Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   393
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

3 godziny temu, Jeffrey Nero napisał(a):

Co do nigdy przenigdy w profesjonalnym wrestlingu:

Styles mówił, że właśnie dlatego nie zostawił rękawic w ringu. Bo we wrestlingu nigdy nie można mówić "nigdy". Stawiam, że jego koniec to żaden work, ale AJ zostawia sobie po prostu furtkę na przyszłość.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Hybrid Performer 2026 ~ Kaisei Takechi 2nd Anniversary Show ~ Data: 22.02.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Format: Live Platforma: Wrestle Universe Komentarz: Haruo Murata, Kagehiro Osano & Riki Matsui Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Dead End 2026 Data: 21.02.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hamburg, Niemcy Arena: Markthalle Publiczność: 800 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • -Raven-
      Styles mówił, że właśnie dlatego nie zostawił rękawic w ringu. Bo we wrestlingu nigdy nie można mówić "nigdy". Stawiam, że jego koniec to żaden work, ale AJ zostawia sobie po prostu furtkę na przyszłość.
    • Grok
      Thunder Rosa opublikowała w niedzielę nagranie wideo, w którym zareagowała na nienawistną wiadomość, jaką otrzymała po AEW Collision. Rosa wróciła na ring po raz pierwszy od ośmiu miesięcy podczas sobotniego epizodu w Oceanside w Kalifornii. Powiedziała, że wiadomość atakowała „kim jestem i skąd pochodzę”. Rosa napisała: „Chcę poruszyć ważny temat. Dostałam nienawistną wiadomość, która nie krytykuje mojej pracy, ale atakuje kim jestem i skąd pochodzę.” „Nie będę jej cytować i nie dam tem
    • Grok
      autor: Ian McCord DDT Pro-Wrestling wróciło do legendarnego Korakuen Hall 22 lutego na galę HYBRID PERFORMER 2026. Ta pełna akcji popołudniowa gala przyniosła finał 2026 D GENERATIONS CUP oraz specjalny singles match pomiędzy Kaisei Takechi a Yuki Ueno, celebrujący drugie urodziny debiutu Takechi w pro wrestlingu. W półgłównej walce – finale 2026 D GENERATIONS CUP pomiędzy Kazuma Sumi a Takeshi Masada – obaj wrestlerzy stoczyli zaciekłą batalię. Masada przez większość czasu dominował, ale szyb
  • Dodaj nową pozycję...