Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   271
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Świetne RAW ! Mnóstwo się działo, tak w paru punktach wartych uwagi

- Gunther znowu nie obecny. Na tej stronie cały czas popierałem jego wykończenie Ceny i AJ, chciałem żeby kończył Lesnara i kolejne legendy bo uważałem że to gimnick na lata. Teraz już i mnie Gunther nie obchodzi bo zabili całe jego momentum. Także teraz równie dobrze mogą go zwolnić i tyle. Brawo WWE potraficie wszystko zepsuć 

- Dobrze że Lesnar dostaje lanie, niech Femi niszczy go dalej, Lesnar nie powinien już niczego wygrywać, niech dostanie teraz, potem na SummerSlam przegra i do widzenia nikt nie będzie tęsknił, i tak nie powinno go już być w WWE.

- Punk / Reigns genialny feud

- Becky robi wielką robotę z tym pasem i w ogóle w każdym feudzie ale starczy, nie róbcie z niej Charlotte 2.0 czy swojego czasu Ripley 2.0, dajcie nam trochę odpocząć od niej z pasem. Niech AJ wygra i Becky jakieś inne feudy przez parę miesięcy.

- ok jakiś randomowy typek jest w szatni. Nie oglądam NXT ale nie kojarzę jego twarzy więc jakiś local czy no name, nie obchodzi mnie to. Jeszcze segment z Danhausenem. Sorki Danhausen pierwszy raz przewinę cię bo nie lubię widzieć jak no name'y zabierają czas w tv zawodnikom.

- nie rozumiem szału na Evansa. Ok gość młody dobry ringowo ale czemu tyle zachwytów w necie ? Pół rosteru AEW robi lepsze rzeczy od niego, wejście na ring ma irytujące z tym pajacowaniem do kamery, finisher to tylko Cody Cutter po którym Cody nigdy nie skończył żadnej walki więc słabo to wyglada, na mikrofonie słabo sobie radzi. Generalnie poza dobrym ringowo niczego nie prezentuje, nie przesadzajmy.

• Lubię to 1
  • Dzięki 1

• Reputacja:   62
  • Status:  Online
  • Styl:  UW

@ MattDevitto  jak zaczale., to mialem 20...na swoja obrone :)

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   1 327
  • Urządzenie:  Windows

2 godziny temu, GGGGG9707 napisał(a):

Brawo WWE potraficie wszystko zepsuć 

No niestety. Pogubili się z Guntherem ostro. Sam pomysł walki z Mysterio na WM był jak dla mnie mocno dyskusyjny, a fakt, że WWE nie potrafi wpaść na jakiś plan B jest zwyczajnie smutny.

Pół rosteru AEW robi lepsze rzeczy od niego

Ringowo (I nie tylko) zawodnicy w AEW mogą sobie pozwalać na znacznie, znacznie więcej. Druga kwestia, czy w AEW jest 21-letni zawodnik o takiej pozycji, którą powoli, powoli zdobywa Je'Von? Moim zdaniem WWE ma spory talent na lata. Nie będę jakoś mocno zdziwiony jak nawet jeszcze w tym roku będzie trzymał, choćby przez chwilę pas IC, bo to, że o niego powalczy jest raczej pewne.

Niech AJ wygra

Pytanie, czy AJ jest w stanie pokazywać się z większą regularnością w TV, gdy już będzie po WrestleManii? Jeżeli tak to niech i sobie trzyma jeszcze trochę ten pas, żeby później kogoś wypromować. Pytanie drugie, czy Becky zawodniczka o takiej klasie powinna w tej rywalizacji przewalić wszystkie walki? Rzekłbym, że wyglądałoby to trochę dziwnie. AJ od powrotu tylko wygrywa. Mogłaby i sama raz przegrać. Zobaczymy.

• Lubię to 2

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   956
  • Urządzenie:  Windows

10 minut temu, KyRenLo napisał(a):

No niestety. Pogubili się z Guntherem ostro. Sam pomysł walki z Mysterio na WM był jak dla mnie mocno dyskusyjny, a fakt, że WWE nie potrafi wpaść na jakiś plan B jest zwyczajnie smutny.

Prawda, szkoda, że tak to wyszło, ale niestety nic na to nie poradzimy, sam jestem zawiedziony, bo Gunther mega dobrze się sprawował, a niepokazywanie go w TV to zwyczajne marnowanie momentum, które zbudowali temu zawodnikowi i to mocnego momentum, żeby przed WM dostać zawodników pokroju Cena i Styles i zakończyć ich kariery, a na WM.....brak planów poza bardzo dyskusyjnym planem z Reyem, z drugiej strony faktycznie cała śmietanka main rosteru ma co robić, ale wciąż uważam, że można by na szybko zrobić feud z Rusevem, Knightem lub właśnie Evansem, to zamiast tego Rusev nic nie robi, Knight kręci się wokół Vision i na ten moment nie wiadomo czemu, bo raczej Usosi dostaną walkę z Vision na WM, chyba, że jednak plany zakładają Vision vs Knight i jakiś tajemniczy zawodnik, a Usosi na dobre zostaną ponownie połączeni z Reignsem, ale to zobaczymy, na ten moment wygląda na to, że Knight nie będzie miał co robić tylko kręci się przy Vision, a Evans ma nieciekawy feud z The New Day, w sumie to Gunther vs Kofi Kingston bym nawet zobaczył, Kofi to mimo wszystko weteran i do dzisiaj pamiętam jego świetne walki z Ivarem jak Viking Raiders i TND mieli feud, bardziej mi chodzi o jeden z ich feudów w okresie letnim, bodajże w 2023 albo 2024 niż to co było rok temu na WM xD, więc z Guntherem raczej też by ładny pojedynek mógł wykręcić, kwestia tego czy WWE tego chcę, ale no cóż, jak wolą przespać momentum to ich sprawa, ale szkoda zawodnika jak dla mnie.

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   271

30 minut temu, KyRenLo napisał(a):

Ringowo (I nie tylko) zawodnicy w AEW mogą sobie pozwalać na znacznie, znacznie więcej. Druga kwestia, czy w AEW jest 21-letni zawodnik o takiej pozycji, którą powoli, powoli zdobywa Je'Von? Moim zdaniem WWE ma spory talent na lata. Nie będę jakoś mocno zdziwiony jak nawet jeszcze w tym roku będzie trzymał, choćby przez chwilę pas IC, bo to, że o niego powalczy jest raczej pewne.

Zgoda, wielki talent na lata, ale właśnie w tym dla mnie problem że ludzie się teraz nim zachwycają choć oprócz potencjału i wielkiego zaufania nie ma czym się aż tak zachwycać. Jak się rozwinie to śmiało, gwiazda na lata ale niech się spokojnie rozwija. Jak dla mnie jak się rozwinie to będę się zachwycał ale póki co nie ma jeszcze czym, nie jest aż tak dobry.

32 minuty temu, KyRenLo napisał(a):

Pytanie, czy AJ jest w stanie pokazywać się z większą regularnością w TV, gdy już będzie po WrestleManii? Jeżeli tak to niech i sobie trzyma jeszcze trochę ten pas, żeby później kogoś wypromować. Pytanie drugie, czy Becky zawodniczka o takiej klasie powinna w tej rywalizacji przewalić wszystkie walki? Rzekłbym, że wyglądałoby to trochę dziwnie. AJ od powrotu tylko wygrywa. Mogłaby i sama raz przegrać. Zobaczymy

W pełni zgoda

• Lubię to 1