Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   894
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

6 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Rzeczywiście dramatu nie ma już myślałem, że będzie gorzej. Pytanie, z jaką częstotliwością będzie się pokazywał jak już wygra tytuł:classic_smile:

Może nie będzie tak źle, przekonamy się pewnie po WM, chociaż nie byłbym taki pewny wygranej Romualda, plany obecnie u Tryplaka zmieniają się jak w kalejdoskopie, może zmienią zdanie i postawią na jakąś niespodziankę jak wygrana Punka i Brona lub Rollinsa, który odbiera pas Punkowi na Raw po WM? Fantasy mocne, ale taka niespodzianka byłaby mile widziana jak dla mnie, ale z drugiej strony Romuald i trzecia przegrana w main evencie WM? Faktycznie mogą chcieć, żeby coś tam powygrywał w końcu.

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   330
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Becky/AJ Lee: W sumie ich program był już zapowiadany od dawna, wiele rzeczy na to wskazywało, ba. Myślałem po Wrestlekapoozie, że pójdą z tym na SvS najpóźniej na RR, a oni to przeciągnęli do EC, co w sumie mogli już przeciągnąć spokojnie do WM, tam by się to mogło bardziej nadawać, ale star-poweru na EC nigdy za dużo. Czy tylko dla mnie Maxxine była ciekawszą mistrzynią od Irolki? Totalnie mnie ten pas nie grzeje, ba. Lyra już więcej z tym pasem robiła. Mam nadzieję, że po tym programie się to zmieni. Widziałem Wasz fantasy booking w temacie RR w którym AJ wygrywa pas IC od Rudej, a na RAW po WM wbija Puszczalska i niczym w 2014 odbiera Lee pas z dupy. W sumie dobrze by było jakby AJ wygrała ten pas, jakaś to promocja pasa zawsze jest, czy zasłużyła? To juz druga kwestia, ale wciąż uważam, że byłby to dobry ruch. Przeczytałem opinię na X'ie, że szkoda, że taka walka o takim kalibrze odbywa się na byle jakim EC. Ale szczerze? To jest qrde PPV, każde PPV powinno być wielkim kalibrem i jestem 3x na tak, jeśli chodzi o takie walki na takich galach.

WWE World Tag Team Championship Match: The Usos (c) vs. Alpha Academy: Czy ja kiedyś pisałem, że Tozawa to jest jeden z najmocniej niedocenianych zawodników w WWE ever? Samo to, że on chyba jako jedyny ostał się z zaciągniętych do W małpek do 205 Live już coś mówi, chyba wszyscy inni polecieli. Powiem tak, publika była za jednymi i drugimi, okej. Alpha Academy przegrali, ale nie powinni sobie ich odpuszczać, powinni znaczyć więcej niż znaczą. Już pomijam to, że na RAW właściwie zaczyna brakować kandydatów do tych pasów. No bo w sumie kiedy ostatnio mieliśmy call-up tagteamu z NXT? Pretty Deadly? Potrzeba świeżości, zwłaszcza na RAW, bo na SD jeszcze jakoś na trytytkach to się trzyma. Dobry team wygrał mimo to, innej opcji nie było. Jey w EC Matchu? Dobry pomysł patrząc na zeszły rok.

Vaquer/Dom/Liv: Można to było zrobić to samo spokojnie na backstage'u w 2 minuty, przedłużone sztucznie to było i jak na razie to tak średnio spełnia moje oczekiwania ten program i nie wiem za bardzo czyja to wina. Były wyzwiska po hiszpańsku, był slap na Dominika (co za nowość dopiero) i w zasadzie tyle. Każdego z nich stać na o wiele więcej. Dla postronnego widza pewnie słabsze niż dla mnie, cierpię na mocną sympatię do Vaquer mimo jej drętwości przy mikrofonie, nadrabia prezencją. 

Elimination Chamber Qualifying Match: Rhea Ripley vs. Ivy Nile vs. Lyra Valkyria: Skład damskiego EC zaczyna wyglądać mocarnie bo mamy Tiffy i mamy Rheę czyli jakby nie było absolutny top na ten moment i zaczyna mi się to podobać. Nie wiem czy dzisiaj nie ujrzeliśmy najlepszej strony Ivy Nile w telewizji, nie kojarzę tak dobrego jej występu. Ripley jest obecnie jednym z najlepszych workerów ever. Nie jedną z najlepszych wrestlerek i nie tylko w WWE. Laska wymiata pod każdym aspektem i szlag mnie trafia jak widzę ją w zlepkach drużynowych zamiast na szczycie. Może to ona powinna być dziś w butach Vaquer? Valkyria od Summerslam to jest równia pochyła, więc zwyciężczyni mogła tu być jedna. WM się zbliża a Lyra, która miała bardzo dobry początek 2025 pewnie nic konkretnego nie będzie robić.

Punk/Balor: Tak się zaskarbia fanów Phil, na drugi raz warto sobie robić z nimi zdjęcia pod hotelem, w ten sposób też można o nich zadbać xD Fighting champion się nie zatrzymuje i bierze Balora na EC. No i dobrze, w razie wygranej Romana na WM będzie wymówka w postaci Balora na EC. Dajcie Demona w Chicago, tylko tak Brooks będzie jeszcze bardziej wykozaczony na Romka z papryczkami na szyi. Co do Balora to najchętniej bym zobaczył jak po przegranej z Punkiem rzuca w piździec JD i nie wiem, może na WM jakiś feud z Domem i zdobycie pasa IC? To byłoby dobre.

Nattie vs. Maxxine Dupri: Poza ringnamem to Neidhartowa w sumie nie ma nic zmienionego, no i może troszkę poza wyglądem i stylem, ale na dziurę tak samo będzie dostawać, jak dostawała. Może jak odważniej pójdą w tę jej agresję itd. to może będzie mogła powąchać któryś z pasów... midcardowych. Skoro na EC mamy AJ vs. Becky to na WM-ce coś wyczuwam F4W czterech pań wymienionych w tym akapicie. I w sumie miałoby to zajebisty sens.

Los Americanos vs. Je'Von Evans & Original El Grande Americano: Na wstępie zaznaczę, że fakt, że Je'Von w NXT nie powąchał głównego mistrzostwa nawet na tydzień to jest niepojęte. Chłop jest gwiazdą już teraz, nie wykorzystali w NXT jego potencjału nawet w połowie. Przecież to co on odwalił na koniec walki to jest niepojęte niczym pamiętne nożyce Rooney'a bodajże w derbach Manchesteru. Story Grande Americano jest świetne, zważając na to że mają do tego dodatkowe pole w postaci AAA. Mask vs. Mask na WM-ce można uznawać za pewniak.

Elimination Chamber Qualifier: Penta vs. LA Knight vs. Austin Theory: Tu w zasadzie zwycięzca też mógł być tylko jeden, jakoś Penty nie widziałem tu w roli zwycięzcy, a Theory zaraz pewnie wróci tam gdzie jego miejsce, w tag-team z Graysonem. Myślałem, że przekona mnie do siebie po powrocie, ale jest coraz gorzej. Ej a pamiętacie jak w 2023 Theory wygrał EC o pas US? Ja też nie. W tym roku nawet się nie dostał. Ewidentnie jest to największy przegrany wejścia Triple H'a za stery, a może odejścia Vince'a. Na 99,9% obecnym Masked Manem jest Rollo, nawet jeśli dziś to nie był on, to według story to Seth okaże się tym Masked Manem i pewnie na WM zawalczy z Reedem skoro młody Steiner wypadł z gry. Co do Knighta to trzeba liczyć, że w końcu się odważą na niego postawić i że w tym roku złoto już zdobędzie, najlepiej jedno z głównych. Zemsta na Vision odhaczona, czas iść po tytuł, YEAH!

• Lubię to 1

wrestlers-on-the-road.jpg