, Lee, teraz Rey. Za tydzień może jeszcze dorzucą obu El Grande Americano :D A taki Rusev to się chyba do WM42 w ogóle nie pojawi. :D McDonagh bardziej zajęty pomaganiem Domowi przed walką z Balorem niż swoim title shotem. Perfekcyjnie to wszystko zabookowane. :D

Io Sky chyba na dzień dzisiejszy bliżej asystowania Ripley w jej walce o złoto niż walki z Asuką. WWE jeszcze chyba zostawia sobie furtkę, może zabookują to za pięć dwunasta, najpewniej kosztem Stratton - Giulia.

• Dzięki 1

Cena.jpg